Måndag 29/9

Jag åkte till Thomas(mitt ex) igår och såg på Sex and the city. Älskar! Helt underbar film, dock väldigt lång så jag orkade inte se hela. Kom ju till honom runt halv elva tiden så när klockan var halv ett gav jag upp och åkte hem. Thomas däremot gav upp innan och gick och la sig vid halv tolv-tolv, haha! Känns ändå skönt att vi kan vara vänner.. inte ofta jag har haft den möjligheten med mina ex.

Och jag Älskar verkligen den här klänningen! Tyvärr får man bara se Carrie ha på sig den i nån minut i början av filmen.. Sorgligt tycker jag att man inte får njuta mer av den.

Söndag 28/9

Jag måste be om ursäkt för min rubrik igår. Jag skrev Fredag 27/9 men det ska ju faktiskt stå Lördag;P Jag var kanske inte så utvilad som jag trodde. haha! Gårdagen blev riktigt lyckad. Den började med bowling som jag vann! Jag var helt överlägset bäst.. Vi spelade i lag, jag & Berg och Emelie & Victor. Berg var helt värdelös och hade aldrig vunnit om det inte var för mig så vi drog slutsatsen att jag var bäst. haha! Sen åkte vi vidare till Hugo och åt baguetter och började dricka lite smått.. Vi var kvar där tills kl. elva, halv tolv sen gick vi till brygget. Och förvånande nog hade jag roligt där. Slutade med efterfest hemma hos Ricoh.. Blev en aning sent så idag är jag lite mör i kroppen. To sum it up, en riktigt lyckad kväll!



Det är nu endast 25 dagar kvar tills det bär av till Oslo för Kaizers.. Muuuums, jag känner i hela kroppen hur det närmar sig! Underbar bild på Janove! Oh vad jag längtar...!



Min nya bästa vän i det här höstmörkret är:

Min hud blir jättetorr såhär på hösten och vintern och därför krävs det hjälp från Nivea:) Denna är riktigt bra och jag rekommenderar den starkt till de som är torrhudade som jag.

Fredag 27/9

Idag ska jag iväg och bowla med Emelie, Victor och Fredrik klockan 18. Jag bara mååste vinna! Ni lär få höra resultatet imorgon. haha! Se nska vi vidare till Hugo och äta gott och senare blir det även lite dricka.. Jag somna redan klockan 20 igår, och jag borde känna "hemskt!", men det var oerhört skönt. Är riktigt utvilad idag och orkar därför med en festlig kväll.

Janove Ottesen - Neighbour boy



Neighbour boy, he ran away, and came
home, after a year and a day
No one knows just why he was gone, if he was
trying to make it on his own
Being fifteen years old, you get pretty cold,
when you're trying to find gold
But I guess it's best not to wait too long, and
leave before damage is done

Well, it's harder the first time

The first thing he did was buy a pretty suit
He was trying to look good for you
He bought you dinner, and man,
he bought you drinks
And you've been forever his, ever since
And onyour way home, by the side of the road
You didn't see it coming, did you
First, you only had eyes for the young
And then, you found yourself staring at his gun

Well, it's harder the first time

The neighbour boy, he ran away, and came
home, after a year and a day
But he didn't bother to come in, 'cause he knew
that he would never win
The day he came home was a beautiful day
But he said that he'd done wrong on his way
He hung himself by the end of a rope
Now, he's in Heaven, with his head hanging low


26 dagar kvar tills Oslo!<3

Firar detta med att lägga upp en bild från spelningen i Göteborg, Trädgårn den 28/3-08
Jag står där i den blå toppen! Ihhh.. Dock rockar jag inte bilden. Vilket är riktigt synd..

Torsdag 25/9

Oslo, here I come! Hahah det är helt otroligt att jag ska dit.. Betalade tågresan idag också så nu får jag leva på snabbmakaroner och vatten tills jag får min lön nästa månad. Men guud vad värt det det kommer vara! Så nu räknar jag ner både till Oslo och Stockhomsspelningen.. Oslo, 28 dagar kvar och Stockholm, 43 dagar kvar! Loveli..
Har nu precis kommit hem från jobbet och har oerhört ont i händerna pga skärsår.. Och imorgon ska jag dit igen och jobba i 6 timmar. Har lite ångest pga detta:P Men att få pengar är ju trevligt så jag klagar inte alltför mycket. haha!
Nu ska jag kolla på Top Model och försöka sova så jag är pigg imorgon bitti.. Godnatt!


Onsdag 24/9

Har precis köpt biljett till Kaizers spelning i Oslo, sentrum scene den 23 oktober! Jag är överlycklig! Oslo here i come.. Ahh jag kan fortfarande inte förstå det. hehe.. Aja nu ska jag sova och drömma underbara drömmar^^ Imorgon blir det att jobba mellan klockan 15.45 och 20.00, skönt med en kort dag. Dock lär det vara extremt mycket folk på grund av löning och allt men det får man ta. Godnatt!


Kaizers ska släppa en liveskiva i LP format och här är det vackra omslaget. Det kommer bara att säljas vid konserttillfällena och har jag pengar är den MIN;)


Sitter och väntar på att det ska bli mat och sen ska jag ner till maxi för att hämta ut min fina blå klänning som har kommit! Muuums.. Ni kan se bilder på den längre ner på sidan om ni är intresserade och nyfikna. Lär nog lägga upp en bild då jag själv bär den inom en snar framtid också.

Ny design! Vad tycker ni? Jag fullkomligt älskar den:)

44 dagar kvar till Kaizers spelar på Nalen i Stockholm, det firar jag med en rad fina bilder!



Gud vad jag älskar det här bandet. Gör mig och er själva en tjänst och lyssna in er på dem..


Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska till Oslo den 23.e oktober för att se en av deras specialshower. Skulle inte tveka om det inte var för bristen av pengar. Får vänta ett tag till tills jag ser om jag får en tillräckligt fin lön den här månaden. Håller tummarna.

Tisdag 23/9

Godnatt


Dagens mående: Förvirrad & förslappad
Dagens borde: plugga
Dagens frisyr: ostyrigt
Dagens klädsel: chinos och svart linne från monki
Dagens planer: non whatsoever
Dagens materiella vill ha: ja vill ha pengar:P
Dagens mat: pannkakor
Dagens längtan:
närhet
Dagens fundering: det finns en hel del tankar som kretsar i mitt huvud för tillfället
Dagens beroende: sömn & närhet 
Dagens tråkigaste: att jag inte jobbade och tjänade pengar
Dagens film: Morden i midsommer marathon
Dagens låt: Kaizers Orchestra - sjette sansen


Ska snart lägga mig och slökolla lite på idol som jag spelade in tidigare ikväll innan det är dags att slåss med kuddarna. Det är dock en sak som jag grubblar över väldigt mycket för tillfället så vet inte hur det kommer gå att sova. Pratade en del med Thomas idag, mitt ex. Det var riktigt trevligt och känslor som tyvärr inte helt svalnat bubblar upp igen och blir starkare. Saknar honom..

Är medlem på lastfm.se en sida där man kan se och lyssna på vad andra människor lyssnar på för musik. Man får en lista över alla band och låtar som man spelar i media playern eller vad man nu använder för program. Har blivit en aning beroende av det och sen jag blev medlem i slutet av juli har jag lyssnat och skrobblat över 22.000 låtar^^ Har även fått ett fint diplom:


Hur kunde det hända igen?! Nio elever på en finsk skola har idag blivit mördade av en annan elev. Läste precis att han dog av sina skador som han orsakde själv.. På ett sett hade jag hellre sett att han överlevt och fått plågas av det han gjort, men samtidigt är samhället så lamt idag så han skulle nog få en klapp på rumpan och gå fri inom ett år. Idag sörjer vi istället för de nio oskyldiga liven som helt plötsligt rycktes bort..



Har gått upp för någon timme sen, och det känns otroligt illa att ha missat så mycket  av dagen. Men samtidigt kände jag att jag behövde sova ut. Jobbet tar livet av mig:P Sitter just nu och äter frukost eller lunch kanske låter bättre vid den här tiden, och lyssnar på mina underbara Kaizers. What else? ;)


Idag har jag än så länge inga planer alls.. Får se vad som händer. Kanske ska ta mig i kragen och göra skolarbete? Det vore ju på tiden om inte annat. Jag har en tendens att skjuta upp på skiten. Tyvärr.. Aja nu ska jag hoppa in i duschen sen får vi se.

Godnatt

Nu ska jag sova så godnatt på er alla! Ni ska få lite vackra Kaizersbilder att njuta av tills vi ses igen;P


Sådär.. Enjoy! Natti..

Tack

Först o främst vill ja säga tack till min underbara vän Jocke som gav mig en otroligt fin födelsedagspresent, ett presentkort på Kicks. Passar mig perfekt! Och för en riktigt rolig kväll som innehöll fika och "Don´t mess with the Zohan. Haha. Har inte skrattat så gott på länge! Underbar film..




Tog ett kort idag på mig så att ni äntligen kan få se lite hur min frisyr blev. Here it is, vad tycker ni?

Okej man kanske inte får en jätteklar bild på hur det ser ut men får se om jag orkar ta ett annat. Jag är inte så förtjust i att ta kort på mig själv.

Kollage

Sitter och funderar på om jag ska åka och se Kaizers i Oslo den 23.e oktober.. De ska göra 7 shower i Norge för deras största fans, då de ska spela låtar som de varken har på albumen och som de inte brukar köra live. Det skulle vara nåt helt fantastiskt att få se det och när det dessutom är i deras hemland med riktigt trogna fans. Vilken stämning det kommer att vara!

Konserten kostar 320 kronor och tåg fram och tillbaka 305 kronor, vilket blir 625 kronor totalt. Dock måste jag vara själv på tågstationen i ca 6 timmar om jag inte får med mig någon mer, vilket är en aning trist.. Men vad gör man inte för Kaizers;)


I´m pretty sure I´ll go.. oow! Längtar.

Grattis!

Min mamma fyller hela 41 år idag så grattis till henne! Hon är helt fanstastisk och jag älskar henne. Tyvärr har jag inget finare kort än detta på datorn..

47 dagar!

Det är nu endast 47 dagar kvar till Kaizers och jag lääääängtar nåt fruktansvärt mycket!


Älskar
Kom precis hem från Matti, vi såg på Kaizers DVDn från Vega, Idol och Vem kan slå Filip & Fredrik.. Riktigt trevligt. Imorgon ser jag fram emot att sitta i kassan i 9 timmar;P Wiiie^^ höhö

klipp

Har precis klippt mig! Blev riktigt snyggt.. Får se när jag lägger upp nån bild så ni får se men för tillfället kan jag beskriva det för er. Har klippt upp det i nacken men sparat lite längd på sidorna. sen har jag en längre snedlugg och uppklippt mitt på huvudet.. Vet inte om ni får en rättvis bild i huvudet men det är iaf otroligt snyggt! Och jag har min kär syster att tacka för det.
Idag fick jag även Kaizers Orchestras andra skiva Evig pint som jag skickade efter för några dagar sedan.. Nu fattas bara deras nyaste album Maskineri så har jag en fulländad samling. Fast om jag ska räkna in deras soloprojekt och tidigare projekt är det ett antal skivor kvar. Men får ta lite i taget^^


Och nu är det bara 51 dagar kvar tills Kaizers spelar i Sthlm!

Köp

Köpte denna fina klänning igår.

Jaa, jag är fattig och handlar kläder genom tradera ibland.. Men när man hittar såna här fynd kan man ju inte blunda, glömma och gå vidare eller? Vad tycker ni?

Zahl - Hold on

Sitter för tillfället o väntar på att Top Model ska börja. Än så länge har jag ingen favorit.. Får se vart de leder.

Och nu är det bara 52 dagar kvar till Kaizers i Stockholm! <3

I´ll try and make you cry

Jag fick jobbet!! ^^ Jobbade min första dag igår, fick lära mig och sitta i kassan. Det var oerhört roligt! Så på måndag ska jag dit igen och jobba 8-13. Underbart!

Igår var jag även ute o gick med Tora. Mina fötter dödar mig!" Sen åkte vi hem och åt tacos hon, jag och syster. Efter det kom Ida och vi spelade pratmakarna och drack lite innan vi valde att röra oss utåt. Dock var jag otroligt trött efter att ha gått upp så tidigt så det blev en tidig kväll.

Idag ska jag träffa Emelie och sitta på Hugo för lite skitsnack o ölpimplande:P haha.


Och nu är det endast 55 dagar kvar till kaizers!

Teknikstrul?

Msn funkar inte sen igårkväll och internet är segt som winegums.. Undrar om de e min skitdator eller nåt generellt som sker för de flesta just nu? Har iaf hört att det är några fler som haft problem med msn. Aja hoppas de löser sig snart, Nu ska ja duscha!

Maestro

Klockan halv tio gick jag och Tora ut på en morgonpromenad.. Det var riktigt skönt och uppfriskande! Jag åt till och med frukost när jag kom hem. Snacka om att jag blev chockad och stolt över mig själv. haha..

Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag till Willys för en arbetsintervju. Wish me luck! Skulle vara skönt om jag får det eftersom jag veerkligen behöver pengar och rutiner.



57 dagar kvar till Kaizers<3

Kvällspromenad

Har precis sett klart idol med mamma, fanns en hel del att skratta åt och ett Hallelujah moment! Den sista tjejen med gitarren.. OMG! Om inte hon vinner blir jag stum.. Vi lär ha vittnat en ny stjärna ikväll på Tv4;P

Ska snart ut på promenad med Tora och Jessica.. Det regnar men stoppar det oss? Noway.. Ända sen den där hysteriskt bisarra promenaden för ca ett år sedan tror jag vi klarar det mesta:) Vi var ca 2 km från bilen när det börjar åska och regna.. Vi skyndar på och jag vräker ur mig att vi ska vara glada för att det inte är värre. Har lärt mig att sånt säger man bara INTE! haha. Det började regna mer och mer intensivt och till slut haglade det isbitar stora som plommon! Dyngsura och blåslagna kom vi till bilen 30min senare. Den kvällen lär vi aldrig glömma, haha;)


Really gone

Ska snart äta ett stooort lass med pannkakor och sen bär det av till Willys för en arbetsintervju.. visst inte lika glamoröst som 3action men a man´s gotta make a livin´ ;) För tillfället sitter jag och njuter av nyfunnen musik med Kaizers. Tack var Linn har jag nu ca 7 nya låtar med dem och Zahls hela album! Jag är överlycklig!! :D

Och på tal om Kaizers så ska jag se dem igen den 7/11 inne på Nalen i Stockholm.. Vet fortfarande inte vem som ska följa med mig men det gör detsamma. Om jag så står där ensam så lär det bli en helt magisk kväll.. Längtaaaar. Bara 58 dagar kvar;) haha
.


"For alt eg vet sprang eg i ring.."
- Kaizers Orchestra - Die polizei


jahaja

i fredags åkte jag till slut till Stefan för att kolla på Sex and the city filmen med han och syster. Helt jävla underbar film!!! Jag är kääääär.. Sen träffade jag Ricoh lite snabbt, pratade om allt mellan himmel o jord. Tillbringade senare ca halva natten i bilen då ja skulle hämta syster o hennes pojkvän, men de bestämde sig för att stå mitt i stan o bråka till 4. O eftersom jag intalade mig att snaaart är dem klara så stannade jag.. Illa!

I lördags åkte jag till Hugo vid 6 för att äta en födelsedagsmiddag med Victor och Emelie.. Riktigt trevligt och mycket öl blev det. Sen började alltfler folk ramla in och det blev en riktigt bra utekväll. Pratade t.ex ut med Thomas och kan från o med i lördags prata med honom igen.. Förhoppningsvis kan vi bli lika bra vänner som innan vi blev tillsammans. Vi var såååå mycket bättre vänner än vad vi var i ett förhållande. Tänk att man ska inse det så sent.. Sen fick ja dock nån konstig snefylla o sa saker till Ricoh som ja inte har en aning om var de kom ifrån. haha de lät som att ja va en svartsjuk flickvän eller nåt. Jag ber än en gång om ursäkt för detta till dej Ricoh.

Söndagen kan beskrivas med två ord: sängliggande och illamående.

Aja idag har jag vart med Emelie och Lina på hugos o fikat. Även Victor kom förbi.. Det var riktigt treligt med mycket skvaller och skitsnack. haha ibland e de skönt att ventilera sina känslor. När de gick satte ja mig vid syster, tora och sofie som även dem var där:)
Kvällen spenderades med tv-tittande, Top model & Vem kan slå Filip & Fredrik? Riktigt underhållande, utmanaren var nod dock de sliskigaste, äckligaste ja sett.. Godkänd slapp dag helt enkelt. Ciao

Lallalla

Idag är det fredag och jag har no plans at all.. Väntar på att Ricoh ska höra av sig, och om inte han har tid att ses så ska jag nog ringa och våldgästa Emelie. ^^
Får se vad som händer.. Här får ni njuta av lite vackra och mindre vackra bilder av vad som skett på sistone. Håll till godo!


Okej jag tror nog att mindre vackra beskriver bilderna bäst;P

Arbetssökande

Jahopp, idag fick man svaret.. Jag fick inte jobbet hos 3action. Bara söka vidare alltså.. Hänger inte läpp för det, var ju faktiskt 1400 som ansökte för jobbet och jag var en av 60 som fick komma på intervju. Känner mig lite speciell ändå. Det är trist att man ska ha brist på referenser.. inte direkt lätt att få jobb då. Måste jag ta ett jobb på mcdonalds eller nåt för att kunna stegra i "yrkestrappan"?.. hum..

Fika med Emelie, Lina och Victor nyss.. En alltför flörtig Medde tittade oxå förbi. suck.. Tänk om han bara kunde förstå vad som var lämpligt att säga och inte. Oerhört pinsamt ibland! Var dock trevlitt att få prata av sig lite med Emelie-tösa. Börjar bli riktigt tätt mellan våra fika stunder nu. Snart fikar vi väl varje dag.. haha!



Saknar två riktigt goda vänner som en gång i tiden stod mig riktigt nära.. Amy och Thomas. Var så längesen jag pratade med någon av dem.. Har inte pratat med Amy sen Thomas och jag blev tillsammans, och har inte pratat med Thomas sen vi gjorde slut för ca 3 veckor sen? Tiden går så fort så har ingen koll på hur lång tid det gått sen vi gick skillda vägar.. Såg honom som hastigast idag. Gick upp ett ljus för mig då, jag har inte tänkt på han i två veckors tid. Har verkligen försökt förtränga de som hände mellan oss och kom på mej själv med att jag lyckats riktigt bra med det. Skrämmande bra.

Kom även på hur mycket jag saknar honom.. Inte som pojkvän, men som en utav mina högt värderade vänner. Jag har lite saker som är hans och har tänkt åka och lämna dem någon dag. Får se när jag känner mig redo för det. Det är inte direkt hans reaktion på min visit som skrämmer mig, utan hur jag kommer känna över att se honom igen.. Jag hoppas bara att han kan prata med mig och inte stänger dörren i ansiktet på mig. Vi skilldes inte som ovänner på nåt sätt så risken för det borde vara minimal.



Jahaja mindre än en och en halv timme kvar tills ja lämnar ungdomen bakom mig och påbörjar ett nytt kapitel. Jag fyller 20.. Men inget av det jag önskar mig kan slås in i ett paket. Tyvärr.. Ne nu ska jag snart se SATC och sen blir det att slåss med kuddarna. Godnatt!

Rullet

Ska snart iväg till skolan o fixa ett schema för mina icke avklarade kurser. Förhoppningsvis kan ja få ordning på detta idag så att jag slipper gå hemma o undra o så att ja kan bli klar med skiten, ursäkta språket, någongång. Är oerhört trött på skolan nu!
Sen ska jag till Hugo o fika med Emelie.. Vi har en hel del att prata om.

I helgen var jag ute o festade med Emelie, Lina, Victor och Fredde.. Blev inte en så lyckad utgång, bättre lycka nösta gång! Sen firade jag även min födelsedag med släkten i förskott. Fyller 20 imorgon, grattis till mig! Igår var jag även med Ricoh, min första kärlek, haha. Vi var tillsammans i 4.an och 5.an.. Vi hade riktigt roligt. Såg Wild hogs o spelade kort.. han hade otroligt med tur så han vann. Dock känner jag mej inte nerslagen för det. Jag vet att jag är skickligare^^ haha..

RSS 2.0