It takes a fool to remain sane

Igår var en helt underbar vårdag. Nelly och jag var ute på promenad vid varamon och sen vidare till terassen för fika. Jag fullkomligt Älskar uteserveringar!


På kvällen åkte jag och Amy till Åtvidaberg för att kolla på när Micke och Magnus spelade fotboll. Det var en aning kallt ute men ändå ganska kul. Kan absolut tänka mig att se fler matcher - helst när det är lite varmare och med en kall öl i handen. Men det borde inte dröja allt för länge. Imorgon väntas stor sol och 10 plusgrader. Härligt! :)

 

 

 

 

 

 

 

 


Helgen i (kort)het

I fredags fyllde Elin 23 så jag och Mange valde att åka dit och fira henne. Det blev en riktigt trevlig kväll med en eller annan dricka för mycket. Huvudvärken var ett faktum dagen efter. Lyckades ändå ta mig upp ur sängen efter ett tag och tog en snabb fika hos David innan jag rörde mig mot Erkko och Magnus.







In tangerine

Det är inget nytt att jag blivit beroende av Bernhoft. Och en låt som jag är extra kär i är In tangerine. Den är så fantastiskt bra!
Bernhoft – In tangerine - Bonus Track
Lyssna och njut!

Funderar seriöst på att ta turen till Köpenhamn i maj och se honom. Ska bara se hur mycket pengar jag har kvar efter Osloturen. Kan ju tyvärr inte leva över mina tillgångar.

Update: Låten verkar inte fungera så ni får helt enkelt gå in på Spotify själva och leta upp den.

Sjuk

Mår inte bra idag - Kan ha att göra med allt köande ute i friska luften. Hoppas innerligt att det är varmt och skönt den 9.e april annars bojkottar jag köandet och finner mig i att hamna långt bak, men med känsel i tårna.

David valde att hoppa av Osloresan så det innebär att jag nu får åka själv och måste införskaffa mig tågbiljetter och hotell. Jippi. Har även extrabiljett till efterfesten och vill ju helst ha någon att gå med på den. Känns sisådär att gå dit ensam. Helt plötsligt är jag inte lika pepp på Oslo. Trist.

Jaja, eftersom jag har feber bojkottar jag träningen idag och lägger mig i soffan med min chipsskål. Sådetså.

Kaizers @ Brewhouse 19/3

Jag vet, sen uppdatering.. Men det har varit fullt upp.

Drog med mig Magnus som aldrig tidigare hade sett Kaizers till Göteborg. Hoppades att han skulle tycka någorlunda gott om dem och var inte så nervös eftersom Kaizers är bäst live! Och turligt nog tyckte han om dem - eller han sa det iaf, så vi får hoppas han är ärlig också. Varför ljuga?

Träffade ju även underbaraste Majken, Camilla och Anette på plats. Otroligt härliga människor med något bisarr humor ibland, hehe. Förstod knappt hälften av det de sa, men det beror nog på alla interna skämt de drog.. Ser fram emot Oslo så man får träffa dem igen - förhoppningsvis!

Bernhoft var förband även denna gången och han visade ännu en gång att han är ett geni! Jag fullkomligt älskar den här mannen.. Efter konserten fick jag även möjlighet att personligen tacka honom för de två fantastiska showerna. Dock tog dem inte kort i merchendaisen så kunde inte köpa hans album, men lovade honom att köpa dem snarast på annat sätt! Bara måste ha dem.. Ja, jag är beroende.


Sen var det dags för Kaizers och tyvärr, konserten var inte alls i samma klass som Vega, men det berodde nog lite på syrebristen inne i lokalen. Flera stycken höll på att svimma i publiken och bandet höll på att rinna bort bokstavligen. Men Kaizers ska ha cred för att de lyckades leverera såpass väl trots detta!
Setlistan var iallafall i allra högsta grad super. Tack för att ni bytte ut Sju bötter tårer mot Die polizei! Kunde inte avslutat bättre..




Det mest otroliga var nog min kamera iallafall! Innan konserten blinkar batteriet tomt - men jag lyckas filma både en låt med Bernhoft och två med Kaizers utan att den dog! Hallelujah - Mirakel does happen!


Summa sumerum: En trevlig afton med bra musik dock inte en konsert i världsklass som förra gången.. Har dock extremt stora förväntningar på Oslo Spektrum 9 april!

Träning

Har varit underbart vårväder i flera dagar nu så då har jag sett till att få ut det mesta av det. Igår och i förrgår blev det långa promenader med Nelly och idag blev det en med Molly. Hon var nöjd över det och till min glädje höll hon mitt höga tempo. Det är anledningen till att hon ofta inte får följa med när jag planerar att gå en längre bit - hon orkar inte eller stannar vid varje sten. Men jag ska nog få igång henne också. Från och med idag får det bli en vana att hon följer med. Måste ju få bort fläsket på hunden (Och på mig).

Idag blir det även en tur till gymmet med Amy. Har inte gymmat sen feelgood i fredags. Så nu får det allt bli lite skärpning. Ska jag vara fit for fight på beachen i sommar måste det bli hårdare bullar!


Bilder - Vega, Kaizers






Precis som med videorna så blev det inte speciellt många kort under konserten.. Men de här var de få bilder som blev någorlunda bra.

Kaizers @ Vega, Copenhagen 9/3 2011!

Jag ska hålla mig ganska kort och säga - Konserten igår var magisk, lysande, fantastisk och alla andra liknande ord och dess synonymer. En konsert i absoluta toppklass! Igår levererade Kaizers verkligen. Detta är det Kaizers som jag Älskar!

Blev bara två videor från gårdagens konsert för jag hade fullt upp med att vara i extas och njuta.
En for orgelet, en for meg


Svarte katter & flosshatter


Jag kan ju dock berätta lite runtom konserten. Det hände ju kanske inte så jättematnyttigt men värt att nämna är nog iaf mitt hotellrum - som måste vara det minsta jag sett!

P.S. Jag står vid dörren..
En annan rolig grej med hotellet var att det låg på samma gata som 100-tals sexbutiker, gaybarer, strippklubbar m.m. På kvällen tillbaka från konserten stötte jag på otaliga prostituerade.. Stackars satar som stod där i korta kjolar i minusgrader. Brrrr!

Det var allt för nu - mer bilder kommer senare!

Bernhoft

Lägg det namnet på minnet så gör ni er själva en tjänst! För fy satan vad bra karln är.. Igår var han förband för Kaizers och det är just därför han har kommit till min kännedom. Det var kärlek vid första ögonkastet! Han har verkligen allt - karisma, sångröst, känsla.. you name it!

Lyssna! (Och ja, detta är live!)

Funderar verkligen starkt på att köpa biljett till Göteborg nu även då jag egentligen inte har råd pga honom. Starkare må kanske tilläggas, för jag funderar redan på det för Kaizers skull såklart;)

Kun en uke!

Om exakt en vecka åker jag ner till grannlandet och går på årets allra första Kaizers Orchestra-konsert! Nu pirrar det i alla konsertnerver i hela kroppen! Längtar något enormt efter att få höra En for orgelet live! Den är ju bara magisk..

Åker gör jag ensam, men vet iaf att Anton ska dit så får se om man kanske kan ta en öl eller två med han innan konserten. Annars får jag väl börja köa lite tidigare och träffa andra kaizersfans! Jaja, det här blir bra! Hallelujah.


2011 ska bli ett bättre år - på alla sätt & vis!

Än sålänge lever jag verkligen efter mitt nyårslöfte jag tog iår - nämligen bry mig om mig själv i första hand.

Har slutat röka, och det går skrämmande bra. Förutom två cigaretter på fester har jag varit rökfri i 6 veckor igår. Och igår tog jag även tag i träningen. Ska väl inte ropa hej än men ska dit idag igen och införskaffa mig ett månadskort. Beach 2011 here I come. Förra året såg jag ut som en flodhäst på stranden. Det vill vi inte ha iår!



Finns även lite andra saker som är bättre 2011 än 2010 men det vågar man ju inte yttra sig om än. Då lär det väl bara slå tillbaka på en själv..

Venter på at våren skal bli fargerik..


RSS 2.0