Mardröm

Igår var  en hemsk dag.. Tyvärr för er som är nyfikna tänker jag inte gå in närmare på vad som hände. Men jag kan meddela att allt löste sig till slut.. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning för onsdagsklubben. Hoppas det blir riktigt kul! Ha det!
The Corrs - Only when I sleep

Underbar nostalgisk låt.

Sommar

Idag har man spenderat halva dagen på stranden och resultatet är att jag ser ut som en kräfta.. Eller snarare polkagris. Jag är röd på framsidan och vit på baksidan. Så om det är fint väder imorgon med så blir det att åka till stranden och spendera hela dagen på mage^^

Har även varit på två små hus och ätit glass i stora mängder. Blev en som kallades för bondebacka.. Det var lakrits, citronmarräng och hallonsorbet med massa hallon och ripplad citron.. mumsig var den!! Det började även åska som bara den förrut.. Dock, precis som igår, kom den aldrig till Motala.. Men mamma blev lika skrämd för det:P

Satt precis på Hugo med Emelie, syster och Daniel och hade det riktigt trevlans.. Ska senare dra mig mot Thomas och hans nya lägenhet och mysa i mängder (förhoppningsvis). Har inte sett honom på en hel vecka..


Alltid lika knepigt att hitta på rubrik

Tänkte lägga mig o kolla på vänner nu.. se om man kan somna i den här värmeböljan. Jag totalt kokar och avdunstar.. Fick inte träffa Thomas idag heller. Varken han eller jag hade ork till att ses, men vi ska ses en snabbis imorrn eller senare idag om så vill.. Ska även till två små hus o äta glass med familjen senare och träffa Stefan och Fredde som kommer ner från sthlm. Blir nog en bra dag..

Aja Godnatt på er

Hevnervals

Söndag. Thomas ska komma hem från sin roadare. Varmt. Dagen efter. Iste. Kall dusch. Pizza. Kaizers Orchestra. The Beatles. Väntan. Detta är ord som beskriver min dag..

Igår festade jag tillsammans med Emelie som fyllde 20. Det var en riktigt trevlig och rolig afton som innehöll väldigt runda fötter för min del. Något jag fått ångra idag. Mår hemskt dåligt..

Kaizers Orchestra

Kaizers Orchestra - Ompa til du dör


Kaizers på Helsingborgsfestivalen. Det är filmat med min kameramobil så det är usel kvalitet men jag Älskar det iaf! <3<3

Helsingborgsfestivalen

I torsdags åkte äntligen jag, Oscar och Johan på roadare till Helsingborg för att se Kaizers Orchestra!<3 På vägen dit mötte vi även upp med Henrik. Det var en underbar heldag i Helsingborg med otroligt varmt väder.. Det blev många besök på pubar och öltält innan Kaizers då man knappt orkade röra sig i hettan. Det blev även kinamat och gå längs stranden och känna på vattnet. Klockan 23.45 började Kaizers och det var helt underbart fantastiskt otroligt wooow! Jag bara älskar Kaizers. Varje spelning är något utöver det vanliga.. Vi åkte hem vid 2-3 och var hemma halv 7. Eller iaf jag som var tvungen att skjutsa hem de andra två till Borensberg. Här får ni lite sköna klipp från resan innan Kaizers:

Från Kaizers:

På väg hem:

Imorgon smäller det!

Imorgon åker jag på Kaizers Orchestra i Helsingborg!! <3<3<3 Kan jag vara mer lycklig?!

Idag har jag vart duktig och varit ute och sprungit.. Var väldigt varmt ute så blev ingen lång sträcka. Men jag gjorde iaf några knyck. haha.. Ska snart färga håret också så jag är snygg tills jag ska stå öga mot öga med JanOve & Co. Grrr.. Jag lääängtar!

2 days

Nu är det bara två dagar kvar till Kaizers och jag har dragit på mig nån sorts urinvägsinfektion för kan inte sluta springa till toaletten. Gör ont så in i helvete! Dock lär jag åka på Kaizers iaf, hur jag än mår på torsdag.. Men jag lär göra allt som står i min makt för att bli av med skiten tills dess. Jag var sjuk sist på Kaizers, jag vill inte vara det igen!!=/

Nu ska jag iaf ner till Maxi och köpa hårfärg så att mitt hår kan bli svart igen istället för brun, gul, grön aktigt..

Ett ufo gör entré

Har precis börjat läsa Jonas Gardells bok "Ett ufo gör entré" och måste bara säga att den inger verkligen en nostalgisk känsla hos en. Den får en att tänka till, att minnas sånt som man gömt långt inóm sig. Jag har bara hunnit till sida 42 men kan redan rekommendera alla att läsa den. Han har ett sätt att skriva som får mig att rysa. Underbar bok! Lär sitta uppe några timmar till och förundras över denna fantastiska skapelse.

Enden av Juli

Vad ska man göra? Har så ont så jag vill kräkas men är samtidigt så otroligt rastlös.. Var precis och skjutsade syster till stan för att fika och fick sån lust att följa med. Men tanken på att göra mig iordning och åka ner och sätta mig när jag nästan spyr vid varje rörelse är inte speciellt lockande ändå.. Jag lär få ta en filmkväll och bara försöka ligga så still som möjligt.

För tillfället njuter jag iallafall av Kaizers Orchestra - Enden av november. Vad gör ni denna måndagskväll?

3 days

Vaknade upp hos Thomas imorse med världens hemskaste ryggsmärta. Har sträckt mig som faan! Men enligt planerna åkte jag med Thomas och hans syster till Linköping och härdade ut smärtan medans de köpte möbler.. Det var även tänkt att jag skulle hjälpa till i lägenheten idag igen men det orkade jag verkligen inte. Åkte hem och la mig och sov tills för en timme sen då det var dags att äta. Vilken hemsk dag so far!



Nu är det bara 3 dagar kvar till Kaizers!!! Guuud även fast ja knappt kan röra mig så känns det som hela kroppen dansar av bara tanken! Jag är helt lyrisk.. Ahhhhh!! :)

Kid Rock - All summer long


Har otroligt långtråkigt just nu.. Thomas kommer om ca 2 timmar och jag har ingen aning om vad jag ska göra tills dess. Blir less på att vädret är så otroligt tråkigt så att man blir tvingad att sitta inne. Visst för tillfället är det blå himmel men solen är på väg ner och det är endast 15 grader ute.. Svinkallt för att vara mer än mitten av Juli. Så här får ni en skön sommarlåt som piggar upp i detta dystra "Sverige-sommar-väder".

Renovering

Har spenderat hela dagen i pojkens nya lägenhet.. Har spacklat, slipat och tapetserat som en tok^^ Blev riktigt bra till slut! Ska ta mig en välförtjänt dusch nu och slappa tills pojken kommer hem från bion..




Nu är det bara 4 dagar kvar till Kaizers! Muuuuums..

Ny design

Japp nu har jag gjort en ny design till min blogg.. Tycker den får duga för ett litet tag iaf. Jag är verkligen sämst på att designa och har noll tålamod med att sitta och pilla.. Dock ska jag sätta min syster på att göra en fräschare snart. Men det kommer nog dröja ett tag tills den kommer upp. Bara härda ut.

Och nu är det endast 5 dagar kvar till Kaizers Orchestra spelar i Helsingborg! Jag är pepp som aldrig förr.. Längtar som bara den. Mina tår krullar sig av bara tanken att jag snart ska få stå där och skrika mej hes ännu en gång. Älska!

Badtunna & sällskapsspel

Igår blev det en resa ut till Oscar för att bada badtunna, äta kräftor och spela sällskapsspel. Det var otroligt roligt! Har inte skrattat så gott på lääänge.. Twister var en solklar vinnare igår. Snacka om att man är vigare än man tror.. Jag vann två gånger av tre. Anledningen till att jag inte vann alla gånger var att jag fick som uppgift att sätta foten på grön som var på andra sidan mattan med Oscar och Malin ivägen;P Det var verkligen mission impossible. Men jag är nöjd ändå^^
Här får ni några sköna bilder från gårdagen. Håll till godo.

Måste även be om ursäkt för att jag skrev badtunne och filmkväll inatt.. Det verkar som att jag var tröttare än vad jag trodde. Badtunne och spelkväll ska det iaf vara. My bad^^

Natti

Godnatt alla mörkdjur som fortfarande är vakna^^ Kom precis hem från min badtunne & filmkväll.. Den blev otroligt lyckad. Skriver mer om det och lägger upp lite roliga aktuella bilder imorgon. Är för slö för att Koppla in mobilen i datorn. Natti natti..

Dikta - This song will save the world


Måste göra er uppmärksamma på den här underbara gruppen från Island. De har undersköna låtar med fantastiska texter och en otrolig sångare.

Den som gav dig en dröm, gav dig en lögn

Kom igen Sommar!!!! Det är idag den 18.e Juli och svinigt kallt och regnigt väder. Börjar tröttna på detta rejält. Är blek som en annan isbjörn, detta gör mig deprimerad!

Var precis på stan och uträttade några ärenden. Blev lösögonfransar, nya svarta leggings och en gul top.. Jag vill ha pengar! Har inte råd med annat än nödvändiga grejjer för tillfället. Men syster, jag och Tora har gjort upp en plan. Spara pengar som fan och shoppa loss i Göteborg till hösten så att fingrarna och plånboken blöder! Ser jag fram emot: )

Ikväll blir det att åka till Oscar och umgås med gamla klasskamrater, spela sällskapsspel och ha det allmänt trevligt. Hoppas ni alla får en skön Fredag.

En fråga..

Molly

Har jag inte världens vackraste hund?

Sena nyheter

Det blev måndagsklubben i Vadstena i måndags ofc, med Thomas, AK, Blom, Jansén & Mauritz. Var hos Jansén först och grillade och hade det allmänt trevligt.. Sen bar det av till Vadstena i husbil. haha. Det var en upplevelse i sig! Här har ni några bilder från kvällen.. Roligt var det i korthet iaf: )

  

Den andre er meg

Det fins to typer folk
Den eine er alle de andre, og den andre er meg
Jorda spinner rundt seg og tar alle med seg
Men eg spinner bare rundt meg

Om eg går med håve høgt
Går med håve lågt
Går ingen med meg
Alle ser på kverandre og
Elsker kverandre men ingen ser meg

Og eg fant ingen svar i bånn av et rødvinsglass
Det er ingen som har verken tid eller plass
Med meg går det ner
Ner til Fanden med sjumilssteg

Eg har hørt Herren gir, hørt Herren tar
Men det angår ikkje meg
All den tid eg har levd, all den tid eg har bedt
Har Han aldri latt høre fra seg


Men eg fant ingen svar sjøl om eg leste det svart på kvitt
Ingen kommentar på det eneste spørsmålet mitt
Med meg går det ner.
Ner til Fanden med sjumilssteg

Jag bara älskar Kaizers Orchestra och den här låten är sjukt bra med en helvetiskt bra text! <3


Adam Garcia VS Thomas Carlsson


Är det bara jag, eller finns det fler som tycker att min pojkvän är lik Adam Garcia.. Jag har tyvärr inget jättebra kort på Thomas, bara fyllekort;P Men på den här bilden är han iaf hyffsat lik. Jag tycker han är ännu mer identisk i verkligheten. Säger bara mums! Jag har en jävlit heeeet pojke^^ haha

Helgen

Helgen har varit en annorlunda upplevelse. I fredags åkte jag, Tora och syster till Stefan för att förfesta innan det var dags för Harrys och skumparty^^ När vi kommer dit ligger Stefan redan deckad över toan, stackarn.. Vid elva är det dags för utgång och på vägen till Harrys blir vi stoppade av polisen. Man får nämligen inte dricka på torget. Så vi fick bestämma oss för att antingen slänga drickan eller betala 800 kronor i böter. Så utan dricka gick vi vidare mot Skumpartyt där vi hade otroligt roligt tills klockan 1 då våra magar skrek efter skräpmat. Helt dyngsura står vi i kön till Peckas för att få en pommesbricka med currysås (som mina fingrar stank otroligt äckligt efter hela gårdagen). Efter det satt vi och frös utanför Stefans port då vi lämnat våra jackor hos honom. Men 30 minuter senare öppnar hans mamma porten och vi är räddade.
Nu var det dags att hitta ett sätt att ta sig hem, och medans vi funderade på detta får jag ett sms av Thomas. Han chockerar mig genom att för första gången säga att han älskar mig!! Hur ska jag reagera? Vad ska jag svara?! Tyvärr har jag inte så starka känslor för honom än, så jag undvek det hela. Vilket ledde till att han blev sur och besviken. Så hela gårdagen var ett enda stort tjaffs.. Men till slut kunde jag övertala Thomas att mina känslor r väldigt starka för honom men inte lika extrema som hans än. Så nu är allt bra igen^^

Just nu väntar jag på att vi ska börja grilla och att Thomas ska komma hit och joina oss. Vi ska förmodligen iväg senare och umgås med några av hans vänner. Får se vad som händer..

Måste bara få klaga över det svenska vädret när jag ändå är igång. Det är mitt i Juli och förrut när syster och jag satt på hamnkrogen och fikade fick vi ha filtar på oss och även då frös vi! Det ska inte behöva vara så.. Usch! Och inga pengar har jag så det blir ingen sista minuten resa för min del heller.. suck**

Nights in white satin

The moody blues - Nights in white satin

I love love looove this song! Enjoy..

Trött!

Jag har totalt vänt på dygnet.. Somnar väldigt sällan innan klockan 3-4 på natten och såklart är jag en mumie om jag går upp innan 12. Idag var jag dock tvungen att gå upp klockan halv 9 för att jag skulle på basinformation på arbetsförmedlingen.
Kan någon tala om för tanta som höll i informationen att den är otroligt ointressant att lyssna på. Jag höll på att somna redan efter 5 minuter och efter det var det en kamp mot klockan.. 1 minut till tänkte jag under hela den 1½timmes långa föreläsningen. Och nu tänker jag: "Vad ska jag göra med den infon?" Och det allra värsta är att man måste gå på samma information flera gånger om man inte lyckas få tag på arbete.
Så nu blir de arbetsjakt för fulla muggar! Jag har som mål att aldrig behöva gå på den där igen.. Usch!


Bionight

Igår var vi på bio, några såg Sex and the city och jag och Thomas såg Narnia, prins Caspian. Blev så otroligt trött på fruntimren som följde med.. Jag och Thomas körde 2 olika bilar och såklart var det vi som fick tjata struparna hesa för att få ynka 30 kronor i bensinpengar från var och en. Det täcker knappast bådas bensinkonsumtion.. Och för att göra det hela ännu värre så var det han och jag som fick betala parkeringen också! Nej nästa gång får de allt ta bussen.. Jag är oerhört trött på att jämt bli utnyttjad. Punkt.

För att bli lite mera positiv så kan jag säga att Narnia var bättre än vad jag trodde den skulle vara.. Kan ha berott på att jag hade NOLL förväntningar på den.. Tyckte den förra var ganska intetsägande. Och så var det mysigt att bara få sitta bredvid pojken i hela 2 timmar och 25 minuter, mys! ^^

Narnia VS Sex and the City


Idag bär det av till Linköping för att gå på bio.. Det var först tänkt att vi skulle vara ett gäng tjejer som skulle se Sex and the city. Vi absolut äääälskar serien så filmen kan inte vara annat än perfekt! Men då vi blev för många för att få plats i bilen och då jag bjöd med mig pojken som vill se Narnia, så är jag nu tvungen att skjuta upp Sex and the city premiären ett tag till.. Jag bävar dock för hemresan då mina kära väninnor kommer sitta o vara helt upp över öronen förälskade och i extas. =/ Jag får sätta munkavle på dem allihop.. haha

Tjallamalla

Jag vill ha pengar så jag kan shoppa loss på mina absoluta favoritaffärer: Tjallamalla, topshop och monki! Ge mig Jobb eller låt mig vinna på lotto;P haha


Jag ska antagligen till Helsingborgsfestivalen den 24.e Juli och se Kaizers Orchestra.. Om någon har lust att följa med så är det bara att höra av sig.

Helgen

Lördag
Jag, Thomas, Mauritz och Jansen var hos Mauritz och hade mysig grillfest innan vi drog oss vidare till Vadstena för att rock tha little town lika crazy;P Klockan 4 åkte vi hem till Mauritz igen och sov..
Söndag
Thomas och jag vakna tidigt och satte oss framför barnkanalen på TV^^
Senare åkte vi hem till honom och åt pizza i massor och kollade på några filmer.. En riktig slappardag blev det. Somnade gjorde jag redan kl 20.00;P That´s my weekend!
Måndag
idag har jag vart nyttig och städat och haft mig.. Ska även ikväll bara ta det lugnt.
Ha det gott!

Lördag

Blev en kort fredagskväll igår.. Klockan 12 bestämde sig Jessica, jag och Emilia för att dra oss hemåt. Hemma hade mamma och pappa fest med grannar och bekanta men jag var till och med för trött för att delta där så gick upp och la mig..

Men idag är jag mer på! Ska snart göra mig iordning för att åka och festa med Pojken och hans vänner.. grillfest tror jag bestämt att det är till och med! =) mums..

Måste även säga Grattis till min gamla goa vän Linda Jansson som idag fyller 20 år.. Grattis grattis!! =)

Utgång

Japp nu har ja kommit fram till att jag vill ut! Har redan hunnit dricka upp två glas martini och ska snart fixa iordning mej.. Det ända som fattas just nu är sällskapet. Vem ska jag gå med? Syster ska ju ut så kanske blir att jag hakar på henne eller så prövar jag lyckan på annat håll.. Får se.. Aja ni får ha det bra denna freedagskväll o natt om den håller på så länge^^ Förhoppningsvis gör min det.. Rock it like a crazy!

4 Juli

Sitter på rummet och tynar bort av värmen.. Funderar fortfarande över vad jag vill få ut av fredagen. Syster kom in nyss och berätta att hon tänkte dra ner till Hugo och festa ikväll.. Ska man hänga på? hum.. återstår att se.

Dagdrömmer om Gårdagen en hel del idag.. Helt underbart^^

Ne nu ska jag ner och äta god pasta&kyckling sallad med vitlöksbröd.. Grrrr.. finns det något bättre? Lär dock inte lukta så vidare gott efteråt men det är sånt man får offra för lite lyx för magen;)

I´ll keep you updated..

Still Loving You

Scorpions - Still Loving You


Fredag

Torsdagen blev totalt lyckad till slut.. Åkte till varamon med pojken och badade, måste åtminstone ha varit 20 grader för jag fick inte kramp;P haha Sen åkte vi hem till honom där jag för första gången fick träffa hans föräldrar.. Dock gjorde jag väl inget strålande första intryck då jag kom helt osminkad o jävlig,.
Sen såg vi på dotchball som gick på TV, otroligt rolig film det där! Hade det riktigt mysigt.. Längtar redan tills på lördag då jag får träffa honom igen!

Idag har jag ännu inga planer.. funderar på att ta en skön slappardag och kolla på lite bra filmer o bara mysa. Dock brukar man alltid få lite panik över att man måste hitta på något på fredagar så får se hur dagen ter sig. Nu ska jag iaf sova.
Godnatt!

Torsdag

Igår var riktigt rolig.. Först minigolf med Johan som jag vann överlägset^^ han slog 57 slag medans ja vann på 48;P haha stolt som en tupp!

Sedan fick jag för mig att åka till onsdagsklubben och har bara 20 min på mig innan de börjar betala.. så åker hem fort som attan, byter kläder och tigger skjuts av pappa som kör som vinden.. exakt 21.00 står jag i porten och snäll som Medde e slipper jag betala:) Springer upp på toan och sminkar mig haha..

Det blev en del drinkar och härliga svängomer på dansgolvet tillsammans med Tora och syster. Dock förstördes mitt humör lite av en ilsken liten kvinna som fått för många öl i sig tror ja.. Men det blev snabbt bättre då jag träffade Graan igen på första gången på 2 år eller nåt! Vi satt och snackade en massa goda minnen tills hugo stängde. Då bestämde sig Graan för att ha efterfest och såklart var man bjuden!

Graan, jag, Martin, Kristoffer och nån tjej som jag tror hette Tilda drack fina drinkar och åt pasta med köttbullar ända inpå småtimmarna.. Roligaste igår dock var när vi gav Tilda pasta som varit i slasken. Hon var så otroligt jobbig den tjejen och vi råkade hälla ut all pasta i slasken,. Graan ville inte låta pastan gå till spillo så han gav de till henne^^ hahaha

Idag har dock varit ett helvete.. känner mig fortfarande full konstigt nog. Har inte gjort annat än sovit, druckit vatten och ätit chips.. haha så illa! Ska dock åka till stranden och ta mig ett dopp med pojken snart så får hoppas att det kalla vattnet piggar upp mig..


Onsdag

Igår var härlig.. Jag och pojken åkte till Omberg och hade picnic.. satt uppe på en höjd över vattnet och smaska i oss skagenbaugetter och chokladpudding;P Mums!

Idag har jag än sålänge bara legat ute och jobbat på brännan.. Men senare blir det att träffa Johan för lite minigolf nere i varamon. Jag lär vinna såklart! :)

Nu blir det att fixa lite mat..

Vad har hänt..

Jag måste ursäkta mig för att jag än en gång måste skriva en liten resumé om vad jag har gjort de senaste månaderna då jag varit frånvarande från bloggen.. Här kommer det iaf i punktform:

*Var i Vega, Köpenhamn och såg Kaizers med Malin!
*Syster fyllde 18 år
*Tagit studenten
*Varit på Liseberg med Syster och Tora
*Gett mig in i ett förhållande
*Firat midsommar på Öland
*Varit på Peace&Love festivalen och campat i 5 dygn. Fick även där njuta av mina favoriter Kaizers!<3



Ska nu försöka hålla bloggen uppdaterad så att ni kan få lite mer detaljerad information om vad som händer i mitt liv;P Känns otroligt sorgset för mig att bara kunna berätta om dessa händelser i små korta notiser..Så detta är en läxa för mig att lära.. Jag har bara mig själv att skylla^^

Idag ska jag iaf ha picnic med pojken,. Ha det gott tills nästa gång!


RSS 2.0