O dessverre


Har börjat lyssna mer och mer på Skambankt nu och detta är en utav favoritlåtarna!


Eg lar meg ikkje så lett imponera

Måste visa ett utav mina favoritköp från Stockholm i tisdags. Den här dressen från Beyond retro. Jag älskar den!


What do you think? ;)


födelsedagspresent från Kaizers!

Kaizers gör en konsert till! I Grorud som ligger precis utanför Oslo på en festival som är gratis! = Jag har råd och SKA dit!!! Jag fyller 21 två dagar innan konserten så jag ser det som en födelsedagspresent! Eftersom jag fyller på onsdagen hade jag tänkt fira på fredagen och nu får jag göra det med Kaizers! Wiiiiie :D:D

pucko

Måste meddela att jag hittat en ny favoritglass!


Smaka den!

Stockholmo

Nelly och jag firade lönen med att bränna en del av den i Stockholm igår :) Pappa skulle ändå dit pga jobbet så han skjutsade oss.



Vi fyndade en hel del. Riktigt lyckad dag i vår soliga huvudstad.

JCFNDK

Fredag kräftskiva i borensberg sen utgång i Motala. Resulterade i ett sjukt stort blåmärke på benet. Lördag, förfest med Nelly sen utgång i ungefär 1 timme. Sjukt trist! Är oerhört trött på utbudet i Motala, händer aldrig något och utöver lönehelgen är det inga som går ut.


Dags för förändring?

Sitter och pysslar lite med en ny design. Har haft den jag har nu ett bra tag och även fast jag älskar den är det dags för en ny tycker jag. Lär spara min gamla ifall jag vill använda den igen i framtiden. Hoppas den nya blir precis lika fin. Jag är ju inte direkt expert på detta:P

PMS

Mina föräldrar har pms idag. Ojojoj de vaknade verkligen på fel sida.. Blir nog en promenad ikväll för att komma bort. Får hoppas de är på bättre humör imorgon.

Idag var iaf jag och Nelly på stranden mestadelen av dagen. Härligt!



Hm, vem fångade känslan bäst? Jag eller Nelly? Du får lära dig att sikta lite bättre med kameran Nelly;P


 


Feeder

Såg programmet med Thomas Järvheden häromkvällen och fastnade för den här låten. Härlig text, haha!

Smaken är som baken,
En del tycker lagom är rätt
Andra gillar tjejer magra som skelett,
Och vissa tycker fett är hett

Jag själv har gått ett steg till
Jag håller min blick helt still
Jag ger henne näring, oljeförtäring
Jag älskar min feta kärring!
För jag är feeder

Feeder älskar feta individer, stora som asteroider
Hon säger bristningarna svider
Men spela roll att hon lider
Jag är ju feeder

Om hon ber mig om ett kycklinglår
En hel jävla kalkon hon får
Och fast hon är mätt så fixar jag lätt minst sju kilo efterrätt

Nu vet jag att ni säkert tycker jag är ett svin
Men jag känner faktiskt att på sista tin
Är frugan så trist och bara ligger där
Och jag känner mig inte kär

Men hur lämnar man sin egen skapelse av fett?
Det skulle faktiskt inte kännas rätt
Men hon kan ju inte hämnas på mig där hon ligger still
Så jag passar på att föda upp en till!
Jag är en feeder..

Feeder älskar tjocka individer
riktiga fetma invalider
Jag hoppar upp på dem och rider
Mot deras fettvalkar jag gnider

Jag är en feeder men jag känner att jag glider
Ner mellan dessa elefanthybrider
Det spelar ingen roll hur jag strider
Jag kläms ihop till en mosad feeder
Men det är långt ifrån att jag lider
Nej för mig är det härliga tider
Jag kläms ihjäl som en lycklig feeder..

Minigolfmästarinnan!

Jag utmanade Nelly på minigolf. Hon, lite dum som hon är, antog utmaningen och trodde hon skulle vinna. Men tji fick hon! Jag slog henne med hela 21 slag! Någon annan som vågar utmana mig? Muhaha:P

S-s-s-s-sommar!

Äntligen lite sommar. Solen skiner och jag sitter ute med min mini med Kaizers på högsta volym. Skrämmer nog mina grannar lite, men för tillfället är jag ganska egoistisk och bryr mig inte nämnvärt;P Hehe!

Grekland/Turkiet

Idag har jag umgåtts med Nelly hela dagen. Vi åkte till stan imorse för att gå in på Resia och kolla resor och sen mötte vi upp min syster och tog en glass i hamnen. Efter det åkte vi hem till mig och fortsatte kolla på potentiella resor på internet. Vi kan inte bestämma oss om vi ska åka till Grekland eller Turkiet. Jag har aldrig varit utanför Norden förutom en klassresa till Rom förra året så jag nöjer mig med vad som. Vi lär nog inte bestämma oss förrns lönen kommer på tisdag. Då tar vi första bästa sista minuten och åker. Härligt! :D

Lääängtar!

Rosa är blondiners färg

Förlåt, jag är helt enkelt tvungen.
Har ni varit inne i Amandavardet.s blogg?
Då kanske ni har sett hennes youtubeklipp som är något utöver det normala.
Dum blondin har fått en annan innebörd.
Frågan borde inte vara om hon spelar utan hur mycket, för kan man seriöst bete sig såhär?

9.58

Vad gjorde ni igår?
Jag dedikerade min dag åt friidrotts vm.
Och en gren speciellt.
100m herrar.
Världens snabbaste man skulle koras.
Usain Bolt/Tyson Gay
Nerver.
Försenad start.
Världsrekord!
Bolt gjorde det igen.
9.58
Ibland kan man inte annat än älska friidrott.


.

Rastlös
röksugen

jag måste ut!
(Det ösregnar)
???

Har märkt att jag tappat stinget för att blogga. Vet aldrig vad jag ska skriva och det jag skriver tillslut är inte intressant. haha! Stay tuned..

plus o minus

+
skatteåterbäring
-
vårdcentralen

Random

Fest i fredags efter jobbet med Elin sen vidare till brygget där vi träffade Adam, Amanda och co. Blev bad i hamnen och sedan efterfest hos Adam. Riktigt trevligt att träffa lite gamla vänner igen. Lördagen spenderade jag mest i sängen tills det var dags att festa igen. Denna gången med Giggi och co. Blev hallen och sen varamon. Även det en riktigt trevlig kväll.

Jag är så sjukt dålig på att ta kort nu för tiden. Beklagar det. Skärpning får det ta och bli! Imorgon är det jobb och senare kanske måndagsklubben. Har ju vipkort men har inte använt det en ända gång i sommar och om jag inte minns fel är det sista måndagsklubben imorgon.

Nu ska jag ta min feta godispåse och lägga mig i soffan. Värst vilken onyttig helg detta blev:P

Beginning to overdrive

Har varit en härlig start på dagen. Dusch, tonfiskbaguetter, sol,sol,sol och så har jag hunnit med att städa, göra klart och bränna ut sommarturné DVDn del 2 och lite annat smått o gott. Underbart med givande dagar.

Var en sväng till Skänninge marken igår med bara 20 kronor i fickan men lyckades ändå komma hem med en ny väska. Det är skickligt! Nu ska jag laga mat och gå på en promenad.

Kan intå förstå att min sommarturné är slut. Saknar det redan. Kan säga att det blev ännu mer lyckat än vad jag från början trodde att det skulle bli. Dock med färre konserter än tänkt pga pengabrist. Det är det ända jag ska ändra på till nästa gång!

See I'm wrapped around your finger,
I'm digging in the dirt.
I'm so deep into this shit I can taste the earth.
'Cause you're running me in circles,
I'm running out of breath,
but you ain't gonna stop 'til there's nothing left.

When I'm gone, who are you to mourne ?
No don't touch me when I'm lying in my coffin.
Don't stand there crying as you're watching.
Don't put no flowers by my final bed.

Bra låt, bra text - det gillar vi!

Kaizers nya musikvideo

Konserten i Trondheim den 2.a maj blev filmad och detta är resultatet. En musikvideo för Prosessen som innehåller klipp från hela den fantastiska konserten. Den är tillsammans med konserten i Oslo förra året i oktober den absolut bästa konserten jag varit på.
Och visst syns jag i videon mer än en gång, haha!

Sista delen av sommarturnén

Så var det dags att åka på de två sista konserterna för den här sommarturnén. Det var ett antal intensiva dagar som jag ska försöka återge till er nyfikna läsare. Får se om ni orkar läsa allt;)

Dag 1.
Jag tog tåg efter tåg efter tåg tills jag tillslut befann mig i Trondheim. Jag började åka klockan 6 på morgonen och var framme klockan 9 på kvällen. Dock har jag gjort sådana galna resor förr så börjar bli van, haha! Väl framme fungerade inte min mobil och tydligen inte Lenas heller för jag lånade några personers telefoner och kunde ändå inte nå henne. Jag var i panik. Jag satt utanför tågstationen och funderade starkt på att leta upp ett avskillt ställe där jag kunde krypa ner i min sovsäck och sova. Men tack och lov slapp jag det för ungefär vid 11 ringer Lena och jag kan äntligen ta mig till henne och sova. (Såg även paradise hotel innan vi somnade och Gleager åkte ut, bajs! Nu är programmet värdelöst).

Dag 2. Jag mötte upp Majken på tågstationen och så tog vi tåget till Vaernes för att hämta ut en hyrbil. Efter mycket om och men fick vi till slut låna den, men när vi har kommit en bit på väg inser vi att vi inte har fått med en GPS(!!!!!) Som tur är hade Majken med sig en karta över Norge så vi tog oss ganska smärtfritt fram till Storås där Kaizers skulle spela. Och det regnade konstant medans vi stod där och väntade framför scenen. Men mirakulöst nog slutade det regna precis innan Kaizers kom upp på scen och det kom inte en enda droppe under hela konserten. Det är sant som Kaizers brukar säga: "Det regnar aldrig på en Kaizerskonsert".
Ett klipp från låten Mann mot mann. Storåsfestivalen var tillsammans med Kongsbergsfestivalen den absolut bästa konserten den här sommaren!





Dag 3. Konserten höll på till ungefär 3 och efter det sov vi i bilen till klockan 7. Det var kallt! Vid 9 var vi tillbaka i Vaernes och lämnade tillbaka bilen i samma skick som vi fick den. Dock har jag fortfarande inte fått tillbaka depositionen. Iaf så när vi har checkat in på flygplatsen för att ta flyget från Trondheim till Bergen ser vi några bekanta ansikten. Kaizers ska åka med samma plan som vi. Och inte nog med att de satt på samma plan. Terje satt bredvid mig och Janove framför mig.
Väl framme i Bergen tog vi bussen till hamnen och sen färjan till Rosendal och sedan ytterligare en buss till Uskedalen där vi möttes av den här synen:

Vackert, men förvånandsvärt litet och campingen låg på stenhård sand! Gisses så ont det gjorde att sova där.
En av höjdpunkterna innan Kaizers var Major parkinson. Riktigt bra band som jag förhoppningsvis kommer få se igen. De gjorde en sjukt bra show. Filmade lite från deras konsert så kanske lägger upp det senare, men nu får ni nöja er med deras musikvideo från Death in the candystore.

Sen var det dags för Kaizers och det började riktigt bra.. Men efter cirka 4 låtar märker jag och Majken att vi är de enda som sjunger och dansar. Publiken var död. Väldigt sorgligt då detta var min sista konsert för i år. Och eftersom publiken var död var inte Kaizers på topp i slutet. Det kändes som att de spelade låtarna bara för att de var tvungna. Spelglädjen fanns inte där i slutet. Så konstigt nog upplevde jag den bästa och den sämsta konserten under loppet av två dagar.
Här får ni iaf ett klipp från den konserten. Och det löjligaste i det här klippet är att när Janove skämtar om att Geir bara kan sjunga Wet wet wet sånger och börjar sjunga på Love is all around så sjunger publiken med. Haha! Den kunde de allt..

Dagen efter det bar det av till Bergen och igår åkte jag hem till Motala och Sverige igen. Idag har jag gjort klart den första sommarturné DVDn. Den brändes precis klart så ska in på rummet och kolla så den fungerar sen ska jag ut på en promenad. Kanske hinner klippa till sommarturné DVDn del 2 innan jag somnar annars får det vänta tills imorgon efter jobbet. Ciao

RSS 2.0