Lite bilder

Jag har inget Photoshop längre så jag kan tyvärr inte redigera bilderna något speciellt. Men här får ni några fina bilder från dagens vargmöte.




Underbar upplevelse!


Vargmötet var mäktigt!

Wow säger jag bara! Jag vill göra det igen, haha!

Bilder kommer senare

This is it!

Döm mig inte för hårt nu, men jag är sjukt trött på allt prat om Michael Jackson. Vart kommer all kärlek till den här mannen ifrån helt plötsligt? Ena dagen var han pedofil, nästa dag kung av pop och hjälte. Varför?

Jag har ingenting emot folk som alltid har älskat Michael Jackson, men jag känner flera som gapade och skrek som aldrig förr när ryktena om honom började spridas. Hur mycket smutskastade inte alla honom precis innan han dog? Helt plötsligt är det galor som hålls i hans ära, Michael Jackson-tema på idol, merchandise med honom vart man än vänder sig, han fyllde tidningar i veckor efter döden och nu den här filmen!

Vill världen säga förlåt för allt de utsatte M. Jackson för innan han dog eller vill de tjäna pengar?

Vad det än är så vill jag bara säga att jag är trött på det. Efter det att filmen gått på bio vill jag inte höra mer om honom på ett bra tag.

This is it!

Dagens låt

Ja, jag lyssnar en del på Erik Hassle nu för tiden. Men ni måste hålla med om att killen har talang. Vilken röst!

I´m at war with myself


Betyg

Filmen igår var sjukt bra! Dock är jag inget fan av Tarantino och som vanligt i hans filmer fanns det scener med för mycket splash. Men men, overall var det femstjärnigt!

Måste även säga BU till parkeringshusen i Linköpings centrum som alla stänger klockan 12! Nu fick jag betala 45:- för att stå 2 timmar vid tågstationen (en bra bit ifrån bion). Usch!

Inglourious basterds

Fest igår. En vinflaska för mycket. Huvudet är lite tyngre än vanligt.


Ska snart iväg på bio med syster, Daniel och Mårtensson.
Inglourious basterds blir det.

Molly stannar hemma. Ha det!
Btw. Sorry för min skitiga spegel ännu en gång. Har ingen aning hur jag lyckas^^


Förfest!

Den här låten är obligatorisk på mina förfester nu för tiden! Fy fan vad bra nostalgimusik är ibland!


Nu blir det fest hos Mattias och sedan utgång. Harrys eller Hallen. Ses där!


Forever means always for me

Jakten på lycka - En av de bättre filmerna jag sett någonsin!

Har inte mycket att säga.. Inspirationslös som vanligt.

Umgåtts med Nelly och hennes pojk idag. Imorgon blir det fest! Trevligt!

That´s it

Jag har upptäckt..

att jag har ett fruktansvärt morgonhumör för tillfället. Stackars människor som blir utsatta för den. Idag har jag svenskalektion mellan 4 och 8 sedan är jag ledig till vecka 45! Jag ska kämpa som ingen annan tidigare gjort för att få tillbaka min dygnsrytm. För just nu går jag upp runt 12, gör mig iordning och åker till skolan och kommer hem och pluggar halva nätterna. Mat är det väldigt dåligt med också. Hinner ju knappt äta alls under dagarna. Eller okei, jag prioriterar fel.

Kombinationen dåligt med sömn och matbrist = jag blir ett monster. Så håll er borta tills jag vänt på pannkakan!

Grattis på 7års dagen!

Vad tiden går fort! Min lilla tjockis har blivit gammal kärring redan : )


Är det dags att skaffa sig lite rutin?

Jag är så oerhört trött. Jämt och ständigt! Beror det på vädret eller mina konstiga sovvanor? Båda skulle jag säga. Men det är ju så svårt att ändra på sina vanor. Speciellt när jag oftast inte har några måsten om förmiddagarna. Båda skolan och jobbet brukar börja efter klockan ett.

Historiaprovet gick hyffsat idag. Det är nog åtminstone tillräckligt för godkänt skulle jag tro.

Jag vill hitta på något!! Nelly jobbar, kanske skulle ringa syster?

----------------------------------

Haha, ni fick en liten mix av ämnen här. Inget intressant att skriva om idag heller. Så går det när allt man gör om dagarna är att gå i skolan, plugga eller jobba.

091018

Då var jag äntligen klar med min svenska uppsats. Känner mig helt utmattad men måste ändå ägna någon timme till att plugga till historiaprovet imorgon. Jag börjar iof inte förrän ett imorgon men det skadar inte att läsa för mycket. Hellre det än för lite.

Nej, jag hade inget vettigare att skriva om tyvärr.

Dagens låt

Världens bästa låt?
Det är iaf inte långt ifrån.


I wanna live forever

Fame!
Underbar film. Inte alls vad jag väntat mig vilket var en positiv överraskning.



Oj vad klockan springer iväg!

Tänkte bara sitta vid datorn i några minuter och sedan gå och plugga. Men woops så är klockan tjugo i ett! Hm, det är farligt att sätta sig med BS&J och Gnom i öronen. Speciellt när det var ett tag sen. Man fastnar!


Älskar den här låten med Gnom! Vilken känsla. Kärlek.

Ne, jag ska väl leta upp sängen nu tror jag. Godnatt!


Vem gillar inte hösten?


Jag vill!

Åka och se Skambankt. Varför kan jag inte få vara ekonomiskt oberoende? :/ Jag ska lägga undan pengarna till Trondheimkonserten och sätta mig och räkna lite på detta.


Äntligen!

Den 27 oktober släpps fortsättningen på min älsklingsbokserie Wheel of time! Dock inte i Sverige men det borde inte dröja för länge. Åh, lycka!


Ända sedan författaren till serien, Robert Jordan, dog har jag tvivlat på att någonsin få ett slut på serien. Men nu äntligen har hans fru och författaren Brandon Sanderson pysslat ihop ett slut som resulterade i 3 engelska böcker. Och som tidigare lär de nog sälja 2 svenska böcker per varje engelsk bok. Hurra! Ytterligare 6 böcker till denna fantastiska serie! Anledningen till att jag är säker på att den är bra skriven är att Jordan lämnade en hel del anteckningar och muntliga inspelningar på hur boken skulle sluta. Samt att hans fru var med och editerade alla de andra tidigare böckerna.


Kanske kommer gå vilt till?

Okei vissa saker kanske man helt enkelt inte borde skriva på sin blogg? Jag har en tendens att börja skriva ett inlägg och sedan komma på att "Oj! Det här kan jag inte skriva för hela världen att läsa! (Ja, eller iaf mina få läsare)". Haha, så istället blev det ett såhär konstigt inlägg. Hope you don´t mind! ^^

Kan väl iaf nämna att det handlade om att min mamma förlorat arbetet. Längre än så sträcker jag mig inte.  

Ska väl återgå till mina studier och äta bakad potatis med räkröra. Rrrrr!


It´s got a history that´s here to stay

Jag fastnade framför tv.n och såg programmet Sveriges fulaste hem med Simon och Tomas. Ojojoj, rummen de gjorde om blev nästan fulare efteråt. Eller det var kanske att överdriva, men det blev iaf inte snyggt!

Skulle aldrig våga, eller för den delen vilja, släppa in någon i mitt hem och inreda. Skulle du?

--------------------------------------

Aja, nu ska jag fortsätta att plugga.

It´s got a history that´s here to stay

Jag fastnade framför tv.n och såg programmet Sveriges fulaste hem med Simon och Tomas. Ojojoj, rummen de gjorde om blev nästan fulare efteråt. Eller det var kanske att överdriva, men det blev iaf inte snyggt!

Skulle aldrig våga, eller för den delen vilja, släppa in någon i mitt hem och inreda. Skulle du?

--------------------------------------

Aja, nu ska jag fortsätta att plugga.

Bilder från helgen

Ja, jag är sämst på att ta kort nuförtiden. Men några kort fångade jag i dimman.


Okei den här är tagen av Nelly innan dimman.. Förlåt för min skitiga spegel.

Viktor & co spelade på Annas 20årsfest

Puss


Jag har sagt det förr, men måste nog säga det igen!

Jag hatar stress! Men lyckas på något konstigt sätt alltid försätta mig i den obehagliga känslan. Hade ställt klockan på 10, men väcks halv ett(!!!!) utav att mamma ringde. Springer upp, beter mig lite hysteriskt och åker till skolan så jag är där 2 minuter över ett då min första lektion börjar.

Jag är ensam med läraren. Lektionen är frivillig. Suck! Jaja, det var väl bra att jag visade framfötterna och var där och det är väl aldrig negativt med en intensiv, personlig lektion. Men jag hatar att stressa, så därför ser jag negativt på dagens upplevelse.

En väldigt rolig grej inträffade iaf på historian då vi fick tillbaka våra hemtentor. Jag fick MVG!!! Något som aldrig händer mig annars. Är det osvenskt att vara stolt?!

--------------------------------------

Nu ska jag duscha och sen blir det att plugga till historiaprovet på onsdag.

Kan väl nämna..

..att jag nu även köpt biljetten till Kaizerskonserten i Stavanger den 10.e februari! Bara Trondheim kvar att införskaffa sig. Börjar känna att det svider lite i plånboken men eftersom det är 4 månader kvar behöver jag inte köpa flyg än iaf.

-----------------------------

Nu ska jag fortsätta plugga. Är trött och vill bara sova egentligen men men.. har man satt sig i skiten får man gräva sig upp också. 

Är det inte roligt att hitta ny, bra musik?

Det tycker iaf jag. Lars som var med i Idol förra året var lite av en favorit hos mig, men jag glömde tyvärr snabbt bort honom när han åkte ut. Nu hittade jag dock till hans myspace och fick höra den här låten. Underbar!


Love heter den.

 


Ge mig, snälla!

Vilken tjej skulle inte vilja ha en sån här garderob(er)?

Jaja, bara spara pengar då:P haha!


Två konserter klara

Nu har jag köpt biljett till Kaizerskonserten i Bergen också. Februari kommer bli bra! Nu måste jag få tag på biljett till Stavanger och Trondheim också. Men det ska nog inte vara några problem.


Jag och Helge på skivsigneringen i Oslo 1 maj 2009

Bara 4 månader kvar! Men det bästa är att man har andra saker att se fram emot innan också som gör att tiden går fortare t.ex vargmötet den 30.e :D


Dagens låt


Isn´t it obvious?

OBS! Den är seg och börjar 10sek in.


Flickan som lekte med elden

Jag och min syster bestämde oss för att ha en heldag tillsammans istället för att köpa födelsedagspresenter åt varandra. Sen hon flyttade hemifrån har vi setts alldeles för lite.

Vi åkte in till Linköping och åt lite mat innan vi gick på bio och såg Flickan som lekte med elden. Vilken film! Jag har aldrig berörts så mycket av en film någonsin förrut. Och jag var inte ensam. När filmen var slut var det helt knäpptyst i salongen och alla gick ut under tystnad. Jag ryser bara av att tänka tillbaka på det. Wow!


To sum it all up: Sjukt lyckad helg.

Samt, har ni inte sett filmen. Gör det!


Harrys was on fire

Gårdagen var riktigt lyckad. Först en heldag med Nelly inkluderande stan, mat, dricka och Backstreet klassiker sen 20års fest för Anna. Träffade en massa gamla ansikten man glidit ifrån under åren. Riktigt roligt att träffa dem igen! Speciellt Annie. Har saknat henne massvis.

Vid 11 gick vi ner till Harrys men hann bara vara där inne i 10 minuter innan brandlarmet gick. Som tur var hade jag inte hunnit hänga av mig jackan för det var iskallt ute! 20 minuter senare var vi inne igen och dansade tills de kastade ut oss,haha!

Fler sådana kvällar! :)


Haugesund, staden Gud glömde

Stackars Majken. Men jag måste ändå säga att du är min hjältinna som åker till den staden frivilligt!

Hoppas resten av resan blir bättre än det du upplevt hittills.

-------------

Nu ska jag till stan med Nelly.


Biljetter till Oslo klappat & klart!

Klockan 9 idag släpptes biljetterna till Oslokonserten med Kaizers den 11 februari. Jag hade säkrat mig en biljett 09.01! Man kan inte vara nog försiktig. Visst att dessa konserter är större och tar längre tid att fylla. Men jag tänker inte stå utan!


Och har ni sett att Kaizers hemsida är igång igen med en ny design? Me like it a lot!
Ta en titt


Sleepless in Motala

Jag Kan Inte Sova!

Här ligger jag i sängen klockan 4 på morgonen och lyssnar på Kaizers på så låg volym att jag knappt hör. Allt för att inte väcka mina föräldrar. Men det roliga är att efter ett tag när man vant sig vid volymen så låter den mycket högre än i början. Jag har sänkt volymen 3 gånger nu och kan inte längre sänka den 1 mm till för då är det helt tyst.

Haha, vilka i-landsproblem.

------------------------------

Vad kan man göra mitt i natten? Jag har redan pluggat, tittat på vänner, varit inne på alla intressanta internetsidor flera gånger om, ätit.. Ska jag helt enkelt börja om igen? Uff, längtar till klockan är 7.. Då ska jag gå upp!

Om jag inte lyckas somna innan..

Jaha, då vet ni om mitt problem. Hoppas ni sov gott inatt.

Kaizers har släppt konsertdatum!

Eller än sålänge är bara ett bekräftat. Den 11 februari 2010 spelar de i Oslo på Sentrum scene. Totalt är det 4 konserter som har blivit annonserade på DrMowinckel. De andra 3 är i Bergen, Trondheim och Stavanger. Men de är som sagt inte bekräftade än. Ahhhh! Jag är överlycklig. Jag ska givetvis försöka få med mig alla fyra. Inte nog med att man får med sig konsertupplevelserna, man hjälper även Kaizers att samla in pengar till en afrikansk skola.

Och eftersom datumen kom ut såhär pass tidigt kan jag boka tåg/flyg mm tidigt och då få det relativt billigt! :) Solen skiner på mig i detta höstmörker. Lycka.

Hallelujah moment!

Camilla har lagt ut Kaizers och Nephew på youtube! Kärlek till dig.


Lagade ihop en liten DVD med dessa klipp samt Die polizei dokumentären och VD week klippen. Även Prosessenvideon fick vara med. Då vet ni vad jag tittar på senare ikväll. Dröjer nog iaf en timme till innan bränningen är klar. Can´t wait!


ByeBye Bilddagboken

Nu fick jag nog. Eller jag har varit väldigt less på Bilddagboken länge. Tog precis bort mitt konto och lär nog aldrig komma tillbaka. De som vill följa mitt liv i bilder får kolla här på bloggen istället.


Dagens man

Nej det här är inte ett dagens ... inlägg. Jag ska helt enkelt så programmet Dagens man med Carolina Gynning som jag spelade in igår. Såg första avsnittet och tyckte det var riktigt underhållande. Sådär dåligt så det blir bra. Jag verkar tydligen ha en förkärlek till sådana program.


Vad tycker ni om programmet?


Dagens låt

Är ingen mindre än Kasabian - L.S.F!

Waiting for the final trip


Ett möte att minnas

Den 30.e oktober kommer jag uppleva något utöver det vanliga. Jag ska ha ett möte med vargar! Jag är helt överlycklig för tillfället!


Dock så var den första receptionisten jag pratade med riktigt konstig. Hon tog inga uppgifter utan sa bara att "Nu är det bokat". Bra tänkte jag och la på. Sedan började jag fundera. Hur kan jag vara bokad utan att ha uppgett någon som helst information om vem jag är? Så jag ringer igen och får prata med en annan som säger att jag inte alls är bokad. Så efter några minuter har jag gett ut namn, telefonnr, adress och e-mail, så nu äntligen kan jag vara lycklig över detta!

Kan ni förstå hur oerhört förbannad jag skulle varit om jag kom dit den 30.e och inte var bokad. Jag skulle yla som vargen, haha! Det är tur man tänker ett steg längre ibland.

Dagens Vännercitat

Ross går in i en affär som säljer maskeradkläder.

Säljaren: Hej! Wohoow, är du här för att lämna tillbaka de där byxorna?
(Han syftar på dem Ross har på sig)
Ross: Nej! Det här är mina byxor.
Säljaren: Oh! Okey..

Hahaha, man kan inte annat än älska vänner:)

Nu har jag fixat lite iaf

De flesta bilderna är på plats igen.. Resten får jag ta vid ett senare tillfälle för nu måste jag plugga lite innan skolan och kanske hinna med en sväng till stan med Nelly.

FaNFaNFaN!!!

Jag skulle testa om jag kunde mobilblogga. Men istället för att få ett inlägg så förstörs hela min bloggdesign! När jag först går in ser allt normalt ut men när jag trycker på uppdateraknappen så försvinner alla bilder.. Å jag som varken orkar eller har tid att fixa det! AHHHHRGHH!

Dagens låt..

Är Keane - Somewhere only we know


Jag vill:

-Åka till Kolmården och ha ett vilt möte med vargar!
-Uppleva en spahelg med en riktigt proffsig massage! (Min rygg är stelare än ever)
-Se Kaizers & Nephew ikväll!
-Ha en egen bil
-Flytta hemifrån, helst till Norge.


Fyrkantiga ögon

Var bara tvungen att se Svenska Hollywood fruar igår. Hahah det är så dåligt att det blir bra..

Nu ska jag se Othello, ett drama av Shakespeare. Jag har muntlig redovisning om renässansen imorgon. Men jag måste erkänna att jag älskar sådana här filmer, så jag lider inte nämnvärt.



Jag vill ha DR2kanalen!!!!!! Ikväll visar de inspelningen från konserten med Kaizers och Nephew i Köpenhamn. Och jag vill se! Majken har å andra sidan sagt att hon ska spela in det, så jag är säker på att jag kommer att se det. Men jag vill se det ikväll också! :P Jaja, man kan inte få allt.


Jag gillar inte stress

Hemtentan i Historia lämnades in idag. Det var dock inte lättsamt. Satt uppe till 3 inatt och brottades med den men lyckades ändå inte få den klar. Så stallde klockan så jag kom upp tidigt och fortsatte. 1 timme innan skolan började var jag klar och skrev ut den. Då var det dusch, frukost och dylikt som gällde och sedan cykla som en tok i regn. Har nog inte lyckats pusta ut än för är slutkörd. Uff!

Ska man se på riktigt usla tvprogram några timmar framåt eller ska man sova? Jag lär nog göra det sistnämnda.. Gonatt!

Senkveld

Hittade till tv2.no där man kunde se några klipp från Camp senkveld med Thomas og Harald. Har suttit och kollat på några klipp men blev lite besviken. Trodde det skulle vara bättre. Men men, det är ju iof bra att det är ganska dåligt för nu behöver jag inte längre våndas över att jag missar det varje fredag.

Måste ändå erkänna att det var kul att se Janove boxas.


Haha, han såg riktigt rolig ut i hjälmen! ^^


You know, you know - no you don't, you don't


These changes ain't changing me
-----
I got soul, but I'm not a soldier

Well, vad kan jag säga? Jag är svag för detta.


Plugg fram tills precis nyss..

och nu väntar sängen äntligen! Egentligen är jag inte helt klar och eftersom jag åker bort över helgen borde jag göra klart det, men jag orkar inte. Jag får helt enkelt ta med mig allting på min resa. Vart jag ska? Söderut^^

Godnatt!

Friends forever

Äntligen är den här! Vännerboxen jag har väntat på. Och den är så vacker! Haha. Finns en mängd extramaterial och inte tidigare visat material som jag ska plöja mig igenom. Hallelujah!


Photoshopskola

Jag sitter just nu och kollar på en massa videor om hur man gör lite roliga effekter i photoshop. För första gången har jag hittat någon som kan förklara det på ett enkelt och roligt sätt. Det mesta jag gör i photoshop är helt på måfå. Jag har inte lärt mig speciellt mycket av andra. Men nu var jag intresserad av lite mer speciella grejer och då var detta perfekt!


Får hoppas det i framtiden kan ge resultat också!


RSS 2.0