Dan före dan

Julafton imorgon, hur skumt är inte det?! Det här året har gått sjuuuukt fort.. Och om man ska summera året så har det varit hyffsat. Första halvan var fantastisk på alla sätt och vis men andra halvan hade inte mycket att skryta med. Dock var den inte helt värdelös så sammanfattningsvis ett hyffsat år som sagt. Får hoppas 2011 blir bättre, eller är det upp till mig kanske att se till att det blir det?

Aja, dagen har spenderats med Amy, först på stan och sedan hem till henne och fika. Gav henne min julklapp som jag pysslade ihop i söndags/måndags. Hon blev riktigt glad för den vilket glädjer mig massor :) Det blev en Twilight-tavla;


During process,, Tog tyvärr ingen bild när jag gjort klart hela texten men men.

Nu ska jag bara slappa och sedan blir det Bingo lotto med familjen.
Jag önskar er alla en God jul! <3


Pepparkakshus

Åkte en sväng till Anderstorp i helgen och hälsade på kära Majken. Det var helt underbart att träffa henne igen. Måste se till att det inte dröjer för länge innan vi ses igen. Lär iaf åka och hälsa på henne så fort hon installerat sig i Trondheim, den fuskissen!
Vi ägnade iaf mestadelen utav lördagen till att göra världens finaste pepparkakshur från scratch! Det var en aaning(!) jobbigt emellanåt men till slut lyckades vi pussla ihop allting och pynta det riktigt fint:) Vi körde på lite olika taktiker, jag mer organiserat och Majken lite mer kreativt och crazy. Hehe, lite kul med så olika stilar på ett och samma hus dock:)


Min sida

Majkens sida

 
Vår krubba med Jesusbarnet(?!) och finaste Majken i sitt esse! ;)<3


Kreativiteten flödar

Bestämde mig för ett tag sen att göra en egen Kaizerstavla till mig själv. Främsta anledningen var att jag hade taveldukar och en massa färg kvar sen senast. En annan anledning var mitt stora behov av att få låta kreativiteten flöda lite och let´s face it; jag är lite uttråkad här hemma(saknar Borlänge).

Aja, såhär blev resultatet;


Motivet är taget från den här bilden;


RSS 2.0