Blast from the past

I helgen blev det lite festligheter med Amy och det var en riktigt rolig kväll! Det blev lite nostalgiskt ölspel och sen Harrys. Fler såna kvällar!


Jag körde på lockigt hår och sotade ögon kvällen till ära. Vad tycks? Jag har aldrig haft lockar förr.. I liked it!


Den här bilden på Molly har egentligen ingenting med inlägget att göra, mer än att hon ser sjukt rolig ut! Kortet togs när vi hade lite fest hemma hos oss förra helgen. Haha!<3


Minnen

Sitter och är lite nostalgisk och kollar på en massa gamla bilder. Älskar bilder, skulle bara önska att jag hade råd att framkalla alla och sätta in i album.. Det är alltid något lite mer speciellt över fotoalbum än att sitta och kolla på dem här på datorn.

Hittade en massa bilder på när jag hade längre hår och fick plötslig otrolig lust att spara ut håret! Vad tycker ni? Kort eller långt?
EllerJag är kluven.. Men jag har ju iaf tid att tänka, för håret växer ju inte ut på två röda ändå så,hehe!


Modevisningen i Linköping

Ojojoj, snacka om stress! 12 modeller på 3 timmar. Men jag gjorde det lätt för mig, eller snarare lättare, genom att be dem lägga sin bas själva. Annars hade jag aldrig hunnit! Eftersom det var 60-talstema så gjorde jag så att alla såg ut som Twiggy. Och jag är så stolt över mig själv! Jag klarade av tidsmarginalen med ynkliga 2 minuter till godo.

Det roligaste var när de gick visningen så stod det i bakgrunden;
Therese Jarmyr
Makeup artist
Frilans, Stockholm

Hehe, tydligen är jag från the capital city. Aja, hellre att det står Stockholm än t.ex Tjällmo eller Ödeshög. Haha!

Tyvärr tog jag inga kort för det fanns helt enkelt ingen tid men syster och Nils lyckades ta en del kort så jag ska se om jag kan sno åt mig några.

Sminkdags

Mamma skulle ut och festa loss förra helgen så hon bad mig att hjälpa henne med sminket. Såhär fin blev hon. Vi valde att ta upp färgerna från halsbandet till makeupen. Tyvärr blir det ingen förebild då hon fullkomligt skulle döda mig om jag la ut det.Nu ska jag slappa framför Idol för imorgon blir det aningen stressigt. Ska sminka inför en modevisning i Linköping tillsammans med syster och 4 av hennes kollegor. De ska göra håret först och främst. Som det ser ut just nu är det 12 modeller som ska ha 60-talsinspirerat smink på 3 timmar. Hoppas de gör håret fort för annars lär jag slita mitt hår!


Nu ska jag vara reel nörd!

Hur kan Sverige rösta så sjukt dåligt? Seriöst.. Geir och Andreas hängde löst?! Det var banne mig tur att ni röstade Weise vidare iaf! Weise for president! Haha, nogtöntat..


Min ängel

Og siden den dagen du forsvant,
øve kinnet tårer rant,
og brant seg fast i evig tid

Imorgon är det dags att åka och hälsa på farmor. Tänk att det gått ett år sen sist!
Åh, vad jag saknar dig. Men jag vet att du alltid finns hos mig. Min ängel.

Hjerteknuser - Kaizers Orchestra

Det här är bara ren magi. Älskar videon till Kaizers nya singel Hjerteknuser. Titta och njut!

Halloween make

I lördags var det halloweenfest och jag sminkade mig själv och syster. Det var riktigt kul att få släppa lite på tyglarna och go wild and crazy! Syster ville bli zebra och såhär blev resultatet;


För mig själv blev det en lite mer skadad look. För första och nog enda gången tyckte jag "Fy fan vad du ser äcklig ut" var världens komplimang, hehe!


Det var dock inte kul att tvätta bort sminket på natten.. Tur att det bara är halloween en gång per år!

RSS 2.0