Maskineri

Snart kommer Tiba hit för att se på Sex and the city och ladda upp inför Magget.. Trodde väl aldrig att man skulle dit igen, men nostalgi är oftast alltid trevligt! Då ska vi dansa som aldrig förr.. Min kropp skriker "NEI" just nu, men jag lär tvinga den;P

Hur otränad är jag?

Efter att ha jobbat hela dagen och sedan dansat hela natten har jag sån sjuk träningsvärk! Det borde ju vara en liten väckarklocka.. jag måste få upp fysiken lite! Men tyvärr är jag inte så hurtig av mig.. haha! Nu ska jag ta mig ett varmt skumbad och äta gott. Får se vad kvällen ger, tyvärr mår Tiba dåligt så mina planer har blivit indragna. Men något ska jag nog kunna hitta på.

Quotes

Jag älskar SATC! De säger såna klockrena saker ibland.



Charlotte: Imagine, being blind and not being able to see a beautiful day like today. Can you think of anything worse?
Anthony: Stonewashed jeans and a matching jacket.

I've been dating since I'm fifteen. I'm exhausted! Where the hell is he?!?!

Charlotte: "I read this article about a woman who's having orgasms around the clock. And then, BOOM! Orgasms stopped. For good. It was like she had used them all up or something."
Samantha: "That's the meanest thing you've ever said to me!"

...That's because gay men understand what's important: clothes, compliments and cocks!!

The only place we can control men is in bed. If we perpetually gave them blowjobs, we could rule the world!

Men invented fire, but women invented how to play with it..


En natt i dansens tecken

Det blev en riktigt skojfrisk afton igår. Efter allt stressande var det precis vad jag behövde.. Vi var först hos Tiba och hade det trevligt, sen tog vi på oss klackarna och begav oss till hugo.






Ja det blev en hel del fina kort på söta människor. Kvällen slutade med att jag åt en tonfiskbaugette från MedellerUtan i sängen tittandes på SATC. Lyckad kväll!

Stress!

Imorse vaknade jag av att Willys ringde och ville att jag skulle jobba.. Jaha, tänkte jag.. där sprack mina planer att åka och sola och ta det lugnt fram tills kvällens festligheter. Så sen jag slutade för 50 minuter sen har jag stressat mig iväg till systemet, tagit en dusch och nu ska jag sätta mig ner och äta i all hast.. Ska försöka komma iväg om en halvtimme, men jag vet ännu inte vad jag ska ha på mig så det ser kritiskt ut;P haha!

Hoppas ni alla får en toppenkväll! Ciao

Sveriges värsta bilförare

Ligger i sängen och kollar på sveriges värsta bilförare. Det är ju helt sjukt egentligen, men riktigt underhållande..


Kaizersupdate!

Kaizers gör en exklusiv konsert tillsammans med Farmers market på årets Kongsberg Jazzfestival den 4.e juli.

Rubrikrubrik

Igår tog jag på mig de klackade skorna och begav mig till Tiba för lite festligheter. Det var riktigt trevligt med en väldans massa prat om det oändliga ämnet, Män. Tänk att det kan vara ett så underhållande ämne, haha! Såhär såg kvällen ut i bilder.


Och jag gjorde det stora misstaget att klippa lugg igår. Haha, usch, jag passade inte i det.. Så ett tag framöver får jag lägga ner extra tid framför spegeln för att hitta på frisyrer som gör att jag inte ser ut som någon i beatles;P

En dag man lätt glömmer

Det har varit en riktigt tråkig och slätstruken dag so far, inget att berätta om.. Men det ska det bli ändring på. Ska snart göra mig iordning och åka till Tiba för lite umgänge och fest. Mer än såhär kommer nog inte upp på bloggen idag, så jag önskar er alla en underbar dag.


Mat i stora lass

Gjorde iordning fiskgratäng till mig själv idag, och vanligtvis blir jag jättemätt av dem! Men inte idag.. Idag fick jag steka på mig ett par hamburgare också. Jag börjar undra vad det är med mig själv.. Jag äter otroligt mycket nu för tiden. Börjar undra om jag äter för två. haha, men det får man hoppas inte stämmer ;)

Moulin rouge

Jag vaknade ganska tidigt idag och började med att se den här otroligt vackra filmen. Har sett den säkerligen ett hundratals gånger, men det går bara inte att tröttna på den..

Gulligt sällskap

Finns det något bättre än att ha en hund? Så fort man känner sig deprimerad kommer hon och tröstar en med sin blotta närvaro.. Älskar dig Molly!



Just nu ligger hon såhär sött och sover över mina ben.. <3

Eg har sår frå svik

Det finns något jag ogillar riktigt mycket.. Och det är när folk ljuger för mig!

Mästerfilmaren Majkenhenaesjohansson

Det finns två klipp från Kaizers konserter i höstas som jag älskar! Båda är filmade av Majken.. Gå gärna in på hennes blogg Majkenhenaesjohansson.blogg.se, ni kommer lätt till hennes sida genom bildlänken "design av Majken" till vänster.
Det första klippet är från Scentrum scene då Geir framför Dekk bord

Och det andra klippet är från Vega med låten Sorti..
 

Lyssna och njut! Det är magi.. Längtar något sjukt till sommaren!

Det dunkar och det bankar..

Vaknade imorse av att det dunkade och bankade nere i köket. Tydligen har vattenkranen börjat läcka så pappa och några män från området försökte fixa det.. Utan resultat. Eftersom det inte gick att somna om i oljudet gick jag ner och kollade på hockey mellan Frölunda och HV71. En riktigt rolig match faktiskt, även fast jag inte hejar på något av lagen. 5-4 slutade den till slut.

Nu väntar jag på att rörmockarna ska komma och fixa kranen, för tills vidare har de stängt av vattnet i hela huset vilket gör att jag känner mig handikappad. Uffaligen! 

Passar på att göra lite spanska och ser fram emot att se ännu en ishockeymatch vid 5. Då är det Brynäs mot Djurgården som gäller. Hejja Brynäs! 

Söndag

Sitter och kollar på the hills och stoppar i mig chips. Även fast jag sov riktigt länge idag så är jag dödstrött, så lär somna vilken sekund som helst. Har idag även köpt den här blusen. Tyckte den var riktigt fin.. Godnatt!

Leave me in

Älskar den här låten med Geir! Därför gjorde jag en inte alltför komplicerad video till den så att även ni kan ta del av den.. Enjoy!

The dream is not dead, you just woke up too soon..

Nu går jag i ide

Det känns som en evighet sen jag vaknade hos Dennis imorse och åkte hem.. Jag lyckades få runt 2 timmars sömn och inte kunde jag somna när jag väl var hemma heller. Har de senaste timmarna spenderat min dyrbara skönhetssömn på brygget i öronbedövande ohyggligt dålig musik.. Till slut smet jag och Martin därifrån, och åkte hem till mig och kollade på film istället. Nu har han (äntligen, sorry) åkt hem så att jag kan sova! Och den som väcker mig innan jag själv vaknar imorgon får det hett om öronen! Godnatt.

Ge mig fett!

Nu har jag ätit en riktigt smarrig pizza från Napoli.. Verona med kebabsås blev det, och de snålade inte med såsen. Me like!

Bilden gör inte pizzan rättvisa


Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning, för vid 9 kommer Emelie och hämtar upp mig. Ska göra något jag aldrig trodde jag skulle behöva göra igen, gå in på brygget.. Men hennes pojkväns band spelar där ikväll så man får ställa upp och stå ut. Martin skulle kanske joina också. Alltid trevligt att träffa den filuren.

Fetisbulle

Idag när jag kom hem stod det en fetisbulle på bordet.. Den försvann på två sekunder, men här är en bild på hur den såg ut innan;)

Mmm.. nu väntar jag på att pizzan ska komma, haha är ja tjock eller vad?

En gurka med plåster på..

Igår tog vi på oss partyhattarna och blåste upp ballonger för det var dags för lite partie. Här får ni lite bilder från kvällen..


En gurka med plåster på..
resten berättar Dennis

I'm on my knees looking for the answer

And sometimes I get nervous
When I see an open door
Close your eyes, clear your heart
Cut the cord

Are we human or are we dancer?
My sign is vital, my hands are cold
And I'm on my knees looking for the answer
Are we human or are we dancer?

Pay my respects to grace and virtue
Send my condolences to good
Hear my regards to soul and romance
They always did the best they could

And so long to devotion
You taught me everything I know
Wave goodbye, wish me well
You've gotta let me go

Flitig som ett bi

Måste säga att det är riktigt skönt att vakna vid vettiga tider! Både igår och idag har jag kommit upp vid 9.. Har spenderat ett x antal timmar på Platengymnasiet idag för att få ordning på ett schema. Nu har jag en del tentor och annat att se fram emot i vår.

Har även hunnit med att städa mitt rum, jessicas och min garderob(som har en tendens att se ut som ett krig, gick knappt att gå in i den) och hela övervåningen.


Nu ska jag njuta av att bara ta det lugnt i min ensamhet med den sista Star Wars filmen.

Note


Signed, sealed, delivered.. I´m yours.

Fundering

Vad skulle du säga om jag sa att jag gillar dig?

Kaizersupdate!

Äntligen ett nytt festivaldatum. Kaizers kommer spela på Målrock som går av stapeln 7-8 augusti! Det ser ut att bli mycket tid i Norge i sommar.. Härligt!

Blod, svett och tårar

Det blev hockeykväll i måndags hemma hos Dennis, matchen stod mellan Färjestad och Linköping. Tyvärr var det en ganska tråkig match som slutade 3-3, men annars var det riktigt trevligt med gott sällskap, hemmagjord pizza och några öl.



(Bilderna är stulna från Dennis)
Igår kan sammanfattas med pasta&köttfärssås alá Erik och filmmys (dock inte så mysigt då vi kollade på Saw V, Usch!), även detta hemma hos Dennis.


Det var tänkt att jag skulle börja dagen med att gå till Platen. Men när jag hade börjat gå kom jag ihåg att mina uppgifter i Geografi, som jag ska lämna in, är hemma! Så det börjar med en promenad hemåt istället.. Väl hemma upptäcker jag att min syster, som tydligen är inne i någon hemsk period just nu, tagit båda nycklarna till bilen! Det bör kanske tilläggas att bilen dock står kvar..! Så nu får jag snällt vänta på att min far har lunch så att han kan skjutsa mig. En promenad på morgonen räcker gott och väl för mig;P

Oasis vs Malmö

Funderar på om jag ska bjuda med min syster till göteborg på söndag för att se Oasis. Hon älskar dem och jag känner att vi glidit ifrån varandra lite så det skulle säkert pigga upp vår vänskap. Dock har vi bestämt att åka till Malmö på lördag för att kolla på balklänningar, så vet inte vad jag ska göra. Får tänka på detta.

I still need you, but I don´t want you

Underbar låt som jag inte kan få nog av eller sitta still medans den spelas..

Jag är kär
kär i kärleken
jag vill ha någon som alltid finns där,
även fast man är mil ifrån varandra
jag behöver det
nu
.ensamheten är för tom.


Kli i fingrarna

Nu är jag så sugen på att sätta sprätt på pengar att jag snart biter sönder mina nagelband. Funderar på att åka till örebro, lager 157 imorgon eller en riktigt snar framtid. Säg till om du vill med!

Tippelitoppelitop

Har precis spelat otaliga omgångar i yatzy mot mamma. Tro det eller ej, men det är hennes älsklingsspel och jag absolut älskar att spela det med henne. Vi har så galet roligt ihop när vi gör det.

Nu ska jag se på Top Model avsnittet jag missade i onsdags.

Nu är det måndag snart o jag lever för ikväll

Idag ska jag njuta till fullo.
Ska snart ner och fylla badkaret med kokande vatten och tusentals bubblor.
Sen står nyponsoppa och star wars på schemat
Guld värt!

btw, såg en hemskt dålig film igår, sharkattack 2.
Rytande muterade hajar(?!)
Skrattretande.

Kärlek

Bris bris puste meg i nakken
Det blir kaldt i frakken og kroppen skrike
kom bris bris, sett meg fri
Skru på sirenen og gje meg varige mèn


Bris gjer meg roser i kinnet, tar vekk vonde minner
Bris du har stengt oss inne.
Du vinner, du vinner



Jag, min constanse och alla andra

Det blev en festlig fredag igår.. Bilderna får föra min talan idag.




Ja, det var allt för idag folkens.. Så vad har vi lärt oss idag?
Kenny är en linslus.

Prøv å spring frå han, en to tre


Idag har varit en lekdag.
Jag har spenderat halva dagen på golvet med Molly,
Och andra halvan framför datorn med Photoshop..
Jag önskar jag var 5 igen.

Tecken


Min syster har varit i farten och ritat. Hittade dessa två och fick andan i halsen.. För er som inte träffat min systers pojkvän Daniel, säger nog detta inte så mycket, men för er som vet hur han ser ut.. Ni kan bara hålla med mig om att det är förbaskat likt;)

Har pysslat med en ny blogdesign idag och börjar bli ganska nöjd. Får se när den dyker upp, håll utkik!

Drömmar som börjar på mar..

Vaknade imorse av att mina kinder var dyngsura.. Jag hade drömt en riktigt hemsk dröm om ensamhet. Jag har inte gråtit sen evigheternas evighet så det gjorde mig lite chockad att jag gjorde det nu.

Eg venter på deg i enden av din drøm

Ut på landet, shall we?

Jag lämnade tristessen och min tjuriga, men ack så söta hund hemma och åkte ut på landet till Oscar och Joel. Efter några timmar med en riktigt rolig film, lite svårstyrt tv-spel och många sarkastiska kommentarer åkte jag hemåt igen. Det var trevligt att träffa de där två nissarna igen.

T: Wow, med ditt ps3 kan man komma till menyn, men inte se filmen! Köper du ett ps4 så löser det sig nog..
O&J: Haha, ett skämt!

Ny design?

Ja, jag vet att jag har en otroligt snygg design.. Men jag skulle ändå vilja ha en ny som ger mig lite vårkänslor. Självklart tänker jag spara stil och kodmallarna till min nuvarande i återanvändningssyfte. Ska sätta mig och trixa fram lite nya blogdesignsförslag, dock lär det inte bli alltför snyggt då jag förlorat mitt photoshopprogram sen datorn kraschade.. Är det någon som har lust att hjälpa mig, tar jag mer än gärna emot det:)

Dagens äventyr

Jag var bara tvungen att ha broccolisoppa. Så jag drog på mjukisbyxorna och åkte till Maxi. Framför mig i kön står någon jag känner igen, Idol-Johan. Haha, det var dagens äventyr! Nu ska jag njuta av min soppa och kolla på Top Model..


Taxiflyg uteslutet

Jag lär inte åka till Stord med taxiflyg, det är en sak som är säker.. Dock finns det inga tågförbindelser dit heller, så det lättaste alternativet är bil. Det tåls att tänkas på.

Vad gott det skulle vara..

Med soppa! Jag fick ett otroligt sug efter en god soppa, helst broccolisoppa,. Åh, ge mig! Nu när jag är så fruktansvärt förkyld skulle det sitta helt rätt med en varm tallrik soppa och bröd & ost. Någon som vill göra mig tjänsten att komma förbi med det? ;P

Janove till Øyo

Den 28 februari uppträder Janove på Øyo i Stord. Jag bara MÅSTE åka! Dock verkar det vara en aning svårt att komma dit så jag har lämnat en förfrågan om taxiflyg.. Får se hur mycket det kommer kosta. Det blir såklart billigare ju fler som följer med. Så är du intresserad, kontakta mig.



Neighbour boy

Dygnare

Tänkte göra mig en dygnare.. Måste verkligen vända på mitt dygn och inget annat har hjälpt. Ska börja med att hålla mig vaken med den 13.e boken ur serien Wheel of time, sen har jag ju filmen Love Guru att se på.. Jag önskar mig själv lycka till och hoppas alla ni andra får en god natts sömn.

Rastlösa FiaLotta

Jag är helt plötsligt riktigt rastlös! Har ända sen igår morse kollat på Gossip girl och knappt rest mig ur sängen.. Men nu helt plötsligt kände jag att det får vara nog! Och klockan är strax över nio, vad göra, vad göra..? Får nog ta mig en liten promenad.. Får jag lite frisk luft kanske abstinensen försvinner.

Och nu vill jag veta vem som vinner trashkalenderpriserna!! Väntan gör mig galen.


I can´t wait for them to get

On the road again

I valet och kvalet


Jag har börjat sakna att ha långt hår.. Men frågan är vad jag passar bäst i, de jag frågat än så länge säger kort. Tough call..

kamp mot tiden.

Jag är så otroligt trött. T.R.Ö.T.T! Men somnar jag nu kommer jag vakna runt 2 och då är morgondagen också förverkad.. Idag har varit en riktig söndag. En mellandag där inget händer, och det framkallar inte ens ångest. Ne jag ska nog ta och titta på hulken, en gång för alla.

Btw, jag säljer alla mina vännerboxar.. Kontakta mig vid intresse;P

The peaks

Jag älskar den här videon med Jaevel av en tango från Oslo konserten i höstas.. Den här låten, dekk bord, sorti och die polizei är 2008 års höjdpunkter(mötet med janove o geir får jag inte glömma o nämna i det här sammanhanget heller)! Det var under de låtarna jag var som mest lycklig. Ryser nåt sjukt..

Sett deg inn i mine kår

Sett deg inn i mine kår
så kanskje du forstår
at de aldri vil slippe meg inn
i himmelen din


Seks mann og seks hender holder fast i kista
Ingen vett kem som er neste mann på lista
Og snart er det min tur. Kvelden er omme
Men ingen kan fortelle meg om tida som kommer

Kvällen igår gick i regnbågens alla färger.. Vi behöver inte gå in i detaljer. Kan bara säga att kvällen började bättre än den slutade.



Kan inte sluta tycka att tobbe ibland är ruskigt lik Geir.. Ge honom 10 år så får vi se;P

Nu ska jag dämpa min frustration över vissa personers tjurskallighet med en tallrik kräm.


Testing, testing

Igår fick jag hem min nya vän Canon ixus 960 is, dock med ett minneskort med endast 32mb! Så jag kunde inte leka alltför mycket med den.. Så när Emelie och Jeanette kom hit fick de vara mina försökskaniner och sedan när jag åkte vidare till Matti & co fick de ta över den rollen. Så fort jag köpt ett nytt minneskort och börjat lära mig mer av kamerans funktioner kommer nog bilderna hålla en högre standard. Men jag tycker ändå dessa bilder blev riktigt snygga;)





Haha ja det var iaf mycket kärlek i luften.. En riktigt rolig kväll för att summera den på bästa sätt.

Nu väntar hasselbackspotatis.. Mmm!

Försmak på sommaren

Jag kom precis hem från korpen, där jag spenderat en halvtimme med att sola.. Gud vad jag längtar till sommaren och värmen, då man kan gå ner till stranden som ligger bara 10 minuter till fots härifrån och sola & bada hela dagarna. Mm..

Och för att få ännu mer abstinens till sommaren har jag nu satt på Majkens förtjusande dvd från förra årets konserter med kaizers. Btw Majken, vad använde du för program? Menyn är underbar.. Jag kunde inte göra någon direkt meny i Nero. Längtar ihjäl mig till sommarturnén!! Känns som det är tusen år tills vi får stå längst fram och skrika lungorna av oss..

Om budson

Jag fick en fråga om Budson från en tjej som heter Malin, hon undrade om man verkligen kunde vinna där. Så det här inlägget är till dig och alla andra som kanske undrar.

Ja, man kan vinna på budson(eftersom jag gjorde det måste det ju vara möjligt). Budsons öresauktioner fungerar precis som riktiga auktioner. Lägger någon ett bud förlängs tiden (tiden varierar från auktion till auktion, men det brukar oftast handla om 30 sek-2 min).

Ex. På den här auktionen är "budtiden" 2 minuter. Just nu har tojocd det högsta budet och om ingen annan lägger ett bud inom 20 sekunder vinner han. Lägger någon ett bud dock, så förlängs tiden till 2 minuter igen. Till slut står någon som vinnare..
Hoppas du fick svar på din fråga Malin.

Gossip girl maraton


Nu drar jag igång ett litet Gossip girl maraton.. Har dock bara första säsongen så det lär inte bli långvarigt.

Ett paket kom lastat


Från USA, och jag blev överlycklig för det betydde att jag äntligen fått hem denna:

Hallelujah!

Jessicas väg mot balen, del 1


Idag följde jag med syster till Linköping för att prova balklänningar. Hon hittade ingen hon föll pladask för så inom en snar framtid åker vi till Malmö, där hon sett en hon gillar.

Vi sa iaf no till handskar, men det är ju alltid kul att posa i dem.

Grammis vs Top model

Typiskt att de enda två programmen jag vill titta på ikväll ska ligga under samma tid.. Jag får nog spela in Top model, för det verkar vara en hel del roliga figurer med den här säsongen. Dessutom håller Grammisgalan på en timme längre så om jag spelar in det måste jag vänta en timme efter Top Model innan jag kan kolla på det. Mycket smartare att se grammis först;)

Uppgradering på mindre än en timme

Jag kommer inte bli en ägare av en Canon ixus 860 is längre. Budson kontaktade mig nyss och sa att de inte hade den i lager och att de tagit sig friheten att skicka en Canon ixus 960 is istället. Det tackar jag hjärtligt för! Det var inte en liten uppgradering det.. Jag går från 8mp till 12,1! Härligt.

Den här kommer jag snart vara en stolt ägare av snart!

Jag vann!

Jag vann kameran på Budson igår! Jag är alltså ägare av en Canon ixus 860 is nu!

Lägger nog in en liten rescension om den så fort den dimper ner i brevlådan.

Budson?

Är det någon som vet hur budson fungerar? Jag bjöd på en canon ixus 860 is och tror att jag vann.. Mitt namn var iaf det som stod som budgivare när tiden gick ut. Men det verkar inte finnas någon sida där vinnarna visas och jag har inte fått något sms eller mail. Hoppas detta löser sig så att jag är vinnaren! Annars blir jag förbannad.. Varje bud kostar 15 kronor och jag bjöd ca 15 gånger, så det är lite pengar att kasta i sjön om man förlorar.

Nu ska jag ner och kolla på Top model 11 som börjar idag och fika med familjen. Håll tummarna för att jag vann kameran;)

Nu är det upp till ödet

Nu har jag skickat in mitt bidrag till trashkalendern. Uff vad nervös jag är.. Jag vill vinna!!!

Fuskligheter

Det blev ännu en sen kväll igår hemma hos Dennis.. Det var dags för finalen i ishockey VM för juniorer. Men vi hade allt emot oss. Domarna, publiken, klubborna.. allt! Vid solklara utvisningstillfällen för Kanada hände ingenting och när en svensk ens kollar på en Kanadensare åker han ut. Nej usch! Arga som bin åkte vi ifrån Dennis vid halv 5 för att sova bort förlusten, men den smakar bittert än idag.

Jag har precis kommit hem från korpen där jag njöt av att få lite färg på kinderna. Tydligen hade de inte öppet på trettondagsafton så det blev ingen solning igår.. Resten av dagen ska jag bara ta det lungt. Det har blivit en hel del sena kvällar och jag börjar känna att kroppen inte vill vara med längre. Ska nog bränna ut första säsongen av Gossip girl som legat i datorn i evigheter och titta på det.

Det blir ei lang natt

Vær så snill og send meir brennevin
La oss drikke som svin
Noge å sove på
Det blir ei lang natt
så drøm hardt


Stjernene sa du får et langt liv
Du sko ikkje hørt på dei
Du sko holdt din sti rein
Kun ei natt i gjen
så mangt du sko ha drømt

Alt me kan gjer er å hjelpa deg på vei

I morgen må du ta de siste stega
Og eg forstår at du spør
Var dette livet,var dette alt

Maten på chillout igår var magisk! Jag åt stekt lax med potatisgratäng, wokade grönsaker och räkröra.. Det vattnas i munnen på mig bara genom att tänka på det. Efter hockeyn åkte jag till Dennis och Matti och kollade på film, appaloosa tror jag den hette. Den var ett sömnpiller!

Idag ska jag först ta mig till korpen för att sola och sedan blir det kanske Dennis & co för tredje dagen i rad. Det är ju finalmatchen i hockey inatt och det är ju mycket roligare att se på sport tillsammans med andra! Hejja Sverige!


Det er bara et spel

Igår åkte jag och Emelie till staden för att fika på hugo, men när vi kom dit var det totalt igenbommat! Vilken chock.. Vi gick vidare till med eller utan, men även det var stängt! Till slut hittade vi ett nytt litet hak där de serverade de godaste kaffedrinkarna i Motalas historia! Emelie och jag har hittat en ny kärlek.. Så idag ska vi dit igen och kolla om deras maträtter håller samma klass.

Efter fikan åkte jag till Dennis och Matti för en spelkväll. Det började med hockeyspel och jag var grym! Jag lyckades nästan slå Matti. Den jäkeln lyckades få in ett mål på mig när det bara var 23 sekunder kvar på övertid.. illa!
Sen var det dags att testa allmänkunskapen genom att spela buzz. Och killarna blev helt knäckta. Av 6 spelade matcher vann jag.. javisst, alla 6! Sen klampade Erik och Tobias in och då vann jag bara 2 av 3 matcher. Dumma Erik som måste komma och förstöra mitt flyt!

Nu var det dags att ta en liten paus i spelandet så det beställdes hem pizza och så kollade vi på semifinalen i juniorhockey mellan Sverige-Slovakien. Och vilken match det var!! Sverige vann tillslut med 5-3 och får möta Kanada i final natten mot tisdag. Då lär vi sitta och skrika och hejja på vårt kära Sverige!
Till sist körde vi singstar och även fast jag inte har någon sångröst lyckades jag vinna nästan varenda battle. Den enda låt jag förlorade på var kräm med kent. Jag har aldrig lyssnat på en enda kentlåt:P Förrutom de som spelats på radion.
Vid 3 rörde jag mig hemåt, det är värst vad fort tiden går när man har roligt!

Nu ska jag göra mig iordning för middagen med Emelie, sen blir det att följa med henne och se på hennes pojkvän som spelar hockey och efter det ska jag till Dennis & co igen. Måste ju ge dem chansen att slå mig. ^^

Buhuhu

Efter jobbet igår kollade jag på sagan om konungens återkomst som gick på 4.an, igen.. Jag kan inte se den för många gånger eller för ofta. Det är inte ens en vecka sedan jag såg den, men när Majken skickade ett meddelande om att den gick på tv kunde jag ju inte låta bli att titta igen.
Och jag har upptäckt att det finns 3 scener där jag absolut inte kan hålla tårarna borta.. Jag har aldrig varit personen som gråter till filmer, men under de här tre scenerna kan jag inte behärska mig.
1. Efter ringen har blivit förstörd och Frodo ligger i sängen och alla i brödraskapet kommer in en efter en.. Och sen kommer Sam in. Just då gråter jag som en stucken gris!
2. När Aragorn krönts till kung, bugar Frodo, Sam, Merry och Pippin för honom och han blir helt förskräckt och säger "My friends, you bow to no-one" och så bugar han och alla andra för hoberna!


3. Den 3.e och sista scenen tror jag nästan ni kan lista ut, det är självfallet scenen då Frodo lämnar Midgård med det sista skeppet och tar farväl av Merry, Pippin och Sam.

Uff, jag har världens gåshud bara av att sitta och skriva om de här scenerna..

Janove talar ut:

- So what will you be doing in 2009?  
- I have been writing songs, and will keep doing that. I've had kind of a new approach this time around because I have put up a simple studio in my basement. I used to just write on my pump organ or acoustic guitar, but now I'm working more layered, focusing more on beats, filling in the whole picture kind of. And then I bring in the other guys to contribute stuff on top of that. Also me and Geir Hellraizer have had some writing sessions together, which we have not done for many years, so we're going to do more of that kind of collaberation too. I truly believe there are great things ahead, and that we will keep things interesting.  

- How about touring in 2009?  
- We'll do some summer festivals for sure. We did quite a few last summer, but there are so many, so we are hoping to to do some of those we didn't do last year.

Varför?!

Bloggen fungerar inte.. Mina inlägg läggs inte upp! Jag blir smått galen.. Har fler än jag detta problemet? Det här inlägget lär väl dock inte någon se förrns bloggen är okej igen:P haha! XD

Nyår 08/09

Ja, det var en underbar nyårsafton i år! Jag och Tora umgicks hela dagen från 11 till ett par timmar efter tolvslaget. Vi började med att gå på stan som lyckligtvis hade öppet. Jag köpte min nyårsklänning (snakka om att vara sent ute) och så blev det en tur in på systembolaget.
Vi åkte sen hem till mig där vi åt potatisgratäng och fläskfilé.. Vi njöt som aldrig förr! Efter maten fixade vi lite nyårsdrinkar med melonvodka, sprite, jordgubbar och partysugrör, de var oerhört goda! Medans vi njöt av dessa var det dags att fixa till sig lite.. Vi blev riktigt fina, ikke sant? ;)
Vid 21 åkte vi till Stefan som hade fest. Det blev en hel del lekar och dricka och en halvtimme innan tolvslaget rörde vi oss ut mot torget för fyrverkerier och nedräkning tillsammans med halva Motalas befolkning. Nyårskyssen fick Tora;) Efter lite mingel åkte jag och Martin hem till mig för efterfest bestående av Bond, Live and let die;)

Tack Bruno för att du gjorde mitt nyår till det bästa!

Det togs förvånande lite bilder på nyår så får lägga ut en ikke aktuell bild på Martin.

Pizza & Kaizers!

Ja första dagen det här året firar jag in med pizza och Kaizers.. Sitter och kollar på dvd.n jag fick av Majken! Den är otroligt bra! Och jag börjar fundera på att skaffa en likadan kamera som hon har istället för den jag tittat ut. Ljud och bildkvaliten på hennes klipp är riktigt bra! Det vore att satsa på ett säkert kort..

Sammanfattning år 2008

Lite krimskramstjaffs;)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
tog studenten, besökte Norge och Italien, blev bjuden på efterfest av Janove och Geir :)

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag skaffar mig aldrig några

3.Vilka länder besökte du?
Danmark, Norge och Italien 

4. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Ännu mer Kaizers och flytt till Norge.

5. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
28 mars, 18 april, 26 juni, 24 juli, 23 oktober, 7 november (datumen för kaizers konserter jag var på), 24 december.

6. Bästa köpet?
Biljetterna till Kaizers konserter i Oslo(23 okt) och Stockholm(7 november)!

7. Vad spenderade du mest pengar på?
Peace&Love festivalen

8. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Alla konserter med Kaizers såklart, få vara inne i kaizers buss i ett par timmar utanför vega och att bli bjuden  på efterfest av Janove och Geir samt träffa nya underbara människor som Majken och Tone! 

9. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Det finns många kaizerslåtar som jag har fina minnen till från 2008, och sorgligt nog lär jag nog alltid koppla Kate ryans låt Ella elle lá till 2008 ;P

10. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Det har varit väldigt blandat..

11. Vad önskar du att du gjort mer?
Pluggat mer, hållt kontakten med gamla vänner och åkt på fler Kaizerskonserter.

12. Vad önskar du att du gjort mindre?
spenderat pengar på onödiga ting. 

13. Hur tillbringade du julen?
Med att äta god mat, kolla på kalle anka, öppna julklappar och blåsa mugg med släkten;)

14. Blev du kär i år?
Ja, och det varade i hela 3 månader! haha

15. Bästa boken du läste i år?
Robert Jordans serie Wheel of time.


16. Något du önskade dig och fick?
Minnesvärda upplevelser och nya underbara vänner.

17. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Jag fikade med mina närmsta vänner.

18. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Mer beständig kärlek, att jag inte förlorat kontakten med en utav mina käraste vänner, flytt till Norge och mer Kaizers!!


19. Vilken kändis var du mest sugen på?
Geir Kaizer, och det gäller fortfarande! :)

20. Vem saknade du?
Amy. 

21. De bästa nya människorna du träffade?
Majken och Tone!


Första dagen

Ja då har 2009 tagit sin början..
Gårdagen var riktigt rolig!
Och som man säger, det som händer på nyår, visar hur nästa år kommer bli..
Så 2009 kommer bli ett toppenår!

Bilder kommer upp inom kort.

RSS 2.0