Mys

Magnus och jag ligger och kollar fotboll och myser allmänt. Det spelas även en del Quizme - japp vi har fastnat i det träsket också nu. Det var tydligen inte nog med Wordfeud.





Kan ju passa på att önska alla godnatt!


The new era






Det börjar hända lite roliga grejer nu. Jag hoppas och håller alla tummar och tår på att detta är början på något nytt. Mer än så lär jag inte säga nu - Don´t want to jinx it!

Klockan på bilderna köpte vi i helgen på Allrummet.


Depend

Det är så härligt vackert vårväder ute så jag blev inspirerad till att fixa till mina trista, trasiga naglar. Satte mig med mitt fina manikyrkit som jag fick av syster i julklapp. Nu jäklar ska naglarna bli vårfina!






Lär nog ta lite tid dock. Är ju sjuttioelva grejer man ska göra enligt tipsboken jag fick med. Får se hur mycket som hinns med innan jag tröttnar, haha!


Bläck

Magnus tatuerade igår in sin morfar på ryggen, självklart var det Johan som stod för mästerverket. Blev jättesnyggt!





Som ni ser kom även Ida och Elisia förbi och kollade in mästerverket.


Brainstorming

Hade en jättetrevlig kväll i lördags hemma hos Ida & Johan. Förutom vi fyra var även Adde , Petra och Erkko där - och självklart Elisia och Isak (Ida & Johans dotter och Adde & Petras son). Så underbart söta så man nästan får ont i tänderna.

Vi åt lite snabbmat, kollade melodifestivalen och spelade Brainstorm. Det konsumerades även en rejäl mängd godis. Riktigt trevligt!














Ser något otroligt tjock och rund ut i ansiktet, måste varit allt godis som satte sig direkt i kinderna. Men jag bjuder på den ändå, haha!


Just for now


Redigerar lite bilder, lyssnar på musik och så vidare. En helt vanlig måndag.

Denna bilden togs i bilen påväg till Motala i fredags.


Mot Motala

Nu åker jag och Magnus snart till Motala för andra helgen i rad. Största anledningen är att vi ska träffa Johan, Ida, Erkko m.fl imorgon vilket ska bli jättetrevligt! Ikväll vet jag inte vad som händer direkt. Kanske blir lite Uno-turnering med Carina och Thomas som vanligt, hehe! Härlig liten tradition måste jag säga.



Imorgon blir det även att kolla på tjejvasan där finaste Majken ska tävla. Ska heja in henne i mål och tror på en riktigt bra placering. Hade helst velat åka till Mora och stå där och heja in henne.



Bilden är lånad från Majkens facebook. Ni kommer till hennes sida här.

Hejja Majken, du är bäst! <3


We don´t need a cure






Det sminkades och fotograferades lite igår som sagt - här är resultatet.

Kanske skulle försöka göra mer av detta? Sminka och fotografera? Mest för att försöka utveckla mina egna färdigheter men det kanske även är kul för er att se? Vad tycker ni?


Silverline


Köpte detta fina silverhalsband för ett tag sen.

Ska kanske uppdatera och säga att halsbandet kommer från Jo´sign. Klicka här för att komma till sidan.

Gjorde en liten rolig sminkning och fotograferade förut. Får se om det blev något vettigt utav det så kanske ni får se. Nu ska jag mysa ner mig med pojken och kolla Big brother.


A splash of color

Det är riktigt vackert väder ute idag så jag vill bara ta med mig kameran ut och fotografera. Dock har jag riktigt mycket foton redan som jag måste redigera och lets face it - det finns inte mycket runt omkring lägenheten som jag inte fotograferat redan. Haha!

Dock ska jag nog dra med mig sambon ut på en promenad när han kommer hem.


www.rubriklös.se




Jag har så svårt ibland att hitta på rubriker. Jag ville bara hoppa in här och lägga in ett par bilder från fotopromenaden i Motala i helgen.


You´re the one - You´re the only




Min förkärlek till träd?

Har märkt att jag fotar otroligt mycket träd, är det en förkärlek tro? Just nu när det är så kalt och grått ute finns det ju dock inte jättemycket annat att fotografera. Speciellt när jag nästan aldrig lyckas få en modell framför kameran. Magnus är smått omöjlig att fotografera - han vänder alltid ryggen till så man måste vara snabb för att lyckas fånga honom. Det resulterar dock oftast i väldigt suddiga bilder.







Det blir en speciell feeling i bilderna som jag gillar. Vad tycker ni? Är det vackert eller bara tråkigt?


Happiness comes first

Har redigerat en hel del bilder från helgen nu ikväll men har fortfarande otaliga bilder kvar. Kul att jag lyckades ta såpass mycket foton ändå, jag är ju inte direkt känd för att fotografera överdrivet mycket. Men mitt intresse har bara vuxit sedan jag köpte min nya kamera.Lär kanske växa ännu mer ju mer jag lär mig om inställningar och så. Återstår att se.

Nu tänkte jag sätta mig med en semla och bara ta det lugnt. Känner att huvudet börjar bli otroligt segt vid det här laget.

Bild på Molly från helgen


The long and winding road

Har en massa måsten att ta tag i känner jag. Lägenheten ser smått kaotisk ut, det ligger saker överallt och är nog utan överdrift täckt av ett centimetertjockt lager damm. Jag måste även ta tag i mig själv och träna. Det är nu fyra dagar sedan jag gjorde det. Tur att man gått ett par promenader i helgen ändå, annars hade paniken över detta varit större. 

Skumt hur man kan känna så egentligen? För några månader sedan så tränade jag aldrig och nu är jag smått beroende.  

Måste även handla och greja sen så det är bäst jag sätter igång. Tiden rinner iväg fortare än vad man tror, och vill.


Bildbomb - Lördagspromenad

Har inte mycket tid för ska åka hemåt mot Norrköping straxt, men slänger upp några bilder som jag hunnit småkorrigera.










Nu rann tiden iväg. Får lasta upp mer bilder imorgon för nu ska jag hem till mannen!


Somebody that I used to know

Har spenderat stor del av dagen på Bra salong och fått håret klippt av syster. Blev riktigt nöjd! Efter det tog jag en runda på stan med Nelly. Det blev bara fönstershopping då jag glömde mitt nya bankkort hemma. Smart!

Nu ska jag sätta igång med lite redigering utav bilder. Har tagits en del under helgen, speciellt när jag och Magnus var ute på promenad i lördags.

Bilden i inlägget är från en fototur i Norrköping för ett par veckor sedan.


Kaffestund har guld i mun

Nu var det ett tag sen jag skrev. Mitt löfte om att försöka blogga under helgen infriades ju inte. Men när man äntligen får komma ut och träffa lite vänner så sätter man tyvärr bloggandet lite åt sidan. Jag har haft svårt som det är att hinna med allt jag velat under helgen, tiden är alldeles för knapp. Hur lyckas ni andra få tid till allt?

I lördags träffade jag syster för en fika på stan. Vi satte oss på Hugo och blev sittande i otaliga timmar. Det var riktigt trevligt att träffa henne och prata, blir ju väldigt sällan nu för tiden. Och jag drack min första kopp kaffe på år och dar. Brukar få sånna enorma kickar och yrselanfall utav det så avstår helst. Men det är ju så gott!



Bestämde mig för en kaffedrink - Caffe melange. Tänkte att det borde vara mindre koffein i det. Det gick iallafall bra, inga kickar eller anfall. Haha!


I ett med verden

Har precis avslutat dagens träningspass och är helt mör i kroppen. Ska bara lugna ner mig några sekunder och sen hoppa in i duschen. I helgen beger vi oss mot Motala för att umgås med lite trevliga, välkända ansikten. Ska bli skönt med lite scenombyte, har suttit hemma alltför mycket på senaste tiden.

Men vad gör man när man är arbetssökande, det är flertalet minusgrader ute och mannen jobbar? Ingen tillgång till bil och plånboken ekar tom. Det blir i princip samma visa dag ut och dag in - klättrar fullkomligen på väggarna nu! Men ser ut att börja ljusna, peppar, peppar! Mer vågar jag inte säga, man lär sig som arbetssökande att allt inte alltid är som det verkar. Tyvärr.



Nej, nu tror jag allt att jag har varvat ner tillräckligt. Får se om jag hinner blogga något mer idag. Ska nog åtminstone försöka komma ihåg att ta med mig sladdar och laddare med mera så att jag kan blogga något under helgen. Brukar vara så dålig på att blogga när jag inte är hemma, men lovar att försöka.

Låten i inlägget är från Kaizers Orchestras nya skiva Violeta, Violeta volume II - I ett med verden.


Sneakpeak - Klädkammaren

Klädkammaren är nästan färdiginredd sånär som på en ynka liten hylla. Den kommer dock inte upp för att vi aldrig tycks lyckas få tag på en slagborr. Får snart åka och köpa en?

Har är iaf en liten sneakpeak från min smarta scarf/skärphängare samt smyckeshängare. Tycker det är ganska roligt att använda galjar till annat än kläder.





bloglovin


Bandit, thé & renoveringstankar

Rubriken säger det mesta. Jag sitter i mitt vita, ack så tomma, kök och lyssnar på Bandit rock och dricker thé. I huvudet snurrar en massa idéer om hur vi ska fixa iordning vårat kök. Ska senare till Bauhaus för att kolla in lite kakel. Ni förstår inte hur kul jag tycker att det är!

Den största frågan är bara när vi ska göra det? Vi har en massa sparade pengar som vi har avsatt för just sådana här saker. Dock måste vi ha såpass mycket över att det täcker oförutsedda avgifter. Har räknat lite på det och vi borde kunna göra det nästa månad med god marginal.

Det är bara idéerna som måste falla på plats nu. Jag ångrar mig tusen gånger om angående färger och utförande. Dock har vi inte världens valmöjligheter. Fläktsystemet går inte att bytas ut eller flyttas, inte heller diskhon går att flytta på. Så köket lär se ut i princip likadant efteråt vad gäller stommarnas placering.

Detta underlättar ju dock mycket då vi slipper byta stommarna. En otrolig pengasparare också!



Nog om detta - nu måste jag springa och göra iordning mig innan Magnus kommer hem.


bloglovin


Take me back


Satte mig och kollade på gamla bilder från Romresan vi gjorde i slutet av gymnasietiden och längtade tillbaka. Inte till gymnasietiden utan till Rom - en helt fantastisk stad.

Insåg också att jag lyckades ta otroligt få kort som faktiskt går att använda till något. Nästintill alla bilder är suddiga, troligtvis tagna i rörelse. Men det finns några som kvalificerar sig som "okej" så tänkte bjuda på dessa.










bloglovin


Ready to train like the pros?

Startade ett 30dagars viktminskningsprogram med UFC Personal trainer för ett tag sen och har nu knappt en veckas träning kvar på det. Tänkte meddela att det är otroligt tufft! Tror jag tränat varje dag utom 3 de senaste 3 veckorna och träningsvärken är konstant. Dock är det väldigt varierande så jag överanstränger inte en speciell muskel dag ut och dag in.  Kan verkligen rekommendera detta.

Än sålänge vet jag inte exakt vilka resultat detta har gett mer än att jag orkar offantligt mycket mer idag än vad jag gjorde när jag började. Klarade knappt en enda armhävning då men idag gör jag 10 T-push ups (inte utan ansträngning, men ändå).

Jag ser även skillnad på midja, rumpa och lår. Känns som jag tappat en hel del centimeter. Tyvärr mätte jag aldrig innan jag började träna så kan inte dokumentera detta. Men det som räknas är ju inte några siffror i ett protokoll utan hur man ser ut och känner sig.

Det bästa är att jag mår bättre idag och orkar mer. Tänkte ställa mig på vågen i helgen och se om det skett något där. Spännande. Hur det än har gått så ska det inte få påverka min motivation att fortsätta. Efter detta 30dagars program ska jag starta ett 60dagars.

OBS! Jag har inte ändrat min kost alls.


Saknad

Jag saknar Molly något enormt! Min söta vovve..


Kreativ inredning

Vill bara tipsa om en av mina absoluta favoritbloggar - Kreativ inredning. Man får alltid rikligt med inspiration när man klickar in här. Följ mitt exempel och ta dig en titt du med!


(Klicka här eller på bilden)


Chillihyllan

Jag kom på att jag inte visat upp Chillibokhyllan här på bloggen. Den är så fin men fram tills för några dagar sedan så har den mer eller mindre stått tom. Jag har inte vetat exakt hur jag ska inreda den. Vi har ju inte överdrivet med saker heller. Den är fortfarande långt ifrån färdiginredd men ni får en en sneakpeak.


Vår vision är att hyllan ska vara barinspirerad. Får se hur det artar sig. Kommer nog upp fler bilder i framtiden allteftersom den fylls på.


bloglovin


Alla hjärtans dag

Nu är dagen snart slut. Magnus har somnat sen någon timme tillbaka och jag själv ska snart lägga mig jag med. Tänkte bara skriva några rader här först om dagen som gått.

Den har egentligen inte varit annorlundare än någon annan dag. Magnus och jag har myst framför tv.n under pläden med massa gos och pussar - men det är inget utöver det normala. Vi valde att fira dagen lite extra genom att äta vår favoritmat istället. Jag valde självfallet sushi. Det finns inget bättre.


Magnus däremot valde att inte bara köpa en, utan två(!) kebabrullar. För att toppa detta åt vi till sist också en massiv kladdkaka som jag bakade tidigare idag för att göra Magnus lite extra glad.

Ni kanske förstår att vi blev proppmätta?

Det var iaf våran alla hjärtans dag. Inga blommor eller kalsonger behövs för att vi ska visa att vi älskar varandra gränslöst. Inte för att jag är emot att andra köper saker till varandra för att visa kärlek, jag själv skulle gärna skämma bort Magnus lite extra om jag hade pengar. Men det behöver jag ingen speciell dag för att uppmuntra mig att göra. Vill jag skämma bort Magnus lär jag göra det när jag känner för det.

Nu ska jag gosa ner mig under täcket med min älskling och sova. Godnatt!

You have a special place in my heart

Att älska någon är den största gåvan här i livet och att bli älskad tillbaka är om möjligt ännu större. Jag har den stora äran att få älska och att bli älskad tillbaka av den mest fantastiska människa jag någonsin träffat - Min kära Magnus. Han förgyller verkligen mitt liv och det är jag enormt tacksam över.

Jag älskar dig


Längtan

Jag längtar enormt efter varma sommarkvällar!




Bilderna är tagna 2009


I would love to take you home

Surfade runt lite efter nya inredningsidéer till lägenheten och snubblade över två härliga sidor; In my house och Coast & Country. Där hittade jag massa roligt och tänkte dela med mig av lite smått som jag gärna skulle klicka hem om jag hade pengar!

Dessa lampor hör alla hemma hos In my house och är enligt mig to die for! Jag råkar älska när det ser lite gammalt och slitet ut. Vilken tycker ni är snyggast? Själv är jag nog mest kär i den turkosa.


Fanns ju även en hel del andra fynd. Här nedan ser ni ett par saker jag föll för.
1. Vägghängare 2. Nyckelskåp 3. Sliten plåtskylt 4. Ljusstakar 5. Bokstaven E i rolig design 6. Kalender
Du hittar nummer 1,2,3 och 5 hos In my house och nummer 4 och 6 hos Coast & Country.


Très bien


Det är något spöklikt men samtidigt väldigt vackert med det här trädet. Tog den här bilden för några veckor sedan på en fotorunda.


Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin

Gick in på Bloglovin för andra gången i mitt liv och såg att jag måste klistra in något tjoffsan för att kunna "claima" min blogg så jag kan ändra inställningarna. Så detta inlägg är ganska onödigt.

Dock tänkte jag att jag kunde klistra in den här bilden som jag inte vet vart jag skulle få in någon annanstans. Jag är väldigt obekväm med bilder på mig själv och speciellt att ta bilder på mig själv. Men var tvungen att testa självutlösaren lite och detta blev resultatet. Inte jättebra fokus, ganska suddig men vad kan man begära när fokuset ställs in innan motivet placeras framför kameran + att det är taget i ljuset av en glödlampa.

Får testa mer mitt på ljusan dan någon gång.

Har i alla fall på mig min snygga Paul Mccartney t-shirt!


Melodifestivalblockering

Som jag har längtat hela dagen efter detta, rättelse; hela veckan! Och vad händer? Jo Tv-boxen väljer att lägga av lagom till Melodifestivalen.

Det blev till slut bra eftersom Svt play finns. Men lagom efter programmet var slut sätts boxen mirakulöst på igen. Hmm.. Melodifestivalblockering?! Magnus hade åtminstone roligt åt detta. Han tycker bättre om boxen än någonsin nu.

Nog om detta I-lansproblem. Låtarna i kvällens startfält var inget att hurra för. Var föga chockerande att Munter-göken gick vidare dock blev jag riktigt chockad över att Svenskarnas gullegris Sonja Aldén inte gick vidare. Men fruktansvärt skönt måste jag säga. Att festivalen inte är lika förutsägbar längre. Det är helt klart inte längre "bara bögarnas fest". Kul tycker jag.

En helt vanlig lördag

Magnus sitter och ockuperar Tv.n med Tv-spel kombinerat med en del fotbollsmatcher. Idag är det Manchester United-Liverpool först som sedan följs av Arsenal-Sunderland. Tänk vad insatt jag är, haha! Jag har i alla fall paxat Tv.n lagom till Melodifestivalen. Man får välja sina battles med omsorg.

Men man kan inte ta ifrån honom att han är fruktansvärt söt där han sitter. Så koncentrerad.

En annan får ju roa sig med annat och vad gör man när det är iskallt ute? Ingen träning på schemat och träningspasset igår resulterade i enorm träningsvärk? Förslag?


Per Morberg

När vi står och lagar mat här hemma har vi ett vakande öga på oss. Självaste Per Morberg står och övervakar matlagningen, hehe!


Det är inte alla som kan skryta med det, hehe!


Vitt/vitt

Satte ju igång och målade om köket häromdagen. Nu är det äntligen klart, och fint blev det! Men puh, vad jobbigt och tidskrävande det är. Har krävts 4 omgångar med färg så armarna har verkligen fått arbeta. Tur att man börjat träna så att man orkar med, haha!

Före

Efter.
Nu är det vitt! Väldigt tomt på väggarna just nu men det ska ordnas så fort det kommer in lite pengar på kontot.


Inspirationsbilder

Häromdagen satte jag mig med min nya tidning Style By och sökte inspiration och fann dessa bilder + ett ex antal till. Jag har haft dessa två ramar ståendes i bokhyllan utan motiv ganska länge nu och kände att "varför inte riva ut ett par bilder ur tidningen och sätta in i ramarna?" Och Voila! Blev ganska fint tycker jag. Fungerar i alla fall som inspirationsbilder ett tag tills jag hittat andra bilder att pryda dem med.



Tidningen jag hämtade fotona ur

Tavlorna på plats i bokhyllan.


My new shoes

Mina otroligt snälla föräldrar gav mig ett par nya skor i veckan. Jag hade inga vinterskor förutom ett par med klack. Och det är inte så jättebekvämt att exempelvis gå långa promenader i dem så ville ha ett par lägre, varma skor.

Mina föräldrar visste om detta, och det faktum att jag är pengalös just nu, och gav mig dessa. Visst är dem snälla?!

Skorna finns att köpa på Skopunkten för 299:-


Kladdkaka

Magnus var som ett barn på julafton idag. "När ska vi baka kladdkaka?", "Kan vi baka kladdkaka nu?" Och jag var inte svår att övertala. Och gud så mumsigt det blev.

 
Här är en liten bild från dagens kaka. Skivade lite kiwi till. Tycker det är härligt att bryta av det söta med lite syra.

 


I brist på annat

Sitter i soffan med tusen värmeljus tända och en fantastiskt söt sambo bredvid mig som sitter helt paralyserad framför sitt TV-spel. Tänkte göra iordning en kopp te snart och läsa min nya tidning som jag köpte igår. Försöka hitta lite inspiration från den. Känner att jag saknat det dem senaste dagarna.

Håller även på att måla om inne i köket. Den gräsligt blommiga tapeten var tvungen att ryka och då passade jag på att måla över den nattsvarta tapeten också. Tycker inte svart på väggen passar in så bra, speciellt inte i köket.


Det var väl allt för tillfället. Bilden i inlägget togs i lördags på min fototur.


Drömmer mig bort

Jag skulle väldigt gärna vilja åka några mil söderut för lite sol just nu! Det är ju ingen nyhet att det är kallt som stryk här hemma för tillfället. Den som ändå hade pengar..


Ute i vintersolen

Igår när jag väntade på att syster skulle komma på besök, tog jag mig en tur ut i det fina, men ack så kalla, vinterlandet. Mina fingrar frös nästan fast vid kameran så det blev bara en kort liten fotostund, men det resulterade ändå i ett par fina bilder.










En bild i svart och vitt

Bestämde mig förut för att göra en riktigt vårig färgsminkning men innan jag var klar hade solen gått ner och jag kunde bara fota i ljuset från badrumslampan. Detta ledde till att sminkningen syntes mycket sämre än förväntat så det blev helt enkelt ett svart/vitt fotografi istället.

Jag dödade även sminkningen med eyeliner så ingenting gick min väg idag. Får ta och göra ett nytt försök på söndag om jag har tid.


I see through you


    

 


Finally!

Jag lyckades äntligen övertala Magnus om att köpa en taklampa till sovrummet. Hurray! Blev även en ny lampa till fönstret. Dem ingår i samma serie så det blev jättebra.






Blast from the past

Letade fram lite gamla fotografier på mig och Magnus till min fotoram som ska sitta uppe i sovrummet och hittade dessa två. Visst var vi söta? Ehm, iallafall Magnus.. :)


Matlista

Tänkte bara dela med mig av ett bra tips för att spara några kronor i månaden - nämligen att skriva matlista för veckan och storhandla. Jag och Magnus sätter oss ner varje söndag och skriver ner vad vi ska äta i veckan sedan skriver man upp vad som måste inhandlas och handlar bara det som står på lappen.

Handla inte när du är hungrig för då smiter det alltid ner något extra! Såhär såg iallafall listan ut för den här veckan:


























Om ni vill får ni gärna komma med förslag på maträtter. Nu ska jag joina Magnus i sängen. Godnatt!


Leafs

Sprang på dessa på Ur & penn häromdagen och var bara tvungen att köpa dem. Fullkomligen älskar Ur & penn ibland då man kan finna så fina fynd för en billig peng. Dessa två gav jag 45 kronor för.


             



RSS 2.0