Sommarkänslor

Äntligen är sommaren här! Eller vågar man egentligen skriva det? Kanske närmar sig ett lågtryck just i denna stund bara för att jag sa nåt. Men men, jag måste bara få uttrycka min glädje över värmen! Har legat ute i ett par timmar och lapat sol men nu är det snart dags att sätta sig i bilen och åka upp mot Oxelösund och hämta upp pojken.
Inte bara ska det bli underbart att träffa honom och pussa på honom igen utan vi ska även roa oss med att kolla på en lägenhet i Norrköping. Inget jätteseriöst över det men man vet aldrig. Det ska iaf bli riktigt roligt.

Något mindre roligt var gårdagen. Åkte in med Molly till veterinären för att kolla upp två knölar vi hittat på magen på henne. Det visade sig vara juvertumörer, godartade till 99% dock men vi enades direkt om att operera bort dem iaf. Ingen av oss vill vänta och se om det sprider sig eller blir elakartat.
När de skulle kolla om hon skulle klara operationen genom att ta blodprov och lungröntgen upptäckte de även att hon har förhöjda levervärden. Det var inget akut med det just nu men vi skulle kolla upp henne med jämna mellanrum.

Uff min lilla Bjärke! Du måste bli frisk.. Vet inte vad jag gör utan dig!<3<3<3

På fredag är det operation som gäller så alla som läser detta får gärna hålla alla tummar och tår då! Tack på förhand.

Nehe, nu ska jag åka. Ha det gott därute i värmen!

Midsommar

Lite bilder från gårdagen. Firade midsommar 2011 ute vid salstern med hjärtat och lite annat trevligt folk.


Tusen dråper regn

Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft någon som helst lust till att blogga på ett bra tag nu. Kan inte lova att det kommer att ändras för jag vet inte när jag får tillbaka lusten igen. Men tillsvidare får ni Kaizers nya singel Tusen dråper regn att njuta utav.Ge den en chans. Jag var tveksam till den efter första lyssningen men nu anser jag det vara ännu ett mästerverk! Så är det med genier, man uppskattar dem inte omgående. Ibland tar det ett tag innan man fattar poängen ;)


RSS 2.0