Hmhmhm..

Nu är nya designen på plats, men det är en mängd småfel. Jag har precis rättat till de allra största men en del kvarstår. Ska försöka fixa så många som möjligt ikväll. Har tyvärr en hel del skolarbete också. Trodde ju detta skulle gå smärtfritt..

Då vet ni det;)

Ny bloggdesign på ingång

Äntligen hann jag lägga ner lite tid på min nya bloggdesign.. Jag känner mig klar men ska sova på saken då jag är riktigt trött. I trötthetens dimma kan det mesta se bra ut, haha! Aja, nog med utsvävande ord. Håll er uppdaterade så kommer min nya design upp inom kort!

Jejejeje

Provet idag gick galant, tror jag.. För att inte behöva äta upp mina ord och skryta för mycket så gissar jag på max 5 fel;) hehe!

Sen firade jag det med att svulla på McD med Nelly.

Favoriterna i kvällens kval av Idol är Nicklas och Eddie. Calle gillar jag också, så hoppas han går vidare på fredag om det blir en andra chans.


Jag hade glömt..

hur fantastiskt skönt det är att gå kvällspromenader. Har precis varit ute och gått tillsammans med min syster i ett par timmar. Underbart! Resulterade i rosiga kinder, skavda fötter och en känsla av välmående. Vem kan begära mer?

Imorgon ska jag upp tidigt och åka till Linköping med syster och Frida och sedan till skolan. På schemat står prov i Geografi. Känner mig redo så tror det kommer gå bra. Wish me luck!

Uppdatering? Ja, tack.

Inget inlägg på en hel vecka. Måste vara rekord. Tiden bara springer iväg så jag har inte lyckats ta mig tid att prioritera bloggen. Tyvärr. Så går det när man har både jobb, skola och vänner att försöka underhålla. Igår tog jag en dag för mig själv och pustade ut. Jag kände mig helt slutkörd!
 


Liten bild på mig och Nelly i fredags. Spegeln på terassen är riktigt vidrig!

Nu måste jag springa, skolböckerna skriker efter mig..


Söndagsaktiviteter

Börjar bli trött så jag gör en lista över lite saker jag hunnit med idag:

-Gjort klart "Best of Kaizers 2009" och "Granittrock" dvderna. Granittrockdvd.n fick även med lite extramaterial från sommarturnén som jag inte lyckades få plats med på "Best of"dvd.n. (Blev sjukt bra om jag får säga det själv).
-Tittat på hela andra säsongen av SATC.
-Gått en lång kvällspromenad i regnet med Molly.
-Tagit ett långt bad (till följd av promenaden), med Kaizersmusik, vin och muffins. Haha, vilken blandning.
-Köpt alla läromedel till nypris på internet, då jag måste ha dem snarast och säljarna på blocket var oseriösa. Dyrt!!! Fyrsiffrigt.

Och nu till slut ska jag lägga mig i sängen och börja på tredje säsongen av SATC.

But I'm still waiting in line


Läs inte in för mycket i låten. Jag råkar bara tycka om den: )


Taxi, Nostalgimusik, Snefyllor

Gårdagen började bra. Jag följde med syster till stan en sväng och senare hamnade vi hemma hos henne. Vi satt ett bra tag ute på hennes balkong och fikade och njöt av värmen, samt lyssnade på hög gammal nostalgisk musik. Vid sju skjutsade jag henne, Daniel och Mårtensson till en fest i Tjällmo och åkte hem och gjorde iordning mig, för att själv gå ut och festa i Motala med Nelly.


Men gud så dött det var! Vi bestämde oss för att joina min syster som nu var på en fest i Nykyrka. Det var faktiskt riktigt trevligt tills folk blev lite väl runda om fötterna. Vi hamnade till sist på Sibylla, och ärligt talat skämdes jag över mitt sällskap. Jag hoppas att jag inte beter mig sådär när jag dricker.

Det var en kort summering, för jag orkar(och vill inte) gå in på detaljer. 

The time of my life

Igår åkte jag och Nelly in till Linköping. Främsta anledningen var att hitta läromedlen jag behöver, men då vi inte lyckades med det, blev det en runda på stan istället. Jag hittade en klocka(har inte haft en på år och dar, så behovet var stort), en tunika och två par skor.


Efter det jobbade jag till halv åtta. Lagom att komma hem och sätta sig framför Idol med tacos och vin. Senare såg jag även på Dirty dancing (en utav mina absoluta älsklingsfilmer! Nej, jag är inte klyschig), och sen var det dags att sova. Men till min lycka ringer Majken, som var på Skambanktkonsert i Oslo, och låter mig få lyssna.

Måste säga att jag hade en riktigt bra fredag!


På jakt efter böcker

Nu har jag varit på Komvux och fått information. Jag måste köpa mina böcker själv. Sorgligt nog kostar böckerna runt 400:- styck i nypris, så jag söker febrilt efter böckerna på blocket.

Om det är någon utav er som läser detta som möjligtvis har Perspektiv på historien A, Naturkunskap A, Levande texter och/eller Den levande litteraturen så hör av er! Jag vill köpa! :)


Nu ska jag fixa lite med min nya design och sen är det idol.

It´s time for change

Idag börjar jag studera igen. Jag ska plugga upp 4 betyg på Komvux. Det känns riktigt bra att äntligen få det gjort. Jag har det senaste året skjutit upp det för att arbeta på Willys, men nu har jag bestämt mig för att göra både och. Wish me luck;)

Hej hej bloggen!

Hahaha, nej skämtade bara!

Har varit lite tomt på inlägg ett tag nu. Jag har inte varit hemma så mycket, och när jag väl är hemma jobbar jag på en ny design till bloggen. Så nu vet ni vad som sker.. Lovar att försöka skynda på prosessen med designen;)

Ciao

VMA 2009

Jag har inte kunnat somna, så vad gör man då? Jo man kollar på VMA såklart!


Och det som verkligen har fastnat i huvudet på mig under nattens program är först och främst Lady Gaga. Hon bytte kläder oftare än en Eurovisionsprogramledare. Om man nu kan kalla det kläder. Hon var helt enkelt utspökad med alla möjliga huvudbonader.

Det andra som fastnade var inledningsnumret som var dedikerat till Michael Jackson. Riktigt proffsigt gjort och i slutet av numret kom Janet Jackson ut på scenen och sjöng. Jag, som annars är ganska trött på att media tjatar sönder Michaels död, blev riktigt rörd och tyckte det var mäktigt.

Det sista var då Beyonce offrade sin stund i rampljuset, efter att hon vunnit priset för "Best video of the year", till Taylor Swift. Swift vann priset "Best female video", men då hon tog emot priset blev hon avbruten av Kanye West, som kom upp och skrek att Beyonce hade den bästa videon genom tiderna. Tummen upp för Beyonce!

Bloggtorkrubrik

Ännu en gång vågade någon utmana mig på minigolf. Och ännu en gång spöade jag skiten ur den personen. Den här gången var det Frank som fick känna på förlustens sura smak. Muhaha! ^^

Sen gick vi till hamnkrogen, och tydligen är det så att om man beställer en förrätt så måste man äta upp den snabbt, annars blir huvudrätten förstörd. De kom och ville ta min förrätt flera gånger innan jag var klar, och när jag till slut fått nog och lät dem ta den, så kommer nästa besvikelse. Min bakade potatis var som potatismos. Jippi! De hade tydligen haft den på eftervärme medans jag åt min förrätt. Varför kunde jag inte fått huvudrätten tillsammans med förrätten isf?

Och sen började en trubadur spela där inne. Vad mysigt tänkte vi. Men nejdå.. Han skulle överrösta alla där inne, så vi fick praktiskt taget sitta och skrika till varandra över bordet. Haha!

Nog med negativ kritik, det var faktiskt en riktigt lyckad dag. Vi gick vidare till Terassen där Nelly joinade oss och drack några drinkar och dansade tills stängningsdags.

Vi bestämda att snart göra detta igen och min mamma har fått en ny idol. haha! :D


Vem bryr sig om 100 år?

Planen var att följa med Nelly till Carlsund imorse för att hon skulle hämta ut sitt busskort, men dum som jag var glömde jag ta med mobilen upp på rummet. Haha, jag ställde klockan iaf så den ringde i timmar och jag sov som en gris. Så än en gång får jag be Nelly om ursäkt för att jag är lite tankspridd. Förlåt.


Och bara för det bjuder jag på ett lite skrattretande collage. Haha!
Bettan ska bättra sig.


Silly love songs


egegeggo

Nelly och jag gick en sväng till varamon.







Som ni ser fick kameran följa med


Designa mera

Hjälpte Nelly med en ny design tidigare idag. Såhär blev resultatet:


Titta in en sväng där!


Det va go stämning


Lär inte glömma Grorudkonserten i första taget! Oyoyoy, så bra det var!


Materialistiskt inlägg

Tänk vad mycket materia en människa kan tänkas behöva. Detta är mina två senaste inköp. Hade tänkt göra liknande med kläderna jag köpte i Stockholm, men uff, jag orkade inte! Kanske orkar imorgon;)


1. Leggings, Vila
2. Ögonskugga, Nouba
3. Glam shine diamond, Läppglans, aprikos

1. Top, Daydream romance, Cubus
2. LP, Kaizers orchestra, 250% tour, Granittrock
3. Solglasögon, Latscho
4. Tunika, Vero moda


Baggehjärtahjärta

Haha, finns det någon charmigare än Bagge i idoljuryn? Jag är nog lite förälskad^^



Vad fick mig att skratta mest idag? Mamma, när hon missuppfattade vad en kille sa på previewen av morgondagens program av idol.
Killen sa: "Här brukar jag sitta i badet och chilla med brudarna".
Mamma trodde han sa: "Här brukar jag sitta och äta korv med brudarna". Haha!

Det är aldrig lika roligt att återberätta någonting. Men jisses vad sjukt kul det var när hon sa det! Eller är jag bara trött?

Bäst på idol idag var iaf Gustav som sjöng Hallelujah!

Hippelihopp

Jag är så omständig. Är rädd att jag börjar likna min mamma i vissa avseenden. Speciellt en grej, att aldrig slutföra något jag påbörjar.

Jag tänkte att jag skulle hem och sätta mig med Movie maker för att göra klart en dvd, men så började jag labba lite med kameran för att sedan börja installera PS3 på pappas dator. Och så började jag fixa bilderna som jag tänkte lägga ut här, men så blev jag hungrig så jag gick ner och började laga mat. Men när maten väl var klar hade hungern försvunnit så jag lät den stå. Och snart börjar idol som jag tänkte se, vilket gör att allt annat får vänta. Haha! Det enda jag lyckats genomföra idag är shoppingen med Nelly, samt fika.

Detta blev virrigt, men det är precis så jag känner mig idag. Oi!

See the world in a different way

Köpte mig ett par nya ögon idag. Det var ett måste med ett par nya linser och varför inte satsa på en rolig färg när man ändå är i farten? Dessa blev det till slut. Hoppas de kommer snart så jag slipper gå runt i glasögon.


Reklam:
219:- på Fargadelinser.com


Sjukling

Idag har jag spenderat min tid i sängen. Jag är sjuk, på gränsen till död. Uff! Mår riktigt dåligt..

Men jag har ändå haft nog ork till detta:
-Kolla i timmar på första säsongen av O.C
-Göra en dvd av klippen från Granittrock
-Köpa Vännerboxen med alla 10 säsonger(Jag sålde ju alla mina 10 boxar förra året för att jag ville köpa boxen med alla 10 i 1. Och nu äntligen gjorde jag det!)



Resten av tiden har jag mest sovit. Hatar att vara sjuk! Är jag frisk(are) imorgon så tänkte jag följa med Nelly till Linköping. Keep my fingers crossed!

Bästa konserten i sommar!

Konserten i fredags i Grorud slog alla rekord i sommar. Den var helt fantastisk! Kaizers var på topp, Publiken var på topp och setlistan var på topp.. Allt var så bra som det kunde vara! Jag är supernöjd.

Vi tar det från början. Klockan 6 åkte jag hemifrån och var framme i Oslo klockan 12. Där mötte jag Tone på stationen, men hon var tvungen att åka hem och hämta lite grejer och byta kläder så jag hade 3 timmar att fördröja tiden på. Och vad är inte bättre än att vara i en storstad och shoppa? Så det var vad jag gjorde. Fick med mig lite kläder och ett par solglasögon hem.

Klockan 3 mötte jag upp Tone på stationen igen och så tog vi t-banan till Grorud. Satt bredvid en inte alltför nykter man som försökte prata svenska. Jag skrattade så jag nästan kissade på mig. Haha! Väl framme i Grorud gick vi till festivalområdet och hittade en soffa under ett tält där vi satt och myste tills klockan 7 då vi gick ner till scenen.

Klockan 8 började Satyricon, som jag även såg på Steinkjerfestivalen. Ganska bra live, men jag skulle nog inte köpa deras skiva.


Klockan 21.45 började Kaizers och det var Go från första stund! Det var så sjukt bra!
Setlistan:
KGB
På ditt skift
Bön fra helvete
Ompa til du dör
Knekker deg til sist
Veterans klage
Prosessen
Dr. Mowinckel
Mann mot mann
Kontroll på kontinentet
Sigöynerblod
Resistansen
Di grind
--------------------------
Die polizei
Maestro

Okänd fotograf









Dr. Mowinckel


Bön fra helvete. Kaizers fick hjälp av Ronnie? på Geirs gitarr.


Die polizei
Vill ni ta del av mina resterande klipp får ni besöka min sida på youtube.

To sum it all up: Bästa slutet på sommarturnén 2009!


Oslo here I come!

Då var det dags igen. Och tyvärr troligtvis för sista gången i år. Jag åker till Norge och ser Kaizers imorgon. I Grorud närmare bestämt, en kort bit utanför Oslo. 


Enligt DMA har Geir Zahl(gitarrist i Kaizers) sagt följande till Groruddalen:
"I sommer har vi kjørt en slags "best of»-konsertserie med full pakke av de gamle hitsa våre. Neste gang vi drar ut på tur blir det i forbindelse med ny plate, så med andre ord er dette en av de siste sjansene publikum har til å få med seg godbiter fra de tre siste albumene våre. Jeg tror konserten på GranittRock vil bli minnerik og verdt å få med seg"

Så jag har väldigt höga förhoppningar på konserten imorgon! Nu ska jag sova för tåget går klockan 6 imorgon bitti. Tillbaka på lördag..

Mot nya äventyr


Då har man fyllt 21 då. 20+ gisses. Dock känner jag mig inte äldre och visare och rynkigare än vad jag gjorde igår så det ska nog gå bra det här;) Haha! Istället ser ja det som att ett nytt kapitel i mitt liv börjar.. Mot nya äventyyyr!


Och tusen hjärtligt tack för alla fina gratulationer jag fått under dagen!
Värmde mitt gamla hjärta;)


.

Nelly vågade trotsa mig i minigolf idag igen. Och vad hade hon för det? Hon förlorade.. Igen!


Hämtade även ut mina tågbiljetter idag till resan på fredag. Känns alltid mycket säkrare när man har hämtat ut dem. Härligt att jag får med mig en konsert till.


RSS 2.0