Mirakel kan hända..

Jag, Therese, är i tatueringstankar. Som sagt mirakel kan hända.. Trodde aldrig jag ens skulle komma på tanken att gadda mig. Ojojoj, var ska detta sluta? Idén är något i den här stilen..


Annan text då såklart..


Sei meg kor i frå er kreativitet, Drömmer som blir til virkelighet.

Hvis du kan tenka det, er det realitet?


Lite smått och gott

Fick som sagt hem ett paket från E.L.F för ett par dagar sedan och tänkte visa lite vad det innehöll. Vill ni besöka E.L.F.s hemsida så finns det en länk dit i mitt förra inlägg.


Två läckra nagellack - Mint och Plommon

En snedskuren pensel (mina gamla börjar bli slitna nu) och transparent puder.

Den här fina sminkhållaren med E.L.F.s signatur och tre fantastiskt fina shimriga kajalpennor.

Riktigt läckra färger!

Jag fick även hem två par lösögonfransar och en primer. Allt detta för otroliga 300. Säger bara, gå dit och fynda!


Paket från E.L.F!

Hallelujah! Älskar när det dimper ner paket från E.L.F (Eyeslipsface). Det är en sida med otroliga priser på smink. Jag klickade hem ca 10 varor för en vecka sen nu för ca 300 kronor och idag kom dem på posten. Frakten är inte så värst farlig den heller trots att det skickas från Storbritannien. Endast 40 kronor.

Lägger upp lite bilder vid ett senare tillfälle för jag har lite bråttom.. Tålamod. Besök E.L.F här!

Run, Joey, run!

Måste bara säga att jag verkligen har fått upp ögonen för Glee. Blev ju i och för sig stormförtjust redan från början men orkade inte följa serien på tv. Glömde bort att kolla på flera avsnitt så då struntade jag till slut i att kolla helt och hållet.

Nu har jag dock sett alla avsnitt fram till mitten av säsong två. Det finns sorgligt nog inga fler utgivna avsnitt för tillfället. Iallafall, ett utav mina absoluta favoritögonblick i Glee är när dem sjunger Run, Joey, run. Tyvärr fanns inte någon video till låten (förutom någon som hade filmat sin TV) så ni för nöja er med musiken.

Vill dock uppmana er till att kolla på Glee om ni inte redan gör det. Hysteriskt kul!


Ear cuff chain

Klickade precis hem denna fina ear cuff chain.en från Nell of sweden. Fick inspirationen från Kenzas blogg. Hon är en stor inspirationskälla när det gäller snygga smycken! Klicka hem ett du med här!


Update på föregående inlägg: Blev ingenting av sminkningen idag. Tiden sprang iväg. Kanske hinner göra något i helgen men som det ser ut just nu är den ganska fullbokad.. Vad händer egentligen? Jag brukar aldrig ha ett fullbokat schema. Älskar att ta det spontant. Jaja, på ett sätt är det skönt för det innebär mer rutin i vardagen så klagar indirekt inte. hehe.


Sminksugen

Jag har enorm sminkabstinens just nu. Vill sminka!! Något edgy. Kanske skulle ägna någon timme åt att komma på något roligt? Bilder kommer om det blir bra. Eller vem vet, det kanske kommer upp bilder om det blir en total katastrof också. Så håll utkik!


Kom på att jag inte lagt upp den här. Kanske för att jag inte blev 100% nöjd med min insats på denna. Och det allra sorgligaste; jag får inte redigera den.. Men men


Diss!

Hairpalace.eu
De påstår sig sälja äkta hår till riktigt bra priser, och visst priset är hutlöst billigt, men håret är allt annat än äkta. Snacka om barbiehår. Skickade tillbaka håret för mer än en månad sen och har inte sett skymten av några pengar trots att de mailat vid flertalet gånger att de fått tillbaka varan och ska lösa det. De senaste gångerna jag har mailat dem har de skrivit: Va? Det här måste vi undersöka..

Nu är jag trött på detta! Jag vill ha mina pengar även fast det inte handlade om någon enorm summa. Så se upp med hairpalace.eu! Vill ni inte ha barbiehår så undvik dem helt och hållet.

Naturligt?

Körde på en ganska naturlig look idag. Endast eyeliner och shimriga läppar. Tycker oftast att det är enkla är snyggast.


Sönderphotoshopad bild.


Festligt

Lovade att inte lägga upp några bilder på facebook men ingen sa något om bloggen, hehe.. Så här kommer några bilder från helgens festligheter samt några från Amys födelsedagsfest förra helgen. Alla korten därifrån är tagna från Amy.



Riktigt trevlig kväll var det iaf. Tack alla inblandade!


Underbart fina Amy som inte ser en dag över 20! Btw, ser ni den fina tavlan i bakgrunden? ;)

Två riktigt roliga kvällar.. Mer av den här varan tack!

Två funderingar..

Är det någon mer än jag som börjar bli rädd för Kissies liv? Seriöst hur smal är hon inte..! Och nu pratar hon om att gå på en juice och vatten-diet? Crazy.

Och var är mina papper från AF? Ska på möte i Linköping imorgon och måste veta adressen.. Jag som trodde jag var så organiserad med pärm och allt.

Medans jag letar får ni en skön låt att lyssna på:

Bruno Mars - Grenade

Fråga mig inte varför..

Fick bara världens lust att måla mig själv till en Avatar. Måste dock säga att det svåraste var att fånga det på bild. Den ljusare blåa färgen försvann nästan helt på bilderna och blev ofta lite rödaktig?! Hur kommer detta sig?

Så till slut fick jag ge upp och fota i sämre ljus för att slippa detta.. Vilket självklart leder till sämre kvalité på bilderna.
Synd!

Aja, det var roligt iaf..
 


Nu ska jag tvätta bort detta vilket säkerligen lär ta ett tag.. Är man galen så är man.


Grand island - Suffer, lid, min kjære

Den här låten är bara sååå bra!


Har inte mycket mer att säga just nu..

RSS 2.0