Sommarturné del 1

Dag 1. Anderstorp
Jag, Majken och hennes syster åkte ut till Bolmen och solade och badade och frossade i frukt. Trots att det blåste storm där ute hade vi det riktigt härligt.




Sen åkte vi hem till Anderstorp igen och åt något av det godaste jag ätit någonsin! Mangofylld kyckling, ris och egengjord currysås som jag skulle kunna dö för. Majken jag är i stooort behov av receptet!


Dag 2. Moss
Vi åkte till Majkens föräldrars arbete för att skriva ut alla biljetter och där får jag även en underbar överraskning. Majken har gjort tröjor åt oss!

Sen vinkade vi hejdå till Anderstorp och åkte till Gnosjö där vi tog tåget till Göteborg och sen vidare med buss till Moss.


Väl i Moss hämtade hennes morfar upp oss och hemma hos honom bjöds det på kyckling dränkt i chili och ris och senare även jordgubbar med grädde. Sen var det dags för sängen.

Dag 3. Steinkjer
Kvart i sju skjutsade Majkens morfar oss till Oslo där vi tog tåget till Trondheim och sen vidare till Steinkjer. Vi var framme ca 17.00 och även fast vi var så långt norrut var det kokhett ute.

Väl på campingen hinner vi bara lägga ner våra väskor och väckla ut tältet så kommer en norsk kille och skriker till sina vänner "Kom och hjälp till här, det är två svenska tjejer som behöver hjälp". Haha! Tydligen såg vi så okunniga ut. Men inte tackar man nej till lite assistans.


Tadah! Efter att tältet kommit upp gick vi bort till deras tält och åt korv med bröd, drack öl och körde rulllstolsrace. Haha, det var riktigt roligt. Dock var jag inte så bra på det. Men men, man kan ju inte vara bäst på allt;P


Sen var det dags för Kaizers! Och konserten var så otroligt underbart fantastiskt jävla bra! Bästa festivalkonsert någonsin. Dock kan aldrig festivalkonserter slå de intima konserterna inne på klubbarna.



Bilderna från konserten är tagna av Majken.

Ett litet klipp från sjåför til passasjer. Tyvärr blev det inte så många filmer då vakten framför oss hade pms.
Sen blev det efterfest ända fram till halv 5 och jag kan meddela att solen aldrig går ner i Steinkjer. Underbart roligt hade jag!





Dag 4. Tåg,tåg,tåg och tåååg
Det var en dag i tågets tecken. Vi åkte från Steinkjer klockan 12.50 till Trondheim. Sen vidare från Trondheim till Oslo, dit vi ankom vid klockan 22. Sen gick nattåget till Bergen klockan 23 och vi var framme klockan 7 imorse. Det var lika jobbigt som det låter! 18 timmar på tåg är inget att leka med..

Dag 5. Bergen
När vi kom fram imorse tog jag en välbehövlig dusch och en powernap. Man får inte den bästa sömnen på tåg. Sen har vi bara tagit det lugnt i soffan och ute på balkongen. Det är typ 40 grader i solen så vatten och skugga är ens bästa vän för tillfället. Men jag ska trotsa det ett tag nu och gå ut och lägga mig och sola. Sen får vi se vad som sker ikväll och resten av sommarturnén. Ha det gott!

Anderstorp here I come!

Idag klockan 18 åker jag till Majken. Äntligen säger jag bara! Som jag har längtat efter den här resan. Vi kommer ha så otroligt roligt och det ska bli sjukt skönt att vara ifrån Motala i två veckor.

Ska ägna dagen åt att packa, lyssna på Kaizers med extremt hög volym (som jag redan gör) och sola lite. Dock ska jag nog inte sola ansiktet. Det tog lite stryk igår.. Aja ni får ha de gott i Motala, jag lär inte sakna er;)


 

Ohh happy day!

Ännu en härlig dag. Låg på stranden med syster, Frida och Ida till klockan 4, sen åkte jag bara hem och duschade av mig sanden och åkte till Emelie. Vi hämtade upp Jeanette och åkte till Maxi och köpte frukt, baguetter, ost och annat för att ha en picknick i stadsparken. Vi satt där och bokstavligt talat vräkte i oss i ett antal timmar. Även Johan kom och snyltade lite på vår lilla buffé.
 




Brände mig ganska rejält i ansiktet idag. Får hoppas brännan lägger sig tills imorgon för vid 6 åker jag till Majken! Ska bli så underbart kul att träffa henne igen. Och på lördag ska vi se Kaizers! Kan inte längta mer än jag gör nu..

Här kommer sommaren


Har haft en underbart härlig dag. Åkte till stan vid 12 och mötte upp Joel som muckade för några dagar sen. Vi satte oss på Lilla hem och fikade och pratade minnen och annat. Sen gick vi på presentjakt åt hans mamma. Ett halsband med ett körsbärssmycke och en dofttvål fick det bli till slut. Sen var det dags för stranden. Där joinade även hans flickvän Sara och min syster oss. Senare även Daniel, Mårtensson och Jocke. Kom hem för cirka en timme sen, så det blev en heldag ute i det vackra vädret idag med trevligt umgänge.



Funderar på att sätta mig ute på altanen en stund med en kall öl och bara njuta. Kan jag avsluta dagen på ett bättre sätt?

Don´t bring flowers after I´m dead

Sjukt skön låt

Nu åker jag till stan och fikar med Joel.

Happy börthday!

Kom för inte alltför längesen hem från barnkalas. Min kusin Angelicas dotter Melanie fyller 6 år idag. Det var en hel hop med småbarn på plats, så ni kan förstå att det var mycket stoj och stim. Det bjöds på riktigt god hembakad jordgubbstårta, så jag är supernöjd och slutkörd.





Fick även för mig att jag skulle gå en promenad direkt efter kalaset. Jag förstår inte hur jag orkade. Släpade fötterna efter mig sista biten. Nu ska jag boka alla biljetter till min Norgeresa. Jag har varit lite dum och skjutit upp det. Så lär väl ägna någon timme åt det och sen ska jag laga iordning någon mat och kolla på film.

The dream isn´t dead

Jag var helt död igår. Låg framför tvn med föräldrarna och kollade på gamla filmer. Vid 5 ringde Emelie och frågade om jag ville med henne och fika. Död men rastlös följde jag självklart med. Vi satt på hamnkrogen ett bra tag och pratade om allt mellan himmel och jord. Det är så härligt att vi tagit upp kontakten igen! Du är underbar.

Lite senare åkte vi till kyrkogården för att lägga blommor på Anton Brodéns grav. Igår var exakt 2 år sen olyckan. Tiden går så otroligt fort. Känns som det var igår. Mina tankar går till hans nära och kära.

Swing din hammaaååå!

Midsommar blev riktigt blöt och lyckad. Först åkte jag till morföräldrarna på midsommarmiddag. Sill, potatis, jordgubbar och nubbar i massor. Klockan 5 kom Agnes hem till mig och vi satt på altanen och drack några kalla öl och pratade minnen och annat. Hon har ju varit i Tyskland och jobbat i ett år så vi hade mycket att ta igen.

Istället för att Martin och de kom till mig, åkte vi till dem. Och vi hade så underbart roligt!





Kvällen avslutades på ett chockerande men otroligt bra sätt. Måste konstatera att varje midsommar jämt blir lyckad. Iaf de senaste 4.a åren som jag minns;)

Really gone

Really gone med Zahl är så underbar att jag ryser! Så längesen jag lyssnade på hans skiva. Men ibland är det bra att ha lite uppehåll för att än en gång upptäcka hur briljanta hans låtar är.

Ska snart göra mig iordning och åka till morföräldrarna för midsommarmiddag och jordgubbar. Självklart tänker jag gå dit så jag inte behöver hoppa över nubben. Hunden den har fyra ben, tuppen den har två. Snoppen den har inga ben, men den kan stå ändå!

Runt 5 kommer Agnes och lite senare Martin och några av hans vänner till mig. Får se hur länge vi stannar här. Förmodligen och förhoppningsvis drar vi oss utåt. Just nu är det stor sol i Motala och man kan ju hoppas på att vädret håller sig så.

Ha en härlig Midsommar Sverige!

La meg få sleppa!

Nu har jag precis varit och hämtat hem saker som jag har haft utspritt hos folk. Allt förutom en skiva. Men jag orkar inte bry mig om den. Sålänge det inte är Kaizers är det inte livsviktigt.

Håller just nu på att planera midsommar. För tillfället ser det ut som följande: Agnes, jag, Martin och några av hans vänner ska förfesta hos mig. Sen får tiden utvisa hur årets midsommar slutar.

Jag hatar att det har blivit såhär. Kan vi inte hitta ett sätt att bli vänner igen?

fakta

Bloggen är konstig.

The world´s gone crazy!

Folk som betalar med 170 enkronor.
Tjejer som skriker och slåss utanför Willys.
Bloggar som inte fungerar - ser ni detta är det ett mirakel.
Sjuksköterskor som inte vet vad de pratar om.
Folk som ljuger och ljuger och ljuger tills ögonen ramlar ur huvudet på dem.
Folk som borde känna en som tror på lögnerna.
Arbetsförmedlingar som motarbetar ens vilja att jobba.

Ja.. världen har gått och blivit konstig. Eller är det bara Motala? Haha! Snart åker jag till Norge och då får jag ta reda på detta.

Wish upon a star

Jag önskar du kunde bo i Motala Majken! Saknar dig massor.. Men förhoppningsvis kan jag komma till dig den 24.e juni och sen ska vi rocka Norge:)

Det dröjer inte länge tills vi sitter på Garage och avnjuter varsin öl. Längtar något sjukt!

Fiskedamm kan komma i många skepnader

Malin fyllde 20 igår så jag åkte på födelsedagskalas där det bjöds på grillspett, lekar och glass. Jag har nog inte skrattat så mycket sen Majken och jag var i Bergen. Sätta snoppen på snoppen var min favorit. Kanske på grund av att jag vann, haha!


Ja, det är en strumpa jag håller i. Tydligen tyckte Malin att jag skulle ha det eftersom jag ofta fryser om händerna. Konstigaste fiskedammen jag vart med om ;P

Vi åkte senare till Måndagsklubben och dansade natten lång. Dock fick en tjej dåndimpen och började slå mig i ryggen utan orsak. Har frukansvärt ont idag och klarar knappt av att stå längre än några minuter. Så sängen har varit min bästa vän idag. Konstigt att man inte ska få kunna vara ute och dansa och ha kul utan att någon ska förstöra det.

Here, there and everywhere

Lördagen var riktigt trevlig. Emelie, jag, Jelena, Berg och hans flickvän satt vid hamnen och drack några kalla innan vi gick in och tog några till på Motorcafét. Sen gick jag och Jelena vidare till Brygget en stund. Vid 12 ringde Tjörv och sa att han var i Motala på väg in till Harrys. Så jag sprang dit och umgicks med dem där inne.



Dock var söndagen en otroligt slapp dag. 3 dagar utav drickande satte sina spår så jag hade ett litet sagan om ringen marathon hela dagen. Man kan verkligen inte se de filmerna för många gånger. Jag älskar dem!

Idag har jag varit iväg till AMF och köpt present till Malin som fyller 20. Klockan 6 idag är det födelsedagsfest hos henne som gäller. Men jag är fortfarande ganska död efter helgen så det blir nog saft för min del idag. Måste ladda mig inför midsommar;) Haha!

The truth

Det enda jag sa var sanningen, det är mer än vad man kan säga om dig.

Jag har inget som helst intresse i att få tillbaka dig, så varför skulle jag ljuga för att förstöra mellan dig och din nya flicka? Om Jelena fick något om bakfoten är det inte mitt fel. I fortsättningen kan du ju bara låta mig vara i fred, så gör jag detsamma. Adjö!

ÖL

Emelie och jag sitter och förfestar hemma hos mig med tratt, slang och öl! Underbart.. Vi ska snart till stan och möta upp Berg och hans nya flamma. Ni får ha en berusande lördag. Det ska iaf vi!

Solen i ögonen

Vi är lördagens änglar som virvlar i stan 
Vi är dom som du hatar en söndag på dan
Vi är dom som kan skratta åt allt som är svart
vi är dom som har hjärtan av ädel titan













Vi är änglar med blickarna högt i det blå
Vi är dom som förlorar men jublar ändå



Vi är dom som kan skratta åt allt med varann
vi är dom som kan gråta när ingen ser på

Vi är gårdagens kärlek och stora i orden
som vaknar med skräck och panik under borden
Vi är dom som vill ha allt


Vi är dom som lovar tusenfalt

















Vi är dom som kan dansa när det kränger för hårt


Vi är ängsliga höns inför sånt som är svårt
Vi är dom som vill härja som vinnande hjältar
Vi kan om vi vill men vi kräver support

Vi är lördagens änglar och söndagens knott
Vi är dom som förbannar det gråa i grått
Vi är rastlösa änglar och virvlande dårar
Vi är dansande clowner på ont och gott

Ni är inga yuppies med feta cigarrer
Ni är yviga pojkar med för stora gitarrer
Ni är dom som vill ha allt
Ni är pojkarna som lovar tusenfalt

Vi har solen i ögonen...

Är hon bara lite speciell är jag Ziggy stardust

Haha, klockrent! Ska väl vara lite snäll och hålla inne på vem som menades.

Efter en tur på stan med syster till klockan 8-9 åkte jag till Fredrik (Nyman) för att ta några kalla och bara umgås. Men vi blev rastlösa och gick ner till en fest som låg i huset bredvid. Jag och fem killar. Ni kan ju förstå hur samtalen utvecklade sig där. Vi drog senare vidare till Brygget och hade det faktiskt riktigt trevligt. Bandet spelade gamla klassiker och var faktiskt ganska bra.

Dock var det en del bekanta ansikten som drog ner mitt humör lite. Vissa saker borde man inte säga. Jag kan ta att folk pratar skit och narrar mig bakom ryggen. Sålänge jag inget vet så finns det inget att bry sig om. Så att du ska berätta att folk gör det när jag är ute och försöker ha kul är bara onödigt.

Men men, Fredrik och jag drog oss vidare hem till mig och kollade på scrubs halva natten så det slutade lyckligt.

Studentfest

Jag korkade upp den första ölen klockan 15 igår och efter det rullade det stadigt vidare. Totalt hamnade jag på 13 öl och 2 drinkar.. Ni kan nog förstå att jag var aningen på lyset. Vi var hemma hos oss och förfestade till klockan 8 sen åkte Frida och jag hem till henne och förfestade där. Vid 12 kom vi in på harrys och jag har nog aldrig haft så roligt ute! Det var otroligt många människor jag inte sett på evigheter som var där och som jag tycker riktigt mycket om. Träffade även en hel del nytt folk, vilket alltid är roligt.

Den här snygga bilden på Frida får visa på hur kul vi hade. Dock tappade jag bort henne igår, haha! Vart tog du vägen?
Nu ska jag duscha och äta smörgåstårta. Igen.. haha jag har ätit det 2 gånger idag redan. Sedan bär det kanske av till stan för att kolla när kusinen cyklar iväg (han ska btw försöka få in mig på sitt jobb i Oslo! Jag håller tummarna) och kanske hitta ett öltält eller liknande. Ni får ha en bra fredag!

.

Jag trodde jag tog en hel del kort igår med mobilkameran, men tydligen spelade jag in videor i mängder istället. Så ni får två bilder. Något är knas för jag kan inte ladda upp videoklippen så det får väl vänta det med. Blir galen på detta!


Någon slängde en flaska över axeln på tåget in mot stan så Jessica var helt blodig och sårig efter vagnturen.

L.S.F

Vårat modem dog igår så vi har varken internet eller telefon för tillfället. Som tur är så har jag min mini så att jag kan uppdatera er om läget.

Jessica tog studenten igår. Det var så underbart att se henne så lycklig. Självklart dog min kamera när de precis skulle gå på vagnarna så fick använda min mobilkamera istället. Och eftersom vår hemtelefon är död är min mobil ockuperad av mamma så kan inte lägga in bilderna och filmerna från den än. Men det kommer senare.





Här dog min kamera. Och nu har jag fått min mobil så ska försöka ladda över bilderna nu.. återkommer.

Slutkörd gånger fenhundrasjuttioåtta!

Klockan 6 började min dag. Då skulle jag helt plötsligt skjutsa syster för pappa låg och kräktes. Och tro inte jag fick vila när jag kom hem. Då skulle mamma ha hjälp att fixa alla dekorationer. Sen ringer syster och säger att hon glömt fotopappret så jag får åka iväg med det.

Nu får jag sova en timme till iaf tänkte jag. Men nejdå! Då ringer Jessica och har glömt alkoholen hemma. Så det blev en sväng till. Sen var det dags för mig att städa mitt rum som jag inte hann igår och duscha. Nu har jag äntligen gjort klart allting och får pusta ut i två sekunder. Om ca 15 min kommer Tora och då ska vi åka o shoppa lite o sen åka till Carlsund och se Jessica springa ut. Sen blir de att följa henne i några timmar innan man får sätta sig ner igen.

Jag längtar till smörgåstårtan!!!! Och jag kan säga er att jag lär ta mig en rejäl sup när jag kommer hem. Haha! Till er som ska till Harrys ikväll: Vi ses i dimman! :D

Stressessess

Var hos vårdcentralen idag och fick recept på en massa saker till min hårbotten och mina öron. Tydligen ska jag spendera alla mina pengar på mitt helvete. Uff! Sedan har jag tagit emot vår nya diskmaskin och sett alldeles för mycket av killen som levererade dens rumpa. Haha! Efter han hade gått tog det 5 minuter sen ringde han på igen och sa att han glömt något. Ge mig sitt nummer. Hahaha!
Sen har jag stressat till stan för att köpa förköpsbiljetter till Harrys imorgon och nu ska jag slänga i mig mat innan jag ska till Willys och jobba till nio. Herregud, min mage är upp och ner efter den här dagen. Måste ju hinna städa mitt rum idag också så jag lär väl vara död vid tiotiden så då är det godnatt.

Ser du detta Majken så förstår du nog att vi får ta och planera Kaizersresan på fredag eller något eftersom Jessica tar studenten imorgon.

Fantasilös rubrik

Jag åkte till Stefan idag för att göra ett plakat till Jessicas student. Jag är ganska säker på att hon inte läser min blogg så jag tar risken och lägger upp en bild. Visst blev den snygg? Haha! :D

Självklart får hon ett mer proffsigt plakat också. Men det skadar ju aldrig att ha ett till.

Efter att vi slitit med plakatet såg Stefan och jag på A double shot at love och Road trip. Jag verkligen älskar den filmen! Den är sjuuuk.. Eftersom jag inte var hemma vid 8 spelade jag in BFF så jag ska ta och se det nu och sen sova. Godnatt!

It´s only tuesday

Ska ner och börja laga mat. Vårrullar och ris står på menyn idag. Så underbart gott! Sen ska jag åka och sola för den svenska sommaren ger mig inte mycket färg på huden. Vill att vädret ska vända nu. Det är ju riktigt kallt ute!

Sen ska jag skriva personligt brev, fixa med Jessicas student (förhoppningsvis får jag hjälp) och sen kolla på BFF. Det är min tisdag.

Under månen

Eg har alltid vært litt på sida
av den veien som folk flest går
Har låge på ryggen rett under månen,
og tenkt på ting eg ikkje forstår

Og eg har hatt nogen øyeblikk, kun for meg sjølv,
kor verden har stått heilt i ro
Og eg har bevegd meg, ingen har sett meg
Tenk om me kunne vært to

Og at du der ute, under den samme, kalde, kvite månen
ligger du og lurer, sånn som eg gjer,
ikkje for du vil, men for du må

Eg har alltid vært på vei heim
og eg har leita under kver ein stein
Og vært sånn i tvil på kor eg ska gå
Hadde vært enklere om veien lå bein

Men tenk om det var du som stod bak neste sving, og blinket meg inn,
og spør om eg vil bli din
Nei de vil eg aldri, la meg gå forbi..

Realitycheck

Det finns folk till allt. Människor som bara vill förstöra..
Men du ska veta att jag vet att du är stark nog att stå emot.
Jag älskar dig.
Du betyder allt för mig och det smärtar mig att se dig gråta.
Hoppas du snart mår bättre igen.
<3

Operation Therese

I hela mitt liv har jag alltid satt andra människor i första rummet. Jag har alltid tänkt på mina egna behov efter alla andras. Nu är det dags att ändra på det! I en värld där man inte får så mycket som ett tack, än mindre något tillbaka, är det otroligt dumt att göra något annat. Så mycket som jag har sårat mig själv för att göra andra glada. Jag har äntligen lärt mig läxan att det är inte värt det. Jag tänker inte bli en egoistisk bitch för det, men jag tänker absolut tänka mer på mig själv i framtiden.

Nu ska jag se finalen av Project runway sen ska jag hämta syster från Vadstena.

Godmorgon måndag

Godmorgon alla glada. Ska snart hoppa in i duschen och träffa Oscar. Får se vad vi hittar på då jag är ganska pengalös. Men ska ändå bli riktigt roligt att träffa honom igen efter så länge.

Ska även försöka hinna med att skriva ett personligt brev till en utbildning i Göteborg idag. Det är dags för mig att lämna Motala bakom mig.

Grattis!


Grattis världens bästa morfar på 72års dagen.
<3

Rösträtt, rätt röst?

Jag hoppas alla ni som vet vad ni ska rösta på har eller ska gå och rösta idag. Folk som röstar på ett parti utan att helt veta vad de står för irriterar mig! Själv var jag precis nere och röstade. På vad tänker jag inte säga, men jag kan erkänna så mycket som att jag röstade på samma parti som i förra valet 2006. Och ja, jag vet allt de står för och på vissa punkter skulle jag välja ett annat parti men i sin helhet är dem bäst enligt mig.

Nu har jag tömt min politiska ådra för det här året och tackar för mig.

Vilka stora får!

Oj, det var visst kossor! - Tiba
Haha, du är för härlig!

Gårdagen i Linköping blev riktigt lyckad. Träffade några trevliga killar på bussen som skulle till en annan fest på samma gata som vi. Så efter vi förfestat hos Tobbe ett tag gick vi dit,. Efter en hel del öl, kahluha och absinte gick vi till Platens och dansade. Träffade en fransk kille som såg ut som en kopia av Alexander Rybak. Tydligen dansade jag riktigt bra för han ville spendera resten av sitt liv i Motala med mig. Haha!

Idag är jag helt död men ett löfte är ett löfte så jag ska följa med Tiba till Peter och Ken snart. Blir antagligen inte så sent ikväll iaf. Ha en trevlig nationaldag folket!

Saknad

Finns en hel del människor jag saknar.. Dessa är några utav dem:


Amy - Du var den galnaste och härligaste personen och vi hamnade alltid i konstiga situationer.

Joel och Anton - Ni var och är guld värda!

Malin - Vi ses alldeles för lite. Du är den absolut bästa vän man kan ha.. Jag älskar dig!

Annie - Kom hem från Afrika!

Agnes - Kom hem från Tyskland!

Hoppas ni ser detta och att vi kan ta upp kontakten och umgås mer i framtiden!
<3

Varning!

Något att tänka på inför alla sommarfester.

Numera, när det finns varningstexter på cigarrettaskarna borde liknande varningstexter även sättas på öl- och ciderflaskorna, exempelvis följande:

VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du viskar, trots att du inte gör det.

VARNING: Alkoholförtäring har den verkan att du ser ut som en idiot när du dansar.

VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du kan sjunga.

VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att din ex-älskade kommer att dö om du inte ringer honom/henne klockan 4 på morgonen.

VARNING: Alkoholförtäring är den största orsaken till annars oförklarbara asfaltmärken i ansiktet och på knäna.

VARNING: Alkoholanvändande kan orsaka fantasier om att du är hårdare,häftigare, snabbare och ser bättre ut än alla andra människor.

Tack Emelie för upplysningen;)

Lite drinkar som måste prövas i sommar:

FINSK SOMMARSOPPA

Man tager en djup tallrik som måste vara blommig, fyller den med
hembränt o äter med sked.

TEQUILA SUNRISE

1 liter Tequila
Drick tequilan. Slut ögonen. Vakna i  sol/trapp-uppgången.

SCREWDRIVER

17 cl Vodka
1 st Apelsinklyfta

Häll vodkan i halsen och titta på apelsinklyftan

Nu kan man inte misslyckas på festerna i sommar!

Bildbevis

Här kommer lite bilder på varelserna vi vaktade inatt. Det var fruktansvärt svårt att sova. Nästintill omöjligt. De hade så mycket konstiga ljud för sig så det är inte sant. Jag  lär vara en mumie ikväll i Linköping. Men kul ska vi ha ändå! Hoppas på att vi går till Maxim eller Plaza eller nåt och dansar natten lång..




1 och 3 halva katter

Tiba och jag åkte en sväng till Mcdonalds tidigare idag. Det slutade med att vi hamnade hos Kim och är kattvakt åt hans systers katt och hennes 3 kattungar. Jag som ogillar katter tycker konstigt nog ändå att kattungarna är bedårande! Men de är fortfarande små monster. En utav dem bet mig. Haha! Vi har nog ett gemensamt ogillande mot varandra.. Kommer nog inte våga somna inatt. Har tagit en hel del bilder men utan sladd får det vänta tills imorgon. Godnatt!

Ciao bella

Haha, jag såg nog världens mest konstigaste och pinsammaste film idag. Ciao bella. Jag höll på att dö av garv och känslan av pinsamhet. Scenen där de här två ungdomarna ger varandra oralsex är nog den mest klockrena. Han frågar henne under tiden flera gånger om hon har kommit och hon svarar inte, sen till slut säger hon mm.. Haha! Så illa.

Kan även meddela att jag förhoppningsvis var på Platen idag för sista gången i mitt liv. Woho!

Brightside

Riktigt bra låt!

Jealousy, turning saints into the sea
Swimming through sick lullabies
Choking on your alibis
But its just the price I pay
Destiny is calling me
Open up my eager eyes
Cause Im Mr. Brightside

Im coming out of my cage
And Ive been doing just fine
Gotta, gotta, gotta, gotta be down because I want it all

It started out with as a kiss,
How did it end up like this?
It was only a kiss, it was only a kiss
Now Im falling asleep

Springa ut - igen?!

Jag fick mail idag om att jag ska vara i sal C411 på Platenskolan den 11.e juni för att få betyg och springa ut. Haha, no waaay! Jag gör inte om det igen.. Jag tänkte gå och hämta ut mina betyg idag och om det är några ämnen som inte stämmer får de skicka mina nya betyg på posten. Inte trodde jag att om man pluggade upp några betyg så skulle man ta studenten en andra gång. Lite skrattretande..



Det var en otroligt rolig dag, men en gång räcker.

Teater eller arbetsförmedling?

Jag glömde ju helt bort att berätta om min otroligt skumma timme på AMF tidigare idag. Jag hade glömt att ta med mig mina betyg så hon frågade om jag var rädd för att se dem. "Nej, men det är ingen trevlig syn". Då ska vi leka en liten lek så att du klarar av att se på dem utan rädsla, sa hon. 

"Här får du ett metspö av mig" (hon håller fram handen). Öh, okei säger jag och tittar frågande på henne. "Ja men ta emot det då!" Jag sträcker fram handen och låtsas ta emot ett metspö. Sedan förklarar hon att jag ska fiska upp mina betyg ur en brunn som innehåller hela min gymnasietid. Jag börjar asgarva och säger att jag inte kan spela teater. Så hon ber att få tillbaka metspöt och beskriver sen hur hon metar upp mitt betyg och ger det till mig. Haha! Sen får jag ägna 20min åt att titta på ett betyg gjort av luft. Herregud. Roligt har jag på våra möten men vart det leder vet bara gudarna.. 

I'm already cursed

Ja kan inte sluta älska den här låten.

Every day we started fighting
Every night we fell in love
No one else could make me sadder
But no one else could lift me high above

I don't know what I was doing
When suddenly, we fell apart


Omvänd världsbild

Kom precis hem från hamnkrogen med Emelie och Jeanette. Min dröm om en tonfiskbaguette krossades när jag såg att Med eller utan stängde klockan 18! Istället fick det bli en latte med chokladsmak.. Jag grät inte över det precis. Var otroligt kul att träffa de två tjejerna igen. Ni kan ju förstå hur mycket vi hade att prata om efter att inte ha setts på ett halvår. Vi pratade i mun på varandra 90% utav tiden, haha! Det kommer vi snart göra om igen.. Längtar redan.

Ända sen du slutade säga att jag är vacker, har jag börjat tänka det själv. Och det konstiga är att jag börjar tro på det.

Herren ger o herren tar

Parisprogrammet igår var riktigt korkat men skrattretande så jag kanske ser nästa avsnitt också. Blev inte att jag somnade efter det dock. Låg och såg på reprisen från Big brother -02 långt in i natten. Men inte hindrade det mig från att vakna vid 8 och hoppa upp ur sängen, eller rättare sagt soffan.

Har precis sett klart Viva la Vega och duschat så nu ska jag fixa mig och sticka till AMF. Uff, jag får rysningar bara jag tänker på stället. Men men, någon gång måste man ju ta tag i sin framtid. Sen blir det Med eller utan med Emelie och Jeanette. Ska bli riktigt trevligt att träffa dem igen.

Sauna

Mitt rum är en bastu! Uff, får nog bli att jag sover på soffan inatt med för jag klarar inte av att vara på mitt rum i mer än några minuter.
Tänkte bara hoppa in här och säga att jag ska hjälpa syster med skolarbete fram till 20.00 då de visar första avsnittet av BFF. Paris Hilton ska hitta en ny bästa vän. Det låter ju så sjukt så jag bara måste se det. Sen blir det nog sömn som gäller för jag är död idag. Hejja tisdagar!

Kongo guitar

Gjorde en liten b-film om förstörelsen av Kongo katz gitarren. Haha!

Kaizers VD week documentary

Som ni kanske redan vet så har Kaizers gjort en dokumentär om Våre demoner turnén. Här får ni se del 3 där även jag syns mellan ca 5.00 och 5.40. Vääääldigt pinsamt men samtidigt kan jag inte beskriva hur lycklig jag är som är med i deras dokumentär. Underbart!

And your bird can sing

Vaknar upp och ser att det turligt nog är muligt idag. Annars skulle jag snart vara svartare än Tiba, haha! Har ägnat morgonen åt att göra webbutbildningen som Willys begär av mig och samla faktan som amf ville att jag skulle ha med mig imorgon på mötet. Ska bli intressant och se vad vi kommer fram till, troligtvis inget.

Funderar allvarligt på att sluta röka nu. På riktigt den här gången. Men min sista cigarett som ligger i väskan drar något fruktansvärt i mig.. Uff, jobbigt. Jag uppdaterar er om läget senare.

Är även fruktansvärt lättad över att äntligen fått höra sanningen. En stor sten har lyft från mina axlar och jag känner att jag kan andas igen. Tack!


Sand mellan tårna = kärlek

Kom precis hem från stranden. Är helt utmattad efter ett antal timmar i solen. Vattnet idag var inte lika varmt och skönt som igår, eller så beror det på att det är varmare i luften idag så vattnet verkar kallare helt enkelt. Inget jag behöver tänka närmare på, haha! Ska ta med mig lite glass ut nu och sätta mig på altanen och njuta.

Update från minigolfen igår: Nej, jag vann inte men tycker ändå inte att 51 poäng är fy skam. Haha, får träna lite mer tror jag!

RSS 2.0