Therese är glad

Sol, 18 plusgrader, bilresa med Uncle deadly på högsta volym, shopping.. Vad mer kan man önska sig?

Aja, nu ska jag och syster till Borensberg för att kolla in nya lägenheten till henne och Daniel. Ha det!

Regel nr. 86

Ville väl bara säga att jag haft en riktigt underbar och mysig helg med karlen med stort K. Vill inte svära men har jag ändå brutit mot regel nr. 86 - "Du skola icke skryta" så vatahell! FAN vad jag tycker om dig, David!


Jag ser det snööööar!

Jag ser det snöar, jag ser det snöar
Visst är det roligt, hurra!
Jag ser det snöar, jag ser det snöar
Nu är det vinter, hurra!


Haha, eller hur går låten? Aja, jag kan nog inte beskriva med barnvänliga ord hur hemskt jag tycker det är med snöfall i slutet på april, därför säger jag bara Gah!

Var iväg med Nelly till centrum imorse för att göra henne sällskap hos ungdomsmottagningen. Då de öppnade två timmar senare än när vi kom dit bestämde vi oss för att fönstershoppa lite och förbanna våra tomma plånböcker . Tänk vad mycket saker man hittar så fort man inte har pengar. Men på fredag är det löning, hurra!!

David och jag hade tänkt åka till Liseberg på premierdagen den 24.e, alltså nu på lördag, men jag tror vi ställer in det. Vädret är inte det ultimata för att köa och åka karuseller. Istället vill jag åka till Linköping och shoppa lite. Mannen ifråga kommer väl dock vilja åka och fiska nu när han får möjligheten så jag får nog ta med mig Nelly, hehe!

Vad ska jag säga mer? Jo, vi hade blodlaborationer i naturkunskapen idag. Vi skulle kolla blodgrupp och studera vita/röda blodkroppar. Det var lite roligt att se allas miner när lärarinnan förklara att vi skulle få bistå med vårat eget blod och var därför tvungna att sticka oss själva i fingrarna med miniatyr-moraknivar. Haha!

Note: Jag har blodgrupp B. Tydligen speciellt då endast 10% av Sveriges befolkning har det.

Come give me love - Ted Gärdestad


när mina fingrar inte känner mer
när mina ögon inte längre ser
när livet vänder
ska jag ännu be  (come give me love, come give me love)


Tillägnar den här fina låten till min syster då jag vet vilken enorm betydelse den har för henne.


Hitta Nemo

David och jag gav oss ut på fisketur igårkväll i det underbara vårvädret. Någon fiskelycka hade vi dock inte. Det enda jag lyckades få på kroken var lite sketet gräs.. Men shi den som ger sig, jag har endast fått mersmak utav fisket så förhoppningsvis blir det en tur snart igen.


Och se vem som äntligen lyckades få med sig kameran och ta några kort!

Syskonkärlek


Det här är mina två systrar från sin bästa sida en härlig sommarkväll i trädgårn. En utav anledningarna till varför man längtar till sommaren..

Be careful what you wish for - Uncle deadly


Underskön låt!

There´s no I in us, There´s no I in trust
Whatever that supposed to mean


En helt vanlig söndag

Tog en välförtjänt sovmorgon idag för att orka plugga som aldrig förr. Har precis gjort klart en stor uppsats samt en muntlig redovisning på rekordtid! Ibland kan jag bli riktigt stolt över mig själv. Ska ta en fika med familjen nu och kanske spela ett parti yatzy och sen ska jag plugga till mitt geografiprov jag skjutit upp lite för länge nu. Jag bara SKA göra provet på tisdag!

Filmkväll

Eller snarare filmdag. Jag har bara myst idag med familjen i soffan och kollat på Benjamin Buttons förunderliga liv, 2012 och paranormal activity. De första två var faktiskt bättre än väntat men den sistnämnda var inget att hurra för. Fast jag tycker ju jämt att skräckfilmer är rena sömnpillret så det chockerar mig inte..

Igår hade jag och syster en heldag tillsammans och det slutade med att jag kom hem vid halv 4 imorse. Tack för en underbar dag Jessica! Aja nu ska jag brottas med kuddarna, godnatt.

Ziggy Marley - Rainbow in the sky


Härlig låt, Härliga minnen


Kom juni, kom!

Majken is coming to Motala i juni! Fy vad roligt, har saknat henne något enormt! Utan Kaizerskonserter blir det inte att man ses så ofta. Det är ju dock ett antal veckor kvar så jag lär hinna få lite mer Majkenabstinens innan hon anländer. Kom juni, kom!

En härlig dag i Bergen sommaren 2009

Det er slutt på hellet

Vår, vår, härliga våååår!

Tänkte bara meddela att jag njuter för fulla muggar utav det underbara vädret. Att sitta inne finns inte på schemat idag så om ni ursäktar mig.. Ciao!

Härliga vår

Jag kan börja detta inlägg med att meddela att det inte blev en enda bild under grillningen häromdagen. Therese kom ihåg för några sekunder att ta kort, tog fram kameran, siktade - och blev distraherad, lade ifrån sig den och glömde! Haha. Så kan det gå..

Det blev dock lite bilder igår när Nelly och jag bestämde oss för att njuta utav våren som äntligen kommit genom att ta en picnic i parken i mitt område. Vi drog med oss en massa kakor och dylikt och njöt av värmen i hela 3½timmar. Ni kan nog inte ens föreställa er hur mycket skit två tjejer kan slänga ut sig under en sådan tidsrymd, men jag kan meddela att det har negativ påverkan på käkarna, hehe!

Efter det hämtade David upp mig och så åkte vi till Sporthallen - Han för att gymma och jag för att simma. Det var otroligt skönt men samtidigt extremt utmattande! Vi tänkte göra om det redan imorgon och konstigt nog längtar jag! Kommer Therese att klara av att bilda en god vana för en gångs skull?

Man kan ju hoppas, om man vågar..

Vad som hände med bilderna från picnicen? Tyvärr fick jag inte godkännande från Nelly så de kommer inte upp på bloggen. Får ta kort på något som jag får lov att lägga upp inom en snar framtid. Håll utkik - och tummarna.


Undervattensbilder

Tog ju lite bilder under vattnet när vi var i Thailand. Men pga dålig uppdatering utav bloggen har ni inte fått njuta av dem förrän nu. Om ni nu inte har tjuvtittat på bilderna inna på facebook, där dem funnits ett bra tag. Haha, jag ska sluta lova att uppdatera bloggen mer regelbundet för det ser ganska mörkt ut.









Åh ta mig tillbaka till Thailand!

Nytt inlägg med gammalt material

Påsken firades tillsammans med två favorittjejer - Nelly och Agnes. Båda hemkomna från Norge precis lagom! Härligt.. Det blev förfest med sällskapsspel, råttfällan och cluedo. Fasiken vad roligt man kan ha med så små medel. Sedan bar det av mot bowlinghallen där vi spelade biljard, vilket jag vann! hehe.



Bilderna är tagna utav Agnes.

Jag börjar bli riktigt irriterad på mig själv att jag totalt glömmer bort att ta kort nuförtiden. Ett bra tag låg min kamera på rummet och skräpade och jag hade ingen tanke på den. Nu ligger den i min väska men tror ni jag tar kort för det? Nej! För jag kommer inte ihåg att jag har den där förrän det är för sent!

Bara för det så ska jag utmana mig själv att ta kort ikväll när jag åker till David och grillar. Minns detta nu Therese, haha!

En frisör i familjen

Åkte till systers skola i Linköping idag för att ställa upp som hårmodell. Det var riktigt härligt att bli ompysslad i en riktig salong med massa undersköna produkter som gjorde mirakel för mitt hår. Fick även en liten klippning. Helnöjd! Fan så bra det är med en frisör i familjen..

Nu ska jag ta tag i alla mina studier ett tag framöver. Hej och hå!


Ny design på ingång

Håller på med en ny design som är lite roligare än den jag har nu. Och eftersom det är lov kanske jag får lite tid över att göra klart den den här veckan. Dock har jag en del studier, eller rättare sagt en helvetes massa studier, så vi får se.

Nu ska jag äta och sen bege mig mot David. Ciao

RSS 2.0