I ett med verden

Gick tillbaka till mitt inlägg Kaizers @ Öya där jag rescenserade nya skivan Violeta Violeta efter den absolut första lyssningen och tyckte det var riktigt kul att läsa hur stor skillnad det är på mina åsikter då och nu.

Jag fullkomligt älskar I ett med verden idag men då skrev jag såhär om den "Fick inget jättestort intryck av den. Tyckte den var lite rörig men hade sina delar som var riktigt bra".

Men en större förändring är mitt tycke för låten Silver. Idag tycker jag den är riktigt skön men då skrev jag: "kommersiell vs rap. Nja, den går fortfarande inte hem".

Som sagt riktigt kul hur åsikterna kan ändras såpass mycket. Tycker även idag att Violeta Violeta volume II är bättre än volume I, så lät det inte då.

Här får ni iallafall I ett med verden, live från Öya!


1a december

Det är första december, vilket betyder att jag får börja kolla på greveholm! Det är så underbart med traditioner.

Jag har även fått börja arbeta på Elite Grand Hotell här i Norrköping vilket är riktigt roligt. Det är just nu bara en timanställning, men jag är ändå riktigt glad för det. Känns bra att man får komma ut och göra lite nytta samt dra in lite pengar. Nu bidrar jag ju ändå med något.

Den här veckan är det dock ganska trist att jag jobbar förmiddag då Magnus arbetar kväll. Vi har knappt sett varandra den här veckan. Dagarna blir enormt långdragna när man får spendera dem ensam. Så imorgon ska jag krama sönder honom!

Hade ju dock besök av föräldrarna här igår, vilket var väldigt trevligt. De hade ju inte varit här sen vi flyttade in i september så det var verkligen dags!

Ne, jag har inget mer vettigt att skriva så tjolahopp!

RSS 2.0