I ett med verden

Har precis avslutat dagens träningspass och är helt mör i kroppen. Ska bara lugna ner mig några sekunder och sen hoppa in i duschen. I helgen beger vi oss mot Motala för att umgås med lite trevliga, välkända ansikten. Ska bli skönt med lite scenombyte, har suttit hemma alltför mycket på senaste tiden.

Men vad gör man när man är arbetssökande, det är flertalet minusgrader ute och mannen jobbar? Ingen tillgång till bil och plånboken ekar tom. Det blir i princip samma visa dag ut och dag in - klättrar fullkomligen på väggarna nu! Men ser ut att börja ljusna, peppar, peppar! Mer vågar jag inte säga, man lär sig som arbetssökande att allt inte alltid är som det verkar. Tyvärr.Nej, nu tror jag allt att jag har varvat ner tillräckligt. Får se om jag hinner blogga något mer idag. Ska nog åtminstone försöka komma ihåg att ta med mig sladdar och laddare med mera så att jag kan blogga något under helgen. Brukar vara så dålig på att blogga när jag inte är hemma, men lovar att försöka.

Låten i inlägget är från Kaizers Orchestras nya skiva Violeta, Violeta volume II - I ett med verden.


Kommentarer
Postat av: CJ

SVAR: http://shopplanetblue.com/haena-topKram och trevlig helg! :)

2012-02-17 @ 15:04:14
URL: http://cjs.blogg.se/
Postat av: yasmine modell mamma och fru

den är bra har bakat massa gott med sonen kraaam söt

2012-02-17 @ 20:45:02
URL: http://yasminegill.blogg.se/
Postat av: Ida

Ja, Elisia är för Go :)

Pratat med Johan och lördag nästa vecka passar bra. Sandy skulle kollasitt schema, Johan skulle fråga Erkko i morgon, Petra skulle fråga Adde. Någon mer du vet vi kan fråga? :)

2012-02-17 @ 21:47:58
URL: http://iiiddaa.blogg.se/
Postat av: Amanda Jonsson

Svar: jaha okej, fint :)

2012-02-18 @ 15:34:01
URL: http://ajonssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0