Snön ger mig mardrömmar

Jag är oerhört orolig över att tågen kommer krångla den 11.e februari då jag ska till Oslo för att se Kaizers, vilket har lett till att jag drömt mardrömmar om det flera nätter i rad nu. Uff! Kan inte snön bara försvinna så att jag kan få en god natts sömn?

Och imorgon släpps Uncle deadlys album Monkey do, vilken jag har satt Tone på att köpa till mig. Platekompaniet.no verkar bara sträcka sig till norska kunder. Tur att det finns alternativ, för jag hade aldrig vågat vänta tills den elfte för att köpa skivan.

Det var allt som fanns på mitt hjärta för den här gången..

Dagens låt

Lily Allen - Not fair


Jävligt härlig låt!

Kanske ska förtydliga att låten inte har någon koppling till mig. Ingen får känna sig träffad,hehe!


Jag ser det snööööar..!

De varnar på radion om att ge sig ut på vägarna, men jag och syster är järva och ger oss ut på en roadare till Linköping. Wish us luck.

Btw. Jag är svart igen! I like.

Jag visste inte att man kunde känna såhär..

..låt det vara föralltid


Kaizers Orchestra - Philemon Arthur & The Dung

Kaizers har gjort det! De har mot all förmodan överträffat sig själva. Detta är så otroligt bra att jag knappt finner några ord. Genialiskt!


Längtar till Oslo något fruktansvärt! Med lite snabb huvudräkning kom jag fram till att det bara är 16 dagar kvar. Låt det gå fort!


Säg Tada! Det är söndag.

Det är väl egentligen ingen som har förstått varför jag har längtat tills idag, och sorgligt för er så tänker jag inte berätta heller. Muhaha! Jag är allt lite skadeglad åt det.

Dock kan jag nämna att jag nu ska fördriva tiden med att hälsa på min kära syster och förhoppningsvis övertala henne om att färga mitt hår. Passade på att köpa hårfärg när jag ändå jobbade igår. I´m going black again!


Söndag kan inte komma fort nog..

Den här dagen går så fruktansvärt långsamt. Har hunnit med att gå i skolan, titta på en himla massa skit på tv, lunchat med Agnes på Med eller utan samt hämtat pappa och skjutsat runt honom på ärenden; Och klockan är knappt två!!

Resten av fredagen bjuder på fika, hämta mamma, träna samt dö framför tv.n.

Imorgon blir det iaf att jobba; gör man någon nytta.

Blä för fredag!

Sju bøtter tårer er nok, Beatrice

Kaizers nya låt har spelats in och lagts ut på youtube utav självaste Geir Zahl och självklart måste jag dela med mig av detta på bloggen.. Den växer och växer men jag är fortfarande skeptisk till refrängen. Får se vad jag tycker om den live i februari.. Längtar!


Dagens låt

Jag fullkomligt älskar Ane Brun men hon har aldrig direkt fått någon uppmärksamhet i min blogg - dags att ändra på detta!


I give you Balloon ranger!


..-!-...-!-...-!-...-!-...-!-...-!-...-!-...-!-...-!-...-!-...-!-...-!-...-!-...-!-...-!-...-!-...-!-...-!-...-!-..

Hittade lite bilder i min kamera från helgens festligheter..




Trevlig kväll som slutade med att jag fick husera fyra personer i min säng; Trångt!

Dags att hålla fast i pengarna..

Har precis köpt flygbiljetter till februari och konstaterat att jag inte får röra mina kvarvarande pengar tills dess. För att försäkra mig om att jag lyckas har jag satt över pengarna på mitt sparkonto så att jag inte kommer åt dem via mitt kort. Jag vet ju att jag har svårigheter att tygla mitt shoppingsug, tyvärr.

Jag vet inte varför jag kände ett behov av att dela med mig av den här informationen, men något måste jag ju skriva här.


Och om någon känner sig manad får de gärna ta tag och hjälpa mig få ordning på min förbaskade bloggdesign!

Bris, bris - du vinner, du vinner

Ett väldigt för kort klipp på en utav Kaizers nya låtar har lagts upp på Dr.Mowinckel och min längtan till februari ökade med 110%. Det lilla man fick höra sa mig väl kanske inte så mycket, men jag är inte orolig. Jag ser fram emot ett nytt sound och tror att sålänge de inte helt avviker från det gamla soundet så kan det inte misslyckas. Eller så är ett absolut helt nytt sound precis vad både bandet och vi fans behöver. Förändring behöver inte vara av ondo.

Jaja, nog om detta. Ska ta mig ett varmt bad och ringa syster och se om hon är sugen på kaffe. Har inte hört från henne på en vecka nu.. 

Dagens låt

Jag har nästan helt bytt ut Kaizers mot Skambankt och Uncle deadly. Men ingen fara skedd, jag behöver bara lite omväxling och Skambankt bara växer och växer. Underbar musik!


Skambankt - Tyster

Lalala, detta är en rubrik

Sitter för tillfället och bävar inför tanken att jag måste gå upp i ottan för att ha en naturvatenskapslektion klockan 8 imorgon. Och inte nog med en lektion i ett ämne jag avskyr, utan ett laborationstillfälle. Uff! Jag förstår inte hur ni andra dödliga klarar av det?! Är ni ens mänskliga?

Innan jag går och lägger mig måste jag bara säga detta; Glee är världens bästa program! Haha, fyfan vad jag skrattar när jag ser det. Tårarna sprutar. That´s comedy!

Godnatt

There´s no I in us, there´s no I in trust, Whatever that´s supposed to mean

Nu har skolan dragit igång igen. Jag går nu Naturkunskap B och Psyklogi, två utav mina absoluta favoritämnen! Ironin flödar.. Det finns nog inga ämnen jag avskyr mer än dessa två. Men men.. Fixar jag dessa två har jag höjt 6 betyg totalt och kan känna mig nöjd och aldrig mer titta bakåt, hehe!

Det var väl typ det jag ville säga..

No day but today.. eller?

Man brukar fråga sig själv ibland; Är jag såpass nöjd med det jag åstadkommit idag att det skulle kunna vara den sista dagen i mitt liv och jag går ur spelet med flaggan i topp. Eller det kanske bara är jag? Det här är iaf inte en sådan dag.

Känns som att det varit den mest onödigaste dagen på väldigt länge.. Jag gick upp tidigt och satte mig och kollade på skidor, något som var så tråkigt att jag somnade. Efter det har jag bara lunkat runt, städat och kollat på tv. Har även ätit min vikt i skräpmat och snacks (i sorg kanske, hehe). 

Aja, får hoppas att detta inte är den sista dagen. Hoppas ni andra haft en bättre lördag än mig!


Ta mig inte på för stort allvar

Idag blev det en liten utflykt till Linköping med syster. Fick med mig lite småkraffs hem (mest smink, as usual). Dagens höjdpunkt var att se ursinnet bubbla upp inom min syster när två ungar springer runt henne, haha. Där har vi någon som inte gillar barn.. Blev även lite grejer till systers lägenhet som börjar bli oerhört fin nu. Här får ni en liten sneakpeak;

Som ni ser är julen helt borta. Älskart! Visst längtar man till julen ca 1 vecka innan på grund av den goda maten och gemenskapen, men fytusan så skönt det är när den är över! Någon som börjar bli gammal? Någon som gillar snö är iaf Molly, se så söt hon är!

Nehepp nu var de slut på mitt nonsens för idag. Ska iväg till Nelly en sväng och sedan kanske födelsedagsbarnet hör av sig. Ha en härlig fredag folkens.

Här kommer ett jätteintressant inlägg!

Alla vet vi att Therese Jarmyr avskyr vintern och kyla, och idag hörde hon något som förfärade henne! På radion talade dem om rekordkyla i norr; hela 40,8 minusgrader.. Köp en utlandsresa till henne direkt innan hon fryser till is!

Skämt åsido. Men fy satan vad jag är trött på att vakna mitt i nätterna av att jag skakar som en vibrator som löper amok, eller att jag inte klarar av att vara utomhus mer än tio sekunder pga kyla. Jag är även fruktansvärt trött på att hela tiden halka runt och vara rädd för att bryta varenda ben i kroppen! Jag vill bara härifrån..

Anyhow; nu ska jag sluta gnälla och gå och lägga mig.


If it´s all do or die..

Det är skrämmande hur två personer kan ha exakt samma tanke ibland. Jag orkar inte utveckla vad jag menar och hoppar raskt vidare.. Uncle deadlys låtar är att dö för! Jag är totalt nerkärad.. Texterna är geniala, se själva (Ta i beaktning att det kan förekomma vissa fel, det är inte alltför lätt att höra vad han sjunger i alla lägen):

Be carefull what you wish for,
not because it might come true
If there´s anyone behind that door,
chances are they won´t listen to you

So keep an eye out when you go
You know these alleys get dark now
And things you thinking of,
can appear but not seem right

I got the sceleton ride
I got the mazel tov smile
I get monkeyhugs
And if it´s all do or die,
then how stupid am I
To be catched in love,
with you

So be carefull what you wish for
So get you good
There´s no I in us, there´s no I in trust
Whatever thats supposed to mean
Well we´re trying add it up,
get the numbers right this time
Cause this here will never stop
We got life of that we cry

I got the sceleton ride
I got the mazel tov smile
I get monkeyhugs
And if it´s all do or die,
then how stupid am i
To be catched in love,
with you

Be carefull what you wish for
You satellite
So the sky was not enough,
one can always ask for more
But be carefull when you go,
you know these alleys get dark now
And things you thinking of,
may appear but not seem right

I got the sceleton ride
I got the mazel tov smile
I get monkeyhugs
And if it´s all do or die,
then how stupid am i
To be catched in love,
with you..


Wow, jag är tagen av stolen..

Mina förväntningar på Geirs nya skiva har varit skyhöga och ändå så är resultatet tusen gånger bättre än mina vildaste förhoppningar. Jag älskar det lilla jag hört redan efter första lyssningen! Zahl verkar vara som bortblåst och de kallar sig nu Uncle deadly, ett namn som känns lite malplacerat men jag bryr mig inte nämnvärt. Det är musiken jag bryr mig om! Följ länken nedan och lyssna du med.

Uncle deadlys låtar

Skivan släpps den första februari vad jag har förstått och nu längtar jag bara tills jag får ha den samt några konsertbiljetter i mina händer!

Ojoj.. Hur kunde detta hända?

Bestämde mig för några dagar sedan att sälja två utav mina Kaizersbiljetter till konserterna i februari. Stavanger och Bergenkonserterna är ute till försäljning. Har fått ett högt bud på Stavangerbiljetten men köpet är fortfarande inte genomfört. Så om ni är intresserade finns de båda kvar.. Hör av er.

Gott nytt år (i efterskott)

Jag har verkligen varit here, there and everywhere de senaste dagarna känns det som.. Nyårsfirandet blev riktigt lyckat, åtminstone till största delen. Vissa måste bara förstöra för andra! Men allt blir som man gör det så jag lyckades vända lyckan och avsluta firandet på bästa sätt.

Jag började nyåret med matlagning hemma hos Mattias och Nelly. Egen klyftpotatis, fläskfilé och sallad. Det var sjukt gott! Jag blev förvånad över detta då jag var med och lagade maten. Brukar gå åt pipsvängen.

Sedan bar det av till systers vän Frida Holmberg där det var otroligt mycket trevligt folk. Bilderna får tala för sig själva..







När det var 20 minuter kvar till 12slaget blir jag utslängd av den patetiska anledningen att Fridas pojkvän slängt ut sig något i stil med att han inte skulle tacka nej till mig. Hon påstod även att jag flirtat med honom hela kvällen och suttit i hans knä. Något hon senare tog tillbaka via sms till min syster.

Vi skålade iaf in det nya året och sedan gick vi vidare till syster och Daniels lägenhet där det blev fortsatt fest till klockan 5 på morgonen. Och hör och häpna; jag lagade mat till alla och de dog inte samt köket stod kvar!

Dock dog min kamera precis vid tolvslaget så det finns inga bilder efter det tyvärr.. Dagen efter vaknade jag upp hos syster tillsammans med 10 andra ungefär. Vi kollade på film och beställde pizza innan det var dags att tänka på refrängen. Väl hemma somnade jag som en stock.

Igår åkte hela familjen till Angelica och Jimmy för lite mat och dryck. Otroligt trevligt! Vi spelade även lite texas och den här gången gick jag plus. Jag betalade till och med tillbaka lite pengar till pappa med vinsten.

Även fast jag svepte en flaska vitt själv stod jag på benen förvånantsvärt tidigt och mådde prima. Kanske var för att jag åt så gott? Idag har jag iaf bara tagit det lugnt och ska fortsätta med det nu framför tvn med en bra film.

RSS 2.0