Måtte jag inte bli sjuk!!

Mamma ligger hemma och är fruktansvärt sjuk med hosta, feber, rinnande näsa etc. Syster är också sjuk och har varit förbi här några gånger för att vila och få lite sällskap då hennes pojk varit på jobbet.

Jag fruktar att jag står på tur; måtte det bara hända efter min Osloresa den 7.e! Eller inte alls, hehe.. Om det finns en Gud, så snälla lyssna på min bön den här gången.


Och till ett annat i-landsproblem; Vart finns tejp när man behöver det! Började slå in julklappar nyss och efter ett och ett halvt paket var tejpen slut.! Jag som precis trotsat kylan och regnet och varit i Maxi. Får släpa dit fötterna imorgon igen, för ikväll orkar jag inte.


Det blev visst bara gnäll här så jag berättar något lite roligare också. En riktigt lustig grej är att vissa vet mer om än själv än en själv, hehe! Fick reda på av morfar idag att jag har en pojkvän(?) Haha, han undrade när han skulle få träffa den beryktade pojkvännen från Norge.

Ja, eftersom jag inte själv vet vem han menar så blir det aldrig, haha!

Då var det bokat och klart!

Jag åker till Oslo nästa måndag och firar Mr Waits födelsedag tillsammans med Kaizers. Jag kunde inte ge mig själv en bättre julklapp! Egentligen hade jag inte råd till detta, men om jag bara tänker lite ekonomiskt kan jag få det att fungera. Jag får leva lite snålt helt enkelt,.

Nu ska jag sova. Godnatt!

Dooleys är kärlek

Igår var det utgång igen. Tog emot att dricka första ölen men sen rann det iväg. Hade riktigt trevligt tillsammans med Nelly och en hel del ströfolk på Hallen. Dock gillade inte min plånbok gårdagen. Men men, det var värt det.



Vad gör man när man har värsta bakishuvudet?

Jo man plockar upp sig själv från soffan, stoppar huvudet under kranen och spolar iskallt vatten och sen är det bara att gå på´t igen! Ikväll kör vi ännu hårdare..

Kan väl även nämna att gårdagen var riktigt lyckad. Vann inte ne krona men hade så jävla roligt. Blev en hel del dricka och väldigt skum dans på Hallen precis innan stängningsdags, haha! Inte visste vi att klockan var 01.46 när vi kom till stan.. Så kan det gå.

Nu testar jag något nytt

Sömnpiller

Godnatt (Förhoppningsvis)

Jag har så oerhört mycket intressant att säga

Geografiprovet idag kändes som det gick riktigt bra. Detta firas med långhelg! Imorgon är det ingen skola och jag ska troligtvis inte jobba heller. Hallelujah! Ska man korka upp ölen till lunchen redan kanske,hehe!

Mamma åker iväg på kryssning så pappa bjuder över männen för att spela poker och öla. Ska försöka vinna lite pengar. Går det inte blir jag nog depp och springer runt på stan. Se upp!

Som sagt jag har inget vettigt att skriva. Ciao

Dagens låt

Cue - Burnin


It may sound strange, but I´m warnin' you. I may not be that nice


Okei, det är något seriöst fel..

 Jag kan inte sova! Buhuhuhu.. Tillåt mig ta till alla de grövsta svordomarna jag kan. (!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Jag sover så sjukt lite nuförtiden att jag mår fysikst illa men kan jag somna för det? Nej. Vad ska man ta sig till? Finns det någon mirakelkur för att somna?



Måste ju fördriva tiden med något så här kommer en lista på Kaizerslåtar jag vill höra på Studioturnén i februari (De fetstilta är de högst prioriterade):

Salt og pepper
Död manns tango
Container
D-dagen
De involverte
Sorti
Maskineri
Abstinenser
Damplokomotiv
Volvo i Mexico
Christiania
Med en gang eg når bånn
Kaizers 115 dröm
Dröm hardt
Auksjon
Ond cirkel
Hevnervals
Rullet
Bris
Kalifornia
Romantisk salme i F-dur
Mann mot mann
Sonny
Fanden hakk i hel
Senor Torpedo
Dekk bord

Säkert någon jag glömt nu, och jag lär ju aldrig vara så lycklig att jag får höra alla dessa.. Men förhoppningsvis kan de klämma in en del av dem, helst någon eller några av de fetstilta. Det är ju ändå 4 konserter. Och om de kör samma låtar på alla fyra så blir jag lite smått irriterad.

Några låtar de kan vara snälla att utelämna:
Ompa til du dör
Maestro
Bön fra helvete
KGB
Apokalyps meg
Enden av november
Medisin og psykiatri

De är en aning uttjatade och borde lämna plats åt de mindre "kända" låtarna..



Jaha, då var det gjort.. Vad ska man göra nu?

Jag längtar något sjukt till Norge nu, så jag lägger upp lite härliga bilder därifrån..




Garage<3







Låt februari komma fort!


2 done, 2 to go

Ja idag var det dags för Historia och Svenskaprov. Båda kändes som de gick bra för en gångs skull. Peppar, peppar..

Fick tillbaka nationella i svenska idag också och hör och häpna; Jag fick VG! Haha, vem kunde tro att det där svamlet skulle leda till ett så högt betyg. Trodde jag knappt skulle få G. Jag tackar och bockar..

Imorgon är det dags för prov i naturkunskap och geografi. Har pluggat en del i veckan och känner att jag kan det någorlunda.. Ska ta mig en välförtjänt slapp kväll och kolla på Best of Kaizers 2009-dvdn som jag gjort och somna tidigt för en gångs skull. Hjärnan fungerar bättre då!

Gonatt


Jag är en glasögonorm och stolt

Idag var jag hos Synsam och gjorde en synundersökning. Passade då på att sno med mig några bågar hem.. Är så sjukt trött på mina gamla. Vilka ska jag ta?


Dessa är mina favoriter tror jag..

Se bara hur sexig jag kan vara i dem, haha!

Haha, så entusiastisk man kan vara! Har ett tredje par men då de kostar några tusen mer än dessa så är de redan ratade. Så vilka tycker ni?


What say you?

Nu kunde jag inte hejda mig längre.. Lite julsaker flyttade idag in på rummet. Vi har som tradition att pynta första advent men jag älskar allt vad julen heter och i det här mörkret behövs det ljus och vad passar bättre än julpynt?
Haha, min svenskalärare skulle inte vara nöjd med den sista meningen där, men men, jag orkar inte vara perfektionist jämt..


Visst är tomten så underbar! Hehe, jag har gjort den själv.. Och om jag ska vara tydlig så var det på dagis, haha!


Dagens låt

Skambankt - Malin


Vad löser bättre upp en stel nacke än ett varmt bad?

Skämmer för tillfället bort mig med ett kokande bad då jag har oerhört ont i nacken. Kunde knappt resa mig ur sängen imorse. Uff. Kanske beror på stressen inför alla prov den här veckan..

Satt till över midnatt med studierna igår. Det är inget jag kallar roligt! Och tyvärr är jag inte klar.. Måste plugga en hel del idag med, kanske till och med lika mycket. Bävan.

What a girl got to do?

Kollar på klockan och inser att det är många timmar över sovdags. Men magen kurrar som aldrig förr och vetskapen om att jag har bakad potatis med skagenröra i kylen ger sig tillkänna. Jag kan inte motstå,
M-Å-S-T-E H-A!

Och i och med detta kommer jag osmakligt att tänka på att jag måste börja träna snart.. Frågan är ska man satsa på simning eller vikter? Jag har ju inte glömt hur oerhört tråkigt jag tycker träning är, och därför hur lätt jag har att ge upp. Låter som jag måste hitta en riktigt orange morot, hehe!

Dagens låt

Hide and seek - Imogen heap


Det här är nog en låt som man antingen älskar eller hatar.
Nå, jag älskar den.


Visst lockar värmen just nu..

Sitter och kollar på sista minutenresor och för tusenlappen kan jag komma bort i en hel vecka med boende. Åh, vad sugen jag är! Dock kan jag inte åka innan jag är klar med studierna.. Men jag tror fan jag ska fira mina nya betyg med en utlandsresa! Tror inte pappa blir alltför sur om jag tar några tusen ur min sparfond när han ser vilket arbete jag lagt ner på skolan de senaste månaderna.


Gud vad jag saknar detta! Sommaren, värmen, kalla öl, Bergen, Norge, Turné, Kaizers, Majken..
När ska vi ses igen? Jag börjar få abstinens.


Dyrka, hylla, älska mig..

Haha, ibland känner man sig så jävla oövervinnlig! Och ursäkta, men ibland krävs det ett svärord för att förstärka ett uttalande. Jag känner mig stark idag och det är en underbar känsla.

No day but today.

New moon

Var och såg nya Twilightfilmen på bio igår. Den var absolut sevärd och då jag hade noll förväntningar blev jag bara glatt överraskad. Det roligaste under hela biovistelsen var dock tjejerna som satt bakom mig. Varje gång Edward kom i bild sa de "Åh, han är så jävla snygg, åh åh åh.." Haha! Jag var nästan mer nyfiken på att se vad det var för konstiga flickor som satt bakom mig än jag var att följa med i filmen.

Idag har jag bara pluggat och ska fortsätta med det. Har 4 prov att förbereda mig för inför veckan.

Ooj, gårdagen sitter i fortfarande..

Hamnade till slut hemma hos Adam igår. Guitarr hero och en hel del kalla sen även utgång. Vi var ganska sent ute men hann ändå ta ett par öl på brygget innan stängning. Sen gick vi hem till Adam igen och såg på en riktigt dålig film! The hills have eyes eller något tror jag den hette.

Vid 11 tänkte jag gå hem men orkade inte längre än till nine to nine, haha! Svängde in till Nelly och Mattias och åt pizza och kollade på disneyfilmer. Underbart!

Nu ligger jag i soffan och sveper i mig vatten. Får se vad som händer ikväll. Både Adam och Nelly sa att de skulle höra av sig, men jag är ganska död just nu så kanske blir en myskväll ensam hemma. Kan vara gott det med.


Dagens låt

Out tonight och Another day från filmen Rent. Jag råkar älska den filmen.

The heart may freeze or it can burn
The pain will ease if I can learn
There is no future, there is no past
I live this moment as my last

There´s only us, there´s only this
Forget regret or life is yours to miss
No other road, no other way
No day but today


Du kan få allt eller ingenting..

Den här dagen har varit den längsta i världshistorien.
Jag avskyr vädret! Regn,regn,regn..
Åkte iaf en stund till Nelly och myste, så något gott förde dagen med sig.

Imorgon blir det jobb mellan 13 och 18. Ska försöka hinna göra äppelpajen jag lovat mamma att fixa. Sen får vi se vad som händer till kvällen.. Idolmys eller utgång? Just nu är jag kluven.

Händer inte mycket här inte..

Sitter hemma och tråkar.. Ska nog förbi Nelly en sväng sen men vad ska man hitta på tills dess? Urgh, tristess är det värsta jag vet.

Just a smalltown girl..

Nationella provet idag kändes som om det gick käpprätt åt skogen, ja eller vem vet? Jag håller tummarna för att mitt nonsens räcker till ett godkänt betyg. Eftersom jag har fått VG på alla mina andra uppgifter i svenskan än sålänge så skulle det vara hemskt om detta drog ner mitt slutgiltiga betyg till G. 

Annars idag har jag varit hos syster innan provet och sen spenderade jag resten av dagen efter provet med Nelly. Vi åkte en sväng till Mcdonalds där jag dränkte mina sorger med en jordgubbspaj sedan drog vi hem till hennes pojke och kollade på otaliga program på tv. Gud, vad tvn visar mycket skit! Inte konstigt att folk blir hjärntvättade och intelligensbefriade..

Aja nu när jag fått lätta på mitt hjärta ska jag titta på några vänneravsnitt och sova.

Micke from sweden

Började lyssna på Micke from sweden på spotify och fastnade extremt för vissa låtar, speciellt shoot me in the head. Tänkte lägga ut den låten som dagens låt men tyvärr fanns den inte på youtube. Men jag hittade något ännu bättre! En video där Micke from sweden och Kaizers samarbetar.


Dagens låt

Muse - Knights of cydonia (Live Wembley stadium -07)

Det här är så sjukt bra och jag kan inte vara avundsjukare på Majken som ska se dem på Wembley i september 2010!


Biosugen

Känner för att åka in till Linköping någon dag och se antingen 2012 eller den nya twilight filmen. Om någon har lust så får ni hojta; jag står för bilresan och det goda sällskapet, haha!


Bildkälla


Flitig som ett bi

Sitter för tillfället och pluggar inför geografiprovet jag har nästa vecka. Såg på schemat att jag har 4 prov nästa vecka så var dags att ta tag i ett utav dem redan nu.

Det är så skönt att studierna är klara innan jul! Hallelujah. Bara lite mer än en månad kvar,.

Dagens låt

Donkeyboy - Ambitions


Vem sa att det är fult att säga negerboll?

Kom precis hem från Nelly och hennes pojk. Bakade negerbollar och såg på Ullared. Förnedringstv på hög nivå men tyvärr kan jag inte låta bli att titta. För, let´s face it; Det är roligt. Men är det någon mer än jag som känner för att åka till Ullared och krama den där stackars lagerarbetaren?

Dock blev negerbollarna sjukt goda! Hela 3 stycken åt jag (tänk er att de var jättestora!) haha. Inga bilder blev det men tror inte ni sörjer för det, för vem vill se bilder på när jag står med smet upp till armbågarna eller trycker mig tjock med negerbollar?

Glee

Såg första avsnittet av Glee i helgen och blev riktigt glatt överraskad. En rolig, lättsam serie med bra musik. De gjorde en cover på Journeys låt Dont stop believing och jag tyckte faktiskt om den! Brukar ha svårt för covers överhuvudtaget och speciellt på band och låtar jag älskar, vilket jag gör med Journey.


Det enda lilla negativa är väl att killen har en typisk pojkbandsröst. Men men, i sin helhet är den bra!
Lyssna själv


..

Förfest hos Nelly, Hallen, invigning av nya bowlinghallen och så ännu mera dans på Hallen. Så såg gårdagen ut. Lyckad.


Har precis gjort klart lite skolarbeten och nu blir det lite slappt tv-tittande innan det är dags att sova. Ibland känns vissa dagar så värdelösa.


.

Blev ingen fest igår utan mys hemma framför idol. Skönt att Eddie åkte ut!

Idag har jag haft en heldag med syster än så länge.. Lite shopping och fika. Alltid lika trevligt. Får se vad som händer ikväll. Kanske fest. Ha en bra lördag folkens!


Jag är trött

För första gången på år och dar är jag trött innan klockan 12! Ska ta tillfället i akt att gå och lägga mig. Imorgon blir det jobb och kanske fest. Måste övertala Nelly. Godnatt!

Jag väntar alltid ut till det sista

Måste plugga som en tok nu ikväll/natt/morgon.. Uff!

Önska mig lycka till!

Dagens låt

Haha, är inte livet ironiskt ibland. Häromdagen valde jag Trøst som dagens låt bara för att jag inte hittade Monsieur Clavier på youtube. Idag laddar jag upp låten själv och gissa vad jag hittar? Jo Majken har laddat upp låten för ett bra tag sedan.. Haha! Tänk att man kan vara så blind. Anyway, Enjoy Monsieur Clavier!


Am I original?

Jaha, jag klarade inte att vara vaken hela natten.. Eller jao, jag somnade klockan sju imorse så natten klarade jag väl av. Ställde dock klockan på tio och gick upp så förhoppningsvis kan jag somna tidigt ikväll.

Idag har jag lekt lite husmor och diskat, tvättat, gjort pannkakor och städat i allmänhet. Har även hunnit plugga en hel del också. Håller på med en uppsats om bananplantagen i Costa Rica. Visste ni att 1/3 av bananerna vi äter i Sverige kommer därifrån och att de som arbetar där besprutas med farliga kemikalier dagligen samt att de måste arbeta minst 12 timmar per dag för att få ut minimilön á 67 kronor/h!?

Tyvärr är inte detta allt de utstår men jag ska inte ta upp fler detaljer och skrämma er från att äta bananer. Vi måste fortsätta äta bananer annars blir dessa människor arbetslösa istället. Dock uppmanar jag er att ställa högre krav på hur produkterna ni konsumerar tillverkas! 

Nu vänder jag på dygnet

Ja jag lyckas jämt vända på mitt dygn.. Nu är det dags att ännu en gång vända tillbaka det. Detta gör jag genom att vara vaken hela natten. Hoppas ni alla andra sover gott! Godnatt.

Have it ever happen to you..

Fick ett samtal tidigare idag från en äldre man som förklarade sin kärlek till mig, haha! Vet inte vem det var för jag kunde inte hålla mig för skratt och la på.. Dock skulle jag tro att det inte betydde någonting. Var nog bara en random sliskig man som brukar ringa runt till tjejer och kärleksförklara sig, haha!


Jag har glömt att säga en sak..

Hallelujah, änglarna sjunger!!!!! Rabih åkte äntligen ut ur Idol!

Fredagsfinalen var en pina. Hur kunde Mariette hänga löst??!!! Jag trodde det var över när hon mötte Rabih i duellen. Men fy satan vad glad jag blev när hans bild dök upp och det stod klart att jag aldrig mer behöver höra hans röst igen! Resten av Sverige besegrade alla tondöva tonårsflickor med mobilabonnemang ägda av deras pappor! Muhahaha..

Lycka

Dagens låt

Demoversionen av Gnoms låt Trøst

Egentligen inte låten jag först tänkt mig, Du vett ka det komme te, Monsieur Clavier - Kaizers Orchestra, men den är precis lika bra!


Glitterfesten

Igår fyllde min kusin Angelica 30 år så det var dags för glitterfest till hennes ära!


Det var riktigt trevligt faktiskt. Livemusik, lekar och tävlingar, mat och dryck i mängder och det bästa av allt: Mitt bord vann första priset! Haha..

Haha, första priset var en twisterpåse! Vi var lovade ett ritkigt fint pris men blev nöjda ändå. Bara äran var värt besväret, hehe!

Och jag har aldrig skrattat så mycket som när jag och min farbror deltog i en utav tävlingarna tillsammans. Man skulle vara en kille och en tjej och tjejen fick inte nudda golv. Man skulle ta sig från ena väggen till den andra med hjälp av två tidningar som tjejen fick stå på.

När startskottet går lägger han ut första tidningen och jag kliver över men sen står han och rycker som en galning i tidningen jag redan står på! Nej, ta den andra tidningen! skriker jag och han slänger sig på golvet och kryper bort till dörren, tar med sig tidningen och kryper så långt att jag inte har en chans att nå tidningen. Haha! Vi kom tvärsist..! Det var sjukt kul dock.


Haha, detta var också en rolig tävling..

Tack alla för en trevlig kväll!


Fredagen

Fredagen spenderades först hos Nellys pojk Mattias, där det var lite festligheter, och senare på Hallen. Eftersom jag bränt mig i solariet samma dag fick jag feber och gick hem innan stängningsdags, men det var en lyckad kväll ändå.


Jag hade på mig den nya klänningen och mitt nya favorithandsmycke från Dollyblond. Kolla in hennes sida här!


Ajajajajaj!

Jag har bränt mig.. Solade igår och ser idag ut som en kräfta och känner mig som ett vulkanoffer. Ouch!

Fick springa och dricka vatten hela natten för att jag var så uttorkad. Och ikväll är glitterkvällen för min kusin som fyller 30 och jag lär se ut som F-A-N!

Hur kunde detta hända? Jag betalade för 30 minuter men efter halva tiden gick jag ur för jag kände hur bränd jag blev. Jag brukar sola på det här stället och i 30 minuter utan att knappt få någon färg alls och nu helt plötsligt blir jag totalkokt efter 15 minuter!

Ingen mer solning för mig ever!

Dagens låt

Zahl - Leave me in

The dream is not dead you just woke up too soon


Bubbel & ljus i höstovädret

Idag har jag inte alls mått bra så jag tog mig ett litet värmande bad förut. Hur underbart är det inte att lägga sig i ett varmt bad med bubbel, tända ljus och lyssna på musik? Speciellt när man vet att det är iskallt ute.. Jag missbrukar detta till max under vinterhalvåret. Jag är absolut inget fan av vintern med allt vad det innebär. Snö, blask, kyla.. Usch!



Något jag avskyr..

"hejhej!
Kolla gärna in min blogg,.. (med mera)"


Jag absolut avskyr sådana här kommentarer! Måste folk vara så desperata efter besökare?

Är det bara jag som även tycker detta är väldigt respektlös mot personen man skickar detta till?

Ett råd: Sluta tigg om att man ska gå in på er blogg och kommentera, och skriv istället inlägg som lockar människor att läsa! Och ska ni kommentera hos andra så ha vänligheten att läs lite i den personens blogg innan. Det finns inget värre än när man skrivit ett inlägg om någonting negativt och man får en kommentar som lyder: Ha en bra dag och gå gärna in i min blogg.

To conclude: Sluta!

Dagens låt

Skambankt - Slukk meg


Snöoväder, fyfabulan!

Kan man säga att det össnöar? Haha, isånnafall gör det det här nu! Usch jag avskyr snö. Bort,bort,bort!

Nu ska jag till skolan..


En onsdagsmix

Det är så grått ute att man kan tro det är kväll redan och här sitter jag med en geografiuppsats som måste vara inlämnad imorgon. Men om 2 timmar måste jag vara i skolan och gå på svenskalektion till klockan halv 8. Hallelujah! Jag kommer få göra det jag älskar mest, stressa! Huhu.

Och så lite annat:
- Jag vill byta bloggdesign. Även fast det inte var längesen jag bytte så är det dags. Den är dyster och tråkig.
- Jag förstår mig inte på Twilighthysterin.
- Ska man eller ska man inte vaccinera sig? Jag tänker inte göra det förrän jag vet om det överhuvudtaget hjälper.
- Jag har inte rökt på två dagar och har abstinens som aldrig förr och är därför även lite kinkig.


Äppelpaj

Jag har precis stoppat in en äppelpaj i ugnen.. Bara 35 minuter kvar innan jag får äta den. (!!!) Vill ha nu.

Gjorde den eftersom min kära mor är sjuk. Äppelpaj är ju lite roligare än te och nässpray, hehe!

Dagens låt

Kaizers Orchestra - Jaevel av en tango (Live Kongsberg 2009)

Låten inspelad av mig


Ny kategori, Scetches

Ibland är det svårt att förklara saker i ord. Därför kom jag på den här kategorin. Nu får ni se vad jag menar istället! Jag är sämst på att måla, men se det bara som en rolig grej folkens!


Märkte att det var lite svårläsligt, så här kommer en liten kort resumé:
21.00 - Jag ställer mitt glas med juice här på bordet bredvid sängen medan jag gör klart läxorna
21.10 - Min mamma kommer in i rummet
21.15 - Vad har hänt med min juice?!
21.20 - Mamma har du tagit min juice? - Ja, jag trodde den stått där länge och var gammal.. Förlåt!

Hahaha, min mamma är så söt.. Istället för att gå och hälla ut juicen om man tror den är gammal så dricker hon upp den, hihi!


Jaha då ska jag gå och lägga mig och sova

Godnatt!


Dagens låt

Härlig låt! Den som lyckas att sitta still och inte få den här på hjärnan är nästintill omänsklig, haha!


Och jag tycker flickorna i den här videon är så söta! Speciellt när de mimar och det inte alls stämmer överens med låten.. C-U-T-E


En söndag i början av november

AIK vann SM-Guld. Trodde och hoppades på IFK, men men.. Rolig match ändå och ännu roligare efter slutsignalen! Haha, de klädde av spelarna in på underkläderna och klippte sönder målnätet för souvenirer. Vem kan vara så besatt? Vad gör man med en svettig strumpa när man kommer hem? Hänger upp den på väggen? Ramar in den? Hahah! Jag fick mig ett gott skratt iallafall.

-------------------------------------------

Och äntligen tog jag tag i det och gjorde Majkens underbara sås! Fy satan, jag var i himlen! Jag satt och tryckte i mig bara sås tillslut för att jag inte ville slänga den. Det vittnar om att den är himmelsk.

-------------------------------------------

Nu ska jag plugga lite och sen se lite inspelade program och sova. Imorgon börjar skolan igen. Hejohå


Halloween

Igår åkte hela familjen upp till Hammar och tände ljus på farmors grav och sedan till minneslunden i Motala och tände ljus för farfar. Det var otroligt vackert och känslomässigt med alla ljus. Dock tänker jag på dem dagligen, så de finns alltid i mitt hjärta! <3 Saknar er..

Lite senare klädde jag ut mig till Kleopatra och förfestade med Nelly. Hon klädde inte ut sig något speciellt så vi bestämde oss för att hon helt enkelt skulle vara fjortis.


Vi tog bussen in till stan (Full buss men bara jag som var utklädd?! Tråkiga människor) och gick in på Hallen och dansade. Men Terassen med kö runt hela byggnaden lockade mer, så resten av kvällen dansade vi loss där inne.


Måste dock säga att medelåldern på terassen var i det yngsta laget. 90% trodde att jag var Pocahontas?! Vad lär sig ungdomar sig i skolan nuförtiden? Haha!


Min fjortis:P


RSS 2.0