Kaizers Orchestra - Kontroll på kontinentet


Jag Älskar Kaizers! Vill så gärna till trädgårn, Göteborg den 28.e som jag nämnt tidigare.. Såg dem senast den 17 nov 2006.. Förra gången var magisk! Vi fick även festa med bandet efteråt.. Någon som vill följa med? Säg till! Här får ni iallafall njuta av en låt av Kaizers.. Måste dock säga att dem är 1000 ggr bättre live och vilket band skulle inte ge vad som helst för det betyget? Aja lyssna & njut!

Fredag

Idag har jag rensat iordning hemma för att försöka få lite mer ordning bland mina mappar och papper. Resultatet blev super! nu slipper jag leta som en tok i ett hav av papper när jag ska ha någonting i mitt rum. Annars har jag bara kollat på film, blev The mask med Jim Carrey & Cameron Diaz. Måste bara säga att f*n vad het Diaz är i den filmen. Längesen jag såg den filmen så blev chockad när jag först såg henne.
Nu har jag precis sett Let´s dance. I väntan på resultatet om vem som åker ut småkollar jag lite på Hjälp. Det är underbart roligt ibland men börjar tröttna på han som blivit av med sin penis och fått bröst. Ser inget roligt med honom. Man tyckte bara synd om honom i början men nu är man trött på att han inte står upp för sig själv och försöker ordna till sin situation. Nog om detta. Undrar vem som åker ut i let´s dance, det är ju skitsvårt idag. Tycker om allihop! Men om man ska gå på dansen är de ju Karl petter som ska åka..


Kaizers

Jag VILL åka till Göteborg den 28.e för att njuta av Kaizers Orchestra! Måste bara hitta några som är villiga att följa med.. Är väldigt osäkert just nu. Nu måste jag springa! Fikatime.

I brist på annat

Dagens mående: Toppen!
Dagens borde: borde skriva svenska C
Dagens frisyr: Snyggruffs
Dagens klädsel: svarta leggins, svart kjol som jag idag använder som tubtop och grå myströja.
Dagens planer: fika med syster & Tora.
Dagens materiella vill ha: Åh det finns Mycket!
Dagens mat: pasta & köttfärssås som varje torsdag
Dagens längtan:
helg
Dagens fundering: varför man lockas av tv-shop även fast man vet att det jämt är bluff.
Dagens beroende: sömn eller kaffe. 
Dagens tråkigaste: engelska C prov och vädret.
Dagens tidning: Illustrerad vetenskap
Dagens låt: Ane Brun - The puzzle

Guy love


Nu ska jag tillbringa lite tid med att titta på scrubs. Älskar den serien! Här får ni ett prov på deras sångförmåga. håll till godo! Förresten lär det dröja lite innan jag kan fixa iordning bloggen då jag bett min syster fixa den. Hon är 1000 gånger bättre än mig på sånt och hon har inte tid att göra iordning den förrens nästa tisdag. Stick it out!

during progress

Håller på o gör iordning min blogg, så ber om ursäkt över den hemska layouten just nu. Det kommer ändras snarast. Ska bara skriva lite svenska C, så kan jag syssla med bloggen sen.

Tisdag

Smått ändrade planer. Blev inte House ikväll, utan dubbelavsnitt av nya serien The starter wife. Inte speciellt bra men ändå underhållande. Nu ska jag försöka sova så jag kan få bort min träliga förkylning jag drog på mig i Rom. Gonatt!
Btw, Imorgon ska jag även försöka få tid till att förändra utseendet på min blogg. är oerhört trött på denna look.


Gossip girl

Nu ska jag bänka mig framför tv.n för Gossip girl och senare även Dr. House som vi alla älskar:) image18

SATC

Väldigt snart är alla våra favoriter Carrie, Samantha, Miranda & Charlotte tillbaka. Just nu är det inget jag längtar mer till!
image15
Och på tal om Sex and the city, kan man inte undgå att tänka på den nya serien Cashmere mafia, som kommer börja sändas på tv3 den 31 mars. Då lär jag bänka mig framför tv.n och kolla spänt på det som verkar vara en kopia på vår älskade serie SATC. Hoppas det inte är för likt dock.
image16

Rome!

Inatt åker jag till Rom med min klass. Det blir 5 dagar av spring i Storstaden.  Detta betyder även fem dagar utan bloggande, men vem tänker på sånt när man är i pizzans huvudstad?
image13

RSS 2.0