Midsommarhelgen

Det blev ingen direkt midsommar för mig i år. Jobbade hela dagen och när jag väl stressat mig fram till Motala så var alla midsommaraktiviteter utövade och klara. Jag fick iaf en snaps och lite sill. Alla var dock jättetrötta och festen var över innan midnatt. Konstigaste midsommar hittills.

Vi hade iaf tur med vädret, hehe. Kameran glömdes hemma men Hanna tog några fina kort. Tycker speciellt om dessa på Magnus. De hon lyckades ta på mig var ju inte direkt smickrande så dem får ni inte se här.

Foton, Hanna Sjöholm

Midsommardagen åkte vi och hälsade på Jessica och Henrik i deras nya lägenhet. De har fått det jättefint! Såg dock sämsta filmen någonsin, Drive. Rekommenderas inte!

Blev även en del kortspel denna helg, som resulterade i mig som segrare!


It´s not like you to hide from the light



Idag bär det av till Motala igen. Vi ska samlas för att grilla och se på matchen mellan Sverige och England. Det lär nog bli riktigt trevligt men hur matchen går är nog en annan femma. Jag hoppas bara att de spelar bättre än förra matchen.

Såg förresten Snow white and the huntsman igår på bio och den var inte alls så bra som jag hoppats på. Snyggt gjord men zero handling. Väldigt långtråkig! Synd..

Sommarrenovering

Gjorde en lite mer somrig header och fixade till så man faktiskt kan läsa vad som står i sidmenyn. Hoppas ni tycker det blev fint. Jag var lite trött på den gamla headern, speciellt då den kändes så dyster och mörk. Den här passar bättre nu på sommaren åtminstone. Tog kortet för ett antal veckor sedan men har inte tagit mig tid att redigera det förrän nu och tyckte då att det skulle passa som header.

Nu ska jag fixa iordning mig lite för att åka på bio med min älskling. Men in black III står på schemat.

Välkommen in - sovrummet

Det var ett tag sen nu som ni fick se bilder från lägenheten och jag tänkte leda er in i sovrummet, som faktiskt börjar bli riktigt fint. Väggen över sängen ekar fortfarande tom och kommer nog göra det ett tag till. Jag måste komma på om och hur jag ska göra "fjärilsväggen" eller om det ska bli något helt annat.















Om någon har tips om min tomma vägg över sängen så tveka inte att hojta till..

Någon som kommer ihåg hur det såg ut innan btw?

Ganska stor förändring, förhoppningsvis håller ni med mig om att det är till det bättre..


RSS 2.0