Fantasilös? Jomenvisst!

Nu var det nästan evigheter sen jag sist gick in här och jag kan bara skylla på att jag inte haft någon inspiration. Ska bättra mig med att lägga upp lite bilder senare på mina fynd från gårdagens shoppingrunda med Nelly. Det var riktigt kul igår! Nelly och jag gjorde vårt bästa på att tömma Norrköping på dess juveler - dock inom en viss budget..

Det är vid tillfällen som dessa som man önskade att man hade obegränsat med pengar. Men det är väl samtidigt drömmen som är mer lockande än själva handlingen tror jag. Det är ju så roligt att längta efter något, spara ihop till det och tillslut kunna gå och köpa det! Hade man kunnat köpa precis allt hela tiden så tror jag inte det är kul tillslut. Eller vad tror ni?Jag har fått en inredningsidé till sovrummet förresten! Om ni har sett Gossip girl kanske ni känner igen detta från Serenas rum. Tycker det är såååå snyggt och vill göra något liknande! Måste bara komma på hur..? Någon som har en idé?

Fun - We are young ft. Janelle Monáe

Idag är det en låt som går på repeat här hemma med extremt hög ljudnivå. Hoppas inte grannarna tar illa vid sig, men ibland måste man få skruva upp musiken, hoppa runt och sjunga och bara njuta av livet! Idag är en riktigt härlig dag - fint vårväder, värme och början på en ny händelserik vecka.

Dock har min fot börjat göra ont igen.. Trodde jag blivit av med smärtan men när jag var iväg en tur förut så började det igen. Det måste vara någon nerv som lyckas komma i kläm? Smärtan försvann nämligen när jag bytte skor. Hm. Tråkigt är det iallafall.

Men nog om det, nu ska jag fortsätta "shaka rumpa" till den här sköningen.


En lite halvsuddig

Fick ledigt idag och imorgon då parken har haft väldigt lite besökare under påsken. Trist med dåligt väder, men jag har hört att våren ska komma på riktigt i helgen så man kan ju hoppas att det stämmer.

Magnus och jag bestämde oss på grund av nyvunnen ledighet att ta tillfället i akt och hälsa på lite folk i Motala. Så snart rullar bilen mot Carina och Tomas, ska bli riktigt trevligt.


Jag måste nog skaffa mig en fjärrutlösare? Hehe, bilderna blir ju inte vidare bra när man ställer in fokuset först utan objekt framför kameran. Men hittar tyvärr ingen som är gjord för min kamera. Just my luck!

Om någon kan hjälpa mig med detta så är alla tips välkomna!


Helt slut!

Det har varit dåligt med aktivitet här i helgen. Den stora anledningen är att jag börjat mitt nya jobb på Kolmården. Och jag måste säga att det är riktigt roligt! Trevligt folk och roliga arbetsuppgifter. Jag har dock varit helt slut efter varje dag, kommer hem och däckar direkt på soffan.

Fötterna och benen tar mest stryk. Jag lär åtminstone få god fysik efter den här sommaren - tänk att behöva gå uppför "helvetesbacken", som jag så fint kallar den, varje morgon påväg till jobbet. Uff! Jag får andnöd bara av att tänka på den, haha!

Men som sagt det är riktigt roligt. Jag har redan lärt mig massa nya grejer, som till exempel att lägga upp och servera två tallrikar samtidigt! haha tro inte att jag har en i varje hand nu;) Jag är iallafall riktigt stolt över mig själv. Det är enormt stressigt ibland och det har inte gått helt smärtfritt de här första dagarna. Men ju mer jag lär mig desto smidigare går det.

Ser fram emot sommaren med spänning mot nya bekantskaper, nya erfarenheter och kanske rent av en personlig utveckling?

Nu ska jag soooova för imorgon är det jobb igen!:)


Take a walk on the bright side

Ska snart börja med maten men tänkte svänga in en snabbis här först. Som ni kanske ser har jag börjat ta tag lite i bloggdesignen igen. Äntligen fick jag lite tid och inspiration över. Dock sprang tiden iväg, som den ofta gör.

Får hoppas inspiration, och framförallt tid, finns för att slutföra det jag påbörjat inom den närmsta framtiden. Ikväll åker jag och Magnus mot Motala. Han för att träna fotboll för första gången på år och dar och jag för att umgås med mina kära föräldrar. Det går alldeles för lång tid emellan då vi ses nuförtiden. Så långt är det ju inte mellan oss!Måste klippa mig snart också, börjar bli riktigt långt på den "korta" sidan. Skulle vara trevligt att få det gjort innan jag börjar nya jobbet på fredag men tror det blir svårt. Det är om syster skulle ha tid idag. Dock klipper hon ju inte någon utanför salongen längre.

Jaja, håret kan vänta. Nu måste jag börja med maten innan herrn kommer hem.

Drömmar och diverse

Måste inleda med att säga förlåt för den dåliga uppdateringen. Jag kommer in i perioder ibland då jag totalt ignorerar datorn. Det finns så mycket annat roligt att spendera tiden med.

I söndags skjutsade vi upp Carina och Tomas till Arlanda. Man blev ju inte lite sugen att hoppa ner i resväskan och följa med dem till Kap Verde. Men i höst är det förhoppningsvis Magnus och min tur. Då åker vi till Dubai! Allt hänger såklart på om vi lyckas spara ihop till det. Dubai är ju inte direkt det billigaste resmålet i världen.

Men blir det inte i höst så blir det någon annan gång. Till slut ska vi ta oss dit!

Dubai måste ju helt klart vara drömmarnas stad!

Det som står i vägen är ju att det kliar otroligt mycket i mina fingrar. Vill fixa så mycket här hemma och köpa massa saker för att skapa det perfekta hemmet. Tycker det är viktigt att trivas hemma.

Häromdagen köpte jag en byrå till sovrummet och var tvungen att ta en granne som bärhjälp då Magnus var på jobbet. Han kommer in och säger: "Är ni nyinflyttade?" Hmm.. undrar om vi har för lite saker då, när lägenheten knappt ser bebodd ut?

Men det tar tid att fylla ut ett hem. Speciellt när man inte är gjord av pengar. Jag tänker inte köpa en enda grej på avbetalning! Det enda är väl lägenheten själv och bilen. Men bilen har vi snart betalat klart också.

Vi har iaf bestämt oss för att renovera köket nu. Vi har äntligen lite pengar över. Ska åka till Ikea någon dag och beställa lite grejer. Får se när vi har tid eftersom jag jobbar hela påsken men det är åtminstone på gång. Så nu vet ni!

Nu ska jag sluta sitta här och svamla och ge mig ut i det fina vårvädret. Hoppas det är lika skönt som det ser ut.


RSS 2.0