Surprise! Jag orkade..

Här får ni videon med Calle och Erik och låten Rocknroll! Riktigt bra. Och jag stod så långt bort man kunde från scenen så bilden är väl inte det optimala. Men det är ju ändå sången man är ute efter.. (förhoppningsvis)


Rock n´roll

Följde med föräldrarna till Ikano idag och fick till min förvåning se att Calle Christiansson och Erik Grönwall var där. Jag njöt som en liten unge när de sammarbetade på låten Rock n roll. Fick redigt med rysningar.. Filmade hela låten så om jag får lust kanske den kommer upp här senare.


Var lite snål idag och fick bara med mig en väska hem. Men det var behövligt kan jag meddela! Den jag gått runt med den senaste tiden är trasig både här och där..

Jag blir lite irriterad..

på att min bloggdesign ser olika ut i alla mina 3 datorer här hemma. I den som jag gjorde den i ser den felfri ut, men i de andra två är den ett enda stort kaos! Får fixa den och springa runt bland datorerna och se så den fungerar i alla. Tillåt mig svära(!)


Nu fungerar designen i alla datorerna, dock ser den helt annorlunda ut i de olika.. Någon som kan förklara för mig hur detta kommer sig? Om det är någon som upplever att min bloggdesign fortfarande är kaotisk får ni gärna meddela mig.

2009 - Året i miniatyr

Tänkte ta mig an att göra en liten resumé av 2009. Känner att det kommer ta tid! Ojoj.. Får se om ni orkar läsa, annars får ni nöja er med att kolla på bilderna.

2009 skålades in tillsammans med Tora och Stefan.







Det blev en hel del singstar..



Dags att gå vidare till februari.. och vad hände då? Jo mer nya människor..


I respekt till Tiba får detta bli den enda bilden på henne..



Kenny lärde sig att flyga..

Jag ville också testa.. och med den här bilden flyger vi in i mars månad..





Hoppas ingen tar illa vid sig angående bilderna jag lägger upp.. Lite svårt att göra en resumé av året när man känner sig tvungen att lämna ute vissa händelser och personer. Vi hoppar vidare till april..



Jag var faktiskt inte så ensam som det ser ut,. behöver nog inte förklara längre att jag utelämnar vissa personer i respekt till dem. Sen åkte jag ut på turné!




Turnén fortsätter men vi går in i maj månad..


Efter några intensiva dagar i grannlandet var det dags att åka hem igen..

Syster gick balen och var vackrast utav alla!

Den här bilden får symbolisera slutet på min vänskap med vissa människor vid den här tiden.. Vi hoppar till juni.


Jag var kung på dansgolvet.

Syster tog studenten

Och vi följde med in på harrys och dansade som dårar natten lång!


Två härliga bilder från midsommar.. Märker att den här resumén blir lång så hoppar vidare till sommarturnén och juli. Hejja hejja!





Say save me Kaizer!

Den här bilden från Storås får avsluta sommarturnén.. Den var underbar!

Majken och jag hann även med en sväng till Liseberg! Och tyvärr blev det tomt på kort i juli, augusti, september.. Ni får nöja er med den här bilden från min 21årsdag.

Så då har vi hamnat i oktober.

Jag åkte till Kolmården och träffade vargar


firade halloween som Cleopatra. Alla allmänbildade(?) ungdomar trodde dock att jag var Pocahontas.
Nu har vi kommit fram till november.. Jag börjar se ett slut på eländet! hehe, vad gav jag mig in på?

Firade kusinens 30årsdag och vann en twister! Haha..


Skaffade nya glasögon.. och jag har sådan tur att jag inte tog mer kort än på självaste julafton i december! Och eftersom ni redan fått lite bilder därifrån nöjer jag mig med att ge er de här två bilderna.


Ja, det var mitt 2009 i svartvita bilder. Kom på mig själv med att inte orka skriva alltför mycket, men bilderna säger mer än tusen ord i vilket fall som helst.. Nu ser jag fram emot ett lika givande 2010. Kanske med lite mindre drama och förhoppningsvis en flytt?

Ha ett gott nytt år!


Dags för en förändring

Här kommer en ny design inför 2010! Var aldrig direkt nöjd med senaste.. Lite för överarbetad, så nu är kodordet; enkelt!

Allt o lite till..

Nu har jag varit frånvarande väldigt länge känner jag, så det är dags att summera lite vad som hänt.

Dan före dan före dan: Jag åkte till David och åt laxtoast och spöade honom i wii. Höhö!
Dan före dan: Myste med syster och Daniel framför bingolotto och vann inte ett ski-!
Julafton: Underbar dag med stora släkten, mat i enorma mängder, kalle anka, Greveholm, finsk tomte(inte drucken), Julklappsspel och annat smått och gott.
Höjdpunkten var när mamma fick Kissbiljetterna.. Hon började gråta av glädje! Underbart.
Den värsta händelsen var när tavlan mamma och pappa fick på Molly ramlade i backen och slogs i tusen bitar. (Men vad är en jul utan lite drama)?
Min bästa julklapp var ett fotoalbum jag fick av min syster fyllt med massa bilder och kommentarer som gick rakt in i hjärtat. Satt och skratta och grät i omgångar<3

Här får ni lite oredigerade bilder:




Denna coola bild får avsluta.

Igår tog jag det bara lugnt med film och bastu och idag har jag varit i Linköping tillsammans med miljontals andra människor och trängts. Uff! Paniken satt i halsen..
Nu blir det tacos och sen fest. Får se om man tar sig ut till Harrys också. Skål!


Dan före dan före dopparedan

Att befinna sig i slutstressen i julhandlen är påfrestande för själen. Dock trotsade jag min inre röst och följde med Nelly till stan och hjälpte henne handla julklappar. Blev även en välförtjänt pizza efteråt.

Nu ska jag bara andas lite och så bär det iväg till David.

Helgresumé

Arbete: 23 timmar
Sovtimmar: 8
Alkoholhalt: En snaps på julbordet igår hos morföräldrarna
Hälsa: Förkyld som satan
Bästa nyheten: VG i båda svenska b och historia

En vecka kvar till jul

Rubriken får er kanske att inse att min kreativitet och fantasi är på botten. Jag har legat i sängen hela dagen idag och mått fruktansvärt dåligt. Har ingen energi alls. Kanske beror det på att jag pluggat 24/7 ett bra tag nu för att fixa betygen? Fick reda på att jag får VG i svenska iaf så det är skönt. Resterande ämnen vet jag inget om än, blir väl en överraskning när de kommer med posten.

Imorgon ska jag antagligen jobba mellan 9 och 16. Jag hoppas iaf att jag har ork att göra det för jag behöver alla pengar jag kan få. Ska ju även jobba lördag och söndag så om jag sjukanmäler mig imorgon kanske de ger bort mina tider. Det skulle vara hemskt! Uff. Jag får helt enkelt göra allt för att klara den här helgen och hoppas på att vara frisk till jul.

En inlämning kvar sen är hell on earth till ända!

Fy satan vad den här helgen har varit jobbig. Alla kurser har överöst en med stora uppsatser och prov nu i slutet. Jag har bara en halv uppsats kvar och jag orkar egenligen inte mer. Men vafan, gör jag klart den idag så är helvetet slut.

Hallelujah!!!!

Dagens låt/video

Haha det här är humor!


Oslo var sjukt bra!

Det är väl dags att berätta om kvällen i Oslo och Tom Waits 60årsfest. Har haft väldigt mycket jobb och studier så har inte lyckats hinna med bloggen. Men nu så..

Satte mig på tåget mot Oslo klockan 12.30 och var framme sex timmar senare. Blev dock riktigt rädd ett tag när en hemskt vidrig man konstant stirrade på mig och följde efter mig då jag ihärdigt bytte plats under hela resan. Var skönt att se Majkens och Tones välbekanta ansikten på stationen i Oslo. Jag har saknat dem båda något enormt.

Vi började bege oss mot Rockefeller där konserten skulle hållas och efter ett tag ser vi Helge(medlem i Kaizers) och antar att han är på väg dit och följer efter. Och visst kom vi fram. Men vi blev chockade, även fast vi kom dit vid 7 så var det tomt på folk utanför. Då kände jag mig nöjd över att jag tagit ett såpass sent tåg och inte satsat på att köa tidigare.

8 var det insläpp och en timme senare satte konserten igång. Det ena bra framträdandet byttes med nästa. Konserten var en succé! Förutom några band som visade allför mycket hud. Troschock passar inte in på ett 60årskalas, hehe!

Här följer några videor, resterande finns på youtube.


Efter konserten fick jag följa med Majken hem till hennes morbror. Tusen tack för det! Sen klockan halv åtta dagen efter åkte jag hem och var hemma halv 2. Klockan 3 började jag jobba.. Det har varit mycket sen dess som sagt.

Nu ska jag sova. Är utmattad som få. Natti!


Oslo imorgon

Pratade med Nelly och Jocke om i fredags och ingen av dem vet vart jag tog vägen när vi kom till stan. Det känns skrämmande. Vad fan hände i fredags?

Aja, får väl leva med att fredagen är ett mysterium och tänka framåt.. Imorgon åker jag till Oslo för att fira Tom Waits födelsedag tillsammans med Kaizers och andra varierande artister. Kommer förmodligen bli en kväll att minnas för jag håller mig borta från allt alkoholhaltigt, hehe.. Ses på tisdag igen Sverige!

Ojojojojoj

Vaknade imorse helt naken i ett rum som såg ut som ett bombnedslag. Sängkläderna var ute i hallen, mitt väskinnehåll var utspritt överallt.. Jag bestämmer mig för att gå ner och dricka 50 liter vatten. Då träffar jag på pappa som berättar att jag varit uppe och spytt hela natten och undrar hur jag mår.

Jag blir jättechockad. Har jag spytt inatt? När jag börjar försöka minnas det inser jag att jag inte minns mycket alls från kvällen. Jag minns att jag var på förfest hos Jocke och att vi senare tog taxi in till stan. Sen minns jag att Amanda Roséns vän skriker åt mig, men varför vetifan? Helt plötsligt är jag inne på Sibylla och pratar med Tiba. The end. Jag minns inget mer.

Vad hände med Nelly? Med Gustav? Hur kom jag hem? Vad hände på stan? Varför skrek Amandas vän på mig? Varför pratade jag med Tiba och om vad? Frågorna är många..

Fick precis reda på från Jocke att han fixade taxi till mig och följde mig till dörren. Tack! Får betala tillbaka nästa gång om du vågar festa tillsammans med mig igen efter detta.

Mamma tror jag blev drogad. Haha, optimisten själv! Nej, några öl, en hel del jäger och några glas rom klarar nog av att totalt sabba minnet på en stackars flicka.

Nu blir det att slappa framför tvn med familjen och där lär jag stanna hela kvällen. Måste vara kry i huvudet imorgon så jag kan plugga. 

Först ska jag ringa Nelly och fråga henne om gårdagen..

Kom igen, kom igen, kom igen!

Varför är jag ensam om att vara pepp idag? Kom igen folkens! Följ med mig ut frivilligt, annars drar jag ut er.. Rrrrrr.

Nu blir det plugg i några timmar sen öppnar jag första ölen.

Äntligen en härlig stund!

Sitter för tillfället med Skambankts låt Vår bör på högsta volym i lurar vid min konstgjorda brasa och njuter för första gången på flera dygn. Detta är kärlek.

Mår mycket bättre just nu också, ingen feber och hostan har börjat lägga sig. Jag ser ett ljus i tunneln. Hur ska vi fira detta? Alla vet vad fredag innebär.. Rrrrrr!

Busy woman

Igår var ett helvete. Började på natten då jag låg med hög feber och inte kunde somna förrän vid fyratiden. Klockan 07.15 ringer telefonen och halvt död stiger jag upp, går bort till mobilen som är på andra sidan av det iskalla rummet och kollar lite smått förbannad på vem som ringer; Willys. Fan! De vill att jag ska komma direkt och jobba till fyra. Eftersom skolan börjar då fick jag jobba till tre. Gick som en zombie på jobbet och stressade sedan hem för att trycka i mig lite soppa och sen vidare till skolan där det slår mig; Jag har glömt att göra läxan!

Man skulle bara läsa två texter så jag kände inte någon vidare panik. Men tji fick jag. Just vid det här tillfället skulle min käre lärare komma på att göra ett oförberett prov på dessa texter. Haha, jag fick bara hitta på något. Skrev 3 sidor om absolut inget faktabaserat. Jag lär nog få beröm för det.

Halv åtta kom jag hem, åt lite och deckade. Härlig dag!


Idag gick jag till skolan men fick till min förskräckelse veta att jag inte hade någon lektion. Jaha, det var bara för mig att gå hem igen i kylan och snön. Har jag sagt att jag avskyr vinterhalvåret? Sen pappa borrade hål i min vägg för att få in sladden till kabeltvn är det iskallt där inne. Trodde jag skulle förfrysa inatt.

Jag är inte glad idag som ni kanske märker. Om inte min feber och hosta går över snarast så blir det ingen resa till Oslo på måndag. Arrrrgh!

Första december

Idag fick jag äntligen se första avsnittet på Mysteriet på Greveholm! En tradition i vår familj som är riktigt uppskattad. Världens bästa julkalander genom tiderna..

Har även varit på stan och inhandlat en del julklappar och tejp så att jag kunde slå in dem, hehe! Det är en ganska rejäl hög på mitt golv i rummet nu. Härligt!

En julklapp jag är riktigt nöjd med är en utav de jag köpt till mamma - Kissbiljetter(Är noll risk att hon kollar min blogg så därför vågar jag skriva det här) till henne, mig själv och syster! Hennes min på julafton kommer vara obeskrivlig och priceless.. Längtar!

Dagens låt

Skambankt - Vår bør

Det e ingen her som vinne
De som tror det vil bedras

Riktigt bra låt! Ryser..


RSS 2.0