Vi kan gunga

Tiba och jag gick ner till varamon igår för att fira Jocke som fyllde 25. Träffade en del människor man inte sett på evigheter, så det var roligt. Annars var väl inte gårdagen någon höjdare. Men jag kan konstatera att Tiba och jag är bäst på att gunga igång en fest;)


Idag vaknade jag klockan 7 och kunde inte somna om. Satt ute på altanen och njöt till klockan 12 då jag fick för mig att springa till stranden. Var otroligt varmt och jobbigt så årets första dopp var ett måste när jag kom fram. Och det var förvånandsvärt skönt i vattnet. Jag bestämde mig för att stanna o sola och runt 2 tiden kom Andreas, Felix och Danne och joinade mig. Vi låg kvar där tills 6 så jag har bara hunnit hem och duscha och äta.

Nu ska jag iväg och spela minigolf med pojkarna + Tiba.
Det är INTE töntigt.

Opposite of war isn´t peace

It´s creation.

Finns en del videor från den här händelsen också. Kanske kommer upp senare om jag får tid och lust.

Motala ink


Nej det är inget porrigt över den här bilden. Fredrik visar bara upp sin nya tatuering (som föreställer ett lejon) och jag är professionell papparazzi. Tror även han försöker visa sitt inre lejon, men det misslyckas han dock med här ;) Snyggt blev det ändå.

Värst vad svårt det ska vara!

Jag blir bara lite galen på arbetsförmedlingen. Här har jag väntat i 3 månader på en tid och när jag väl får komma dit säger de att de inget kan göra för mig. Jag är behovsanställd men har inte jobbat sen början av mars och på grund av detta kan jag varken få a-kassa eller ungdomsgaranti. fjsöfjsaö! Dock stod jag på mig och sa att de måste hjälpa mig på något sätt, så klockan 14 idag ska jag tillbaka och få någon slags coaching. Får se vad det ger. "Du sitter i en riktigt trälig sits" var allt de hade att säga om och om igen. Som att jag inte vet det?!

Usch. Ska pigga upp mig med lite Kaizers och sen åka och köpa födelsedagspresent till Kim som fyller imorgon.

I´m gonna fight for my rights!

Eg har nesten ikkje levd, eg har bare rømt


Hvis eg kunne levd mitt liv igjen
Ville eg gjort de samme feilene om igjen en etter en

En söndag

Det blev en härlig söndag med solning och några kalla på brygget.



Kanske en öl för mycket? Kim passar riktigt bra i Tibas linne.. Haha!

Bal

Jessica var så vacker! Stolt syster..


En till tack!

Träffade världens underbaraste Malin igår en stund. Alltid härligt att träffa henne.. Sen bestämde jag mig för att gå ut och dansa om jag så skulle behöva göra det själv. Turligt nog fick jag sällskap av Tiba. Det blev en hel del öl och inte lika mycket dans som jag hoppats på. Men det var ändå riktigt trevligt..

Idag när jag vaknade vid 10 var jag fortfarande full. Tänka sig. Tecken på att gårdagen var lyckad. Dock blir det lite jobbigare idag när jag måste kolla på Jessica när hon går balen. Men jag tar några glas vatten och ett par bananer så är jag fit for fight!

I don´t want my mom to know..


I don't want to die out here in the valley
You don't have to lie,
I know that's what I'll do
I don't want my mom to know
That I never loved my life
And I sold my soul

Everybody gets high
Everybody gets low
Everybody gets bruised
Everybody gets sold
Everybody gets dark
Everybody unfolds
Everybody gets high
Everybody gets so low

Härlig låt.

Angels & demons

Måste bara säga att den här filmen är fantastisk! Jag tycker om den nästan lika mycket som jag tycker om boken. DET mina vänner är en stor bedrift.


.

Tänkte att jag ville skriva ut alla mina tankar men det finns ingen ork och jag vet inte vad det skulle tjäna till. Så jag struntar helt enkelt i det. Väldigt nödvändigt inlägg. Nu kom syster hem med cigaretter till mig så ska ner och röka. Lär nog inte uppdatera bloggen på ett tag. Finns inget av värde att skriva om.


Grattis

Grattis syster 19 år!

Kanske inte världens bästa dag att ha släktfirande på.

Dröm eller verklighet?


Impulsresa

Igår var det tänkt att vi skulle festa i Motala. Men sista minuten bestämde vi oss för att åka till Jönköping. Resan var hemsk. Vi körde vilse och var allmänt otrevliga mot varandra. Väl framme i Jönköping hade vi det jättetrevligt, så tillslut kan jag säga att resan var ganska lyckad.

Nu ska jag duscha och sen kommer Fredrik och ser på Eurovisionfinalen med mig. Ha det gott och hoppas Norge, Island eller Moldovien vinner.

Eg har folda mine hender, spilt blod, knekt tenner. Nå sitter eg her.

Bergendvd

Nu har jag äntligen gjort klart dvdn med Bergenkonserten. Det tog lite tid då jag hade problem att spara den. Fick göra om den från början 3 gånger och eftersom det tar ett tag orkar man inte direkt göra det direkt efter varandra. Men nu är den iaf klar. Frågan är hur vi ska göra så att så många kaizersfans som möjligt får möjlighet att se den? Hoppas att den går att bränna ut nu också.. Ibland har det krånglat sig då filmen varit för lång. Vi får kryssa finger och hoppas på att det går.

Nu ska jag sätta mig på altan med frukost och cigaretter och bara njuta. Eftersom jag är själv kommer jag självklart sätta på Kaizers på högsta volym också. Man måste passa på när folket är borta..

Eurovision

Ikväll är det dags för semifinal nr 2 i Eurovision. Den första semifinalen var en katastrof! Programledarna var hemska och bidragen var ena kacklande hönan efter den andra. Fanns bara en enda låt jag kunde tänka mig att höra igen. Island. Lite kärlek till det egna landet har jag ju, så jag blev ganska nöjd över att Sverige gick vidare. Dock är jag inte det minsta stolt över bidraget. Uff, så hemskt dålig låt. Men men.. så tycker jag ju nästan varje år.

Får hoppas bidragen ikväll håller högre standard. Annars lär finalen på lördag bli fruktansvärt långdragen och tråkig.


Eurovision har precis börjat och jag tänkte uppdatera er om vad jag tycker lite kort om bidragen. Just nu har de en smått underhållande öppningsceremoni med dansande björnar.

1.Kroatien - Skön låt, saknade dock en höjning. Blev ganska slätstruken.
2. Irland - Tjejrock. Inte min grej.
3. Lettland - Allt känns bara fel. Konstig.
4. Serbien - Aladdin med popcorn som hår. Riktigt underhållande. Låten? Vet inte, glömde lyssna;P
5. Polen - Riktigt falskt. Uff!
6. Norge - Riktigt skön och underhållande låt.
7. Cypern - Först intetsägande, sen falskt. Outhärdigt.
8. Slovakien - Härlig. Äntligen någon som kan sjunga!
9. Danmark - Skönt sound men väldigt mainstream låt.
10. Slovenien - Maffigt. Favorit hittills.
11. Ungern - Hemsk!
12. Azerbaijan - Känns blek. Samtidigt gillar jag inte just den här genren.
13. Grekland - Skrattretande. Dålig engelska, dålig röst. Och dansen ska vi inte ens prata om..
14. Litauen - Enformig. Blev dock lite bättre när han bytte engelskan mot modersmålet.
15. Moldovien - Jag kan inte rå för det. Jag gillar detta!
16. Albanien - Även detta var bra. Hennes röst var härlig.
17. Ukraina - Uschaaan vad dåligt!
18. Estland - Bra men saknar ett lyft även på denna.
19. Holland - Summerar detta med glittriga kavajer och kycklingklänningar.

De 10 bidragen jag tror går vidare:
1. Kroatien (x)
2. Serbien (-)
3. Norge (x)
4. Slovakien (-)
5. Danmark (x)
6. Slovenien (-)
7. Grekland (x)
8. Moldovien (x)
9. Albanien (x)
10. Estland (x)

Azarbaijan, Ukraina och Litauen gick vidare tillsammans med de jag satt x efter.

Det sorgligaste är att Slovenien inte gick vidare. Den var ju bäst!

Fanden hakk i hel

Dagens favoritlåt med Kaizers.

Sånt ändras riktigt snabbt.

Ge meg den sjette sansen


Och ge mig sommar!

Sjukling

Är sjuk som aldrig förr så har inget att uppdatera. Tror ingen vill veta hur mycket min näsa rinner eller hur ofta jag hostar så återkommer när jag har något intressant att säga. Ha det!

Hockeytime

Snart är det dags för en väldigt avgörande match i HockeyVM.

Sverige
VS
Tjeckien

Laget som förlorar åker ut. Ouff så spännande!
Hejja Sverige


Hold fast mi hånd, la oss gå ut i natt..

Gårdagen var hemsk. Hade så hög feber att jag behövde hjälp med att gå på toaletten. Men efter väldigt mycket sömn och tabletter är det betydligt bättre idag. Det tackar vi för.

Därför tänkte jag äntligen sätta mig ner och göra iordning Garage DVDn. Som jag kanske nämnt tidigare spelade Majken och jag in hela konserten i Bergen. Jag spelade även in lite från Oslo och Trondheim men vet inte om jag ska ta med dem i slutet eller strunta i dem än.. Får se.

Bild tagen av Magnus Danielsen

Fast & furious

Fredrik och jag åkte och såg på bio i Linköping igår. Fast & furious 4 blev det. Vi båda älskar de 3 första filmerna så tänkte att detta var ett säkert kort. Och det var det absolut! Den var sjukt bra.. Rekommenderar verkligen alla att se den.

Idag har varit ett helvete. Tydligen fick jag med mig ett virus hem från Norge så jag har inte orkat mig upp ur sängen än.. Har jättehög feber och så ont i halsen att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Känner att jag får skippa Balestrand för det finns ingen ork i mig. Vi får helt enkelt satsa på nästa konsert..

Nu ska jag se Robinson.

Trondheim

Jag mötte upp med Karin och hennes man vid tågstationen vid 2 tiden. Vi gick runt och strosade lite i Trondheim och kollade upp hotell så att jag skulle ha någonstans att sova. Dock var det billigaste 700kr/natt, så jag totalvägrade. Jag tänkte inte lägga ut så mycket pengar på att sova i ca 3 timmar.

Klockan 6 gick vi till Peppes pizza, som låg precis bredvid Blaest, för att få något att äta innan konserten. En pizza kostade 220 norska så vi valde att dela på en allihop. Som tur var var pizzorna stora och tjocka så vi blev alla mätta.

Sen var det dag för konsert. Jag hamnade längst fram i mitten och det är den absolut bästa konsert jag sett! Den slog Bergenkonserten med hästlängder.. Det var fem kameror på olika ställen i lokalen som filmade så jag hoppas det kommer ut en dvd så att alla kan få njuta av den. Helt fantastisk!!

Här får ni ett klipp från den konserten också. Här spelar de låten Prosessen.. Enjoy!

Efter konserten blev det efterfest. Karin och hennes man gick hem så jag festade vidare med lite kända ansikten från DMA. Bland annat Henning, Susi, Truls och Verte. Riktigt trevliga människor!

Dagen efter åkte jag hem och det var så underbart skönt att få lägga sig i sin egen säng!

Oslo

Jag kom fram till Oslo vid 22 torsdags kväll och ringde direkt upp Tomas som skulle hjälpa mig med sovplats. Men fick inte tag i honom.. Efter åtaliga försök ringde jag Fredrik för att uppdatera honom om min hemska situation. Jag var fast i Oslo utan sovplats! Han bad mig köpa biljett hem, men efter att ha kollat upp det och upptäckt till min förskräckelse att resan skulle kosta 900, valde jag att stanna.

Jag satte mig inne på stationen och väntade, och det var bland det värsta jag gjort. Ni förstår inte hur många äckliga människor som kommer fram till en och frågar än en massa grejer. Fick flera gånger erbjudanden om olika typer av knark, sex och diverse annat. Vid 3 får jag tag i Tomas och kan äntligen ta mig därifrån.

Dagen efter träffade jag Tone och vi gick till Operahuset där man kan se ut över stora delar av Oslo. Det var sjukt varmt den här dagen så det var underbart att sitta längst upp i skuggan och lyssna på Kaizers.

Senare gick vi till skivsigneringen där de äntligen sålde Våre demoner LPn. Jag köpte ett exemplar både till mig själv och Majken. Eftersom jag hjälpte Tone med några saker också frågade Janove om jag var en hamster. Haha, det var verkligen dagens!





Efter signeringen gick jag och Tone till Mono för att lyssna på soundchecken. Där stod även OlafG och lyssnade. Vi hade riktigt trevligt, sjöng och pratade om Kaizers. Sen blev jag ensam i Oslo igen för att de skulle hem. Klockan var ungefär 7 och jag visste att jag var tvungen att vara ensam tills Tomas slutade jobba vid ett. Så jag stod kvar där under hela konserten. Man såg och hörde allting, men konstigt nog var det ingen bra konsert. Publiken var helt död och Kaizers spelade bara låt efter låt tills det var slut.

Dagen efter bar det av till Trondheim

Bergen

Bergen var fantastisk på alla sätt. Jag hade underbart sällskap, en riktigt stor lägenhet, tillgång till internet och säng. Det är värst vad lite man begär egentligen när man upplevt lite grejer. Men vad jag menar med det återkommer jag till senare..


Ja jag gillar att posa, haha!

Vi var även och såg den absolut bästa konserten jag sett med Kaizers!! (Fram tills dess).
Här får ni ett klipp från konserten, Medisin & psykiatri:

Uppdateringar på ingång

Ska snart uppdatera er om min resa i Norge, har haft lite problem med att ladda över bilder bara samt att jag inte varit hemma. Känns lite viktigare att umgås med vänner man inte träffat på över en vecka än att uppdatera bloggen, tyvärr. Men det är på ingång.. Förhoppningsvis redan ikväll!

Ha de gott tills dess.

RSS 2.0