JAAAAA!!

Äntligen har jag löst Trashmeningen!!! Nu ska jag bara komma på bästa fortsättningen så är Gnomskivan min:D Såklart vill jag ha allt det andra också men orkar inte räkna upp allt så nämner det viktigaste;)

Och när jag kom hem idag på lunchen väntade ett underbart paket på mig!! Det var Majken som varit i farten och skickat en dvd med alla klipp hon spelat in från Kaizers konserter det här året. Den är helt underbar!! Jag älskar den! Tack.

Kärlek till klippet från Dekk bord, Union scene! <3 Ryser..

Nu måste jag iväg till stan för en fika med syster och Tora och sen ska jag ägna resten av kvällen till den här dvd.n! Det jag sett hittills är helt otroligt fantastiskt. Jag kan inte säga det nog. Majken, tusen tack! :)

The result


Japp såhär kort blev det! Jag gillar det skarpt..

Kom precis hem från Linköping och fick med mig:
Två bh:ar
två Frank Dandy trosor
Ett linne från Monki
&
En kudde
Haha, snacka om shopping på hög nivå, bara förnödenheter.
Jag har börjat inse att jag lär få vira in mig i ett lakan på nyår.. Finns inga snygga blåsor kvar:(

Nytt år, ny Therese

Ja snart är det början på ett nytt år och då tänkte jag att det var dags för en ny Therese också! Så jag har idag klippt och färgat mitt hår.. Lägger nog ut en bild imorgon så att ni får se resultatet.. Kan för säkerhets skull varna känsliga tittare, Det är KORT! :) Efter att jag slitit av mig hälften av håret pga att jag aldrig kan klura ut trashmeningen så var det ett måste,. haha! Jag vill verkligen vinna så att jag kan få den där Gnom skivan!!!! Därför behöver jag inte ens vinna första priset.. Får jag en Gnom skiva och en 250% LP (som är tröstpriset. Dock står det inte om det bara är 2.an som får det) så är jag i himlen..

Ändra reglerna!

Man måste ändra reglerna i körslaget ,och idol med för den delen! Man borde få rösta på den man vill ska åka ut.. Ikväll åkte Team Timo ut och jag tror att han gjorde det för att folk var säkra på att han skulle gå vidare. Hans kör har varit klart bäst! Det var även ett stort misstag att de nämnde vilka två körer som fått minst röster igår.. Det gjorde att folk tokröstade på dem. Nej jag kräver en ändring!

Nu ska jag lugna ner mig framför sagan om ringen. Gud vad jag älskar dem filmerna!

Trött!

Vem ringer så här tidigt!? Tänkte jag imorse klockan 07.30 när mobilen började skrika. Jo jobbet. Så jag fick flyga upp och stressa för att ta mig dit till 8. Uff jag som kollade på film till 3 inatt.. Så nu ska jag ta mig en liten powernap annars kommer jag gå runt som ett lik hela dagen.

Öppettider 10-17?!

Det blev ingen mellandagsrea för min del.. Precis när jag skulle åka sa mamma att hon precis skulle börja med maten och ville därför att jag skulle åka efter jag ätit. Så jag kommer iväg 16.50, men när jag väl kommit fram är hela stan stängd!! Tack mamma. Jag skulle lämna tillbaka en skjorta och sista datumet var idag.. Får åka till stan imorgon och hoppas på ett under. Arrgh!

Mellandagsrea

Tänkte dra mig in till stan nu förmellandagsreans skull. Ska nog försöka få tag på videokameran jag vill ha.
Sen är det hemåt och trixa med trashkalendern igen som gäller!

Unoooo!

Har tråcklat med trashkalendermeningen hela dagen och kommit fram till en väldans massa ord men ingen mening.. Det irriterar mig! Jag vill verkligen vinna!!

Har även kollat på Viva la Vega och spelat Uno^^ Haha! Jag förlorade varje gång.. Måste vässa på mina scills.;P

Julklapparna -08


Jag är supernöjd! Jag fick, som jag sagt tidigare Viva la Vega, men även Maskineri och Zahls fantastiska album! Äntligen är jag en stolt ägare av dessa.. Har känts så hemskt att ha brända kopior.
Jag fick även 2500 kronor som i sin helhet kommer gå till sommarturnén. :D

Svensk julafton

Här får ni lite videoklipp som jag lovade förrut. Det är två klipp från en utav våra tävlingar igår. Blåsa mugg! Haha, skratta eller gråt gott folk;P

Pappa: Det här skulle turkarna se! Svensk julafton.. Dansa runt granen och blåsa mugg!

Juldagen

Årets julafton var helt fantastisk! Den absolut bästa någonsin.. Jag har aldrig haft så sjukt roligt! Det filmades en hel del igår som ni kommer få ta del av senare. Nu ska jag ner och kolla på Viva la Vega som jag fick igår (ja, det är fy skam att jag inte har fått eller införskaffat den förrns nu). Ska njuta av den och försöka lista ut meningen från bokstäverna i trashkalendern.. Det var en riktig kluring!

God Jul!

God Jul önskar jag från Motala. Hoppas ni alla får allt som ni önskat er och äter er sprängfyllda med julmat.

Åh härliga juletid

Jag känner julen som ett väsen inom mig, haha! Eftersom vi inte firar hemma imorgon bestämde vi oss för att göra oss ett litet julbord här hemma ikväll. Det blir janssons, omelett, köttbullar och prinskorv, sill, äggskivor, rödbetssallad och viktigast av allt julskinka! Mums..
Hela dagen har pappa spelat julmusik för att vi ska få en härlig stämning. Just nu spelas, tomten jag vill ha en riktig jul (vet inte om den heter det, men de sjunger just det om och om igen, haha!)

Och jag ska snart ner till affären för att köpa 4 julklappar för 100 kronor. Vi brukar spela ett spel på julafton där man ska försöka vinna så många julklappar som möjligt, det är faktiskt riktigt roligt:)

Kaizersupdate nr.3!


Ja datumen fortsätter rulla in.! Det är så underbart.. Någon dag mellan 9.e och 12.e juli kommer Kaizers uppträda på Midnattsrockfestivalen! Ser ut som vi får spendera mycket tid i vårt vackra grannland i sommar! ^^

Julen runt hörnet

Nu börjar det verkligen kännas i hela kroppen att det nalkas jul. Idag har vi kokt skinka, klätt julgranen till toner av klassiska julhits, druckit glögg och ätit pepparkakor och sett på "Nu är det jul igen". Jag älskar den filmen! Nu ska jag ner och slå in lite julklappar och lägga dem under granen. Jag känner mig som ett barn på nytt^^

Kaizersupdate nr.2!


Kaizers kommer till Malakoff festivalen som hålls mellan den 24.e och 25.e Juli! Nu har vi redan 3 konserter att se fram emot i sommar.. Underbart!

Min pappa, min hjälte!

Min pappa har fixat så att jag kan spela musik och använda internet på min dator! Tack! Jag är hur trött som helst efter en heldag med jobb så nu ska jag ta mig en tidig sorti och sova. Godnatt..

Datorkrasch

Min dator har kraschat totalt vilket är anledningen till att jag inte skrivit något inlägg på ett tag. Jag har fram tills idag varit orolig upp över öronen för alla mina bilder, videoklipp, skolarbeten m.m. Men jag har tur som har en så teknisk pappa! Han kopplade in min ena hårddisk, som lyckligtvis var oskadd, till sin egen dator genom brännaren. Tack pappa! Du är bäst..

Lär bli lite svårt för mig att skriva inlägg den närmsta framtiden utan dator.. Men jag får försöka stjäla tid på pappas eller systers datorer. Ni får ha en härlig 4.e advent imorgon,. Själv ska jag arbeta från 11 till 19.

Lunchrast

Är hemma på lunch och kopplar av med lite Kaizers.. Gud vad minuterna går sakta när man jobbar och sliter. Känns riktigt befriande att bara för några minuter få sitta och njuta av underbar musik. Men om 10 minuter måste jag tillbaka och kämpa mig igenom de sista 3½ timmarna. Skänk mig en tanke;P


Peter + Wille = sant

Ja jag gissade rätt.. Peter valde Wille till slut. Nu kan man ju bara hoppas att den andra Peter blir straight.. Haha han är en kaka jag gärna doppar i kaffet, eller nåt liknande klyschigt^^

Nu ska jag brottas med kuddarna för imorgon blir en lång dag. Mellan klockan 09 och 19 ska jag sitta i kassan på Willys.. Lär sitta och räkna minuterna och tänka på att varje minut tar mig allt närmare Kaizersturnén. Godnatt!

Three shades of grey


Husk at det er bara et spel

Blir det Peter & Peter?

Nu ska jag ner och kolla på Bonde.. Den stora frågan som jag vill ha besvarad ikväll är: Väljer Peter, Peter eller Wille? Jag hejjar på Wille för jag tycker han är jättehärlig och passar med Peter bäst. De andre bönderna bryr jag mig inte om.. Tycker alla andra bara är pinsamma. Uff! Hoppas inte jag är lika töntig på mina dejter;P haha..

Kaizersupdate!

Äntligen har vi fått något fast beslut att se fram emot! Kaizers kommer uppträda på
Steinkjerfestivalen, som går av stapeln mellan 25-27 juni och Storåsfestivalen som kommer vara mellan 30 juli och 1 augusti.

Fusk

Jag väljer att fuska idag och ta fram dvd.n med Titanic istället för att sitta och vänta på att den för det första ska börja om en timme och sedan utstå alla ack så långa reklampauser. Så från och med nu och 3 timmar framåt ska jag titta på Jacks och Rose öde. Vi vet alla hur det slutar eller hur?

My heart will go on

Snygg-Geir

När jag öppnade lucka nummer 16 i Kaizers.de julkalender såg jag något otroligt komiskt Men sött;P Haha du kanske borde satsa på glasögon Geir? Jag tror ingen kan undgå att se vem det är vår gullige gitarrist porträtterar..


Till toner av Imogen heap

Jag satt nyss och grät som ett litet barn.. Sista avsnittet av O.C säsong 2 är inte att leka med.

Nu ska jag torka tårarna och gå ner och kolla på dagens avsnitt av Greveholm.. Om jag inte minns helt fel får dem igång sprak idag. Som sagt jag har sett den här julkalendern varje år sen den gjordes.

En typisk måndag

Snöbollskrig och vattenkrig i mitt rum..
Det är fortfarande dyngsurt och min säng lär inte hinna torka innan det är dags att sova.
Varför denna dårskap?
Only God knows.


Vad är en hjälte?

"Om en katt har råkat ramla upp i ett träd så tar en hjälte ner den.."
Haha jag älskar barns tankar!


Svenska hjältar

Ni missar väl inte svenska hjältar galan? Jag tänker iallafall titta på det och sen blir det sängen igen.. Är otroligt trött även fast jag sovit bort hela dagen.

6 år sedan

Igår var det exakt 6 år sedan som vi fick hem vår lilla prinsessa. Det är helt otroligt hur fort tiden sprungit iväg!


Är hon inte för söt? ^^

Tredje advent

Idag är det tredje advent och jag vaknade för ca 20 minuter sen.. Uff vad hemskt. Jag och toaletten var bästa vänner inatt så jag somnade inte förrns klockan var 10. Förstår ingenting, jag drack inte alls mycket och åt riktigt bra innan.. Håller tummarna för att det inte är magsjuka iaf.

Meddelande från Matti

sitter hemma hs Matti och lyssnar på någon konstig musik, Försökte omvänd dem till Kaizers genom att spela 170 men det gick inget vidare.. De har ingen musiksmak. Vi ska fram till 22 sitta här och dricka upp de tolv flaskorna vitt vin Matti köpt och uthärda den hemska musiken. Just nu spelas Nickleback(stavning?). Tyck synd om mig! haha..

Rubrik

Nu springer jag iväg till Matti för lite fest och sen vet ingen vad som sker.. Hoppas ni alla haft och får en fortsatt bra lucia.

Tips

Se Vega dvd.n med Kaizers med surround ljud! Vilken upplevelse..

Jag tror..

Både Kevin och Alice gjorde bra ifrån sig idag. Dock tycker jag att vinnarlåten var bäst med Alice.. Vinner tror jag ändå att Kevin gör. Vem tror ni vinner?


Tack Kristina!

Tack Kristina för Kaizerskonserten från Öyafestivalen nu i somras.. Dock var det något konstigt med formatet så det fungerar inte att bränna ut den på dvd, vilket är lite synd.. När jag testade blev det jättebra ända fram till de sista 4 låtarna, då börjar ljudet och bilden hoppa fram och tillbaka som om det vore hack i skivan. Jag får helt enkelt se hela konserten utan de 4 sista låtarna på TV och resten här på datorn, haha!

Nu ska jag ner och mysa framför TV.n med chips(!) och godis.. Det var evigheter sen jag åt chips! Ska bli underbart.. Föräldrarna och syster är ute och roar sig så jag bestämde mig för att ha en stillsam myskväll med mig själv. Såklart är ju även Molly här. Det blir nog att titta på Idolfinalen, där jag hoppas att Alice vinner (inte för att jag skulle köpa varken Kevins eller Alice skiva så egentligen gör det ju mig detsamma, men ska man kolla måste man ju hejja på någon). Sen ska jag nog se Vega dvd.n på högsta volym! Vad ska ni göra denna fredagskväll?

Celebert besök

Det var ju tomtenatta igår och det innebar att Markoolio kom på besök i lilla Motala. Här får ni en liten video från den stora händelsen;)

Kollage

Majken har gjort ett jättehärligt kollage av bilderna från Nalenkonserten som jag bara var tvungen att sno och lägga upp här för alla att se! ^^ Jag får den underbaraste känslan i magen när jag tittar på det..

Jag vet, jag har sagt det förr, men det tåls att sägas igen:
Jag vill ha sommar och kaizersturné NU!

Tomtenatta

Jag ska snart åka till stan med syster och Ida för att gå på tomtenatta.. Amy Diamond och Markoolio ska tydligen uppträda och sen ska Motalas Lucia visa upp sig. Tror dock vi missar Diamond, men jag gråter inte över det. Haha jag blir inte speciellt ledsen över att missa Marko heller men det kan vara en rolig grej ändå. Speciellt nu när det kommit snö igen så kan det vara mysigt att strosa omkring lite på torget.. Vad ska ni göra ikväll?


Julmirakel

Jessica och jag var hos tvillingarna Ida & Elin förrut idag och fikade. På hemvägen skulle vi släppa av Ida vid Willys, då stötte vi på julstressen, bokstavligt talat. Vi åkte bakom en bil som helt plötsligt börjar backa, och innan jag ens hunnit reagera har olyckan varit framme.. Jag kliver ut och granskar bilen som mirakulöst nog klarat sig utan minsta repa! Man måste tro på julmirakel.

Min stackars pappa..

Haha, jag tyckte jättesynd om pappa när vi kollade på bonde öker fru nyss. Han höll kudden framför ansiktet varje gång Peter och hans killar kom i bild (som han alltid gör). Skillnaden idag var att han sänkte kudden och fick se Peter och Wille ligga och mysa tillsammans.. Haha, han skrek rakt in i kudden och sprattla som en fisk på land, och jag skulle tro att han fortfarande har gåshud. Min stackars pappa, det är inte lätt alla gånger att ha fobier..

Längtan

Sitter och kollar på Kaizerskonserten från vega den 19.e april i år och jag kommer på mig själv att längta något fruktanvärt till sommaren. Däremot är det över en månad sen konserten i Nalen var, så tiden bara springer iväg egentligen.. Tänk dig Majken, snart står vi där längst fram och skriker oss hesa. Åh längtar nåt sjukt!

Nu ska jag ner och se på bönder.

Notis

Money, money, money, must be funny, in a rich man´s world..

Men inte alls lika roligt i en fattig flickas värld. Idag fick jag lite panik över min pengasituation.. Jag har köpt julklappar för mer än jag tänkt mig och lär få leva på knäckebröd resten av månaden. Samtidigt som Willys dragit ner på folk så jag har inte blivit inringd en enda dag den här månaden so far. Ser ut som jag får leva fattigt ett tag framöver..

Men såhär i juletider håller jag ändå humöret uppe. Bara vänta och se hur paniken lär växa efter jul. För vad som än händer lär jag ALDRIG nalla pengar från Kaizerskontot!


Vega dvd

Nu har jag fixat så att jag har Vega konserten från april på dvd. Dock är väl varken bild eller ljud kvaliteten det bästa, men den har ett högt värde ändå för mig. Eftersom konserten inte skulle ligga uppe på internet så länge tog jag saken i egna händer och brände ut den.. Nu har man ännu en dvd att njuta av i väntan på sommarens konserter.

Miljöskadad?

"Inatt jag drömde något som jag aldrig drömt förrut.."
Men jag måste säga att det var en underbar dröm. Jag var på en Kaizerskonsert med Adam Brody, och efteråt fick vi festa med bandet backstage. Det kniviga var att både Brody och Geir var intresserade av mig.. haha snakka om självgodhet i drömvärlden! Jag hann dock inte reda ut något för jag vakna, och det var väl mer än tur? Vem skulle jag välja av dessa hetingar?! Haha.. Som sagt jag tror jag är miljöskadad.

Helgen i korthet

Äntligen kan jag använda min dator igen och därför är det hög tid att jag uppdaterar bloggen om helgens händelser.

I lördags följde jag med Emelie till Skänninge där hennes pojkväns band spelade. Det var absolut INTE min stil, men vissa saker får man stå ut med som vän. Här får ni ett lite klipp:


Efteråt åkte vi tillbaka till Motala där vi kollade på mina farbröder som spelade i hamnen, dock har jag inget klipp från det vilket är synd då det var mycket bättre ;)
Vi gick även förbi och åt baugetter på Med eller utan där min syster fått arbete och senare dansade vi natten lång på Hugo. Det slutade med att jag gick hem, vilket jag aldrig mer vill göra om i så höga klackar. Smärta!

Update

Min dator har krånglat hela helgen så har inte haft någon möjlighet att uppdatera bloggen, så här kommer ett I´m alive inlägg från pappas dator. skriver mer så fort min dator kommit ur trotsåldern.

!OBS!

Se hit alla Kaizerfans!
Kaizers spelning på Vega den 19/4-08 blev filmad och finns tillgängligt på den här sidan fram till måndag.
http://www.vegaplayer.instant.cohaesio.net/index.jsp
Så skynda dit och passa på att se en otroligt magisk konsert..
Varning! Geir är farligt sexig efter sin introduktion under kontroll. Mums!
Och var beredd på gåshudsattack gånger 1000 under 170 och die polizei.


Vi får hoppas dem ger ut konserten som dvd senare, men det är inget man kan vara säker på så missa inte chansen att se den NU!

Och jag är lite arg på mig själv, jag var på konserten dagen innan och fick komma in i deras buss där jag fick erbjudandet att se den här konserten gratis(!) Dock tackade jag nej för att jag inte hade pengar till att köpa ny bussbiljett hem + att väninnan jag åkte med ogillade Kaizers så mycket att hon lämnade konserten. Så jag kunde inte få henne att stanna.. Hade det varit idag hade jag liftat, gått eller krypit hem i värsta fall! Jag skulle stannat.. haha, jag hatar att vara efterklok!

Fredagsmys

Idag har jag valt att mysa med pappa framför tv.n. Vi gjorde iordning ett par hamburgare var med det älskade maxbrödet och satte oss för att kolla på en film, mutant chronicles. Snacka om misstag, man tappade aptiten direkt. Jag avskyr filmer med mycket blod, så vi stängde av och kollade på Idol istället. Alice gjorde riktigt bra ifrån sig idag men vad tänkte juryn när dem valde låtar till Robin(?!) De kunde väl inte tro att han skulle klara av att göra Bon Jovi och Micheal Jackson? Nej det blev ett platt fall..

Nu ska jag ner och fortsätta mysa med en bättre film, förhoppningsvis, och godis i mängder. Hoppas ni alla får en härlig fredagkväll:)

Nellie


Jag åkte och hälsade på Malin idag som införskffat sig denna lilla pärla.
Är hon inte för söt?
Jag tycker min hund är liten men det går 10 Nellie på min Molly.
Jag är kär..

Dröm hardt

Efter en timme i centrum här i Motala bestämde sig jag och Emelie för att stadens utbud inte var tillräckligt, så vi åkte till Linköping. Jag köpte mig en jättefin oversize vit skjorta och så åt vi på mitt absoluta favoritställe Chili.. Jag är så mätt att jag knappt kan stå upp.

Hemresan var dock riktigt lång och stundtals läskig. Mellan Linköping och Fornåsa åkte vi i ca 40-50km/h på grund av det hala underlaget och tjock dimma. Man såg verkligen ingenting! Sen fick vi stå i kö vid Fornåsa i 30 minuter för att det skett en olycka. Och efter det, enda fram till Motala, åkte vi i en milslång kö som inte gick fortare än 20-30 km/h. Även fast vi körde så sakta sladda vi till rejält flera gånger. Uff! Det tog oss 1½timme att åka hem, en sträcka som annars bara tar 30 minuter.


Og eg forstår at du spør
Var dette livet,var dette alt

This city kills

Ska snart åka iväg och hämta upp Emelie och sen vidare in till stan för lite julklappsshopping och fika.

Är jättesugen på att baka, får se om vi har några roliga ingredienser hemma annars kanske ja svänger förbi Maxi på hemvägen;P

Tips!

Jag måste tipsa om en sida jag gillar, Lastfm.se
Där kan alla se vilken musik du spelar just nu, du har ett musikbibliotek som folk kan ta del av, du får toplistor på mest spelade artister och låtar + mycket mer.

Du kan även få fina diplom om det är en speciell artist du lyssnar mycket på, såklart är det Kaizers Orchestra för min del. Gå dit och bli medlem nu!

Tv-kväll

Nu ska jag dra mig neråt för lite klassisk familjetid framför TV.n, på schemat, Bonde söker fru.

Eller ska man kanske säga bonde söker man?

Obs missa inte Insider ikväll, verkar vara riktigt intressant!

Julklappsgrubblerier

Jag har ingen idé whatsoever om vad jag ska ge mina föräldrar i julklapp. Det råder total torka i min tankeverksamhet.. Hjälp! Om du har något bra tips är du välkommen att kontakta mig.

Däremot har jag köpt lite mer till min syster än vad hon och jag kom överens om. Men det skadar väl aldrig när det är åt det hållet;)

Katastrof!

Min top 20 lista är bara top 19!! När jag kollade på Majkens lista, fick jag världens konstigaste känsla i magen när medisin & psykiatri spelades. Jag visste att jag bestämt mig för att ha med den på min top 20 men kom inte ihåg om jag klistrade in den i filmen. Och mycket riktigt, Medisin & psykiatri är inte med.. Jag orkar inte göra om filmen bara för detta så ni får helt enkelt nöja er med detta klipp av hela Medisin. Klippet är btw från Nalenkonserten den 7.e november - 08 :)Enjoy!

Storstädning!

Är vad jag håller på med just nu.. Nu ska det bli julfint^^

The Trash calendar

OBS!
Alla Kaizersfans titta hit.
Kaizers.de har gjort en riktigt bra kalender i år.
Varje dag får vi nya ledtrådar på bokstäver som slutligen kommer leda till ett Kaizerinspirerat pris.


Gå dit och ha chans att vinna du också!

Bloggstrul

Har upplevt struligheter med bloggen hela dagen idag, hoppas det inte håller i sig. Någon mer som upplevt det eller är det kanske bara min dator som är bloggintolerant idag? ^^

Nu ska jag göra iordning lite kvällsmat och titta på American dreamz som går på 3.an.

The OC


Jag verkligen älskade OC när det sändes, och igår kände jag att mina boxar alltför länge stått och samlat damm, så jag började ett litet OC marathon.. Tycker fortfarande att Adam Brody (Seth) är en av de snyggaste männen alive, vilket gör att jag dreglar som en galning när jag tittar på serien, haha. Någon mer som är lika frälst i OC som jag?

My top 20

Jag utmanade mig själv för ett par dagar sen att göra en lista på mina 20 favoritlåtar med Kaizers. Det var absolut ingen lätt uppgift och ni får ta listan med en nypa salt, då listan bara är temporär. Det var dock helt omöjligt för mig att rangordna dessa 20 så ordningen har ingen betydelse. Lyssna och njut!

Mysteriet på Greveholm


Alla har vi våra traditioner.
Ingen jul utan Mysteriet på Greveholm, säger jag!
Ända sen den sändes har jag och min syster sett den varje år.
Jag älskar den.

You give me fever

Sjuk.

RSS 2.0