Kolmården

Som ni kanske ser tog jag med mig Magnus, syster och Henrik till jobbet på min lediga dag. Det var en trevlig dag på kolmården med riktigt fint väder och pigga djur. Allra härligast var björnungarna!

Synd bara att bild nr 2 på björnarna blev så oskarp. Tycker om den ändå dock!

Söderköping

Blev en sväng till smultronstället i söndags. Jag kunde verkligen inte bestämma mig för vilken glass jag skulle välja så när servitrisen kom fram och tog vår beställning så pekade jag på en random glass - och den var helt underbart god! Vi bestämde oss för att snart åka dit igen! Mums..
Afterwork

Nu var det ju snart en vecka sen vi slog klackarna i taket, men så blir det tyvärr när man jobbar hela tiden. Idag är jag ledig så tänkte passa på att återge kvällen. Vi samlades hemma hos Ellinor där det åts sushi, dracks vin och spelades busschafför. Vi drog oss senare lite vinglandes till Världens bar och hade det trevligt tills vi ännu vingligare ragglade oss mot Hugo. Vi kom isär, men det skakades rejält med rumpa. En riktigt rolig kväll som ledde till en inte lika rolig baksmälla. Låg utslagen hela torsdagen.
Sist vill jag bara säga; Tack tjejer för en kanonkväll! Låt oss göra om det igen snart..

RSS 2.0