Note. Jag är inte i Stord

Jag är så besviken över att jag inte kom iväg till Stord. Ikväll spelar Janove Ottesen på Öyofestivalen och jag ville så gärna dit! Det är tur att jag har Bergenkonserten att se fram emot.. Här är en liten rolig musikvideo Janove gjort till sin låt Black and white movie. Enjoy!

Kaizers talar ut

Hva har dere tenkt å spille på denne turnéen egentlig?

- He-he, godt spørsmål! Det blir nok en litt obskur tour ja, med hovedfokus på låter fra albumet vi slipper 20 april. Det blir egentlig litt som å debutere på nytt for oss. Vi aner jo ikke hvordan disse sangene vil funke live, og tar jo en sjangs sånn sett, men vi er blant venner og satser på at det går bra. Vi tror det blir en fin utenom-det-vanlige Kaizer-opplevelse dette her.

Åh, lycka! Jag ser verkligen fram emot detta något fruktansvärt!

Eg er sikker eg er gal

Tiba och jag drog oss till Kenny igår. Det blev lite dricka, så ska det låta, utbyte av skor m.m. Riktigt trevligt och roligt. Men sedan gick vi vidare till en fest i stan som inte direkt gjorde att man drog på smilbanden.

Kaizersfrossa!

Jag är fortfarnade överlycklig! Kommer sväva på små rosa moln hela dagen.. Dock hann jag aldrig fira min lycka med kaizersdvd.erna för Tiba ringde och ville åka till systemet. Sen hamnade vi hos Kenny och så hans det även med en runda till Mcdonalds. Men det var sista gången! Tiba och jag ska frånochmed idag börja vårt nyttiga liv. Bara festa på helgerna och inte äta skräpmat eller snacks samt börja simma. Håll tummarna för oss;) Det lär behövas.

Nu ska jag iaf sätta mig och njuta av Kaizers. Här är ett litet klipp från Majkens dvd. Underbart! <3
Längtar ihjäl mig till april nu!

Bergen here we come!

Åh jag är så lycklig just nu! Jag och Majken fick tag i biljetter till Bergenkonserten i april!! Jag har knappt sovit inatt på grund av nervositet och klockan 8 imorse gav jag upp och förberedde mig. Förberedelserna bestod i att sätta på Kaizers på högsta volym och röka upp halva cigarettpaketet. Haha!
När klockan slog 10 satte biljettförsäljningen igång och jag var snabb som en vessla. Men det räckte inte! Biljetterna var slut efter 1 minut(!!!!) Jag kan säga att jag grät som ett litet barn.. Men så skriver Majken att hon fått tag i biljetter! Och sen dess har jag dansat på rosor. Tack Majken, du är guld värd!

Nu ska jag fira detta med de två dvd.erna Majken och jag gjort själva, makrillsmackor och nyponsoppa!
Haha visst låter det underbart?
Lycka

Picasa 3

Jag har införskaffat mig ett nytt program för att redigera mina bilder. Picasa 3 heter det och fungerar riktigt bra! Något jag rekommenderar starkt för er som har samma problem som mig. Svårigheter att förstå sig på photoshop.

Bilden:
Syster tar kort på årets första blomma -08.
När är bilden tagen?
11.e februari!

Varför ska våren vara så seg i år för?!

Dekk bord

Längtar till Bergenkonserten något fruktansvärt! Älskar det här klippet. Lyssna och njut.

Skämt alá Kenny

Pojken hånade sin far som var korvfabrikant:

- Att stoppa in en gris och få ut korv är väl inget, hade du kunnat

göra tvärtom hade det vart något!!

- En sån maskin har din mor

Hahaha!


Våre demoner

Imorgon släpps biljetterna till Våre demoner-turné konserterna! Då gäller det för mig och Majken att vara snabba.. De säljer bara runt 150 biljetter så det lär vara krig om dem. Vi har bestämt oss för att bara åka och se Bergenkonserten då de andra konserterna har hög åldersgräns som innebär problem. Tyvärr.

Jag är så otroligt nervös att vi inte kommer få tag i biljetter! Men jag lär ställa klockan och sitta som fastklistrad vid datorn vid tidpunkten för släppningen.. Önska oss lycka till!

Toxic blod

Det blev en sväng till Mcdonalds igår med tillsammans med Tiba, Kenny, Matti och Erik. Jag kände att det blivit för mycket skräpmat på sista tiden så jag unnade mig bara en glass. De andra åt dock som om det inte skulle komma någon morgondag.

Vi åkte sedan vidare hem till Matti och spelade vänner. Ett riktigt underhållande och trevligt spel. Kenny och jag vann, hejja tjejerna! ;)

Ge mig sommar!



Saknar dig

Baguettefrossa!

Är precis hemkommen från stan med Tiba. Vi blev en aning besvikna på motalas glesa utbud av snygga kläder, men efter ett besök på medellerutan var vi på tophumör! Tonfiskbaguette och kladdkaka räddar alltid dagen.. Hittade ändå ett par leggings, ett baslinne och en skinnjacka så helt misslyckad var inte shoppingrundan. 
 

A hard days night

Älska! Den här filmen är bland de bästa i världshistorien. Jag såg den idag igen för typ den miljonte gången. Ni måste följa mitt råd och se den!

Inget

Eftersom planen om att gå på stan och frossa i kläder och baguetter med Tiba sprack och flyttades till onsdag, har jag ägnat min måndag åt att plugga och plugga. Nu ska jag njuta av mina makrillsmackor, nyponsoppa och SATC, sen är det dags att sova. Gonatt!

See all without looking

Igår hade jag en heldag med Tiba. Vi åt oss tjocka på Mcdonalds och åkte till Matti för att hämta upp lite grejer hon glömde hos honom i helgen. Dagen avslutades hos Daniel där vi kollade på filmen yesman. Riktigt underhållande faktiskt. När vi kommer ut till bilen får vi en surprise.. En P-bot. Turligt nog var det på platens område så den var bara på 300kr.

Sverige i ett nötskal

Melodifestivalen börjar ljusna. Igår gillade jag faktiskt flera av bidragen. Dock blir jag trött på det svenska folket. Tydligen har alla utom jag en förkärlek till mesballader. Mollys låt igår har vi väl hört 500 000 gånger innan? Jag förutspår att hennes låt lär ligga på svensktoppen i 3 år framöver som alla andra mesballader från schlagersm. Uff!

Never again!

Gårdagen var katastrof! Aldrig mer.. Idag tar jag en break från allt och alla och myser med familjen istället. Vi har spelat yatzy och uno i timmar och nu är det dags för pizza och melodifestivalen. Bästa dagen på länge!

Det eg trur på kan du aldri ta meg i frå

Igår var en konstig dag. Men den slutade iaf ganska trevligt.
Väntar på Tiba. Min planerade lugna kväll ser inte ut att bli så lugn längre. Får hoppas det är värt det.

Kaizersupdate!

Sista helgen i maj kommer Kaizers och Skambankt att spela på Jærnåttå musikfestival. Härligt!

Is it a bird? Is it a plane? Is it an UFO? No, it´s Kenny!

Blev som sagt lite festligheter hos Matti i tisdags. Spel, chips, hemmagjorda turkiskpepparshots, tequila, dans och andra konstigheter. Riktigt trevligt.. Här får ni lite bilder.








6 dar i veckan?

Jo, min vecka består av 6 dagar. Iaf denna. Igår när jag kom hem från Matti vid 11 tiden somnade jag och vaknade inte förrns vid 1 inatt. Satt vid datorn i någon timme sen tog jag en sömntablett och sov till lunch idag. Ingen onsdag för mig den här veckan. Men det var behövligt. Minst sagt!

Första singeln - Die polizei

Die polizei, en låt som bara kunnat höras som avslutning under riktigt lyckade konserter, har äntligen blivit inspelad och är nu Kaizers första singel på det nya albumet Våre demoner. Den 11 januari spelade Kaizers in den här videon på Lydverket. Planen var att 6 män skulle varit med och körat men den idén slopades. Titta och njut, det är magi!

Våre demoner-setlista

Jag utmanade mig själv, Majken och andra Kaizerfans att göra en Våre demoner-setlista inför den kommande turnén. Såhär blev mitt, Majkens och Kristinas resultat:


Tillsammans fick vi 16 låtar som vi gemensamt vill höra på den här turnén. De är dessa:

1. Medisin og psykiatri
2. Delikatessen
3. Djevelens orkester
4. De involverte
5. Den sjette sansen
6. Dekk bord
7. Våre demoner
8. Död manns tango
9. Hevnervals
10. Bris
11. Tokyo ice til Clementine
12. 170
13. Sorti
14. D-dagen
15. Dieter Meyers Inst.
16. Die polizei

Längtar ihjäl mig till den 20.e april och konsertdatumen nu!

I wish I was special

Timo Räisänen gör en underbar version av Radioheads låt Creep. Jag ryser!

Filmkväll

Åkte till Kenny igår och såg på film. Taken, Gran torino och Madagaskar 2 blev det. Var riktigt trevligt men stackars Kenny hade fått med sig en liten förkylning från Egypten. Vet inte hur många gånger han sa "Jag kommer att dö" under tiden jag var där.


Taken. Riktigt bra film! Har ni inte sett den rekommenderar jag er att göra det snarast. Gran torino kan ni hoppa över.. Väldigt vek handling. Madagaskar 2 var charmig men som de flesta uppföljare når den inte upp till ettans nivå. Men ändå sevärd.

Melodifestivalstatus

Fortfarande ett skämt!
Än sålänge finns det inte ett enda bidrag jag skulle rösta på.
Och programledaren är fortfarande irriterande jobbig.
Skärpning!

Min ultimata Kaizers setlista (just nu)

1. Medisin&psykiatri

2. På ditt skift

3. Djevelens orkester

4. De involverte

5. Jaevel av en tango

6. Salt og pepper

7. Sjette sansen

8. Katastrofen

9. Dekk bord

10. Evig pint (acoustic)

11. Död manns tango

12. Våre demoner

13. KGB

14. Christiania

15. Hevnervals

16. Tokyo ice til Clementine

17. Sorti

18. D-dagen

----
19. Kontroll på kontinentet(acoustic)

20. 170

21. Dieter Meyers Inst.

----
22. Die polizei


Utmaning!

Nu när Kaizers beger sig ut på en miniturné innan sommarturnén tänkte jag att det var läge för en liten utmaning till mig själv och Majken, självklart kan fler Kaizersfans hoppa på utmaningen. Skriv bara till mig så att jag kan få se resultatet. Obs! Det är ingen som vinner något, bara en rolig grej.. :)

Utmaningen består i att vi ska göra en ultimat setlista på 22 låtar som vi vill att Kaizers ska spela på den här miniturnén.

Lycka till!

What goes around, comes around..

...

Er eg død eller levende?

Det blev lite mys med Tiba på Medellerutan igår. Tonfiskbaguette är min förälskelse!<3 Senare drog vi hem till mig dit även Erik och Rasul kom. Blev lite mys i soffan med musik och brandy.



Idag har det inte hänt mycket. Sitter just nu o kollar på melodifestivalen som går i repris. Ska kanske träffa Kenny senare. Får se.

Lyckorus!

Majken och jag har bestämt oss för att åka på 3 utav de fyra konserterna i april som Kaizers gör! Jag är så lycklig.. :D

Just nu sitter jag på mitt rum medans Tiba mannekängar(stavning? allt ser fel ut). Att välja kläder är en riktig pina ibland som kan ta otaliga timmar.. Det är tur att man kan låna andras kläder ibland så man får lite fler alternativ. Dock tror jag detta resulterar i att Tiba väljer klänningen hon kom hit med själv. Haha, så kan det gå! 

Snart kommer även Erik och Rasul hit och eftersom syster bjudit hit lite folk kanske det resulterar i en trevlig fest:) Ni får ha det så gott! 

Grattis Manju!

Igår åkte jag som sagt till Manju o Tiba för att fira Manjus 19årsdag. Det var trevligt till en början men sen började folk få i sig lite för mycket dricka. Jag och Erik drog vidare till Adam, där även Amanda och Sebbe var. Det var riktigt trevligt men runt 2 blev folk hungriga så vi åkte till stan och åt på medellerutan. <3 Väl tillbaka hos Adam somnade vi som stockar. Allt som allt blev det en helt okei kväll. Med tanke på att det var fredagen den 13.e så kunde det varit mycket värre..





Ja jag ville tydligen vara i centrum igår. haha! Bilderna är tagna från Tiba, lägger kanske upp mina bilder senare också. Om jag orkar.

Kaizersupdate!!


Kaizers släpper en ny skiva den 20.e april!
Våre demoner heter den och kommer innehålla 11 låtar som inte blivit utgivna tidigare men som spelats live. Däribland Die polizei och Sjette sansen!
De kommer även hålla 4 konserter i slutet av april, början på maj.
29.e april - Bergen
30.e april - Stavanger
1.a maj - Oslo
2.a maj Trondheim
Lycka!!!
Majken vi måste försöka åka på två stycken minst. Haha!

Jobbjobbjobb

Kunde inte sova inatt heller, så vid halv 7 gick jag upp och tog en sömntablett.. Tror ni inte Willys ringer halv 10 och vill att jag ska jobba 10-18. Så nu är jag seg som en skalbagge. Men inte får jag sova ikke, jag ska till Manju och Tiba för lite partyhattmys.

Ska snart ner och äta vårrullar med ris och sötsur sås (finns det något godare?!), och sen blir det lite stress. Jag som hade tänkt åka till stan idag för att jag känner att jag inte har något att ha på mig, får helt enkelt försöka hitta något fint utav det jag har. Ingen lätt uppgift! Lär nog skrika av frustration i en timme ungefär. Haha!

Ha en underbar fredag allesammans!

Mys

Är precis hemkommen från korpen, och ni vet nog vad det betyder vid det här laget. Solning. Det var gudomligt!

Nu ska jag ner och kolla på sveriges värsta bilförare med familjen. Mys!


Oslokonserten i mitt hjerta!

Jag kände att jag var tvungen att lägga upp resterande klipp från den här konserten också. Det var en magisk konsert som jag aldrig lär glömma.. Tills idag, så är det dagen då jag var som mest lycklig. Plus tillfället då både Geir och Janove bjöd med mig och Majken på efterfest efter konserten i Stockholm. Lycka!
Medisin&psykiatri

Kontroll på kontinetet (acoustic)
 
Die polizei

Jævel Av En Tango

For det fins ingen kur mot kjærlighetssorg
spesielt ikkje etter det han gjorde
Så Clementine tok på seg kjole
og parfymen Mango
og spilte banjo

Og hun sang skatt, kor er du i natt
Kom inn i min drøm min skatt
Eg har min dansekjole på
Min hals dufter Mango
Om du hadde vært min mann nå
sko me danst, danst, danst
en jævel av en tango


Ja, jag har haft med det här klippet i bloggen förr.
Men jag älskar det nåt otroligt mycket!
Jag skulle göra vad som helst för att få uppleva den här konserten igen..
<3

Kaizersupdate!

Äntligen! Vi har ännu ett datum att se fram emot i sommar. Den 1 augusti spelar Kaizers på Festidalen.

Det sägs även att Kaizers kommer att spela på Skive beach party i Danmark, men än sålänge är det inte officiellt publicerat. Vi får vänta och se..

Gåsehud betyr at det er ting på ferde

Hur tror ni det gick inatt med sömnen? Precis, jag vaknade klockan 02 inatt igen. Jag börjar bli riktigt frustrerad. Lär få använda mig av sömntabletter inatt för jag orkar inte vara vaken längre..

Et sekund er som et minutt her inne
Minutt som en time. Time som et døgn

Do you wanna be on Top?

Har precis duschat och gjort iordning mackor, så nu är jag fit for fight inför Top model finalen.. Hoppas Analeigh vinner!


Problematik

Ibland hatar jag bloggen! Det sker allt som oftast att det inte går att komma in på sidan eller att ens inlägg dröjer 50 år innan folk kan se dem. Skärpning!

Varför?!

Varför är inte jag en man?! Idag spelade Kaizers in Die polizei på NRK Lydverket i Oslo och 6 män över 20 fick vara med och köra. Idag hade jag gjort vad som helst för en bratwurst, haha!

Sömnlös

Jag har problem! Jag är trött som en gurka men lyckas inte somna.. De senaste två nätterna har jag lyckas somna vid 23 men vaknar prick 02(!?) Och jag är så trött att jag tror att jag ska tuppa av, men inte ens det lyckas jag med. Så idag när klockan närmade sig 9 gav jag upp. Förhoppningsvis klarar jag av att somna inatt.

Mår även riktigt illa, men får hoppas att det beror på sömnlöshet. Vill inte bli sjuk! Så idag blir det en lugn dag i sängen.


Måndagsmys

Gud vad skönt det var att bara ligga i mjukisbyxorna hemma hos Malin och få massvis med saft och choklad medans man kollade på Top model. Ibland begär man inget mer.. Dock blev det ju inte så mycket tittande på tv.n då Nelly var bussugen och Malin och jag hade en hel del att prata om. Vi kom fram till att det var ca 2 månader sen vi sågs. Uffaligen, det måste det bli ändring på!


Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på SATC, lär inte bli så många avsnitt dock då jag är tröttare än tröttast.

En mans golv är en annan mans tak

Ibland finns det inget bättre än att träffa gamla vänner som alltid finns där för en. Malin och jag har varit vänner sen föralltid och även fast det är svårt att hitta tider som vi båda kan träffas, så vet vi att vi alltid har varandra. Älskar dig Malin!


Mitt hjerta går i utakt

Våre demoner - Kaizers Orchestra
En låt som aldrig blivit officiellt utgiven, men som är guld!
Älskar

Videon är gjord av Majken

Testing

Har varit en lustig dag, så kan lika gärna göra ett lustigt test..

lovar du att vara ärlig? Ja
du heter: Therese
smeknamn: Laino
låt just nu: Kaizers Orchestra - sorti
beroende av: Cigaretter, tanken på kärlek
favoritkaraktär i bok: Elmindreda i wheel of time
vem behöver du mest just nu? Just nu känner jag för att vara för mig själv faktiskt
vad tror folk om dig? Jag hoppas folk ser mig för den jag är
vad får du oftast komplimanger för? Min personlighet
vad säger du för att imponera på någon? Har ingen förutbestämd kommentar..
hur imponerar man på dig? Ha humor och bjud på dig själv
brukar du skratta för dig själv? Ja, det händer allt som oftast
vad står det i ditt senast inkomna SMS och ifrån vem? Ring mig när du ser detta, du svarar ju inte! Från Tiba
vilken är din favoritmåltid? Det finns så otroligt mycket gott. Kan inte välja, men kan nämna att jag är svag för tonfisk;)
vart bor du? Motala
trivs du där? Ja jag ska inte klaga
Vart skulle du helst vilja bo? Har alltid velat bo i Göteborg och Oslo.. får nog bo några år på vardera stället.
festar du mycket? Det har blivit mycket på sista tiden. ovanligt mycket. Annars brukar jag vara ganska lugn på den fronten.
sprit, cider, vin eller öl? sprit, vin och öl.
brukar du bli för full? Nej
är du allergisk mot något? Nej
nästa mål i ditt liv? göra klart studierna, flytta till Oslo och träffa någon trevlig pojke.
hur svarar du i telefonen? Aa det är jag eller Therese
vem ringde du senast? Tiba
va sa du till den du senast pratade med i telefonen? Vi pratade länge och väl och det handlade om allt mellan himmel och jord.
antal timmar sömn inatt? 5
sov du ensam? nej
tycker du om din pappa? Ja, bäst!
brukar du komma i tid? Nej jag är sämst på tider
när mår du bra? När jag umgås med nära och kära
när blev du fotad senast? igår
hur känner du dig nu? Helt slut, både kroppsligt och själsligt
vanligaste färg på dina kläder? Det är en salig blandning
vad tycker du om fötter? Sålänge ingen trycker upp dem i ansiktet på mig så kräks jag inte iaf.
är du smart? Ja, men lat
är du aktiv i skolan? Studerar hemma
vad saknar du: mitt långa hår
hade du en bra kväll igår: Ja den var trevlig
favorit dryck på morgonen? nyponsoppa
när brukar du gå och lägga dig? På sistone har jag inte lagt mig förrns det dagas
är du blyg? Ibland
sysslar du med någon idrott? Nej, inte längre.. tråkigt nog. Spelade innebandy förr
vill du hellre ha mail eller brev? Trevligare och personligare med brev. Dock finns det väl inte alltför många skäl att skicka brev för nu längre?
tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej, jag tror på attraktion vid första ögonkastet
hur mycket krävs det för att du ska bli full? Varierar, men det krävs lite mer
har du spytt offentligt? Nej
vad skulle du göra om du vore en kille för en dag? Utforska
är du nöjd med ditt liv? Nej, inte fullt
om inte, vad vill du ändra på? Jag vill vara klar med studierna, flytta hemifrån, uppleva kärlek igen och vara mer nöjd med mig själv
kategoriserar du dig själv i någon speciell stil? Nej
är du bortskämd? En del skulle nog säga det.
vad gör du imorgon? Tar hand om mig själv.

Helgen

Under helgen har jag tillsammans med andra trevliga människor kommit fram till att det är mycket roligare att åka bil tillsammans än ensam, att programledaren för melodifestivalen är ett skämt samt att bidragen håller oerhört låg standard än sålänge, att bajs inte smakar lakrits, att Will Ferrell är kung på helan går, att tjejer är bättre på att suga än killar, att man kan göra sina egna bingolotter, att rosa pennfläckar är svårare att tvätta bort än gröna, att dusch med badring och öl i timtal resulterar i riktigt roliga filmer och simhud. Sist men inte minst har jag lärt mig att det är tröttsamt att komma fram till allt detta.



Ojojojoj sjörövarfabbe

Ännu en lyckad kväll, som dock resulterade i att jag sov bort hela den här dagen. Ikväll ska det inte bli sent! Ska träffa Tiba och Erik igen men ikväll ska vi mysa framför tv.n. Melodifestivalen står på schemat! Jag råkar älska det..

Tiba lyckas alltid vara snyggast!

Vi spelade TP, som jag vann! No surprise there;) HAHA!





Nu ska jag hoppa in i duschen så att jag kan komma iväg någon gång.

En trevlig afton

Igår hade Tiba, jag och Kenny bestämt att vi skulle träffas och se på film. Även Dennis var inräknad men han glömde bort oss, haha! Istället följde Ewe med, men det blev ändå att vi åkte till Dennis en sväng. Där var Matti, Jesper och Erik och kollade på hockey. De mådde inte speciellt bra och vi verkade vara en aning oönskade så vi drog vidare till Burger king och åkte McDriven för ett par cheeseburgare. Väldigt roligt tyckte Ewe som sa sig aldrig ha åkt det förut. haha! Lögn säger ja?

Vi landade till slut hos Erik Elvgren där vi hade det riktigt trevligt med öl, vin (och saft för min del), chips, kakor, god mat och dunk-musik. Klockan var 4 när vi tog oss vår sorti.






Bilderna togs med min mobil då jag lämnade kameran hemma eftersom jag trodde vi skulle hem till mig, därför är kvaliteten inte den bästa. Men det bjuder vi på..

Trött, tröttare, tröttast, therese!

Uff vad trötter man kan vara.. Har precis kommit hem från jobbet och eftersom jag bara fick 2 timmars sömn inatt är jag ett lik. Haha! Men sova får man göra någon annan gång.. Ska snart träffa Tiba o co. Ska bli riktigt roligt! :)

Minnen

Nu är jag precis hemkommen från Matti. Jag åkte dit för att lämna hans present och fick kladdkaka i massvis på köpet! Vi kollade även på scrubs och en himla massa bilder. Det var riktigt trevligt och roligt. Har inte skrattat så gott på länge.. Nu ska jag sova för om 2 timmar ska jag skjutsa mamma till jobbet och 2 timmar efter det börjar jag själv jobba. Uff lär vara ett lik imorgon! Godnatt.

Trashkalendervinnaren är korad!

Äntligen är vinnaren i trashkalendern korad.. Som jag förutspått var det inte min mening som vann. Riktigt sorgligt då jag ville ha den där Gnom skivan!!
Här är vinnaren:

A world without Kaizers is like... one of those Sundays where you oversleep so much that you're actually more tired than when you went to bed and outside it's cold but not really freezing so you don't really want to call it cold day but in any case it's gloomy and there's that annoying drizzle that won't stop, and you suddenly realize that none of your friends is available and you've run out of coffee, and there's that essay which is due tomorrow, so you decide to tidy up your room first (in order to, as you put it, 'think things over' and your place is a mess anyway!), but then, under a stack of unsorted paper, you find your penpal's yet unanswered letter, so you switch on your computer to escape any pangs of conscience, but even the Internet can't cheer you up today, and it's 8pm anyway so you turn on television but there's nothing on and you end up watching some ghastly Adam Sandler movie wondering what life is all about and if this is really the way things should be.
Grattis!


Hejohå

Det var värst vad folk ska vara upptagna.. Man måste ju lämna presenten till födelsedagsbarnet på själva födelsedagen annars är det ju inte roligt:P Får se när han vill ha sin present då.. Haha!

Bang bang! I hit the ground..


Hipp hipp hurra!

Grattis Matti som fyller 26 idag!

Hoppas du får en riktig toppendag! :)

Att simma eller inte simma?

Jag funderar på att skaffa mig ett säsongskort i simhallen. Jag avskyr att träna så simning skulle vara en mildare form av detta som jag skulle kunna klara av. Dessutom får man tillgång till bastu och solarier, vilket är ett oerhört plus. Dock undrar jag om jag anses som ungdom eller vuxen.. Det skiljer hela 300:-. Får återkomma om detta när jag listat ut allt..

Astrid är min hjälte!

Nu har jag letat upp Pippi Långstrump på de sju haven och Pippi på rymmen. Så nu vet ni vad jag gör de närmsta timmarna. Älskar de här filmerna!

Å Meyer, gi meg en ny vår!

Nu har jag precis kommit hem från Korpen. Kändes riktigt skönt att få sola en stund och få lite fin färg på kinderna.. Längtar något oerhört till sommaren! Träffade även Jocke där, vilket var riktigt roligt då jag inte sett honom på evigheter. Bestämde att vi skulle träffas snart. Ser jag fram emot! Nu ska jag ner och mysa framför Top model med glass och iste.

Lax i stora lass

Jag har haft privilegiet att få vara ensam hemma idag. Och vad gör man då? Jo, man kollar på Viva la Vega med surround ljud på högsta volym! Det finns absolut inget bättre än det.. Här får ni ett litet klipp från dvd.n.

Efter jag kollat på Vega stallde jag mig och lagade mat, laxpytt med limeaioli och rostade mackor blev det. Notera att detta är en stor bedrift för mig. Jag som brukar misslyckas med nudlar. Haha!

Det var även otroligt gott, även det en chock för mig.;P

Vem vinner?!

Nu har de dragit ut på detta alldeles för länge! Jag vill veta vem som vinner priserna i trashkalendern nu.. Det har snart gått en månad sen tävlingen tog slut. Jag får ju sånna hemska abstinenser av detta!

Jag skulle dö för Gnomskivan!

Bolt

Igår såg jag på Bolt. En hysteriskt rolig och söt film.. Jag känner att jag måste rekommendera och varna för den! Man kissar nästan på sig av skratt.. Haha!

Jag vill vara 17 år och kär..!


Skön låt!

Upptäcktsfärd

Jag saknar mitt långa hår, så jag gick på upptäcktsfärd för att frossa i gamla bilder av mig. Fan att håret ska växa så sakta!

Alla bilderna är från 2007. Det var ett bra år;)

Den andre er meg

Det fins to typer folk
Den eine er alle de andre, og den andre er meg
Jorda spinner rundt seg og tar alle med seg
Men eg spinner bare rundt meg


Om eg går med håve høgt
Går med håve lågt
Går ingen med meg
Alle ser på kverandre og
Elsker kverandre men
Ingen ser meg

Og eg fant ingen svar i bånn av et rødvinsglass
Det er ingen som har verken tid eller plass
Med meg går det ner
Ner til Fanden med sjumilssteg


Eg har hørt Herren gir, hørt Herren tar
Men det angår ikkje meg
All den tid eg har levd, all den tid eg har bedt
Har Han aldri latt høre fra seg

Den andre er meg


Bildbevis

Här kommer bilder från helgen..






Så det var ett litet urval av typ 500 bilder.. Det var, trots magget, en lyckad kväll.

Ett survivorinlägg

Tänkte bara berätta att jag överlevde gårdagen, även fast det var knappt. Det var ett stort misstag att åka till magget. Var inte roligt! Dock vände lyckan när vi styrde kosan mot motala igen. Pizza, öl och yatzy räddade lördagen.. Det kommer nog upp lite bilder senare eller imorgon, just nu ska jag fortsätta slappa och umgås med Kenny och Dennis.

RSS 2.0