Julpynt

Lyckades ju även få upp en adventljusstake igår. Tänk att jag hittat en kille som inte gillar julen! Jag som absolut älskar allt som har med julen att göra. Men jag ska allt konvertera honom! Fick ju även tillslut köpa en liten plastgran igår för han efter lite tjat - den ska dock inte pyntas än på ett tag. Granen plockas upp bara några dagar innan julafton enligt mig.


Let there be light!

Igår satte jag och Magnus in belysning i våra garderober. Jag lyckades inte övertala honom om en taklampa men belysningen i garderoben gick han med på. Man får va glad för det lilla.

Såhär fint blev det i alla fall

Före:


Efter:

Visst blev det fint?


Kli i fingrarna

Sitter och drömmer mig bort i tanken om att renovera köket, inreda "klädkammaren", byta golv med mera, med mera. Jag vill så gärna fylla våran lägenhet med fina saker och komma närmare vårat mål om hur vi vill att lägenheten ska se ut. Varför kan jag inte få ett arbete snart eller vara gjord av pengar?

Men det är väl åtminstone vettigt att vi inte springer ut och köper saker på avbetalning. Ingen utav oss gillar det. Och det är väl lite charmigt det med, att sakta men säkert komma dit man vill. Den här månaden vill jag satsa på mer belysning. Speciellt sovrummet och köket är riktigt mörkt så fort det blir mörkt ute. Skulle vara trevligt att se mina kläder i garderoben eller se vad jag äter för en gångs skull.
Mannen i huset vill dock satsa på hemmabiosystem. Och jag håller med om att det skulle vara en riktigt bra investering. Jag avskyr dåligt ljud. Men det är bättre att vänta till mellandagsrean när det gäller sådana prylar.

Här är ett par lampor jag överväger till sovrummet:

Jag tror båda skulle passa, men Magnus avskyr båda. Han avskyr dock dem jag har i fönstret också så varför bryta trenden? Hehe, vad tycker ni om dem?

Klippt & klart

Tänkte bjuda på en bild på min nya frisyr. Jag blev riktigt nöjd!


Hoppas ni inte äcklades för mycket av min skitiga spegel. För de intresserade så är den åtgärdad nu.. Bättre sent än aldrig!


Smått och gott

I veckan kom det hem ytterligare en liten möbel till lägenheten. En ny Tv-möbel från Ikea. Såhär fint blev det.


Älsklings minigitarrer fick komma upp ur kartongerna. Han är stormförtjust!


Våran Jack Daniels tavla fick komma upp på väggen idag. Det är synd att ha den ståendes i förrådet.

Ni ser även min nya köksmaskin som jag fick av mina snälla föräldrar häromdagen. De har aldrig använt den, och frågan är; kommer jag? Ja, testa den måste jag ju iaf! Så snart blir det bullbak..


Klassisk ansiktsbehandling

Igår, torsdag, åkte jag till Starby hotell & spa i Vadstena för att unna mig en klassisk ansiktsbehandling. Jag hade ett presentkort på en behandling som jag fått av David för över ett år sedan, så nu var det dags att använda det! Och himmel vad underbart det var.. Jag rekommenderar alla att unna sig lite lyx ibland, jag ska absolut göra om det här oftare. Får försöka övertala älsklingen om att följa med på en spaweekend. Borde inte vara för svårt, hehe.


Klicka på bilden för att komma till Starby hotell & spa:s hemsida

Fick även håret klippt igår av syster, kanske kommer upp någon bild inom kort.


Världens absolut bästa pojkvän!

Jag måste ju få skryta lite. Min underbara pojkvän överraskade mig precis med Mysteriet på Greveholm. Jag har grämt mig över att jag inte kommer kunna se det i år då jag inte bor hemma längre, och han är så fantastisk att han går och köper den åt mig!

Dessutom har han ägnat hela morgonen åt att tvätta och igår när jag kom hem hade han städat här hemma.
Visst, det kanske låter som bagateller men det är de små sakerna i livet som betyder mest.

Jag älskar dig, Magnus Sjöholm!

Twilight - Breaking dawn

Igår ägnade jag mestadelen av dagen åt att sitta och skava i en biofotölj. Från klockan halv 4 till straxt efter två inatt kollade jag på Twilight. Twilight, New moon, Eclipse och sedan världspremiären av Breaking dawn! Och jisses vilken film! Den var något utav det snyggaste jag sett. Det bästa av allt var att den gjorde boken rättvisa. Nu kan jag knappt vänta tills uppföljaren och därmed sista filmen av Twilight kommer. Tyvärr är det ju ett år tills dess.


Jag hoppas dock att dem håller sig till samma regissör till sista filmen som i Breaking dawn så att dem två filmerna tydligt hänger ihop.


Födelsedag

Magnus fyllde år i onsdags och det glömde jag helt bort att uppmärksamma här. Gamlingen blev hela 22. Uff det betyder att jag är urgammal, eller?
Han fick en onepiece utav mig(en äkta - det är tydligen viktigt) och blev superglad. Han spenderar varje vaken timme här hemma i den. Sålänge han inte börjar använda den utomhus så är jag nöjd.
Jag börjar nästan bli sugen på en egen. Den ser ju faktiskt mysig ut. Jag behöver ju dock ingen äkta så kanske skulle införskaffa mig en. Om någon ska till Ullared så finns det onepieceliknande jumpsuites för 199:-. Hojta gärna då!

Nu ska jag göra iordning lite soppa och rostade mackor. Det borde bli lagom tills älskling kommer hem från jobbet.



Nytillskott

Nu ska jag äntligen visa upp lite bilder på våra nya tillskott i lägenheten. Ska bara varna känsliga tittare för bildkvaliteten: den är usel. Frågan är, är det kamerans fel eller mitt eget? Hehe.

Vårat fina soffbord från Ikea. Hela 199 kronor fick vi ge för det. Klipp!

Vår fina pläd från Chilli är värd sin egen tid i strålkastarljuset. Den är helt klart min bästa vän! Helt underbar.. Lär inte frysa en sekund i vinter.

I Ullared hittade jag äntligen en öljettkappa till köket som jag tyckte passade. Känns genast mycket mer hemtrevligt med gardiner.

Och äntligen har jag fått hem mina fina gardiner till sovrummet som min syster sydde upp åt mig.

Sådär det var allt för idag.


Chilli

Idag åkte jag och Magnus in till Chilli i centrum här i Norrköping för att köpa den här fina bokhyllan på bilden nedanför(fast i svart). Leveranstiden var dock ganska lång. Vi måste vänta till vecka 2, 2012. Det är lite trist att inte få ta hem den direkt men nu har vi iallafall något att se fram emot. Får se det som en försenad julklapp till oss själva.


Jag klickade även hem den här fina lådan som ser ut som en bok för förvaring av tv-dosor, pennor etc. En liten skräpgömma helt enkelt. Tyckte den var riktigt rolig. 119:- fick jag ge så det bränner inte alltför mycket i plånboken heller.

 


Tror det kommer bli jättefint här hemma när dessa gobitar landar i brevlådan. Längtar!
Gud vad jag tycker om inredning. Speciellt när det är mitt eget.

Kommer förresten lite uppdateringar om Ullaredsköpen m.m. inom kort. Ska bara få pinnen ur och ta lite bilder med kameran.


Mot Ullared!

Snart bär det av mot Gekås för lite shopping men allra främst kvalitettid med La familia! Plånboken är inte speciellt fet så får se hur mycket man lyckas komma hem med. Rekordlite troligtvis.

Lyckades ju även pricka in höstlovet så lär nog få trängas sönder idag. Men det hör väl till? Hehe.

Wish me luck!

Bildbomb - Släktträff

I lördags var det dags för Jarmyrsläkten att träffas och umgås - för allra första gången var nästintill hela tjocka släkten samlad. Totalt var vi 60 Jarmyrare med respektive på plats. Det bjöds på god mat, lekar, karaoke, dans och många skratt. En riktigt rolig kväll, så jag tänkte dela med mig av en massa bilder från kvällen.







Hoppas på fler släktträffar i framtiden!

Halloween 2011

I år blev det halloweenfest hemma hos Micke Stoltz med bland andra Amy, Elin och självklart Magnus m.fl. Det var trevligt men Magnus hade jobbat natt och jag hade av någon anledning inte kunnat sova så vi blev tyvärr inte långvariga.

Jag satsade på en vampyrlook i år. Orkade inte direkt anstränga mig alltför mycket, speciellt inte eftersom vi skulle på släktträff dagen efter. Hjälpte även Amy, Micke och Malin med deras makeuper. Det är alltid kul att lattja lite med smink, speciellt på halloween när man kan tänja lite på gränserna. Här får ni lite bilder att njuta av.
   


RSS 2.0