Torsdag 30/10

 

    
Det har gått en vecka sen den underbara konserten och det är hög tid för mig att berätta för er om den. Och om allt som rör min Osloresa, som minst sagt är minnesvärd.

Jag tar det i punktform då det är lite väl mycket.
- Jag får inte ut min tågbiljett i Motala och det är 5 min tills avgång. Ringer syster, som är hemma för att hon inte mår bra(ibland har man allt tur), och får lösenordet av henne. Jag min dummer hade skrivit IO istället för 10.
- Inga norska pengar. Jag försöker ta ut pengar i några affärer, men de tar inte emot svenska kort(?!). Sen hittar jag en bankomat och då måste man minst ta ut 200, jag har bara 200 svenska så ringer syster igen som får sätta över pengar. (vad skulle jag gjort utan syster?)
- Regn. Det öser ner hela dagen. Uff!
- McDonalds, bland det vidrigaste jag ätit! Jag säger bara det, ät inte på McD i Norge! Tvi.. Kanske hade jag bara otur, men det var inte gott. Flötigt som tusan.
- Soundcheck, och jag är i himlen! Vi gick till Sentrum scene och går runt hörnet för att försöka få en skymt av pojkarna. Istället hör vi något jag aldrig kommer att glömma. Die polizei på soundchecken! Åh, jag har aldrig varit så lycklig..! Jag hoppade och skrattade o grät en skvätt också. Har alltid velat höra Die polizei live.. Uff kan inte beskriva den känslan med ord.
- Ska Tone få komma in eller inte? Tone, tjejen som jag mötte upp med i Norge ville så gärna följa med in på konserten och hade därför lånat ett leg. av sin kusin. De var riktigt lika så jag var övertygad om att det skulle gå, dock var vi jättenervösa över detta ända fram tills portarna öppnades och vi fick svar. Hon kom in! :D

(Terje Killmaster Kaizer och Tone, innan konserten i Drammen 17/10-08)

Och nu till konserten i Oslo! Den var magisk.. Här är setlistan, som enligt mig är den bästa genom tiderna! Skriver bara kommentarer på de som behövs. Märkte att jag skrev fantastiskt, omg, wow, underbart på de flesta, haha! Blir lite tjatigt och onödigt att skriva.

1. Medisin og psykiatri
- Mäktig introlåt, dock gillar jag den mer som upptempolåt.
2. På ditt skift
3. Fra sjåfør til passasjer
4. Djevelens orkester
5. Død manns tango
6. Moment
7. Tokyo ice til Clementine
8. Di grind
9. Dekk bord
10. Jævel av en tango
11. De involverte
12. Sorti -
Äntligen! Åh, jag var i ett lyckorus hela låten men kommer ihåg att detta var en utav de absoluta höjdpunkterna!
13. Veterans klage
14. Mann mot mann
15. Dr. Mowinkle
16. Evig pint
----------------------------------
17. Naade/Genie in a bottle -
Riktigt roligt och skumt att höra Geir sjunga Aguilera.
18. Den sjette sansen
19. Dieter meyers inst. -
Jag ääääääääälskar den här låten live!
----------------------------------
20. Kontroll på kontinentet (ackustisk)
- Underbart, publiken överöstade dock Janove, men stämningen var härlig!
21. Maestro
----------------------------------
22. Die polizei -
Precis som jag alltid trott att den skulle vara live, magisk! Jag var än en gång i himlen..

Efteråt fastslog jag att det var den absolut bästa konsert jag varit på med Kaizers. Fram tills dess hade Vega i april täten, men nu har vi en ny etta!

Resten av min Oslo resa i punktform:
- Vilse i Oslo.
Efter konserten var jag och Tone tvugna att hitta tillbaka till sentral stasjon snabbt då hon skulle med ett tåg. Vi sprang fram och tillbaka i Oslo som vilsa höns medans hon pratade med sina föräldrar på telefon. Till slut hittade vi dit, just i tid för avgången på hennes tåg.
- Ensam i Oslo. Jaha nu var man ensam, utan sovplats och sentral stasjonen stänger om 2 timmar. Jag ringer min kusin som vägleder mig hem till honom där jag får sova på hans soffa. Klockan 5 ska han dock jobba så det blev inte mycket sömn innan jag och han vandrade tillbaka till sentral stasjonen. Ensam i 2½ timme innan tåget går.
- Jag missar tåget! Arrrrgh! Jag frågade ju en person som jobbade där vart jag skulle stå, tydligen, Tydligen, stämde inte det. Jag kunde inte varit argare än jag var då.. där stod jag utan sömn eller mat på två dygn knappt och inga pengar i fickan. Fick ringa pappa som fixade mer pengar till mig och köpa en ny biljett.
- Nästa resa går 13.30! Uff.. Klockan var halv nio när jag fixade den nya biljetten så jag hade 4 timmar att ta död på.
- Min mobil Och mp3 dog. Eftersom min mobil dog kunde jag inte riskera att somna ens på tåget hem, jag säger då det, jag har inte vetat vad trötthet är förrens jag upplevde denna resa. Inte hunger heller för den delen.. Köpte en korv i Oslo som var det vidrigaste efter McD att jag slängde den efter en tugga. Haha!
Hemma klockan 8 och jag somnar i soffan till Idol. The End

Hittade videoklipp från konserten idag, och jag måste ju bara lägga upp dem här! Nästan så jag ångrar mig i uttalandet om att jag gillar medisin & psykiatri bättre som upptempolåt. Den är otroligt jävla mäktig här! ursäkta språket..

 

Och måste ju såklart lägga upp Die polizei också! Nu har ni fått den första och sista låten på konserten.. Det finns några klipp till på jaevel av en tango, veterans klage och kontroll på kontinetet(ackustisk) som ni kan se om ni går in på den Här adressen:
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=45312306
Ja där har ni min minst sagt minnesvärda resa i ord. Enjoy! Om 8 dagar är det dags för Konserten i Stockholm.. Hoppas den resan blir bättre och att konserten mäter sig med Oslo-konserten:)

Onsdag 28/10


Kaizers är ute på sin 250 prosent tour, här är en länk till de olika konserterna:) Köp din biljett idag! Du lär aldrig ångra dig.

Jag känner mig lite oinspirerad idag, och har varit de ett tag. Ska snart lägga upp en ny design, kanske den kan hjälpa mig att få igång skrivfingrarna igen.

lördag 25/10

Godkväll alla glada! Jag har äntligen fått sova i min sköna säng igen.. uff vad jag har saknat den! Jag är jättetrött och tänker snart lägga mig att sova igen eftersom jag måste jobba klockan 07.50 imorgon. Men tänkte bara titta in här och skriva några rader innan jag lägger huvudet på kudden och drar min kos till drömmarnas land. He-he

Eftersom jag bara ska vara här i någon minut så ska jag inte skriva om den fantastiska Kaizerskonserten än.. den är värd mer av min tid och resan har en hel del detaljer som jag vill delge er. Ni får vänta tills imorgon när jag är hemkommen från arbetet. Hoppas ni kan bärga er;P

Jag ska istället prata om min lördag. Vaknade klockan 11 och gjorde mig iordning för att åka med familjen till Linköping. Fick min första lön igår så tänkte att varför inte spendera lite av den. (som att ja inte spenderade mycket nog i Oslo, men det får ni höra om imorrn:)). Köpte iallafall ett par skor som jag kan ha i höst, riktigt varma och fina. Hittade även ett par riktigt snygga jeans och en cardigan. När vi kom hem blev det pizza för hela slanten och sen åkte jag till Fredrik för att se på film. 27 dresses blev det, en underhållande lättsam film om en tjej som är så osjälvisk att hon glömmer bort sin egen lycka, samtidigt som hon drömmer om sitt egna "happy ever after", som aldrig verkar komma.

Allt som allt en lyckad dag. Nehej gott folk nu ska jag brottas med kuddarna, ska bli så skönt! Gonatt

Fredag 24/10

Hej hej, hær kommer ett meddelande från en tjej som ær fast i Oslo. Haha! Som jag sa senast åkte jag till Oslo igår før att gå på en konsert med Kaizers! Mæktigaste konserten någonsin! Jag kan inte sluta le eller få gåshud av dess minne. Min resa till Oslo har varit minst sagt minnesværd på gott och på ont. Dessværre sitter jag på ett ganska dyrt internetcafè før tillfællet och har inte tid att berætta. Ni får vænta tills jag kommer hem, nær nu det blir;P Ha-ha, vet inte om jag ska skratta eller gråta^^

Onsdag 22/10

Det är dagen innan jag åker till Oslo! Trodde aldrig den här dagen skulle komma, men nu är den här. Dagen då jag kan säga "imorgon åker jag" haha! Klockan 8 imorgon sätter jag mig på tåget för en 6 timmar lång förd till Norges huvudstad. Vilket betyder att jag måste hitta min mp3 och fylla den med underbar musik, mestadels Kaizers såklart, men tro det eller ej jag lyssnar på annat också. :)

Tisdag 21/10

AAh! Det är den 21.e oktober idag, vilket betyder att jag sätter mig på tåget till Oslo om 2 dagar! Det kommer bli så otroligt underbart.. tror även ni få som läser min blogg blir lite lättade över att jag snart slutar tjata så mycket om min resa dit. He-he! Men icke att förglömma så ska jag ju även se Kaizers den 7.e i Stockholm. Så ni får stå ut med lite tjat framöver iaf..

Kaizers spelade covern "On the road again" imorse i norsk radio, och här får ni videoklippet från det. Själv får jag otroliga rysningar över hela kroppen när jag lyssnar på den här låten. Lyssna själva och säg vad ni tycker.

Guuuud vad jag längtar. Det pirrar så mycket i kroppen att det gör ont! haha. Snart är jag där och jag kan inte fatta det! 2 dagar..

Söndag 19/10

Fredag: Jag gick som sagt ut på harrys med Jessica och Ida. Som jag sa i fredags blev det en nykter kväll dock dansade jag ändå. Vem behöver vara onykter för att dansa? Jag vet att jag inte dansar snyggt, men poängen med att dansa är ju att ha kul, inte att uppmuntra killar att börja klänga på en:P Ha-ha!

Lördag: Jag mötte Emelie och JeanetteHugo klockan 7 för en festlig kväll. Em är alltid lika snäll och bjuder på dricka så det blev en aning mer blöt kväll än dagen innan. Klockan 2 stängde Hugo och det var dags att gå hem, men till min stora förskräckelse ösregnar det! Hade ingen lust att gå hem och inga pengar att ta taxi så jag får den inte alltför smarta idén att gå till mitt ex Thomas som bor i centrum.
Men väl där upptäcker jag att han inte är hemma, så jag ringer honom och får veta att han är hos Marie och inte ämnar komma hem. Jahopp va ska man göra nu tänker jag? Ringer runt till lite människor jag vet har körkort men ingen kan hämta mig. Till slut ringer jag pappa som säger åt mig att ringa taxi som han så snällt betalade. Ibland är min pappa alltför snäll:)


Idag: Vaknade rätt sent, halv tre för att vara bestämt, och gick upp och duschade. Vid fem åt vi hasselbackpotatis men löfbiff, cafedeparissås och vitlökssmör. Gud vad jag älskar söndagsmat:) Klockan sex åkte jag och hämtade upp Emelie och Jeanette vid Östenssons på Väster. Vi köpte lite godis och sen åkte vi till Champs och delade på en familjepizza. Ha-ha kan jag vara tjockare idag?

Vid halv åtta satte vi oss i ishallen för att kolla på Victor när han spelade hockeymatch. Den här gången var det inte lika kallt. Jag hade för en gångs skull klätt mig rätt, mjukisbyxor, två par strumpor, långärmad t-shirt, tjock tröja och jacka. hehe nästan så man svettades istället:) Men bättre de än att frysa.. Victors lag förlorade som alltid, men de är alltid underhållande att se. Ha-ha! Skadeglädje..

Ne nu ska jag sova, ha de gott!
Btw, bara 4 dagar kvar till jag åker till Oslo och ser Kaizers! IIIh!

     

Fredag 17/10

Äntligen Fredag! Underbart med helg, inte för att jag behöver vila då jag knappt jobbat den här veckan, utan för att vännerna är lediga och det finns något att göra för en gångs skull. Sorry för den långa meningen;P Sitter för tillfället och lyssnar på setlistan från gårdagens kaizerskonsert. Jag vet, jag är nörd^^ Men jag är så spänd inför den 23.e! Bara 6 dagar kvar..

Gårdagens setlista är ganska lik den de spelade i torsdags med 6 undantag, de bytte ut "De involverte", "Bris", "Rullet",  "Evig Pint", "Kontroll på kontinentet" och "Resistansen" mot "Död manns tango", "Apokalyps meg", "Naade", "Jaevel va en tango", "Mr. Kaizer, hans konstanze og meg" och "Bön fra helvete".

Fortfarande en riktigt unik setlista, dock får de gärna byta tillbaka Bris istället för Naade. Och jag vill fortfarande se att de spelar D-dagen, sorti och Die polizei den 23.e. Men sålänge de inte spelar dem innan, finns chansen att de gör det i Oslo. Bittersweet!

Och jag har ett dilemma, Halloween är på intågande och jag har ingen kostym. Satt igår och kollade efter nånting jag kunde köpa för mina två planerade Halloweenfester, men allt jag hittade som var något att ha, kostade waay beyond vad jag har råd med för tillfället. Funderar på om jag ska ta nåt fult gammalt plagg och sy om det. Har ni några förslag?

Imogen Heap - Hide and seek, Underbar låt! Videon är från OC, en fantastisk serie enligt mig som tog slut alldeles för snabbt. Hade gärna sett att det kommit fler säsonger. Dock finns ju Gossip girl nu som är i de närmaste identisk. Får njuta av det istället då; P

Har precis varit nere och ätit, tacos blev det, och tjaffsat med pappa under tiden. Han och mamma ska klaga dagligen nuförtiden. -"Ska du bo här får du ta o städa också!" Herregud, om jag hade nåt val skulle jag ite bo här! Man har ett ynka litet rum där man får vistas och inte ens där får man välja hur det ska se ut. Visst det är lite stökigt, men jag tycker om att bara kunna koppla av när jag är hemma. Städning sker när jag känner att det är nödvändigt.

Aja nu ska jag göra mig iordning för utgång på Harrys. Skönt att komma ut lite och slippa all tjat o press från föräldrarna. Det roligaste var att när pappa anklagade oss för något och vi sa att det faktiskt är mamma som gör det, då sa han att det inte var viktigt vem som gjorde det bara det inte händer igen. Men så fort vi anklagade honom så var han så noga med att förneka det, så jag sa att de kvittar lika mycket att du förnekar det bara det upphör att hända. Då sa han bara "visst agera förälder du bara, så får du se hur svårt det är att vara det" Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Ha det gott ikväll, och ni som kollar på idol, rösta på Lars! Själv ska jag dansa tills ja har så ont  i fötterna som jag hade helgen då jag var på Kaizers i Vega, köpenhamn. Här får ni en underskön bild. Ciao

Torsdag 16/10

Setlistan från Kaizers spelning igår i Stavanger:

1. Medisin og Psykiatri - Med roligt, nytt intro!
2. På Ditt Skift
3. Fra Sjåfør Til Passasjer!
- Fantastiskt" De 3 första sångerna var nästan som ett medley. Otroligt bra öppning!
4. Djevelens Orkester - rocka haardt
5. De Involverte
6. Kalifornia - live-debut!
7. Tokyo Ice til Clementine - weee! Pianot var höjt i mixen :p
8. Di Grind - bättre än förväntat, Fick riktig fart på publiken
9. Dekk Bord - med Geir på vokal
10. Rullett - också med Geir. 
Nils(ljusmannen) får komma upp på scen och motta en rå pokal för mer än 500 Kaizerskonserter, han får även föreslå en sång: 
11. Bris! - woooow
12. Dr. Mowinckel - Geir på vokal igen
13. Katastrofen - råå!
14. Evig Pint - Storslagen avslutning på huvuddelen av konserten

15. Kontroll på Kontinentet - jo, de spelade faktiskt den, även då den är en vanlig syn på konserter. Men nu spelade Janove den ensam, akustiskt!! 
16. Den sjette sansen - Underbar version av en "kongesang"!. 
17. Dieter Meyers Institusjon - mäktig, som alltid. Otroolig konsert. I'm totally in aawe.

18. Resistansen - med extra lång avslutning..
 
Jag kan bara säga en enda sak om den här setlistan: OMG! Den är helt perfekt.. Så otroligt många bra låtar som man aldrig eller sällan hört live förrut. Jag hoppas de behåller den här setlistan med några undantag. Istället för Rullet vill jag ha D-dagen och sen får de gärna trycka in Die polizei nånstans. Vill inte byta ut mer. Det måste ha varit en helt otrolig konsert och jag längtar ännu mer till den 23.e nu! Om det är möjligt;) Ihhhh!

Här får ni Dr. Mowinkle, en underbar låt som sällan syns på konserter. Älskar tanken på att den är med på nya setlistan! Mums.
Jag ger er även Die polizei, en av mina favoritlåtar. Dock har jag aldrig haft nöjet att få se den live annat än på DVDn från Vega, från vilken både Dr. Mowinkle och denna är hämtad. Hoppas de har med den på spelningen den 23.e eller i Sthlm den 7.e Lyssna och njut! Det gör iaf jag.

Onsdag 15/10

Idag börjar Kaizers sin turné i Norge! Åh.. vad jag är avundsjuk. Men det är endast 8 dagar kvar tills jag åker till Oslo så jag får fortsätta vänta och längta:)

Kort sammanfattning av gårdagen:
- Åkte till veterinären med Molly, sötisen var livrädd. Fick nån spruta mot sin skendräktighet.
- Pluggade lite geografi, det tar aldrig slut!
- Följde med syster till gymmet men mitt kort har avaktiverats så blev ingen träning för min del.
- Började läsa epilogen till wheel of time-serien och somnade runt 9-tiden.

Idag vaknade jag kl. 9, hör och häpna! Myste med Molly och satte på Kaizers på högsta volym. Passar på när ingen annan är hemma. Klockan ett åkte jag och hämtade upp syster och Ida för en fikastund på Hugo. Alltid lika trevligt att få sitta där och tjöta. He-he!
Sen bar det av till banken för att växla in mina danska kroner sen Kaizerskonserten på Vega i april. Jag har svårigheter att komma till skott ibland;) Dock tog de inte emot mina utländska mynt, så jag får skramla ett tag till. Efter det gick vi till ungdomsmottagningen. Finns det något värre ställe?!

Nu ser jag fram emot att maten ska bli klar, schnitzel med färskpotatis och pepparsås. Mums! Sen ska jag sätta mig med mina älskade skolböcker i några timmar. Ciao for now!

Måndag 13/10

Hade helt glömt bort att jag skulle träffa EmelieHugo kl 18i lördags, så när hon ringde och frågade vart jag var kvart över fick jag bråttom att ta  mig dit. Drog även med mig syster och väl där beställde vi in mat. Bakad potatis med skagenröra blev det för min del. Senare drog vi oss upp på terassen med varsin kaffe och satt o myste under filtar iett par timmar.

När klockan slog nio gick jag och syster till wetternmagasinet för att kolla på våra farbröder som spelade. Det var riktigt underhållande måste jag säga. Massvis med folk, dock mest i 40 års åldern. Vilket gjorde att Jessica och jag drog ner medelåldern en aning. He-he! Senare kom även Daniel och Martin, men de var en aning på lyset så jag skjutsade hem dem straxt därefter.

Väl hemma joinade jag pappa och hans vänner i en pokerrunda och vid 4 snåret var det dags för sängen.

Vid 6 snåret igår, söndag, åkte jag o hämtade upp Emelie och körde till McDonalds. Vi var en aning sugna på skräpmat. Dock måste jag säga att det inte smakade idag. Var visst inte så sugen på en flötig hamburgare trots allt.. Klockan 8 åkte vi till ishallen och kollade på när Victor, Emelies pojkvän, spelade hockeymatch. Kallt!

Nu är klockan 01.26 och det är dags att brottas med kuddarna. Skriver kanske en rad när jag vaknat.

Lykke li - I´m good, I´m gone

Jag vet det är en äldre låt av henne, men den är underbar! Lyssna och njut.

Sitter i sängen och försöker samla ihop krafter för att göra mina geografiuppgifter. Jag blir en aning förbannad på mig själv att jag ska ha så svårt att komma till skott när det gäller skolarbete. Förstör ju bara mina chanser att komma ifrån Motala. Dock får min söta Molly upp humöret på mig lite. Hon kom nyss in o gosa med mig. Se så sött!

Och idag är det endast 10 dagar kvar till Kaizers i Oslo!


Avslutar med en liten bild från
Göteborg, trädgårn. Jag står längst fram men skyms dock av mina exalterade vänner Jessica, Anton och Victor. Och så klart en del för mig okända människor. He-he

lördag 11/10

Igår, fredag, träffade jag Tora för första gången på riktigt länge. Vi gick först till Med eller utan för varsin nachotallrik, sen vidare till Hugo för en cafe melange. Tjocka är vi! Vid åtta tiden drog vi oss till Markus som fyllde 20 och firade detta med en fest. Det var jätteroligt att träffa så många ansikten från lågstadiet, folk man inte pratat med sen man var 11 år. Lyckat!

Sen var det Hugo som gällde. Och måste nog säga att det var den roligaste kvällen på länge. Massvis med gamla och nya ansikten, dans och en aning blött;P Till sist hamnade vi hemma hos Fredrik där vi kollade på konsertdvd.er med Gyllene tider och Guns n roses. Vilken blandning.

Klockan 6 var jag hemma och nannade kudden. Fler såna kvällar, ja tack!

Kan inte säga att jag vaknade för alltför längesen, men har redan duschat och gjort mig iordning för dagens äventyr. Mamma har dragit ut så pappa passar på att ha en killkväll här hemma med fotboll, poker och pizza. Sitter runt 15 pratglada pojkar där nere, så jag ska snart ner och joina dem en stund.

Ska väl senare utåt med syster, vart vet ingen. Det är sånt som märks.. Skriver imorgon.

Torsdag 9/10

Ojojoj vad fort tiden går! Endast 2 veckor kvar tills jag sätter mig på tåget och åker till Norges huvudstad för årets höjdpunkt! Visst det är 6.e gången jag ser Kaizers bara i år, men den här konserten är speciell! Det är på deras hemmaplan och de ska spela låtar de inte vanligtvis spelar. Kan jag vara mer lycklig?! Haha.

Har precis ätit, pasta & köttfärssås som alltid en torsdag(till mitt förtret), och nu ska jag sätta mig en stund med mina underbara studier. Måste allvarligt talat lägga på ett kol om jag nånsin ska komma ifrån Motala. Jag vill ut och upptäcka världen! He-he.

Kaizers Orchestra - Christiania

To tusen grader, svetten pipler frå pannen
Luftå vibrerer mange meter fra bakken
Et knusktørt kadaver henger fast i gjerdet
Gåsehud betyr at det er ting på ferde

Millimeterpresisjon stod det i ingressen
Det er hundre år si eg stolte på pressen
Som et bilde tatt av KGB er manipulert
forteller eg deg at det var ikkje meg
Det var ikkje meg

Du trur du ser ting å så klart
Eg seier ikkje ett ord til før eg får en advokat

Et sekund er som et minutt her inne
Minutt som en time. Time som et døgn
Og du trur du ser ting å så klart
Eg seier ikkje ett ord til før eg får en advokat



Jag kunde inte somna inatt, så resulterade i att jag satt uppe hela natten och kollade på gamla bilder. Det är otroligt hur mycket folk förändras! Haha, ska ge ett exempel. Ta en titt på min syster..
12 år:

16 år:

Nu, 18 år:

Om hon ser detta lär hon hata mig, så schh! Hehe^^

Tisdag 7/10

Började dagen med att skjutsa syster till tandläkaren. Fick sitta och vänta i cirka 20 minuter, sen bar det av hemmåt igen. Väl hemma gjorde jag mig iordning och stack en snabbis till arbetsförmedlingen för att meddela dem att jag inte är intresserad av jobbgarantin för ungdomar.

Detta på grund av att jag redan har jobb på Willys och pluggar samtidigt. Jag har inte tid att gå på möten 2-3 gånger i veckan a 2 timmar. There´s no way!

Efter det har jag bara njutit av dagen med en morden i midsommer film och god frukost, och senare lite studier. Jobbade även senare till 18, kom hem och duschade och nu sitter jag här och myser. Det har jag tänkt göra tills jag ska till Thomas och se klart Sex and the city-filmen klockan 8.

Nu ska jag fixa mig lite och slappa till toner av Kaizers:) Skriver kanske några rader senare.

Kom hem från Thomas för inte så längesen. Kollade klart på SATC filmen som vi påbörjade förra söndagen.. Helt fantastisk film! Skrattade även ikapp till roliga idol och parlamentklipp. Skönt att det känns så avslappnat mellan oss måste jag säga. Ska snart sova tänkte jag men är inte så jättetrött så gör den här knäppa listan för att fördriva lite tid.. Haha!

Vem:
Saknar du:
Farmor
Rörde dig senast: Thomas
Vill du slå: Ingen
Kramade du senast: Thomas
Vill du prata med: Amy
Skrek du på sist: Molly
Vill du bli galet full med: Emelie, vi har otroligt roligt varje gång vi blir galet fulla!
Gjorde dig riktigt glad senast: Thomas, men det var ett tag sen.
Fick du sms av senast: Malin
Ringde dig senast: Syster
Är snyggast: Adam Garcia och Adam Brody (bland kända män) annars får jag nog säga Thomas, bland de i min närhet.

Sådär då var jag klar med det, dock inte mycket tröttare.. Aja jag lägger mig och kollar på en Midsomer film så somnar jag nog sött snart. Godnatt med er! Den andre Er meg.

Måndag 6/10

Kom hem från jobbet för ett par timmar sen. Jisses sicket folk det finns, måste jag bara säga, haha! En äldre vääldigt onykter man kom in idag och sjöng "i love you" till mig. Haha, och inte ville han gå därifrån heller, så han stod kvar i butiken och sjöng för full hals i närmare en timma.

Senare kom en även en kvinna in och ville köpa 10 pack tvättmedel, men då det är extrapris just nu får man bara köpa 5. Jag förklarar detta för henne och hon kontrar med att hon ska komma tillbaka senare och köpa 5 till, vilket man inte heller får göra. Erbjudandet gäller 5/ hushåll/ vecka.. Tror ni inte hon kommer in senare iklädd solglasögon och vill handla 5 iallafall. Haha! Det som är ännu roligare är att det var mörkt ute, då klockan var närmare 8. Otroligt underhållande var det åtminstone..

Nu har jag precis kommit hem från Borensberg, där jag hämtat min syster hos hennes pojkvän. Ska gå ner och joina henne framför tv.n en stund innan det är dags att sova. Så ni får ha de så gott, Godnatt!

Söndag 5/10

Igår var jag och bowlade med Emelie, Victor, Jeanette, Lina och hennes nya kille från Örebro. Har glömt hans namn redan.. Vilket tyder på att han inte var nån direkt tjomme att minnas, haha! Väldigt tyst och tråkig. Jag vann tyvärr inte igår och ödar inte mer tid på att skriva om det.

Efter det åkte jag, Emelie och Victor och köpte pizza på champs. En tropicana med sås tog jag.. Så otroligt mumsigt! För er som inte vet så är det en pizza med banan och ananas på. Vi avnjöt dem hemma hos Emelie, tittandes på stjärnor på is. Långtråkigt program det där!

Vi bestämde oss senare för att spela TP istället, vilket jag vann! Muhahaha.. Dock körde vi flera gånger och kan inte skryta med att jag vann alla tyvärr. Men men, man kan ju inte alltid vara på topp;)

Och det är endast 18 dagar kvar tills jag åker till Oslo för att se mina absoluta favoriter Kaizers för 7.e gången! Tiden går faktiskt snabbare än jag först trodde att den skulle göra.. Snart, snart!


Fredag 3/10

Äntligen är det Fredag igen!
Ska snart göra mig iordning för att möta Emelie på stan. Malin kunde tyvärr inte följa med då hon skulle jobba. Riktigt synd tycker jag då vi nästan aldrig ses längre..
Senare vid 18.25 om man ska vara exakt kommer Hansson med Bussen från Vadstena. Då ska vi först äta lite gott på Hugo och sen se Patrik 1,5 på bio. Den verkar riktigt rolig så ska bli en intressant upplevelse.. Hansson flyttar ju till London på måndag så det här funkar som hans avsked, hehe! Hoppas att jag kan skramla ihop lite pengar och hälsa på honom nån gång under vintermånaderna. Har alltid velat uppleva London och nu har jag en otrolig möjlighet att göra det riktigt billigt.


Måste även passa på och varna för Basiron! Den har totalt förstört min hud i ansiktet för tillfället.. Jag är helt rödfläckig, torr och svullen. Det gör riktigt ont och är ingen vacker syn. Hoppas det blir bättre snart, lär använda väldigt mycket återfuktande den här helgen;P Återkommer med hur det fortlöper..

Och idag är det bara 20 dagar kvar till Kaizers spelning i Oslo! Detta firar jag med extra mycket bilder, som ni kanske redan märkt längre upp i inlägget. haha!



Torsdag 2/10

Måste ju även idag räkna ner för Kaizers, bara 21 dagar kvar!


Det är torsdag vilket idag betyder att jag, syster och Ida ska åka till Linköping för lite shopping:) Underbart.. Fick ju lite pengar igår så ska nog först o främst inhandla mig ett par skor, som jag kanske sa i gårdagens inlägg? haha minnet är bra men kort.

För ett tag sen fick jag även för mig att mitt ex Thomas är förvånansvärt lik HSM stjärnan Zac Efron.. Jag har hört folk påstå det förr men aldrig direkt tyckt det själv. Aja vad tycker ni?

Hemkommen från Linköping och hittade en jacka, en halsduk o lite underkläder.. Inga skor tyvärr. Men ska ju på stan en sväng imorgon med Malin och Emelie så kanske hittar några då. Aja nu ska jag nanna kudden.. Måste först bara säga tack till alla som röstat på Lars så han är kvar i idol! Se till att fortsätta med det. Måste också fråga, är det bara jag som tycker Jesper ska ut fortare än kvickt? Tydligen inte alltför många eftersom han fortfarnde är kvar. Skärpning Sverige! ;P Godnatt.

Onsdag 1/10

Idag har släkten varit här och firat mig på min 20 årsdag. Jag vet, vi är sent ute, men det är faktiskt riiktigt svårt att hitta en dag som funkar för alla. Jag är iallafall nöjd med presenterna jag fick.. 1000 kronor och två fina vinglas från interpresso som jag samlar på. Här är en fin bild på mitt söta kusinbarn Melanie.

Imorgon blir det Linköping för hela slanten. Ska försöka hitta ett par skor som jag kan ha i höst och vintervädret som kommit alltför fort.

Det är idag första Oktober, vilket betyder att jag ska se Kaizers om 23 dagar i Oslo!



"Silence is a voice of an equal choice
Girls sometimes wish that they were boys
And men they blush when the blood rushes too late"

Jag är Kär i Lars, texten har han skrivit:) Han sjunger heelt fantastiskt bra!

RSS 2.0