Magi!

Konserten igår var magisk! Den absolut bästa jag varit på.. Setlistan var ultimat. Såhär såg den ut:

Mr. Kaizer, hans konstanze og meg
Kavaler
Medisin og psykiatri
Fanden hakk i hel
Prosessen
Die polizei
Senor Torpedo
Våre demoner
Den sjette sansen
Du og meg Lou
Sonny
KGB
Apokalyps meg
Ompa til du dör
Under månen




Svettig och riktigt nöjd efter en underbar konsert!

Såhär slut blir man efter en Kaizerskonsert;)
Det filmades en hel del så några klipp kanske kommer ut senare eller när jag kommit hem på söndag.

Skivsignering

Nu har Majken och jag kommit hem från skivsigneringen och hunnit ta några glas vin. Eftersom jag bara ätit ett paket nudlar på hela dagen känns det redan i kroppen, Men det är  bara grejt! Vi har även ätit chokladtårta eller brownies så nu är vi redo för konsert. Lär nog tagga till lite med musik och vin ett tag till sen bär det av mot Garage..


Ja jag var lite nördig och köpte skivan både som digipack och "vanlig". Don´t blame me..

Eftersom internetfrågan löst sig lär jag nog uppdatera efter konserten iaf. Dock vet man aldrig vad klockan hinner bli, Ahh! Ja är så sjukt spänd o förväntansfull. Detta lär bli bra!

Update från Bergen

Efter 16 timmar med tåg var jag äntligen framme i Bergen klockan 7 imorse. Dock var jag tvungen att på 30 minuter hitta till lägenheten där vi ska bo för att få nyckeln. Så jag irrade runt som ett stressat litet bi. Till slut hittade jag till lägenheten och får till min förskräckelse uppleva hur det känns att bära tung packning uppför 7 våningar!
Såhär fint bor vi!


Och kolla bara utsikten från balkongen!


Bilderna gör det inte rättvisa. Det är så vackert!

Majken och jag gick ner till centrum så fort vi skrivit ner vägbeskrivningar till de viktigaste ställena. Platekompaniet(för att köpa skivan och senare få den signerad), Systembolaget(då Majkens vin blev beslagtaget på flyget) och Garage(platsen för kvällens konsert)!


Nu har vi satt på skivan på högsta volym och duschat så nu är det dags att korka upp innan vi ska röra oss mot Platekompaniet för signering och senare konsert. Kanske kommer upp en uppdatering efter konserten men räkna inte med det;) Ta hand om er där hemma i Sverige.

Idag bär det av

Nu har jag gått igenom det mesta av min packning och sett till att jag har allt med mig. Det enda som inte ligger nerpackat än är sådant jag ska använda nu på morgonen.

Natten var dock inte speciellt rolig. Jag vaknade stup i kvarten och hade jättesvårt att somna om. Så även fast mitt tåg går vid halv tre så gick jag upp 8. Jag orkade inte försöka sova mer.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag försöka hinna träffa både Fredrik och Tiba innan jag åker. Kommer sakna de något sjukt mycket!

Ahhhh! Jag kan verkligen inte fatta att jag ska få se Kaizers imorgon kväll.. Som jag har längtat. Trodde aldrig den här dagen skulle komma. Dock får ni nog hålla tummarna för att jag inte missar något tåg, då är det kört. Uff, nu blev jag nojig! Wish me luck.

Bild tagen från dagen jag var som lyckligast. 7.e nov -08 efter Nalenkonserten.

Packning o dylikt

Det har varit ganska lugnt på bloggen idag för jag ahr haft det fullt upp med packning och annat. Har taggat upp mig med extra mycket Kaizers idag. Musik och dvd.er.
Imorgon klockan 14.29 går mitt tåg ifrån Motala och tar mig till Oslo. Jag beräknas vara framme 20.41 sen vid 23 åker jag vidare mot Bergen och är framme ungefär vid 7 tiden på onsdagsmorgon. Det lär vara lika jobbigt som det låter, men GUD så värt det det kommer bli! Jag kan fortfarande inte förstå att jag äntligen ska få se mitt älskade Kaizers igen.

Idag släpptes även Våre demoner skivan så snart har jag den i min ägo!
Eftersom jag inte har norskt bredband lär ni inte höra så mycket av mig förrns jag kommer hem på söndagskväll. Det blir alldeles för dyrt.. Ha det gott! Jag lär ha the time of my life.

Under månen

Låten "Under månen" kommer läggas ut på itunes! Vi får alltså ännu en låt med Kaizers att njuta av i framtiden.. Underbart!

Så det kan gå

Igår efter springturen åkte jag och Tiba till Kristoffer för att umgås lite. Det resulterade i några öl, en brasa och ett jack i benet på Dijke. Ajaj så det kan gå! Ambulansen kom och konstaterade dock att det inte behövde sys så det var ju tur..



This city kills

Tidiga mornar har blivit ett faktum. Även en obalanserad mage.. Har känt mig spyfärdig konstant i snart 1-2 veckors tid. Förmodligen pga att jag helt ändrat mina sömn och matvanor. Min kropp är inte van vid detta.

Igår åkte jag, Fredrik, Kim och Tiba till kanalen för att sola och springa en runda. Dock var det bara jag och Kim som sprang. Och jag måste bara säga herregud, så jobbigt det var! Träningsvärken i benen idag är inte nådig.

Something I´d like to say


Jag tycker om dig

Linköping

Det blev en kväll i Linköping igår. Det började med att Tiba och jag körde vilse. När vi till slut kom fram blev det boxning som var riktigt roligt. Efter vi druckit upp drog vi oss in mot stan där vi gick in på en klubb som var det sämsta jag sett. Oerhört dåligt liveband! Dock var ölen billig så vi stannade ett tag. Natten blev bajs.

Vaknade tidigt med värkande kropp och gick ut och solade med Fredrik. Vid 13 vaknade även Kim och Tiba och det var dags att åka hem.



Nu ser vi framåt..

Frukost

Idag när man vaknade fick man världens frukost. Frallor, risifrutti, apelsin juice och jordgubbar..! Så underbart gott. Jag lyfter på hatten och tackar Kim för detta. Nu är jag hemma och ska duscha och göra mig iordning för en sväng på stan med Tiba. Är även en fika inbokad med pojkarna vid kanalen så ser ut att bli en härlig förmiddag.

Ikväll har vi än sålänge siktet inställt på Linköping, men vi får se hur vi gör med det.


Guitarrrr







Avund!

Min avund är så stor just nu. Fick meddelande från Tone och Majken igår som hade lyckan att vara i Oslo igår då fotoutställningen öppnade. Vet inte så mycket än vad de fick uppleva. Bara att Tone fick träffa alla i bandet utom Öyvind och Helge och att Majken fått världens bästa besked! Geir släpper nytt i början av nästa år!!! Hur underbart är inte det?! Som vi har längtat..

Just nu finns det inget jag längtar mer till än Bergenkonserten!

Deep green

Har skickat efter färgade linser idag. Det fick bli den här underbart gröna färgen. Hoppas på att de ska hinna komma innan jag åker till Bergen på tisdag.. Eftersom jag betalade dem direkt över internet finns det iaf en liten chans att det blir möjligt.

Nu hungrar jag ihjäl så ska ner och äta vad helst jag kan hitta.

Senor Torpedo

Dagens nya låtar är Senor Torpedo och Stormfull vals. Torpedo var helt ny och verkligen en frisk fläkt. Ännu en underbar låt av Kaizers som bara växer och växer. Stormfull vals är bekant sen förr men den här versionen slår absolut den tidigare. Känslan i låten får mig att rysa..

Ser fram emot att få höra resten av låtarna då alla som vi hört hittills varit fantastiska!


Nu är det bara 6 dagar kvar tills jag åker!

Fanden hakk i hel

Jag fullkomligt älskar den låten. Kärlek vid första ögonkastet, eller lyssningen kanske man ska säga.

Sitter framför tv.n och tar välförtjänt igen mig efter att ha cyklat fram och tillbaka till Tiba. Haha, det låter så fånigt men med min extremt usla kondition var det verkligen ett prov på min karaktär. Känner mig på topp för att jag klarade det. Dock med överdrivet mycket flås.

Eftersom jag vaknade 6 imorse är jag död och lär somna vilken sekund som helst, så detta får bli ett godnatt inlägg.

Förhandslyssning

I 24 timmar ligger låtarna Die polizei och Fanden hakk i hel ute på Platekompaniet.no innan 2 andra låtar på Våre demoner skivan läggs upp för förhandslyssning. Måste säga att jag absolut älskar låten Fanden hakk i hel. Sjukt bra! Tyvärr tror jag att jag missade de två första låtarna.. Men är ju bara en vecka kvar tills jag har hela albumet i min ägo så gråter inte så mycket över det. Skynda er dit och lyssna & njut! 


From me to you

Vaknade klockan 6 imorse av en mardröm och kunde inte somna om. Den handlade i stora drag om ensamhet, mer behöver jag inte nämna. Klockan 11 var jag på ett möte angående att bli kontaktperson. För att kunna bli det måste jag skriva ett personligt brev om mig själv, så ska ägna några timmar åt det nu tänkte jag.

Var även runt på stan och köpte lite nödvändigheter. Väldigt intressant inlägg känner jag. Håll till godo!


Ja ja ja..


Är inte den som brukar säga sånt här,
jag ska viska det så att ingen hör
Känner mig som om jag var 13 och kär,
men vill göra sånt som vuxna gör

Vårt pussel passar, legot lägger sig själv
Aldrig förut har det varit så..
Vi kommer inte längre än till hallen ikväll,
Vi behåller bara skorna på

Got to get you into my life


I was alone, I took a ride,
I didn't know what I would find there
Another road where maybe I could see another kind of mind there

Ooh, then I suddenly see you,
Ooh, did I tell you I need you
Every single day of my life

You didn't run, you didn't lie
You knew I wanted just to hold you
Had you gone, you knew in time, we'd meet again
For I had told you

Ooh, you were meant to be near me
Ooh, and I want you hear me
Say we'll be together every day

Got to get you into my life

What can I do, what can I be,
When I'm with you I want to stay there
If I'm true I'll never leave
And if I do I know the way there

Älska Beatles

On the road again

Snart är det dags för Våre demoner konserterna och veckan efter det drar sommarturnén igång. Kaizers har spikat 14 konserter till sommaren. Förhoppningsvis kommer Majken och jag att se 13 av dessa. Jag längtar och ser fram emot den här sommaren något otroligt!

Bara 9 dagar kvar tills jag åker!

Morgonpigg

Klockan slog halv tio och jag drog med mig Fredrik ut på promenad. Det var riktigt skönt men mina ben hade inte riktigt vaknat än. Fick nästintill dra mig fram. Har även ätit en stadig frukost så nu är jag redo för allt som lördagen har att bjuda på.

Kickstart my heart

Helter skelter

Det blev en lugn och skön fredag till en början. Jag, Fredrik och Tiba satt med varsin dator och var allmänt osociala. Sen kom Kim och då blev det dricka och singstar. En trevlig kväll med personerna jag tycker om mest.




allt o inget

Har varit på språng hela förmiddagen. Var en sväng på stan och droppade in hos arbetsförmedlingen som är segare än vanligt. Sen såg jag och Fredrik på en hel del Punk´d avsnitt och drack kaffe. Helt plötsligt vill han gå till onoff o köpa en dator (tror han blev riktigt kåt i min). Har också ringt och anmält mitt intresse som kontaktperson, så på tisdag ska jag dit. Nu ska jag städa och fixa här hemma innan jag ska bege mig mot Kim. Ha det gott! 

Minikärlek

Nu har jag äntligen köpt mig en minidator! Denna kommer att få följa med mig överallt i framtiden, så nu kommer bloggen uppdateras mer flitigt än tidigare. En Acer aspire one 531 blev det. Den har det nödvändigaste jag behöver, mycket minne för min musik och mina filmer från sommarens konserter med Kaizers och bra batteritid. Dessutom var priset rena rånet. Det gillar vi! Såhär ser min skönhet ut. Den är dock helsvart, så bilden ljuger lite.

Walkin´

Idag blev det en promenad med Fredrik och Tiba och sen en hel del Band of brothers avsnitt. Finns det någon bättre serie?

Bild tagen av Fredrik himself

Skivsignering


Räkna med att jag och Majken är där den 29.e!

En resa i tiden

Håller på o hjälper en vän med ett skolarbete. Pju, vad det är jobbigt! Haha, längesen jag gjorde ett skolarbete nu så får skrivkramp så lätt. Får dock hoppas att han blir nöjd så att det inet är förgäves. Nehe, bäst jag fortsätter.

We will never touch again

Jag förstörde precis väldigt mycket för mig själv.
Varför är det natt så att jag inte kan prata med någon?
Tiba jag behöver dig!

..
Story of my life

Blue and alone

Såg på Pistvakt häromdagen och fastnade för den här låten med Weeping Willows. Helt underbar är den!

I saw your face in a dream last night
A vision so bright and so clear
Though you were lost in the city lights
It felt as if you were here

In my dreams I hold you tight
I wish that I never let go
In my dreams I have no fright
'Cause I'm no longer alone

We will never touch again
I'm under a spell since you've gone
We will never kiss again
I'm under a curse and I'm done
I feel so blue and alone

You had fire in your eyes
And magic was in your touch
I want you back and I despise
That what I want is too much

Kaizers - fotoutställning

Jag har tydligen också missat att Galleri MAP öppnar en fotoutställning över Kaizers den 23.e april. Hela bandet kommer närvara och utställningen kommer finnas tillgänglig fram till den 16.e maj. Frågan är om man skall ta en tur till Oslo den 23.e eller vänta med att se den tills efter Bergen konserten då jag ändå ska spendera en hel dag i Oslo. Tror nästan jag väntar för måste spara på pengarna.

Foto: Paal Audestad

Ro är inget för veklingar

Gårdagen var hur mysig som helst. Jag fick för första gången testa på att fiska och så dåligt gick det faktiskt inte. Dock kan jag inte skryta med mina rokunskaper. Det tog ganska lång tid för mig att komma dit jag ville, haha! Det blev även grillning och film. Blair witch, saving private Ryan, Master&commander och American pie såg vi. Dock inte hela Master då skivan inte hackade så lite.


Natten var dessvärre inte lika rolig. Det var iskallt och trångt så ryggvärken är ett faktum! Så inatt har jag lovat min kropp att sova i min egna säng. Det var ett bar tag sen sist så det är dax!

Kaizersdokumentär

Eftersom jag varit på språng konstant de senaste dagarna har jag helt missat att Kaizers har gjort en dokumentär om hur det är att spela in en låt i studio. Låten ifråga är den älskade Die polizei. Den är 25 minuter lång och det är själva Geir Zahl som har spelat in den. Det finns just nu ett 5 minuter långt klipp som ni kan ta del av om ni går in på Kaizers.no. Jag längtar tills jag får möjligheten att se hela.

Om 15 dagar åker jag till Bergen! <3

fantasilös

Nu åker jag, Tiba, Fredrik och Kim ut till Tibas sommarstuga och grillar marsmallows och ser på film. Blair witch project, american pie och master&commander tar vi med oss så det ser ut att bli en toppenkväll igen. Ha det gott!

Still loving you

En låt som synts i min blogg förr, men som jag har en hel del kärlek till.


Try, baby try
To trust in my love again
I will be there, I will be there
Love, our love
Just shouldn´t be thrown away
I will be there, I will be there

If we´d go again
All the way from the start
I would try to change
The things that killed our love
Your pride has built a wall, so strong
That I cant get through
Is there really no chance
To start once again

I´m still loving you

Rubriklös

Robinson, vårrullar och upp till bevis blev det igår med de gamla vanliga. Mysigt och trevligt som alltid.

Från 11 idag och fram tills nyligen låg jag och Tiba ute och solade, sjöng disneylåtar och berättade sagor. Haha!

Sunshine

Har precis varit hos Tiba och solat med henne, Fredrik och Kim. Känner att jag verkligen har börjat få färg nu. Syns redan på bilderna från igår. I love it!

Nu är det dags för påskmiddag med hela tjocka släkten. Antar att det står ägg på menyn. Vad mer äter man till påsk?

Update: Tydligen äter man julmat vid påsk. Blev Janssons, omelett, köttbullar, prinskorv, ägghalvor, sill och rödbetssallad. Tvingade även i mig ett glas påskmust bara för att. För er som inte vet det hatar jag kolsyrad dryck.

Nu befinner jag mig hos Tiba igen och Kim och Fredrik har precis kommit så ska ut och solcialisera lite. Blir vårrullar senare. Mums! Glad påsk på er alla.

You can´t blame me, I´ve just arrived

Igår blev en kväll i rörelsens tecken. Tiba och jag åkte till Kim och åt tacos och jätteräkor innan vi åkte till en fest i Borensberg. Men hör och häpna, killarna var mer sminkade än tjejerna så vi åkte tillbaka till Motala.
 
Väl hemma igen åkte vi till Cenny som hade fest. Men av någon anledning ville de få personerna som redan var där inte ha oss där. Så det var bara att åka vidare till Erik där vi festade en stund. Slutligen hamnade vi hemma hos Kim igen. Det var inte vad jag kallar en lyckad kväll, men samtidigt fick jag umgås med världens bästa Tiba så helt fel var det inte.


SM Guld och annat smått

Färjestad tog Guld i onsdags! Så fruktansvärt underbart!

Igår slappade vi med spel, god mat och film. Riktigt mysigt. Och idag har vi spenderat hela dagen med att ligga ute i solen med några kalla. Har varit en riktigt härlig början på fredagen. Får hoppas den slutar lyckligt också.



Lyckliga smått berusade pojkar.

.

Nu bär det av till Tiba för att se hockey, grilla och dricka öl. Ha en härlig onsdag!

Skivfrossa

Idag fick jag hem 2 skivor som jag väntat alldeles för länge med att köpa. Gnom - Mys och Kaizers Orchestra - Död manns tango. Snart dimper även Mann mot mann skivan ner i brevlådan. Loveli! 

Imorgon tar vi guld!

Hockeyn mellan Färjestad och Hv71 slutade nyss 3-2 vilket betyder att Färjestad har 3-1 i matcher och kan ta hem guldet imorgon! Så sjukt underbart..

Dock har jag ett dilemma. Hade bestämt att grilla hos Tiba imorgon och hon har inte femman. Antingen får jag vara där en stund och åka hem emellan o komma tillbaka eller så får vi byta plats. Jag kan inte, och ska inte missa matchen imorgon..!

Hejja hejja hejja!

En dag för mig själv

Har precis varit ute på en promenad i nästan 2 timmar. Det var helt underbart!


Nu ska jag äta, sen bär det av till korpen för lite solning. Känner mig så hemskt blek!

Shiver


So you know how much I need ya
But you never even see me, do you?
And is this my final chance of getting you?

And on and on
From the moment I wake, to the moment I sleep
I'll be there by your side; just you try and stop me
I'll be waiting in line, just to see if you care, if you care

Marley & Crue


Fredrik kände för att klippa sönder ett par jeans igår och skriva Mötley Crue och Sixx på dem. Jag var den som fick skriva och det blev faktiskt inte så pjåkigt.. Även fast trashiga Mötley jeans inte lockar mig;P

Sen bar det av till Linköping för att se Marley&me på bio. Den var bra men lång så jag höll på att somna flera gånger. Hade även riktigt ont i ryggen efteråt då man fick sitta jättetrångt med benen. Men allt som allt en lyckad måndag..
 

Jag har velat dö med stil

Krydd carré. Jag säger bara det. Så underbart gott det var att grilla igår! Blev även en hel del pratmakarna innan det var dags att lägga sig. En riktigt trevlig söndag.

Har börjat morgonen med att städa hemma hos Fredrik. Det såg värre ut än i en svinstia. Hämtade även hans utemöbler och ställde fram så har hunnit med att sitta lite i solen också. Nu är jag bara hemma en sväng för att duscha, äta och få min dagliga dos av Kaizers sen ska jag tillbaka för att grilla ännu en gång. Jag älskar att våren har kommit!


Somewhere only we know

Igår var en dag på gott och ont. Den slutade iaf bra och det är vad som betyder något..
Lyssna på den här låten, jag älskar den!
Oh simple thing where have you gone
I'm getting old and i need something to rely on
So tell me when you're gonna let me in
I'm getting tired and i need somewhere to begin

Förändring tack!

Nu när jag börjar få sommarkänslor i hela kroppen tycker jag att det är dags för en förändring. Håller ju på och sparar ut mitt hår, även fast det växer i myrtakt så börjar det ta sig. Men vill ändra hårfärg också. Något ljusare hade jag tänkt. Frågan är om jag ska satsa på många små ljusa slingor över hela håret eller en ljusbrun färg som täcker allt?
 
Ska även fråga pappa om jag kan få sälja min dator så att jag kan få lite pengra till att köpa en liten bärbar istället. Skulle vara så skönt att kunna uppdatera bloggen utan att behöva vara inomhus. Nu när det är så vackert väder vill man ju bara vara ute! Jag håller tummarna..

Nu ska jag ut och gå!

Kaizersupdate

Våre demoner skivan är riktigt speciell. Det har vi vetat om redan från början. Men nu blir den ännu mer speciell.. Den kommer bara säljas i en vecka. Mellan den 27.e april och 2.a maj kan man få tag i den i skivbutiker i Norge. Själv ska jag köpa min så fort jag kommer fram till Bergen den 29.e! Ska nog försöka få tag i vinylen också..

- We thought that to limit the availability would be a good way to reflect and symbolize the exclusive and limited edition aspects of this release, says Geir Kaizer cryptically. - Well, the content in itself isn't all that exclusive, so we therefore thought that it would be a clever idea to limit the time frame in which it is available, as a way of illustrating that this isn't an ordinary release, as say compared to a regular album. This is a compilation of left-over material, discarded ideas that we've given a work-over, mainly intended for the most die-hard Kaizers fans out there. We figured that they won't need more than a week to get to a record store and pick up a copy, anyhow, so what the hell, you know. I don't think this has ever been done before, either, so we're truly in the innovation business now!     

Här är omslaget till den speciella skivan:

Jag älskar det!

Velkommen inn, elskling!

Färjestad vann igår med 4-1! Så underbart.. Dock hade de gärna fått vinna med 3-1 så att jag hade tippat rätt. Det stod ju 3-1 med bara en minuts spel kvar. Lite sorgligt..

Vi hade det i alla fall riktigt trevligt hos Fredrik igår och idag har vi bestämt oss för att ge oss på årets första grillning. Fredrik är just nu iväg och köper kryddkarré! Mmmm..

Nu ska jag ut igen och njuta av solen. Välkommen sommaren, du är älskad!

Kära fredag

Ska precis gå över gatan till Fredrik för att se hockeyn med honom och Tiba. Heja färjestad!! Sen blir de nog några filmer och snask. Låter som det kommer bli en toppenfredag! :D Vad ska ni göra?


Break and shake

Jag fick helt plötsligt världens sug efter lite nostalgisk musik. Då kom jag att tänka på Savage garden. Jag vet inte varför den här musiken tilltalar mig så mycket. Det är inte direkt min musiksmak men den får mig alltid att bli glad och må bra. Härligt!

Inkommet


Fick hem den här bikinin i svart igår. Den var riktigt billig så därför satsade jag på den. Var tvungen att köpa en då jag växt ur mina förra. Pengar är inte roligt när man inte har några..

Kaizersupdate

Kaizers kommer den 2.e Juli uppträda på Skudefestivalen. Att Kaizers ska ha ett lugnt år ser nästan ut att bli ett minne blott.. Och jag älskar det!

Långväga besök

Har precis kommit hem efter en sightseeingtour i Motala. Haha! De här båda männen kom och hälsade på från Tranås och ville se lite av min stad. Åkte först och skulle få med oss Tiba, men utan lycka, sen bar det av till Mcdonalds. Sebastian beställde milkshake och morötter. Ha! Sen kollade vi in utbudet av pubar och krogar här. Brygget var ända stället som avr öppet men Tjörv tyckte tjejerna såg läskiga ut som stod utanför så han vågade inte gå in.


Det var riktigt trevligt att träffa dessa tjommar igen och redan nu har vi spikat den 17.e april. Då är det fest i Motala som gäller. Ser jag fram emot. Fick mig ett riktigt gott skratt idag och förväntar mig detsamma då.

En givande dag i Linköping

Idag åkte jag och Tiba in till Ikano för lite shopping. Hittade två par skor och ett linne. Är riktigt kär i ett av paren som ni ser här närmast på bilden. Är kanske inte världens bästa bild, men de är sjukt snygga på! Åh nu längtar jag till sommaren! Då ska jag ha dem jämt..

Kändes riktigt skönt att skämma bort sig lite för en gångs skull.

Lite pyssel

Satt och hade lite extra tid över och kände att jag ville förnya bloggen lite. Resultatet ser ni främst på vänster sida. Det är en liten introduktion av medlemmarna i Kaizers och sen har jag även lagt in en liten ruta där ni kan se mina senast scrobblade låtar genom lastfm.se. Har även tagit bort all reklam då jag tycker det är fult, samt att jag inte tjänat en krona på det ändå.

Nu ska jag sova. Godnatt!

April april

Blev ni lurade idag? Jag lyckades att inte bli det i år.. Kände mig riktigt smart när jag skämtförklarade alla försök. I och för sig stod Fredrik för de flesta skämten och han har så dålig humor att det inte finns tillstymelse till att man ska tro att de är sanna. Så så smart var jag väl inte..

Är även riktigt lycklig över att vi har gått in i april månad! Kaizers here we come..! :D

Sega *svärord* blogg!

Jag ogillar starkt när bloggen är så oerhört seg!

Ryck upp dig, Therese!

Ja, jag har varit dålig på att uppdatera här. Beror lite på att jag konverterat och brännt skivor de senaste dygnen. Min dator blir så seg då tyvärr.. Men nu ska jag skärpa mig.

Har även umgåtts en del med Fredrik, Tiba och Kim. Har varit trevliga dagar. Idag fick man otroligt mycket vårkänslor! Det värmde riktigt i solen. Därför bestämde sig Fredrik, jag och Tiba oss för att köpa glass och sätta oss i hamnen. Underbart!

Tiba och jag pantade även in smycken som vi aldrig använder för att få lite extra pengar. Hon fick runt 3000 för sina och jag fick 550 för mitt. Lite gott med extra pengar. Detta firade vi med pictionary hemma hos Kim och pizza. Jag hade även en liten lässtund där jag läste en bok högt för mina vänner av Ernest Hemingway. Den var faktiskt riktigt bra.. Hann till tredje kapitlet innan de började snarka. Haha!

Nu ska jag läsa Wheel of time och sen sova. Ha de gott!

26 dagar kvar till skivsläpp
28 dagar kvar till Bergenkonserten
31 dagar till Trondheimkonserten

RSS 2.0