Violeta Violeta Volume 1

Nya albumet med Kaizers kom ut i butik idag, dock så har jag inte råd att köpa den för tillfället så hoppas att mina lim. ed. exemplar dimper ner i brevlådan snart. Men tills dess så finns låtarna nu på spotify och jag kunde inte låta bli att lyssna.

Här får ni en liten recension av mig efter första lyssningen:
1. Philemon Arthur and the Dung: <3 <3 <3 <3 <3
Det är inte första gången jag hör den här låten. Den spelades bl.a. live på konserterna i februari 2010 och jag älskade den från första stund. Absolut en utav Kaizers bästa låtar genom tiderna!
2. Diamant til kull: <3 <3 <3 <3 <3
Kaizers har gjort det igen. Ytterligare ett mästerverk. Kan tänka mig denna som öppningslåt på konserterna. Det här var verkligen kärlek vid första lyssningen.
3. Femtakt filosofi: <3 <3 <3 <3
Även denna har man hört förut live och personligen tycker jag den gör sig bättre live än på skiva. Det är en bra låt, men inte en favorit.
4. Din kjole lukter bensin, mor: <3 <3 <3 <3
Den här tror jag kommer växa, men efter första lyssningen blir det ingen fullträff. Dock älskar jag att den har så många svängningar. Den är oförutsägbar, vilket jag älskar!
5. En for orgelet, en for meg: <3 <3 <3 <3 <3
BINGO! Den här gör mig överlycklig! Tack Kaizers!!! Den är absolut en hård konkurrent till PA&TD!
6. Tumor i ditt hjerte: <3 <3
Den här börjar släpigt och ganska tråkigt och utvecklas sedan till någon slags radiohit? Ehm.. jag förstår mig inte på denna. Absolut ett svart får. Kanske växer den efter några lyssningar eller så är den en kanonlåt live. Men just nu är jag inte övertygad..
7. Hjerteknuser: <3 <3 <3 <3 <3
Det här är snarare den 1000.e lyssningen på den här låten men den håller fortfarande. Den känns lite kommersiell men trots det funkar den och jag gillar den skarpt! Hoppas dock att det håller i sig för jag vet ju hur det gick med 9mm. Tyckte om den också i början men nu tål jag den inte.
8. Psycho under min hatt: <3 <3 <3 <3
Riktigt härlig låt som även den kan tänkas bli en stor favorit framöver.
9. Svarte katter & flosshatter: <3 <3 <3 <3
Jag kommer att tänka på John Lennon i verserna. Bara det gör ju att den blir lyckad för är det något jag älskar så är det Beatles-stilen. Sen har den härliga kvalitéer även resten av sången. Den här kan bli stor!
10. Sju botter tårer er nok, Beatrice: <3
Sist men inte minst, brukar man ju säga men inte i det här fallet. För nu råkar det vara så att sist är minst: minst omtyckt alltså. Jag klarar inte av den här. Den var lite bättre live men på skiva; no,no,no!Så för att summera, det här är absolut ett nytt mästerverk av Kaizers med en hel del nya personliga favoritlåtar! Tumor och Sju botter kunde jag levt utan som det ser ut just nu men trots det så konkurrerar Violeta Violeta Volume 1 med Evig pint om förstaplatsen bland mina personliga favoritalbum av Kaizers.

Längtar enormt till Kaizerskonserterna i vår! Är säker på att det blir oförglömligt.. Och trots vad folk säger om bandet just nu så ÄLSKAR jag Kaizers! Eran musik gör mig hel<3


Fotograferingsfeber

Jag känner för att göra en fotografering snart. Behöver bilder till min portfolio + det är skitkul! Så om någon fotograf känner sig manad att hjälpa mig så är jag mer än tacksam om du hör av dig! Behöver även modeller så gillar du att stå framför kameran vill jag höra från dig också!


Bild från slutfotograferingen hos Makeupstudion


Let me sign

Bara måste dela med mig utav den här låten. Det går inte att ens börja beskriva hur bra den är.


Och det här har inget med låten att göra men jag måste bara gnälla lite på blogg.se. Det går ju nästan aldrig smärtfritt att ladda upp ett inlägg.. Bättring tack!

Dagens makeup: wampwampIdag åkte jag och Nelly till Linköping.
Mest för att fönstershoppa då ingen utav
oss har pengar. Men hoppas det ändras
efter lördag. Då ska vi nämligen vara med
på loppmarknaden här i stan.
Håll tummarna för oss eller kom dit och köp
så mycket ni bara orkar!

Dagen till ära fick det bli en ganska enkel
makeup. Inget fel med det.
Enkelt kan ibland vara snyggast! 


Dagens makeup: My life would suck without you

Ska snart in till Linköping och bowla och förhoppningsvis äta för magen börjar kurra. Är jättesugen på sushi idag igen! Åt ju det senast jag var i Linköping, men jag kan inte få nog! Sushi for life..Ha en trevlig fredag!


Ny kategori - Dagens makeup

Kände att det var dags att jag la till den här kategorin om jag vill bli seriös med mitt makeup artist-bloggande. Min kamera och jag är fortfarande inte bästa vänner när det gäller skarpa bilder men tillsvidare får kvalitén duga. Har inte direkt råd med ny kamera..

Dagens make: Vårkänslor

Jag har bara använt smink från Färg samt MUS Hightechlighter Platina. Gå in på makeupfabriken.se för att köpa smink från Färg.
 Vilken foundation?

Jag känner att jag är i behov av en ny foundation. En som går snabbt att applicera med bra täckning men fortfarande är tunn. Någon som vet någon bra?

Annars så använder jag bareMinerals för en lättare täckning och Färg för fest. Men på sistone har jag även använt Färg för dagligt bruk vilket varken är bra för huden, då den är ganska tjock, eller för min plånbok. Furutom det så älskar jag Färg! Gå in HÄR för att kolla in alla deras produkter.


Äntligen


This header no more.. Vad tycker ni om min nya? Jag gillar den..


Ibland finns det inget värre än teknik!

Gah, varför fungerar det inte att göra om bloggdesignen? På min testsida fungerar allt perfekt men inte här.. Jag ger upp för idag.

Bloggen är härmed under konstruktion tillsvidare!

Happy 2011!

I år firade jag nyår hemma hos Amy. Trerätters, skumpa och trevligt sällskap. Måste säga att det var ett perfekt sätt att fira in nya året på. 2011 slår 2010 redan där ;)

Nyårssminket i år blev silverglittrigt med strass. Dock svårt att se på min bild med urusel kvalitet. Är det mig eller kameran det är fel på? hehe, svara inte!

Hjälp!

Jag vill göra en totaländring här på bloggen.. En helt ny design. Problem: Jag har inte PS! Någon som kan hjälpa?

RSS 2.0