Mars i bilder


Mars månad i bilder. Någon favorit?


Vårpromenad

I lördags tog jag och Nelly en liten promenad i vårsolen. Det är helt underbart att kunna gå ut och gå i vårjackan och se alla fina vårtecken längs vägarna. Jag fullkomligt älskar våren! Man värdesätter minsta lilla grej till skillnad från sommaren då man mest klagar. Det är för blåsigt, det är för kallt, för varmt, det regnar, regnar och åter regnar. Nej, våren måste nog ändå vara min favoritårstid.








Don´t get me wrong - jag längtar oerhört till sommaren också. Vi borde bara lära oss att uppskatta den lite mer.


Show me how you move

I fredags var det dags att fira Micke som fyllt 25. Platsen var Hugos och det bjöds på en riktigt trevlig buffé bestående av tacos, pizza och kycklingklubbor. Sjukt gott! En hel del dans blev det ju också för vissa. Haha, en annan valde att bara titta på. Det såg ut att gå lite vilt till!

















Tack för en trevlig afton alla inblandade.


Oh sunny day

Våren fortsätter. Idag, och hela helgen har det varit extremt fint väder. Dock med varierande temperaturer, idag är det faktiskt ganska kallt ute tyvärr. Och vissa påstår att det ska bli snö till helgen!? Det hoppas jag inte.. Nu är jag ju inställd på vår och sommar. Får hålla alla tummar och tår vi har.

Idag fick jag samtalet jag väntat på. 6 april börjar jag på Kolmården! Fasiken vad kul det ska bli, ursäkta språket, men jag kan inte hejda mig! Det är ju verkligen en dröm som går i uppfyllelse att få arbeta där. Och för er som nu tror att jag ska arbeta med delfiner så är ju detta inte helt sant. Jag ska arbeta inom restaurang, till att börja med på restaurang Safari.



Sitter och redigerar lite bilder från helgen. För er som vill veta så blev det inga bilder värda att publicera här från sminksessionen häromdagen. Får bli ett nytt försök någon annan dag.

Bilden i inlägget är tagen i bilen påväg mot Motala i fredags.


Lite smått och gott

Jag har inte haft tid, eller kanske snarare,inte tagit mig tid till att redigera några bilder idag heller. Jag har inte haft någon lust att sitta vid datorn något nämnvärt. Det är ju nästintill sommar ute idag, riktigt varmt och skönt! Så idag har jag solat. Så underbart. Man är ju dock fortfarande blek som ett lakan men förhoppningsvis fortsätter det fina vädret.

En annan grej som är värd att fira är att Sipan har fått lämna Big Brother huset. Jag har knappt förstått att jag har orkat kolla dem senaste dagarna på grund av stämningen i programmet. Sådan extrem mobbning. Hanna R och Marcel måste också sluta mobbas och vara allmänt tjuriga annars hoppas jag Big Brother slänger ut dem också.

Anyway, vill egentligen inte nämna BB här men just detta var värt att nämnas tyckte jag. Bra att produktionen tog tag i detta, det ska inte vara okej att mobbas. Usch!

Imorgon blir det Motala. Micke fyllde 25 igår så det ska firas med dunder och brak imorgon. Ska bli kul med fest, det var ett bra tag sen. Vi stannar även resten av helgen så om någon i Motala vill träffas får ni höra av er.

Nu ska jag sätta mig med min bok - The gathering storm. Så otroligt underbart att äntligen få läsa fortsättningen på sagan om drakens återkomst-serien. Dock måste jag ju läsa på engelska då man kommit fram till att inte översätta dessa tre sista böcker. Konstigt att man slutar efter att ha översatt dem andra 22.

Men men, jag bara måste veta hur det slutar!

It makes me wish I could fly

Idag är det knappt så att det är vår, det är försommar! Hela 21 grader i solen och något otroligt skönt.. Det blir absolut en promenad med mannen när han kommer hem.

Har precis ägnat mig åt en liten sminksession. Blev otroligt inspirerad av det fina vädret. Dock spårade det ut lite, som det oftast gör. Haha! Tog en del foton men frågan är om någon bild är värd att publiceras här. Den som lever får se.

During process - bara liiite rörigt,hehe!


Du höjer mig till skyarna


Och ännu längre upp..


Kaizers på Berns, Stockholm

Som sagt, i fredags var det Kaizerskonsert på Berns i Stockholm. Och för en gångs skull bestämde jag mig för att inte köa. Dörrarna öppnade åtta så vi gick från hotellet runt fem i. Väl inne hade jag dock glömt ta ut pengar till garderoben så det var bara att ge sig ut på upptäckningsfärd efter en bankomat.

När jag väl hittade en var det omkring 10 personer i kö samt att jag bara fick ta ut 500 som minsta belopp. Kul, jag som bara hade runt 100:- på kortet. Som tur är kan man föra över pengar från sparkontot genom mobilen. Så med mina 500:- gick jag nu tillbaka in på Berns och betalade 20:- för garderoben. Tada! Jag fick komma in.






Även fast jag var inne vid halv nio nu så kom jag ändå längst fram på kanten. Det måste vara det bästa med Kaizerskonserter på svensk mark. Men när väl konserten drog igång var det stämning till 100 - beror nog mest på att 70% utav publiken var norskar, hehe.






Så vad tyckte jag om konserten? Det var bland den bästa setlistan på länge! Mina personliga favoriter från de två senaste albumen som "Tusen dråper regn","Philemon Arthur and the Dung","I ett med verden", "Dröm videre Violeta" och "En for orgelet, en for meg". Sen några så kallade "Best of Kaizerslåtar" som "Ompa til du dör", "Resistansen" och "KGB". Kunde dock ha varit utan "Bön fra helvete" och "Maestro" som jag är hur less som helst på! Höjdpunkten var ändå "Jaevel av en tango"!






Det var även den första Kaizerskonserten på väääldigt länge som jag faktiskt njöt av. Får ta detta som en lärdom att man njuter mycket mer om man inte ser dem för ofta. Så det blir nog ingen mer Kaizerskonsert i år.



Trött!

Stockholmsresan var en total success som man säger. Åtminstone till och från. Man kunde ha blivit väckt på ett mer hälsosammare sätt än att ha blivit halvt ihjälskrämd när någon rycker upp dörren på morgonen, som vi även hade säkrat med en kedja (mest för skojs skull då dörrarna öppnas med kort). Kedjan flög all världens väg och  dörren slogs igen med en smäll. Tack städ för det uppvaknandet!

Annars hade jag och Magnus en helt fantastisk dag i Stockholm. Vi kunde inte ha firat vår årsdag på ett bättre sätt tror jag. Vi sov i ett deluxerum på Elite hotell mitt i smeten och åt en helt fantastisk middag på Hard rock cafe. Ibland måste man unna sig lite extra lyx.





Mitt lilla spöke, hehe<3


Vi unnade oss även ett bubbelbad på rummet innan det var dags för mig att gå till Berns för Kaizers. Det var så otroligt skönt att slippa köa. Jag ville för en gångs skull inte stå och frysa för att sedan stressa halvt ihjäl mig för att komma längst fram i mitten och dessutom behöva göra detta med onda fötter, potentiell urinvägsinfektion, hunger och extremt toabehov.

DET kallar jag lyx om något!


På väg mot Hard rock cafe



Världens bästa älskling!<3



Den sjukt goda måltiden inne på Hard rock bestående av medium rare tillagat kött på en bädd av vitlöksbröd, toppad med vitlöksmarinerade champinjoner och ost som grillats tillsammans. Detta serverades med pommes. Flötigt värre! Tur att jag och Magnus tog samma rätt så vi vågade pussa på varandra efteråt.


Nu orkar jag inte skriva något mer. Jag tar konserten imorgon. Godnatt!


1 år med min Magnus












Idag firar jag och Magnus 1 år tillsammans. När ni läser detta är vi nog påväg till Stockholm. Den främsta anledningen är att jag ska se Kaizers ikväll, men vi tar tillfället i akt att fira vår årsdag med lite hotellmys. Imorgon blir det förhoppningsvis lite fönstershopping i huvudstaden. Lite sorgligt att inte lönen kommer denna fredag. Kanske tur det dock, hehe!

Måste bara säga att det varit det absolut bästa året någonsin tillsammans med min älskling. Jag är så oerhört tacksam över att jag träffat honom. Får skänka en tanke till Amy som såg till det. Tack! ;)


I can never leave the past behind

Sitter och tänker tillbaka på alla härliga Kaizersresor jag gjort. Anledningen är att det snart är dags igen. På fredag smäller det på Berns i Stockholm. Jag har inte varit på en konsert sen i augusti förra året, det måste absolut vara ett rekord! Tror dock att det är nyttigt ibland för att behålla känslan under konserterna.


Är så tacksam över att jag upptäckte Kaizers. Utan dem skulle jag aldrig ha träffat Majken eller Tone. Två helt underbara människor! Saknar alla resor tillsammans med dem, sommarturnén 2009 är något jag aldrig kommer glömma. 

Breaking dawn - part 1

Sambon är med i en filmklubb och får varje månad ett par filmer. Vi brukar avboka dem och gjorde det även denna gång men idag kom det hem en leverans med filmer ändå! Bland dessa fanns denna pärla med så jag gråter inte direkt. Nu vet ni vad jag pysslar med 112 minuter från och med nu och framåt.


Februari i bilder

Ja nu var det ju inte igår som vi gick in i mars men tänkte ändå dela med mig av ett litet collage från februari. Dessa bilder speglar februari månad ganska bra och är några utav mina favoritbilder därifrån. Tänkte att det skulle vara kul att göra detta för varje månad för att se hur jag utvecklas.

Vilken bild är er favorit?

Collaget gjorde jag via sidan Photovisi.com ni kommer dit genom att klicka HÄR. Där finns en mängd collagemallar utöver denna.


Foto för nybörjare

Tänkte ägna mig åt den här tidningen ett litet tag framöver. Jag vill så gärna bli bättre på att fotografera. Ska även sätta mig med Bruksanvisningen till kameran för kommer inte på hur jag ska ställa in fokuset. Den fokuserar alltid långt bort - någon som vet hur jag ändrar detta på en Olympus E-pl1 får gärna höra av sig.





Tidsinställt inlägg

Tänkte testa detta med att tidsinställa ett inlägg - får se om jag lyckas. Så jag säger godmorgon på er alla och hoppas på att det faktiskt är morgon när ni ser detta.

Bjuder på en liten lista såhär på morgonkvisten. Listan hittade jag hos Amanda.

10 saker jag tycker om:
Att älska & och att känna sig älskad
Vårtecken
Drömmar som uppfylls
Unoturneringar
Långa promenader med trevligt sällskap
Att vakna upp bredvid världens finaste kille
Sommarkvällar
Positiva människor
Sushi
Spontanitet

9 saker jag tycker mindre om:
Sömnlöshet
Att glömma bort sin tvättid och inse att tvättstugan är upptagen x antal dagar framåt.
Att förlora
Särskrivningar
Negativa människor
Folk som inte tillåter alla att ha sin egen åsikt
Snöslask, halka & kyla
Att jag inte tränat sen i fredags
Att alla vänner bor så långt bort

8 bloggar jag läser:
Kreativ inredning
Eva Lillhannus
Angelica Blick
Linda Hallberg
Ida
Amy
Lina Flodin
Johanna Fåglund



7 saker jag vill göra i framtiden:
Flytta till hus
Resa till Dubai, Singapore, Vietnam, Las Vegas, Sydafrika med mera, med mera.
Skaffa familj
Fira min och Magnus 60 års bröllopsdag ;)
Hoppa fallskärm
Se Eurovision song contest på plats
Lära mig att ta bättre fotografier

6 böcker jag tycker om:
Sagan om drakens återkomst serien av Robert Jordan
Änglar och demoner av Dan Brown
Twilight serien av Stephenie Meyer
Sagan om ringen triologin av JRR Tolkien
En komikers uppväxt av Jonas Gardell
I cirkelns mitt av Dan Brown



5 saker jag är rädd för:
Att förlora någon jag håller kär
Att bli bortglömd
Drabbas utav vägglöss
Att jag ska vara infertil
Att sluta drömma

4 ord som beskriver mig:
Positiv
Envis
Kär
Speciell

3 saker jag ser fram emot:
Kaizers på fredag
Renovera köket
Resa till Dubai



2 snygga killar:
Magnus Sjöholm
Farsan;)

1 bra låt:
Loreen - Euphoria!

Haha, detta var lite småroligt. Tog dock ett tag så kan rekommendera detta för er som har lite tid över och inte vet hur ni ska spendera den.



Glädjebesked

Fick ett riktigt roligt samtal idag som jag blev otroligt glad över. Detta kommer bli så kul! Jag tänker fortsätta vara lite kryptisk ett tag. Jag är lite nojig av mig och lyder det gamla ordspråket; "Man ska inte ropa hej! innan man kommit över ån". Dock har jag ju redan sagt H men väntar ändå med att säga resterande.



Helgen har nu kommit till ända och jag kan konstatera att det varit en riktigt bra helg. I fredags kom syster och Henrik hit för en jättetrevlig filmkväll. Dock med en riktigt usel film - In time. De meddelade även att de ska bli sambos! Så otroligt kul, önskar er all lycka!
I lördags kom mina föräldrar upp på en fika. Det blev även en runda på Bauhaus och Lager 157. Efter dem åkt hem blev det soffmys till Melodifestivalfinalen. Och rätt låt vann!

Idag blev det som sagt en härlig vårpromenad. Resterande söndag har spenderats hemma i soffan för att ladda upp inför en ny jobbvecka.

Hoppats ni haft en trevlig helg!


Oh happy day!

Magnus kom på den smarta idén att vi skulle gå ut på en promenad idag. Eftersom solen lyste tog jag på mig vårjackan för första gången. Och gud vad skönt det var! Vi valde att stanna på ett ställe i solen och bara njuta en stund.





Det är vid dessa tillfällen som jag verkligen saknar att ha en balkong eller annan uteplats.

(Minen på bilden av mig beror på att jag gjorde en pussmun precis innan kortet togs, men jag bjuder på den ändå)


Heja Loreen!

Snart är det melodifestivalsfinal som gäller och som ni ser av rubriken att döma så hejar jag på Loreen ikväll. Och enligt aftonbladet är jag inte ensam om det. Hoppas alla ringer och röstar på henne för denna låt SKA vinna!

Laddar upp med en öl och lite chips i soffan med min älskling.



Hoppas ni får en trevlig lördagkväll.


OBS!

Jag har blivit tillsagd att återställa kodmallarna här på bloggen. Det kommer att resultera i att bloggdesignen förstörs. Lär kanske dröja innan det ser ut som normalt igen för jag hade inte räknat med att behöva lägga ner tid på bloggdesign idag.

Hoppas ni har lite överseende för detta.

Stensäkert






Sitter i soffan och kollar på halv åtta hos mig. Jag blir alltid så hungrig när jag kollar på det! Det är lite farligt, tur att man har kraft att stå emot frestelser ibland.

Vill önska alla en trevlig kväll!



Euphoria

















Underbara vårväder! Dessa bilder togs igår när jag var ute på lite äventyr. Så otroligt vacker plats.

Det verkar som om bloggen fungerar för vissa i alla fall. Däremot vet jag inte hur många som inte lyckas öppna och se sidan - de kan ju givetvis inte meddela mig om det. Åtminstone inte här.

Hoppas det inte är alltför många i alla fall. Vet inte hur jag ska lösa det om det finns ett virus.
Hur lyckas man få det på bloggen?


Virus?

Jag har hört att det ska finnas ett virus på min blogg och att folk har svårt att ta sig in här eller att öppna upp inlägg. Hur upplever ni min sida?

Vill gärna ha hjälp med detta!

Who´s gonna save tonight?

Imorgon är en viktig dag, jag känner därför att jag bara ska ta det lugnt idag. Ska bara träna och sen kan jag slappa i soffan resten av dagen. Måste ladda batterierna. Kanske lurar med mig Magnus på en promenad om jag får lust. Imorgon kanske jag äntligen delar med mig av vad det är som försiggår lite grann. Men idag är jag lite lagom mystisk.


Stay tuned och håll gärna några tummar.


God förmiddag





Måste springa iväg på lite äventyr så tänkte bara slänga in dessa härliga bilder som jag tog häromdagen. Idag är det helmulet, grått och tråkigt så tänkte att dessa bilder skulle liva upp tillvaron lite.


Var är alla?

Det är riktigt låg aktivitet på bloglovin just nu - Var är ni? Antagligen ute i solen och njuter av vårvädret. Och då kan man ju undra varför jag sitter inne för? Jag måste städa klart vardagsrummet och sovrummet och sen är det träning på schemat. Efter det måste vi även hinna med att handla, laga mat etc. Det är dumt att dygnet inte har fler timmar.




Jag kan iallafall meddela att toaletten nu skiner som aldrig förr. Kul tanke att jag ägnat cirka 3 timmar bara åt kök och toalett. Vem kunde tro att det kunde ta en hel dag att städa en lägenhet på 54kvm?


Så gott som klar

Nu är jag hyffsat färdig med bloggen. Det är lite smågrejer som ska fixas men då sambon spelar COD får jag snällt vänta med resterande uppdatering. Det går otroligt segt att ladda upp bilder samtidigt.

Istället har jag ägnat förmiddagen åt att städa - och det rejält! Nu kan man äta från vartenda golv! Dock skar jag mig riktigt illa nyss så valde därför att ta en liten paus. Ska fortsätta alldeles strax med toaletten. Ska banne mig kunna äta ur den också. Hehe.

Så vad tycker ni om designen?

Uppdatering

Tänkte uppdatera lite här om vad som händer. Jag har nu bytt hela designen då det totalt havererade med den förra. Vet inte vad som hände men allt blev kaotiskt. Därför måste jag nu labba iordning en ny header till den här designen - något jag inte tänker roa mig med nu då det tar lite tid.

Ville bara att ni skulle veta att just nu får det se ut såhär. Fram tills dess kan ni ju njuta av den här fina bilden som jag tog igår morse.


Bloggdesignsbekymmer



Som ni kanske har märkt så har jag bytt ut min header, men tanken är att jag ska förändra hela bloggdesignen. Jag vet att jag bytt flera gånger på kort tid nu men målet är ju att jag ska stormtrivas med designen. Och än sålänge har jag inte lyckats få till det.

Förvarnar er för att designen kanske kommer att se konstig ut från och till beroende på när ni tittar in.


RSS 2.0