The afterparty

Togs ju en hel del bilder efter själva bröllopet också och visst ska ni få ta del av vissa. Enjoy!























Vill önska Jimmy och Angelica all lycka i framtiden.. <3

Jimmy & Angelica 26/5 2012
































Brudliga förberedelser

I lördags var det äntligen dags för Jimmy och Angelicas stora dag! Och Jessica och jag fick den stora äran att göra Angelica redo för det stundade bröllopet.

Jag tänkte dela med mig av lite bilder från förberedelserna..





Lite spänd kanske? :)





Bilder från bröllopet kommer inom kort.


Fredag



Härligt med fredag. Idag bär det av till Motala. Anledningen är främst bröllopet imorgon men ska även bli kul att umgås med familj och vänner. Jag hoppas på att det bjuds på grillat också i detta underbara väder! Efter att ha ägnat hela veckan åt att sitta inne och kryat på mig så är jag värd det, hehe!

Hittade förresten en klänning igår till bröllopet. Fick bli en aprikosfärgad från Gina tricot. Bilder kommer kanske efter helgen. Hade önskat att man var brun, men men, har man spenderat alla dessa fina dagar inomhus så får man se ut som ett lakan. Kanske hinner steka benen lite idag i Motala om jag har tur..



Ha en trevlig helg alla!

Let´s Make it go away

Mår betydligt bättre idag än vad jag gjorde igår. Jag börjar se ett slut på detta elände och det var på tiden! På lördag är det bröllop som gäller och då måste jag må tiptop, eller åtminstone tillräckligt för att orka sminka bruden(min kära kusin Angelica). Men går kurvan stadigt uppåt nu så ska det gå galant.

Tog mig ork till att sminka mig idag till och med. Man mår konstigt nog bättre när man får piffa upp sig lite.

Fick bli lite blågrön makeup. Då jag tog kortet på toaletten suddades färgerna ut av det gula ljuset.. Jag får komma ihåg att fotografera i dagsljus vid ett fönster i fortsättningen om ni ska få en riktig bild av hur det ser ut.

Måste åka och köpa kläder till bröllopet nu.. Rättare sagt, hoppas på att jag hittar något jag kan köpa. Magnus är naturligtvis försenad hem så jag får åka själv och kolla. I värsta fall får vi kolla i Motala imorgon..

Shake it off

Snacka om influensa jag har dragit på mig. Det känns som lungorna ska sprängas! Har världens träligaste rethosta samt hög feber. Blanda detta med en enorm tristess av att sitta hemma ensam dagar som dessa. Sommaren verkar ha kommit på allvar och alla skriver om det och lägger upp härliga bilder på när dem solar och grillar. Buhuhu! Jag mår inte direkt bättre av denna avundsjuka.. Jag har försökt ta tag och göra saker här hemma men så fort jag anstränger mig så håller jag på att tuppa av.

Suck! Jag som inte varit sjuk på år och dar, så måste jag bli det nu. Men jag ska inte vara bitter. Jag ska dricka min femtioelfte kopp te med honung och snällt ligga inne och bli frisk! Ikväll är det ju äntligen dags för Eurovision semifinal 1! Åtminstone något att vara glad över.. Haha, det lät lite bittert, men men.

Bjuder på lite mobilbilder jag tog förra helgen inne på tropicarium.















Balen 2012

Även i år blev det lite balsminkningar. Jag sminkade två jättefina tjejer, Ellen Pettersson och Ida Bengtsson.

Först lite backstagebilder från Bra Salong..





Jag var inte den enda MUAn där








Fina Ellen med makeup (dock ingen mascara än), fick ingen bild på Ida när hon var klar men här nedan kan ni se hur vackra dem var när de gick runt torget.


Bilderna från torget är tagna av Hanna Sjöholm.


Heart skips a beat



Riktigt bra låt! Det behövs en sån här tråkig dag. Jag är ledig idag, det är molnigt och Magnus ska ut och äta med några arbetskamrater efter arbetet. Det betyder att jag får vara ensam hemma hela dagen. Jag har även tvättid mellan 16-21 så jag vet vad jag roar mig med ikväll.

En liten rolig grej är att vårat nya kök kommer idag. Magnus och Jonas ska dock inte installera det förrän nästa fredag. Dem ska dock komma mellan 15-21 så jag vågar mig inte på att gå någonstans. Hade jag haft bilen hade det varit en annan femma.

Så om någon har tid och lust att komma till Norrköping och hänga så kan ni ju höra av er!

Sneak a peak

En liten smygtitt från vardagsrummet. Vi fyller ut lägenheten sakta men säkert. Den här hyllan hittade jag på rea inne på en liten butik som heter Korg och möbler här i Norrköping.





Måste säga att det är helt underbart skönt ute! Låg ute i ett par timmar med musik i öronen och en kall öl i handen. Det är ju helt fantastiskt! Ska sätta igång och tvätta och laga mat tills Magnus kommer hem.. Tänkte att vi skulle ta oss en lång, mysig promenad i det vackra vädret sen.

Ha en fortsatt trevlig torsdag!


En liten snabb en

Tänkte slänga in en bild på min nya skinnjacka jag köpte förra torsdagen när Nelly var här. Jag lovade ju att slänga in lite bilder på mina köp från den shoppingrundan i fredags och tyvärr höll jag ju inte det. Det har varit för fint väder när jag väl inte har jobbat så då har datorn fått stå och damma.



Jag verkligen älskar den! Kul med lite färg och förhoppningsvis kommer inte speciellt många andra ha en likadan..

Nu ska jag ta med mig en kall öl ut i solen och njuta av min lediga dag. Imorgon och hela helgen väntar mer jobb igen. Livet är för bra ibland! :)


RSS 2.0