Jackan

Rachel Bilson. Här med en riktigt snygg kort jacka. Dock inte en aktuell bild, men Älskar den!
image12
Ni lär få se mycket mer av Rachel om ni fortsätter kolla i min blogg, då jag tycker hon har otroligt snygg stil!

Drama!

Owen Wilson-Kate Hudson-Justin Timberlake-Jessica Biel
image11
Rykten säger att Owen Wilson och Kate Hudson börjar bli lite av ett item igen. Dock ryktas det om att Kate Hudson och Justin Timberlake, som har ett förhållande med Jessica Biel, har varit intima ett bra tag. Om inte det var nog, sägs det att Kate Hudson är gravid. - Vems är det? Vad tror ni?

Klänningfrossa

Jag Älskar www.edressme.com. Dem har massor med underbara klänningar som man kan sitta och dreggla över och fantisera om i timtal. Här är några av mina favoriter:image10
Vilken är Din?

Torsdag

Gick upp tidigt i morse och drog mig till skolan. Engelska C, Franska & Spanska stod på schemat. 13.00 var dagen slut och jag begav mig hem där man möttes av en överlycklig hund. Var ju så underbart väder idag så tog henne på promenad längs stranden. Väl hemma igen satte jag mig med en hel del skolarbete tills det var dags för att åka till stan. Fika, med Amy och Therese, och växlade in pengar till euro inför kommande Rom-resan.
image8  


Ashlee Olsen

image3
Gillar denna tvillings stil. Det är snyggt när det inte ser så ansträngt ut.
(I-JUST-GOT-OUT-OF-BED- LOOKEN)

Första inlägget

  Nämen titta! Therese tog äntligen ut tummen ur munnen och skaffade sig en blogg. Tänka sig att det tog hela 20 år att fixa en. Men men, varför spara på krutet.. Let´s get this party started!


 

image2Leighton Meester, såg henne idag både i Gossip girl och House.
Double the amusement.
Tycker dock att GG är otroligt likt OC, kolla bara på karaktärerna.
Serena=Marissa Blair=Summer Dan=Seth Nate=Ryan .
Men jag klagar egentligen inte, jag var en av många som blev förkrossad då OC slutade. Hade hoppats på många säsonger till. Som tur va kom GG och även fast OC var mycket charmigare, har man iaf något roligt att se på på TV


RSS 2.0