Just go for a walk

Magnus och jag tog oss en liten promenad igår ute i det fina Norrköpingsvädret. Även kameran fick följa med och dessa bilder är ett resultat av det.

Magnus ville inte vara med på kort. Jag lyckades dock fånga ryggen, hehe.Wet hair


           
Precis tränat och duschat. Tycker hår är så vackert på något sätt när det är blött. Dock skulle jag aldrig gå utomhus med en så kallad "wetlook". Men det fungerar bra på bild såhär. Eller är jag ensam om att tycka det?
           


Jag och min nya vän


Jag och min nya vän Olympus.
Bilden togs i all hast innan vi åkte mot Motala i fredags.
Inte världens skarpaste bild, men jag gillar ändå färgerna i den.


En bild säger mer än tusen ord

I helgen hämtade jag och Magnus hem vår nya tavla och igår kom den upp på väggen.


Är riktigt nöjd!


Candle lightning


Uno-night

Vi tog oss en tur till Motala den här helgen också, allra främst för att hämta hem en tavla men även för att umgås lite med Carina och Tomas. På schemat stod Tacos och Uno. Det är alltid lika trevligt att träffa sina nära och kära för lite sällskapsspel.


Suputen Leo, hehe


UFC Personal trainer

Har börjat träna med hjälp av detta Tv-spel. Man använder en moition controller och följer tränarens anvisningar. Jag började ett 30-dagars viktminskningsprogram i förra veckan och har ont konstant hela tiden. Det värsta är att man måste träna fast man har träningsvärken från helvetet. Men det är väl så det ska va? Har hört att det är precis vad man borde göra.


En liten bild av hur spelet ser ut.

Nej nu ska jag sätta igång träningspasset för idag!

Bloggen åter i bruk

Nu är jag klar med mitt val av ny design. Såhär får den se ut ett tag. Jag är hyffsat nöjd, men inte hundra. Jag är dock alltid väldigt kräsen när det gäller min egna bloggdesign. Sker kanske en del ändringar av bilder i headern allt eftersom.

Men men, som sagt nu är bloggen igång igen i alla fall. Och för att fira detta kan jag väl bjuda på en liten bild från helgens fotografering. Bilden är även med i min header. Ser fram emot att få det slutliga resultatet på bilderna. Lovar att lägga upp dem ASAP!


Bloggen under konstruktion

Var oerhört trött på den tidigare designen så jag letar ny.. Hittar dock ingen jag tycker om så ett tag framöver kan det nog ske en del förändringar här. Så upplever ni bloggen som konstig är det helt normalt just nu!

Fotografering - Bra salong

Igår, söndag, var det dags för en liten fotografering med Frisörsalongen Bra salong. Uppdraget var att sminka modeller för nya planscher inne i salongen. En riktigt rolig uppgift som gick riktigt bra. Alla var nöjda och glada, utom ett par jobbiga modeller. Vissa personer borde helt enkelt stanna hemma.


Lite Backstagebilder. Återkommer kanske senare med fler men nu måste jag springa och tvätta!


Helgen

Var i Motala i helgen då vi blev bjudna hem till mina föräldrar tillsammans med "svärföräldrarna". Det bjöds på god mat och sällskapsspel. En mycket trevlig afton. Tänkte att jag skulle ha tagit en del kort med min nya kamera i helgen men batteriet dog, haha! Jag får börja ta med mig laddaren eller dubbelkolla innan jag åker någonstans om jag har batteri kvar.

Men en liten söt bild på Molly hans med.


Lilla gullepluttan. Hon avskyr kameror så det är inte lätt att få en bild på henne. Det blev en hyffsat fin bild med tanke på att den är tagen i mörker. När man fotar Molly får man strunta i ljusförhållanden och helt enkelt passa på när hon ligger still, haha!


Testar min nya kamera

Nu har jag fått hem min nya kamera Olympus e-pl1 och testat den lite smått. Jag är riktigt nöjd än sålänge. Det är fortfarande en hel del jag måste lära mig om den men det kommer tids nog.

Just nu tänkte jag bara bjuda på lite bilder jag lattjat ihop idag.Min absoluta favoritbild på älsklingen! Den blev verkligen asfin..


Olympus E-pl1

Nu är det äntligen dags för en förändring. Snart får jag hem min nya kamera Olympys e-pl1! Det ska vara en riktigt lättanvänd men samtidigt riktigt bra kamera för oss vardagsanvändare. Proffsen skulle nog inte titta åt den två gånger men den blir nog perfekt för mig! Åtminstone hoppas jag på det.


Paul Mccartney

10.e december åkte jag och syster till Stockholm, Globen för att se Paul Mccartney uppträda. Det var en fantastisk, minnesvärd kväll med otaliga höjdpunkter. Som när han hyllar Lennon och Harrison eller när han gör medley på låtarna A day in the life/Give peace a chance. Tala om gåshud.

Stämningen kunde dock ha varit bättre bland publiken. Svenskarna är så otroligt stela. När en legend som Paul Mccartney ställer sig framför en så borde man hoppa, skutta, skrika och tjuta av glädje. Men de flesta runtomkring mig satt stilla som pinnar utan att röra en min på hela kvällen.

Förutom det var kvällen magisk. A night to remember!

Slutligen vill jag bara bjuda er på ett litet klipp från kvällen.


Vill ni se mer så hänvisar jag er till youtube, där jag lagt upp ytterliggare två klipp.

RSS 2.0