Wish me luck!

Imorgon åker jag till huvudstaden för en arbetsintervju för 3action.. jobbet innebär att jag får tjänstebil och får åka runt i ett team överallt i Sverige och sälja 3 och bo på hotell. Underbart! Jag vill från Motala som faaan.. Finns inget direkt kvar för mig här. Skolan kan jag sköta på distans och vänner kan jag träffa emellanåt då jag kommer hem och hämtar andan. Hoppas verkligen jag får det!
Som sagt wish me luck;)

lyckan vänder

I fredags hade jag först en heldag med Emelie, en helt underbar tjej som får mig på gott humör. Vi gick på stan och shoppade kläder och alkohol för kvällen som blev totalt lyckad. Träffade Lollo ute, Thomas före detta och hon visade meddelanden från Thomas där han skrev att det inte funkade mellan honom och mig och att han ville ha tillbaka henne. Detta cirka en månad innan vi gjorde slut.. Fick mig att inse hur feg han verkligen var som inte kunde säga detta till mig. Han var istället frånvarande och ville till slut ta en paus.. vilket gjorde att jag gjorde slut med honom. Så jag är väldigt nöjd med fredagen då jag till slut fick ett svar på vad som hände mellan mig och Thomas.
Senare på kvällen träffade jag även Ricoh, min första kärlek. Vi var tillsammans i 4.an och 5.an och frågan är om man vet vad kärlek är i så unga år.. Men spelar det någon roll egentligen hur man ser på det? Kärlek i alla åldrar kanske bara är en illusion. Vi gick iaf hem till honom och drack vin och åt pizza och pratade om gamla goda tider.. Oerhört trevligt.

Dagen efter träffade jag Ricoh igen och vi gick och såg The dark knight på bio. Heath Ledger var helt fantastisk! Det var en hyffsat bra film,. Det som tar ner betyget är att den är sååå lång. Det blir lite löjligt.. Men Ledgers insats gör den mycket väl sevärd! <3

Idag är det måndag, vilket innebär att skolan börjar imorgon. Jag har dock fortfarande inte fått någon information om att jag ens ska börja imorgon så ska ta och ringa till skolan idag och fråga vad som sker. Annars ska jag plugga lite idag. Fick en uppgift under sommaren och som vanligt väntar jag till sista dagen till att ta tag i den;P

the end

Det har tagit slut med Thomas och därför har jag inte orkat skriva här på ett tag. Har verkat meningslöst.. Får se när jag orkar skriva igen. Måste gå djupt in i mig själv ett tag och tänka över ett och annat.

Här får ni iaf njuta av den underbara låten The night before med The beatles.. Känns dock som att den stämmer in alltför mycket på min situation just nu så kan inte njuta av den själv till fullo. Aja take care

Förvirrad.nu

Jag måste be om ursäkt för att jag inte skrivit på ett tag.. Mest till mig själv då det bara är jag och några få besökare per dag som läser min blogg. Jag har iaf inte haft något intressant att skriva, då det som hänt på sista tiden inte är något jag vill lägga upp här. Men allt har börjat vända nu så ska försöka komma igång att skriva igen.

Idag ska jag iaf trotsa vädret och gå ut.. Igår hade jag vänner-maraton hela dagen. Jag Älskar vänner, men idag ska jag umgås med riktiga av kött och blod^^ Ska till Hugo sen och umgås med Emelie, fika eller äta middag.. Vi får se vad vi känne för. Ska även försöka träffa pojken lite och trösta honom för att han fått stå ute i regnet och kylan hela dagen och arbetat.

Sen ska jag leka frisör på syster igen.. Hon har fått hem nytt löshår så jag lär ha att göra i några timmar. Jippi!..not.


De involverte

Igår hade jag en heldag med Thomas. Jag hjälpte honom att regla hans föräldrars hus, vilket tog otroligt lång tid och var extremt jobbigt i hettan. Vi tog dock en sväng på motorcykeln ner till vattnet och badade och åt tonfisksallad i vadstena emellan allt slit, vilket var en skön omväxling. Det var riktigt skönt i vattnet, det måste ha varit minst 24 grader.

Sen åkte vi hem till honom och myste framför tv.n som två döda sillar.. Helt slut var vi. Men även fast dagen kanske inte låter så himla rolig i ord så uppskattar jag den. Bara att få hitta på något med pojken är värt nåt.. Och då vi har haft det lite kärvt på sistone så ser jag på dagen som en stor ljuspunkt för vårat förhållande. Jag fick även min egna nyckel till hans lägenhet igår vilket är ett stort steg för oss! One small step for man, one huge step for Therese and Thomas;) haha

idag har jag otroligt ont i ryggen och tänker inte göra många knop alls.. Väntar för tillfället på att pappa ska komma hem med min nya telefon, en Sony Ericsson C902. Egentligen är jag nöjd med den jag har nu, en Sony Ericsson k800i. Men jag har haft den i ca 3 år nu så är dags för en förändring^^

Aja nu ska ja iväg och skjutsa Syster.. Sen blir de väl att lära känna sin mobil innan jag ska fika på Hugo-terassen och sen träffa pojken.

RSS 2.0